|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
1.6.2008 21:15:17   
Alfabeta
user posted image
Evo, dokaz. To je bilo danes!

user posted image
Ta drug otrok, tačas ko se prvi kopa.

user posted image
Takole pa zgleda če našo tamalo zeza oči!user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.6.2008 21:26:21   
Sunny Morning
Alfabeta kakšna lepa voda...sploh ni treba it na Karibe. Kje se pa to kopate, če ni skrivnost?

Sta pa oba tvoja user posted image uživala.

lusa vse najboljše tvoji pupi. Je pa res že prava punca. Za zrnca se pa tudi jaz prijavim. Za zdaj nekih težav, razen slinjenja in papanja rokic ni, vendar se nikoli ne ve.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.6.2008 21:32:48   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Alfabeta kakšna lepa voda...sploh ni treba it na Karibe. Kje se pa to kopate, če ni skrivnost?

Sta pa oba tvoja user posted image uživala.

Ne, ni treba na Karibe. Tale slika je iz enega otočka malo stran od Paga! Ne moreš verjet, ampak je res. Jaz sicer kar malo pozabljam na to, da je voda tako čista, ker sem je navajenauser posted image  To je pa prednost...saj veš česa...

Smo bili pa tudi na Silbi, je mala odkrivala čare starega mesta.
user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 1.6.2008 21:33:17 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.6.2008 21:36:11   
Alfabeta
Granule za zobke v A so OSANIT

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.6.2008 21:51:12   
nana35
klepetka super slike,se vidi da si ponosna na svojo Marušo!user posted image
Lani pa vse najboljše ob mini rojstnem dnevu želiva Klemen in mamica!

Danes smo se dopoldan potepali,potem pa bili doma,ko je bilo peklensko vroče,kasneje pa spet šli malo naokrog in na obisk.Klemen že spi od 20.45,je res postal spet tako priden,lepo je in pridno spi,pa ne sitnari brez veze in za prazen nič,rad se kopa...Danes je malce več spal,s čim je to pogojeno pa nimam pojma.Kak dan zelo malo spi čez dan,kak dan pa dosti.

mala pikica,user posted image za prespano noč!

nalin ,super slike,vidim,da ste uživali 100 na uro in še kužka ste vzeli s seboj.Tvoja sončka pa sta prelepa.

Luša,tudi tebi vse najboljše!!In Lusa,čudovite slike,kakor zmeraj.Ko boš imela ta zrnca,pa malo opiši...za zobke.Mogoče bi jih tudi jaz imela,če so učinkovita.

sani,povej,ko boš uporabila Omino bianco(za korenček),če deluje?!

Alfabeta,pa saj lahko user posted image še kako drugače,ne samo na hrbtu.Ali je pa to samo izgovor...user posted image
Ste pa vidim tudi uživali na morju.Mi bomo šli konec julija na morje,upam,da bo vreme lepo,pa ne ravno prevroče...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 1.6.2008 21:53:40 >

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.6.2008 21:52:29   
nana35
Meni je zdaj tudi zbrisalo post oz.napisalo,da jim je žal...pa sem skopirala prej in pri meni so smajliji in vse ostalo,kako pa to,ko pišete,da pri vas izginejo??

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.6.2008 21:53:37   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,pa saj lahko user posted image še kako drugače,ne samo na hrbtu.Ali je pa to samo izgovor...user posted image
Ste pa vidim tudi uživali na morju.Mi bomo šli konec julija na morje,upam,da bo vreme lepo,pa ne ravno prevroče...

izgovor!!! Ja res je super, vedno!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
1.6.2008 21:54:56   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

izgovor!!! Ja res je super, vedno!

Potem pa se bo treba začet sončituser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
1.6.2008 22:21:31   
urssyy
samo da vas pozdravim in zaželim lepo lahko noč in lepe sanje

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
1.6.2008 22:35:32   
Sunny Morning
Mi bomo šli konec julija na morje,upam,da bo vreme lepo,pa ne ravno prevroče...

Saj veš kako pravijo "Upanje umre zadnje"...mi2 sva vedno hodila zadnja dva tedna v juliju in je bilo vedno vroče za crknt. Če je samo vroče je še za preživet, če je pa še ponoči soparno...potem je pa katastrofa. Upam, da bo za Klemena ok.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
1.6.2008 23:01:41   
ursulina
mmmmmmmmmmmmmmmmmm, kakšna voda!!!! jst bi tud! user posted image

evo, pa smo prebili led... danes zvečer je mali pojedel... no ja, previdno pocuzal nekaj žličk redke polente, mešane z mojim mlekom user posted image  evo dokaz :

user posted image
lejte ta malo prestrašen pogled user posted image

user posted image
no ja, saj kar gre...

bomo videli, verjetno ne bo nič kaj dalj časa spal, ampak začeli pa smo... do šniclov je še zelo daleč  user posted image

