|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
26.5.2008 23:08:00   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Se mi ne ljubi na pol v spanju hodit iz ene sobe v drugo in dudo not dajat.

Jaz imam njeno posteljico čisto ob moji, tako da samo roko stegnem in je duda že v ustih. Vrhunsko rešeno.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
26.5.2008 23:08:45   
muzika
Kratke hlače in rokavi - definitivno jih bo Jakob imel tudi jutri. Imel jih je že danes, pa mu je bilo kljub temu vroče. Pa saj je 30 stopinj!!!!

GH - VELIKO receptov za naše pamžeke je napisanih v posebni izdaji revije MAMA, imenuje pa se KUHARICA

Pasenje kravici in obračanje na trebuh - naš Jakob se zna prevaliti na bok, še vedno pa mu ne gre, da bi se s hrbta sam prevalil na trebuh in pasel kravice.  Baje bi naj počasi to veščino že obvladali. Kako pa je kaj z vašimi otročki?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
26.5.2008 23:10:34   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
vaney mi bomo dali Nejo v svojo sobico, ko jo bomo imeli...sobico namreč, ker je samo dvosobno stanovanje.

Mi pa enosobno... user posted image Tako, da bo na svojo sobo mogla še nekaj časa počakat...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
26.5.2008 23:12:39   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Pasenje kravici in obračanje na trebuh - naš Jakob se zna prevaliti na bok, še vedno pa mu ne gre, da bi se s hrbta sam prevalil na trebuh in pasel kravice.  Baje bi naj počasi to veščino že obvladali. Kako pa je kaj z vašimi otročki?

Neja se je danes prvič čisto sama obrnila s hrbta na trebuh in pasla kravice. user posted image Se ji je kar smejalo.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
26.5.2008 23:13:09   
sani1

IZVIRNO SPOROČILO: benika
Še enkrat poudarjam, to je le moje mnenje in res nisem nič slabega mislila.

Vzeto na znanje in hvala bogu, da se pokomentirajo stvari, ker več glav le več ve, pa še izkušnje mamic, ki že imajo kakšnega  so dobrodošle.

Gluten; naj bi se uvajal po 1. letu starosti. Mi smo se tega striktno držali. Saj obstajajo tudi brezglutenski piškotki in podobne stvari, tako da ni potrebno nikamor hitet. Če bosta pa začele uvajat prej, pa pred 8. mesecem res ne.

Mi smo žemljice iz bele moke jedli že pri 6. mesecih, zdaj je pa to skoraj smrtno nevarno.  Ful se stvari spreminjajo. Meni je pri P rekla, da po 8. mesecu, tako da bomo počakali do takrat.

To sem hotela pokomentirat.
Kaj pa če gredo otroci že pred enim letom v vrtec in potem dobijo tam vse zajest in kaj boš potem naredil.Tam dobijo hrenovke in pašteto. user posted image Meni je moja patronažna rekla, da po devetem mesecu bi bilo fajn, da otrok je že vse. No razen seveda meda, oreščkov, rib in morskih sadežev  ter alpskega mleka. In jaz se bom držala tako. Vse postopoma potem vse skupaj in tako naprej. Pa bo moja pupa stara 1 leto...   joj ženske kako hitro bo minilo. Še zavedamo se ne...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
26.5.2008 23:13:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
DOLENJKE IN BELOKRANJKE!!!

Da ne bom vsaki posebej pošiljala ZS, prosim javite kdaj potem v sredo.

Jaz sem že povedala, da mi je vseeno.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
26.5.2008 23:16:35   
Sunny Morning
Pa bo moja pupa stara 1 leto...   joj ženske kako hitro bo minilo. Še zavedamo se ne...

Sploh ne govori, ker se vsak dan posebaj zavedam, da gre čas ful hitro in se mi Neja spreminja pred očmi. Sem se odločila, da tega ne zamudim za nič na svetu. Tudi vse tečkanje ji bom pozabila, samo da bova čimveč skupaj.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
26.5.2008 23:19:25   
sani1

Neja se je danes prvič čisto sama obrnila s hrbta na trebuh in pasla kravice. Se ji je kar smejalo.

