|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
25.5.2008 11:45:09   
mehurčica
Ja, mi imamo pa konkretno v ozadju razmetano kuhinjo. Krivec: Eni.user posted image user posted image Pa ati tudi - ima naložene proteine povsod.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.5.2008 11:53:04   
drobižek
iiiiiii, Eni pa ful lepo je lubenicouser posted image

mehurčica - jaz imam tudi občutek, da je preveč pojedla, ker je res ogromno pojedla...ker drugače se obnaša kot ponavadi, polna energije, sam ven je pač vse šlo....

biba - ostani v luknjici in ne hodi več sem!

Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.5.2008 14:21:50   
*kinnie*
Mehurčica: a pa vi veste kdo je ta model, ki piše komentarje?

ko sem se včeraj pritoževala nad user posted image ....je danes že opravil popravni izpituser posted image

Klaudia: Daj javi se kaj.....rada preberem kaj o Lii!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.5.2008 14:53:14   
lane31
Dober dan......evo ko se glih spravim pisat alarm user posted image  valda da noben drug se ne bo vstal....bom ignorirala še jaz user posted image

Pandica....saj ne vem če sem ti napisala....pridi in si jo odpelji,....je pa velikaaaaaaaa user posted image

Sanwebdra.......sory jaz še vedno ne vidim kaj posebnega ,uhice kot uhice user posted image

Mehurčica....toti pa je model .....samo se ne sekiraj

eHHHHHHHH moram iti........se vsem j....user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.5.2008 15:17:55   
Pandica
Dober dan še od mene...

Mala mi je ravno zaspala user posted image   je bila že tako zaspana, da je bilo joj. Pa sma že prej naredile eno rundo z vozičkom pa ni nič spala, ker zdaj nima časa, ko tako ven gleda.
Se je prijela držala spredaj in ga spet lizala user posted image user posted image očitno ji je to finta.

Jaz pa sem ji skuhala danes malo cvetače, bučko in korenček in bo dobila potem, ko se zbudi. Pa, da vidimo kake frise bo zraven delala user posted image
Je pa drugače že zdaj zadnjih par dni neka "tečka" . Skozi bi bila po rokah, joka takoj, če ni kaj po njeno itd... Pa sem danes spet gledala, ampak še ni noben zobek zunaj. A mislite, da so lahko razlog zobki?

Kako je danes vroče, pa kaj si ti nor.
Za drug teden napovedujejo še večjo vročino tako, da najboljše, da naredimo srečanje kar ob bazenu user posted image user posted image user posted image

Jasna   saj jaz nimam PP lupinice, za Zalo imam Romer-jevo. Sem samo pač včeraj napisala, da lahko na ta PP na ogrodje daš tut lupinico ali košaro za novorojenčka.
Drugače pa ja, že, ko sem jih vidla tut men niso bile najboljše.
Maxi Cosi in Romer je zame zakon, kar se gre za avtosedeže in lupinice, sodijo med najvarnejše kar je zame najpomembnejše.
Aja, pa mali je luškan ves popacan od čokolade. Koliko pa je že zdaj star?

VANILI    a praviš, da nista user posted image ? Eh pa daj, me pa smo te ravno z tem razlogom spustile zvečer iz RR in ti je bilo opravičeno. Ker veš, da smo te pogrešale.

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Čakam na Pandico, da ponudi kak Laški pir, pa nič......

Evo, punce, da nebote rekle, da nič ne ponudim

Vsem častim Laško kolikor vam ga srce poželi, pa še ledeno mrzlo je

Mehurčica    pa kaj si ti nor user posted image   Oni tip pa je res fuser posted image
Pa daj ga tvoj skup zmlati, kaj se na neubogljive otročke spravlja hepan.
Pa še jaz ti Alana posodim, če želiš, te pa se bo ziher posral, idiot blesav. Joj, me je razuser posted image

Aja, full lepi filmčki, David in Eni sta prava cukerčka oba.

Drobižek   tut tvoja Živa je prava lepotička. Kako ona plazi in cd-je izbira, asica mala user posted image  

Lane31   a res misliš za drevo življenja? Daj povej mi še koliko približno meri v višino? Pa ga je težko vzgajat? Ker nebi rada, da bi mi potem v mesecu dni crknil, če ga že imaš ti tako dolgo.

Kinnie si si postregla z Laškim? user posted image user posted image
Kdaj boš kaj zvedela kdaj boš v Mb? Če v sob. ali v ned.?

Joj, zdaj pa sem že tak tolko nakloftala, da morem nehat.
Se mi spet sladoled lušta, grem dol na eno porcijo user posted image  

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
25.5.2008 15:18:46   
Pandica
Aja, Sanwebdra   tebe sem še hotela vprašat kako je Julija kaj danes? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
25.5.2008 15:32:33   
valči
Drage moje!

