nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney saj jaz sem mislila za spanje ponoči, podnevi tudi Anžeza nič ne moti, ponoči je pa precej občutljiv. Saj sem mislila ponoči oz.zvečer,ko ga dam spančkat.Midva še ne greva tako hitro spat in imava vsa vrata odprta,tako da ne rabim uporabljati baby fona in ga slišim,če zajoče.Midva nič ne paziva ravno kričima ne,ampak se čisto normalno obnašava.Je pa res da imamo velikokrat obiske pozno zvačer največkrat jih imata tast in tašča,pa nama bi bilo neprijetno,če bi jih hodila prosit,naj se ne smejijo glasno,se pogovarjajo...zato sva raje Klemna navajala od začetka tako na razne zvoke,pogovor,smeh,sva ga puščala z nami ali pa smo bili skupaj spodaj ko je bil kakšen obisk,da se je navadil. mala pikica v spalnici imamo zdaj 22-23 stopinj.Jaz sem vedno pokrita do vratu,ker tako najlepše spim,ampak poleti pa to ni več mogoče.Pa me ne zebe,samo rada imam tako,če je prevroče,se pokrijem samo z rjuho in do vratu.Klemnu očitno pašejo take stopinje,ker lepo spančka in mu ni vroče,sploh če ima kratkom pižamico.Seveda pa je pokrit z odejico ko zaspi kar je normalno.Ne spi brez odeje,pa spi tudi dokaj mirno in se nič kaj ne razbrca. sani,pa sem te mislila vprašat če je ta izraz iz Kekca. Besedo plavšati pa jaz poznam iz pesmi od Marjana Smodeta.Poznam veliko koroških besed,imam dve sošolki od tam in me hoče ena vedno zmest s temi beesdami in ji ne gre,pa se čudi da vse vem.Pa sem ji povedala,da sem v srednji šoli imela eno sošolko in sem se takrat naučila kaj pomeni kaj. sunny m.,res se tudi meni zdi vse skupaj smešno,če pomislim,da smo mi z vsem tem preživeli,pa z žemljicami,pa z rumenjakom že v začetku življenja in z vsem mogočim,zdaj pa več to žal ni mogoče...Se mi zdi sploh brez veze vse skupaj,ker nekdo govori eno,drugi drugo... IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Se mi ne ljubi na pol v spanju hodit iz ene sobe v drugo in dudo not dajat. Jaz imam njeno posteljico čisto ob moji, tako da samo roko stegnem in je duda že v ustih. Vrhunsko rešeno. Enako. IZVIRNO SPOROČILO: muzika Pasenje kravici in obračanje na trebuh - naš Jakob se zna prevaliti na bok, še vedno pa mu ne gre, da bi se s hrbta sam prevalil na trebuh in pasel kravice. Baje bi naj počasi to veščino že obvladali. Kako pa je kaj z vašimi otročki? Pri nas je isto,zato brez skrbi da niste edini.