Bravo...  Moja se tudi že obrača v eno in v drugo smer.Je pravi akrobat.. Ji je pa danes  uspelo že puzanje nazaj. Jaz pa sem samo pogledala. Prav zanimivo jo je bilo videt. Seveda je bilo zraven godrnjanje in prav smešno jaz ji govorim pridi pridi ona pa čim dlje od mene. jaz sem se smejala on pa jokala....  če bi me kdo gledal bi pa rekel, da sem nora...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2833
26.5.2008 23:21:11   
Sunny Morning
Moja se tudi že obrača v eno in v drugo smer.Je pravi akrobat.. Ji je pa danes  uspelo že puzanje nazaj. Jaz pa sem samo pogledala. Prav zanimivo jo je bilo videt. Seveda je bilo zraven godrnjanje in prav smešno jaz ji govorim pridi pridi ona pa čim dlje od mene. jaz sem se smejala on pa jokala....  če bi me kdo gledal bi pa rekel, da sem nora...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
26.5.2008 23:21:58   
sani1

Sploh ne govori, ker se vsak dan posebaj zavedam, da gre čas ful hitro in se mi Neja spreminja pred očmi. Sem se odločila, da tega ne zamudim za nič na svetu. Tudi vse tečkanje ji bom pozabila, samo da bova čimveč skupaj.

Točno to. Jaz pustim vse skupaj in se igram z njo, jo cartam in zdej sem jo navadila, da popoldan no okrog 6ih zaspi zraven mene...   Res bi rada izkoristla vsako minuto, ker je to zdaj in nikoli več... user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2835
26.5.2008 23:24:22   
sani1
Joj ženske kolko je že ura. Grem spat...

Lahko noč in lepe sanje vsem...  In vsaki posebej en velik user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
26.5.2008 23:29:02   
Sunny Morning
Joj ženske kolko je že ura. Grem spat...
Lahko noč in lepe sanje vsem...  In vsaki posebej en velik user posted image

Jaz sem tudi ugotovila, da je treba it spat.
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
27.5.2008 7:34:16   
benika
Neja je že probala samo jabolček, pa samo korenček, pa samo riževo kašico...ni bilo nobene reakcije, zato sem ji dala za probat kašico z jabolčkom in komarčkom. Je bilo pa res samo za probat, mogoče 2 ali 3 žličke. Se mi je zdelo, da ne bo nič narobe.

Vidiš, to se zgodi, če nič ne berem forumauser posted image  Očitno sem spregledala, da je pikica že vse to probala tud posebej. Se reeeeeeees opravičujem in upam, da mi kaj ne zameriš.

Sani, res gre ful hitro čas. In res, da otrok v vrtcu dobi za jest marsikaj, med drugim tudi alpsko mleko. Zato boš morala pikico nanj navadit pred enim letomuser posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 2838
27.5.2008 7:45:52   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

saj jaz sem mislila za spanje ponoči, podnevi tudi Anžeza nič ne moti, ponoči je pa precej občutljiv.

Saj sem mislila ponoči oz.zvečer,ko ga dam spančkat.Midva še ne greva tako hitro spat in imava vsa vrata odprta,tako da ne rabim uporabljati baby fona in ga slišim,če zajoče.Midva nič ne paziva ravno kričima ne,ampak se čisto normalno obnašava.Je pa res da imamo velikokrat obiske pozno zvačer največkrat jih imata tast in tašča,pa nama bi bilo neprijetno,če bi jih hodila prosit,naj se ne smejijo glasno,se pogovarjajo...zato sva raje Klemna navajala od začetka tako na razne zvoke,pogovor,smeh,sva ga puščala z nami ali pa smo bili skupaj spodaj ko je bil kakšen obisk,da se je navadil.

mala pikica v spalnici imamo zdaj 22-23 stopinj.Jaz sem vedno pokrita do vratu,ker tako najlepše spim,ampak poleti pa to ni več mogoče.Pa me ne zebe,samo rada imam tako,če je prevroče,se pokrijem samo z rjuho in do vratu.Klemnu očitno pašejo take stopinje,ker lepo spančka in mu ni vroče,sploh če ima kratkom pižamico.Seveda pa je pokrit z odejico ko zaspi kar je normalno.Ne spi brez odeje,pa spi tudi dokaj mirno in se nič kaj ne razbrca.