< Sporočilo je popravil ursulina -- 1.6.2008 23:03:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 3311
   [Brisano sporočilo]
1.6.2008 23:01:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3312
1.6.2008 23:13:54   
dašabina
Najprej vsem slavljenčkom vse naj, najuser posted image

Vse slikice vaših sončkov so takoooooo lepe, res nam lepo rastejo....user posted image user posted image user posted image
Danes je bil zame en čuden dan, sem se že zjokala in šla v bano, tako da lahko zdaj to štorijo opišem, saj ne vem, ali so to leta, hormoni, ta nori čas ali kaj...
u glavnem, zjutraj se z vsemi tremi otročki pokam v avto, da gremo k maši, na avto položim 2 krat po 5 evrov za in štumfke od Mihca, da bom vse skupaj dala v avto in pripnem Mihata, se usedem v avto, užgem in gremo. Nekje na cesti mi kapne kje imam štumfke. Ok, pridemo domov, po kosilu mi začne spet hodit po glavi kje je denar in štumfi.... Iščem najprej po hiši nato še okrog hiše in najdem štumfke na poti, evrov nikjer, kasneje mož najde 5e, za ostlih 5 sam bog ve kje so... Ok, treba živet dalje... Se spokamo v avto, da gremo na kratek izlet na Gorjance, to je od nas pol ure z avtom, otroci in mož en del poti peš, gremo po štampiljke k Miklavžu, se igramo na igralih, ker nam je crknu fotoaparat, se slikamo z Aninim mobitelom. Ga držim  v rokah, dam Mihca v avto, gremo še na Trdinov vrh. Kje je mobi? NIKJER GA NI....Mož vpraša, če sem ga spet dala na avto, gggggrrrrruser posted image  Gremo nazaj, celo pot tuhtam, kje bi bil, kličemo, v avtu ga ni, ob poti vidim nekaj modrega, pa nič ne ustavimo. Pridemo do Miklavža spet, gledamo po tleh, nič. Prosim moža, da gremo nazaj proti Trdinovemu vrhu pogledat, kaj je bila tista modra stvar. Gremo in seveda je bil mobi. Ta stvarca se je na avtu vozila cca 2 km, dokler v ovinku ni padla.... Da dol padešuser posted image user posted image user posted image
Če se režite, nič ne zamerim, ker tole je pa za en dan too much..... No in to štorijo razlagam mami, ki me vpraša potem, če imam vse otroke na broju...user posted image user posted image user posted image  Ja za zjokat!
Vam pa pošiljam fotke naše nove pridobitve, upam, da ni bilo to že enkrat gor...
user posted image user posted image

Imejte se lepo!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3313
1.6.2008 23:52:36   
ljubljana
Po dolgem času malo prebrala. Sploh vas ne utegnem več brat. Le včasih še malo pogledam.
Mi smo bili danes v plezališču Vransko in bilo je prekrasno. Smo šli skupaj še z dvem družinama in je bilo odlično.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.6.2008 0:06:20   
nana35

Mi bomo šli konec julija na morje,upam,da bo vreme lepo,pa ne ravno prevroče...

Saj veš kako pravijo "Upanje umre zadnje"...mi2 sva vedno hodila zadnja dva tedna v juliju in je bilo vedno vroče za crknt. Če je samo vroče je še za preživet, če je pa še ponoči soparno...potem je pa katastrofa. Upam, da bo za Klemena ok.

Tudi mi vedno hodimo tako na morje,zadnji teden v juniju in nekoliko še v avgustu,pa je vedno vroče kot user posted image .Le lani moj dragi ni imel takrat dopusta in smo šli konec avgusta,pa je non stop lilo.Sicer mi je bilo vseeno,ker mi itak ni bilo za nič,ker sem bila ravno malo po krvavitvah iz bolnice pa mirovanje in mi je bilo čisto ravno...letos bi pa rada uživala z mojim sončkom.Res,tudi jaz upam da bo za Klemena ok.

dašabina,ko imauser posted image mlade jih ima več,kajne?Glavno da se je vse kolikor toliko dobro izteklo,najbolj važno pa je res,da so vsi otroci na "broju".user posted image

Toliko za danes,lahko noč in se beremo spet jutri...pišem seminarsko,pa sem zato še tukaj,zdaj me je pa že minilo...

< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.6.2008 0:07:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.6.2008 6:05:07   
obrigit
Dobro jutro, danes pa jaz prva strašim tukaj.
Sem možeka odpravla na šiht,zdaj pa bi mogla it peglat,ker čez dan ni šans da zalaufam postajo ker te nabijem 50 stopinj v stanovanju.
Špelca še sladko panča tako da sem še prej sem malo skočila.

Klepetka želimo ti vse kar se skriva v skromni vendar srčni besedi sreča.

Lusa tudi Luši še velikoooooo sončnih dni in smeha.

Patrik in Aleks poljubčke ob mesečnici.

Tako zdaj pa se spravim za pajglajzl vas pridem pogledat zopet zjutraj.