sani,pa sem te mislila vprašat če je ta izraz iz Kekca.user posted image Besedo plavšati pa jaz poznam iz pesmi od Marjana Smodeta.Poznam veliko koroških besed,imam dve sošolki od tam in me hoče ena vedno zmest s temi beesdami in ji ne gre,pa se čudi da vse vem.Pa sem ji povedala,da sem v srednji šoli imela eno sošolko in sem se takrat naučila kaj pomeni kaj.

sunny m.,res se tudi meni zdi vse skupaj smešno,če pomislim,da smo mi z vsem tem preživeli,pa z žemljicami,pa z rumenjakom že v začetku življenja in z vsem mogočim,zdaj pa več to žal ni mogoče...Se mi zdi sploh brez veze vse skupaj,ker nekdo govori eno,drugi drugo...

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Se mi ne ljubi na pol v spanju hodit iz ene sobe v drugo in dudo not dajat.

Jaz imam njeno posteljico čisto ob moji, tako da samo roko stegnem in je duda že v ustih. Vrhunsko rešeno.user posted image

Enako.

Pri nas je isto,zato brez skrbi da niste edini.

:))

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
27.5.2008 8:01:06   
Sunny Morning
Neja je že probala samo jabolček, pa samo korenček, pa samo riževo kašico...ni bilo nobene reakcije, zato sem ji dala za probat kašico z jabolčkom in komarčkom. Je bilo pa res samo za probat, mogoče 2 ali 3 žličke. Se mi je zdelo, da ne bo nič narobe.

Vidiš, to se zgodi, če nič ne berem forumauser posted image  Očitno sem spregledala, da je pikica že vse to probala tud posebej. Se reeeeeeees opravičujem in upam, da mi kaj ne zameriš.

Ja ful ti zamerim.user posted image user posted image user posted image

Sani, res gre ful hitro čas. In res, da otrok v vrtcu dobi za jest marsikaj, med drugim tudi alpsko mleko. Zato boš morala pikico nanj navadit pred enim letomuser posted image  .

Meni je to tako hecno. Se stvari tako spreminjajo, da ne veš ali je res tako škodljivo ali se delajo norca iz nas. Mi smo vsi preživeli na kravjem mleku, ker AM ni bilo, zdaj je pa skoraj smrtno nevarno user posted image dati kravje mleko. Saj se moraš user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
27.5.2008 8:57:03   
lutiropan

Pasenje kravici in obračanje na trebuh - naš Jakob se zna prevaliti na bok, še vedno pa mu ne gre, da bi se s hrbta sam prevalil na trebuh in pasel kravice. Baje bi naj počasi to veščino že obvladali. Kako pa je kaj z vašimi otročki?
pri nas je isto, mogoče se je ene dvakrat, se pa večkrat obrne iz trebuščka nazaj na hrbet

Neposredna povezava do sporočila: 2841
27.5.2008 9:28:58   
Lunca1
Naš je pa bolj paša, kar se obračanja tiče user posted image . Leži na hrbtu in vse od sebe. user posted image  ma še prijemat se mu ne da kaj dosti. Je res ena lenoba.user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
27.5.2008 9:31:15   
vaney
jutro.

mi smo se naspali, zdaj še par slikic našega uživača od včeraj, potem pa gremo po opravkih...

user posted image

user posted image

user posted image

upam, da nisem spet kaj za....user posted image

aja, pa punce, kdaj potem jutri?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
27.5.2008 9:33:48   
vaney
aja, samo še to - obračanje; pri nas je 100 na uro, edino na trebuh mu "rata" se prevalit, ostalo se pa valja kot zmešan, pa za robove banje se drži kot stari deda in v vozičku za robove, ga je prav smešno gledatuser posted image  zdaj pa res grem....

pridne bodite

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
27.5.2008 9:43:49   
NadjaB
O vaney, kakega luštnega sineka imaš! Pa vidim,da imaš voziček od Jane, mi tudi..in isto kapico in kratke hlače... user posted image

Čakam da se mali zbudi, da greva malo ven, pa da pol hitro noter, ker je že zdaj ubitačno zunaj.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
27.5.2008 9:46:13   
sani1
Sem vas prišla pozdravit.

nana- me veseli, da obvladaš koroščino. Jaz med svojimi sošolkami nisem zastopila samo ene, ki je živela čisto ob madžarski meji in je same njihove besede upprabljala. Mi je voščila za novo leto pa nisem mela pojma kaj mi je povedala. Sem ji rekla samo hvala enako.user posted image user posted image

benika- nič ti ne zamerimo. Prav fajn je da dobiš kako mnenje. Ja jaz jo bom mogla do 1 rojstnega dneva navadit na vse. Tako zdej že veselo je korenček...user posted image

Ja ženske res čas beži in dnevi kar prehitro minevajo. Danes navijamo kako se obračajo iz enega boka na drugega. Kako se kremžijo, ko prvič probajo hrano. Jutri bo tu tečnoba zaradi prvega zobka. Pa bo prva beseda, ki je še sami ne bomo razumeli in  mogoče bo ravno prvi korak takrat, ko ne bomo gledale. Zato imejmo rade te naše male sončke, ki vsak dan dajo in naredijo nekaj novega.

greva zdej na sonček...
lep dan vsem...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
27.5.2008 9:53:36   
Intruder24
pozdravljene

ste lepo načvekale, Vid spanča in imam malo časa.
selitev v drugo sobo je pri nas nemogoča, ker sva nardila tako, da sva največjo sobo 45m razpovlovila na pol z omarami in ko bo velik fant bo ajal na svoji polovici, zdaj pa je zelo blizu mami user posted image . Ko se ponoči zbudi se zbudi in samo 1x je zaspal nazaj z dudo, drugače mora papcat, potem zaspi nazaj in do jutra spi na meniuser posted image  in na sredini postelje.
Sem ga pa začela zelo utrujenega polagat v posteljico in zaspi v njej user posted image  tako da upam, da se bo nošenje končalo.

tašča sindrom ga je danes spustil in upam, da ga ko bo naslednjič tukaj ne bo.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Intruder,saj bo minilo to s taščo,zdaj gre ali pa je že šla,ne vem.Upaj,da ti drugič vsaj prave plenice prineseuser posted image .
V kakšnem trikotniku pa spi Vid??Klemen vedno spi kar tako.Na začetku sem imela neko reč,da je lepo ostal na boku,pa ni maral tega in sva stvar vrnila.

tašča je že šla in nimam pojma kdaj pride. Je pa tak, da niti nočem, da mi planice nosi user posted image , ker si pol še bolj lasti vse skupajuser posted image .

Vid me kliče, danes imava cepljenje, se kar malo bojim. Uživajte, upam da ne bo prevroče!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
27.5.2008 9:56:57   
katee
Da se še jaz na hitro javim.

Z mano je že veliko bolje. Sedaj sem pri sebi doma in pospravljam (hmmmm kako pospravljam, pa tukaj visim user posted image ). Mami ima danes še zadnji dan dopust in čuva Žan Luko. Potem moram iti pa še v trgovino, potem pa za 2 uri dol padem user posted image user posted image .

Evo, runda perila je že opraval, grem obesit in naprej pospravljat.

Lep dan vsem!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 10:32:19   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
karatina,jaz sem včeraj nesla na sprehod Klemna v kengurujčku,danes pa bolijo noge zadaj na bedrih,kouser posted image .Zame je pretežek,saj ima že pribl.8kg,ta stvarca pa je le do 9 kg,pa ga ne mislim več nositi.Smo šli na kanal s psom,tako da sem ga morala jaz nesti,ker psa ne obvladam najbolje,ker je premočen zame,pa zgleda da je Klemen tudi premočen.user posted image

Ti verjamem. Sem najprej imela (dva dni) doma kengurujčka z ojačanjem za ramena - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166682, pa sem skoraj dol padla, ko sem Karin en čas nosila notri. Pa sem ga šla zamenjat za tistega z oporo za hrbet http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159387. Te ful dobro podpre v križu, pa še dalje ga lahko uporabljaš, ker lažje nosiš tudi težjega otroka.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
27.5.2008 10:37:42   
karatina
user posted image  za Gašperja za pridno papcanje.

Karin še ima dopoldanski počitek, pol pa razmišljam, da bi šli ven, pa se mi zdi že zdaj tak user posted image  vroče.

Lep dan vsem. Se pišemo...user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?