< Sporočilo je popravil obrigit -- 2.6.2008 6:06:29 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.6.2008 8:32:27   
Sunny Morning
Patrik in Alex user posted image za mini RD.

klepetka user posted image user posted image

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.6.2008 8:34:16   
Sunny Morning
dašabina drugič se raje user posted image , ker če boš user posted image itak ne bo nič pomagalo. Se lahko zgodi vsakemu in ni nič nenavadnega. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.6.2008 8:43:02   
nana35
Dobro jutro!!

Klepetka,vse najboljše ob tvojem prazniku,bodi še naprej takšna kot si!user posted image
user posted image

Patrik in Aleks,vse naj...naj...za 5.in 4.mesece!

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.6.2008 8:52:34   
TRIŠ
Evo meneuser posted image .V petek nam je crknil modem ko je grmela in sedaj je prišel striček iz telekoma in ga zamenjal ,mama pa je kot nova.Bi skoraj padla v depresijo ko vas nisem bralauser posted image .Je moj dragi rekel da sedaj se pa res vidi kdo je odvisenuser posted image .Sedaj pa vas grem brat da mi kaj ne ujideuser posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.6.2008 9:10:14   
Lunca1
Jutro.

Dašabina. user posted image

Patrik in Aleks vse naj naj. user posted image user posted image

No danes še enkrat:

KLEPETKA VSE NAJBOLJŠEEE.
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.6.2008 9:21:08   
dašabina
Patrik in ALeks vse naj, najuser posted image
user posted image

>Sva se z Mihcem že potepala, zdaj pa malo počivava, Mihec v igralnici, mami pa tle gor...
Klepetka vse naj, naj

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.6.2008 9:21:45   
dašabina
Klepetka torta je tvoja! je nekaj se pobrkalo....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.6.2008 9:34:04   
mala pikica
Jutro, vsem!

Včeraj je bil kar naporen dan. Ljudje enostavno ne razumejo, da otrok mora spati, drugače je siten, da pač noče biti pri drugih na rokah, pa čeprav to glasno pokaže, ljudje še kar vztrajajo, da v vozičku mora biti pripasan, sicer mi zleze ven, da zunaj mora imeti nekaj glavi, ker pač skozi redko listje sije sonček in da ima otrok svojo uro, ko hodi spat in je pač zaradi tega treba iti pravočasno domov in ne k mizi jest user posted image No, posledica vsega tega je seveda bil še večerni prepir doma in celo spanje v različnih sobah user posted image

Zdaj sem si spraznila dušo, zdaj pa k bolj prijetnim stvarem user posted image

sunny Gašper je zjutraj od petih do sedmih buden, enostavno v tem času ne spi. Potem pa zaspi, mami pa je že preveč budna, da bi šla tudi sama nazaj spat.  Pa ga imam zjutraj pri sebi v postelji,  ampak nama ne uspe, da bi nazaj zaspal. Se pač vstaneva, oblečeva, nahraniva, potem pa ga dam v voziček spat. ALi grem na sprehod ali pa je kar zunaj, jaz pa delam kaj po hiši.

Ne obremenjuj se s tem, ker je tvoj dost star, da se sam odloči ali bo šel domov ali ne. Ti pa tudi nisi zmaj, da bi mu prepovedovala.

Problem je v tem, da drugi ne vedo, da se on sam tako odloči. In tako sem še vedno jaz najslabša.

ursulina kaj pa je to 'super tehnološko napredna tehnologija za dvignit dno na sredino'. Če bom tako opisala v trgovini, me bodo verjetno čudno pogledali user posted image Kje pa sta kupila peno?

lunca
hvala za informaciji v zvezi s posteljico. Posteljico že imamo, zdaj pa razmišljamo, kako dno dvignit oziroma predvsem, kako dno zmehčat. Se pa ni zdela slaba ideja, da je še dno dvignjeno.

lusa ful lepe slikice. Se vidi, kako so se otroci lepo imeli user posted image Luša je bila vesela, ne?

alfabeta vidva z vašim sinčkom pa sta res pogumna, da sta že bila v morju user posted image

klepetka vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.6.2008 9:40:09   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

TRIŠ kaj pa ti nardiš, ko se tvoj sonček tako joka? Jaz ga nosim in mu pojem...samo on je hecko, če mu nardiš kaj takega kar mu je smešno se začne vmes smejat user posted image ..kak sem jezna včasih user posted image   (tako vsaj vem, da ni nič hujšega)

Zdej sem pogruntala da ga moram dat med 19.00 in 19.30 obvezno spat in potem je OK.

S čim spravljate to korenje dol iz oblačil???

Vse stvari grejo dol iz cunj z megliom.To je najboljše čistilo ki je res za vse.Jaz ga uporabljam v kuhinji,mož ga uporablja za čiščenje mašin  in šmira,zraven pa še šricamo po cunjah naših sončkov

martinca Patriku se vidi da je crkljanček kot naš Žanuser posted image

Dašabinauser posted image user posted image user posted image vidim pa da punce uživajo na trampolinu.Pri nas se je Matic premislil,škoda jaz pa bi ga imelauser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?