Nisem bila včeraj sposobna nič gor prit,ker sem bila in sem še z živcimi na koncu.Namreč včeraj ob pol enih popoldne sta mi starejšadva kar šla od domauser posted image .Sem bila pri tašči,sva kuhali,onadva sta se igrala zunaj iskala mravlje in pikapolonice,čez 5 minut grem pogledat,ker je bilo tiho in otrok nikjer!Kličem ju,hodim ogrog hiš,štale,ves grunt preiskala,jih ni!Pa grem sosedi,tam ju ni,grem v vinograd,kjer je delal dedi,vsa nora sem že bila od iskanja,dretja,pol me babica kliče in mi pove,da so klicali spodni sosedi,da sta tam.In to 500 metrov od nas,v dolino,na glavno cesto,kjer vozijo tudi več kot 120 na uro.Minilo mi je živetuser posted image Ko sem šla po njiju,sem skoraj skup padla,vse je prišlo za mano,ko sem cesto gledala in dirkajoče avte tam mimo.
Našadva sta imela namen it eni teti,ker je Miha prejšnji večer tam prespal in mu je bilo všeč.In je rekel,da gre spet spat teti.
Punce,vam povem,da ko sem prišla domov,sem vsakega s kuhlo po riti in zaklenila ju vsakega v svojo sobo,pol sem šla k tašči in se z Nino v rokah 15 minut jokalauser posted image ,kot dež.Tresla sem se ves dan in še sedaj sem nikakva,z živci na dnu.
Vsa Božja sreča,da ju ni avto p'ovozil in da so ju našli,ker do tete je 3 kilometre in pomislit nočem,kaj bi bilo,če...

Očitam si,da ju nisem dovolj pazila in sploh ne morem verjet,da lahko otrok kar gre od doma,čeprav ve,da ne sme.

Hvala,ker ste me brale,bom še vas malo prebrala

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
25.5.2008 15:50:53   
valči
Samo zadnih nekaj lahko odpišem.

Drobižek,faca mala,res je hecna,vendar moj mož ne bi bil tako miren,kot tvoj,če bi to gledal,bi naša kar šla stran,nahitrco

Mehurčica
,ej,eni so pa res debili,ki ne vedo,kaj s svojim časom!Pa ne se sekirat,čeprav vem,da ni lahko,ker za otroke je vsaka občutljiva.
Kaj se ne da zbrisat dol tisto za komentasrje,da ne bi bilo nič?
Jasna,lubek mali,kak je lep!Pa kako jopico luštno ima,kako si to spucala?
Naš sine je tudi enkrat v tej starosti odkril čokolado,sem tudi slikala.

Sanwebdra,tvoja hčera je lepotička in nima štrlečih uhic,ko bi vidla uhe od možeka,pol bi bila tiho o štrlečih ušesihuser posted image Jih je že ob rojstvu imel,ko mali slonček

Nekaj sem zasledila,da ima Arsen zobek,čestitam!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
25.5.2008 16:00:45   
valči
Še današnji jedilnik napišem,pol pa grem,se je Lara že zbudila.
Zajtrk:jabolko kuhano,Plasma keks in navadni jogurt
Malica:dojenje
Opoldanska malica:banana
Uspavanje:dojenje
Kosilo,ki ga kuham,bo kmalu auf:krompir,blitva,šparglji,korenček,na piščančji juhi,dodala bom malo kisle smetane
Večerja bo:polenta z mojim mlekom

Napišite še ve,kaj kuhate,dobim kako idejo.Naša nima rada mlečnih kašic,tiste Alnatrua,itd,nič kuplenega,sploh ne kašic sadnih,vglavnem NIČ kupljenega!Tako,da vse in vsak obrok sproti pripravljam.HB,da imamo doma veliko,oz. večino robe.Daneašnje kosilo iz vrta.HB,za pridno babico,ki skrbi za vse!user posted image

Pardon za napake,se mi ne da popravljatuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
25.5.2008 16:25:13   
lane31
Pandica.....smrtno resno no....pa kaj mi nočete verjet user posted image
Torej še enkrat ponujam drevo življenja veliko 190 cm z lončkom vred  ,ima dva vrha ,ta tretji pa raste kar iz zemlje ven zelenje
Zahtevnost.....zalit cc 1x mesečno par šlukov user posted image  ,presajen 1x v 15-ih letih.......kot pravim roža navajena vsega hudega user posted image

Valči...........kriza ej.........še mene stiska ko berem to.......samo da je vse ok

te bom še tesneje

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
25.5.2008 16:26:35   
lane31
Aja moja je za kosilo dobila piščančja jetrca + pire .....je bilo kar dobro user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
25.5.2008 16:31:18   
jasna
Valči, AAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A si prišla k sebi?user posted image  Mislim, grozljivkauser posted image . Načeloma sem proti telesni kazni ampak v tvojem primeru bi se pa meni tudi film utrgaluser posted image .

Ej, nisi videla Arsena, kako se je napokal domačiceuser posted image  Se mu kar učke smejejo zravenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

user posted image

Skuštrana, sem te pozabila vprašat... a je kaj jokal, ko si mu vzela zaklad?user posted image

Pandica, naš mali je 3 letauser posted image

Se švercamuser posted image  Medtem ko mala spi, je moj najljubši mož odpeljal razbojnika ven, da imam čas delat. Pa, pa

< Sporočilo je popravil jasna -- 25.5.2008 16:33:27 >

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
25.5.2008 16:43:46   
lane31
user posted image

user posted image   

No upam da bo vidno ,........se ga ne da v enem kadru poslikat

---------------------------------------------------------------------------

Prosim, slike naj bodo široke največ 350 pik! Jančika RR

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 25.5.2008 19:54:54 >

te bom še tesneje

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
25.5.2008 16:46:01   
lane31
UPS.......PREVELIKO ,PA ŠE FOTKO SEM POZABILA OBRNIT.......zdaj pa še črke user posted image  Sorry ......no to je naša starina 14 letna

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
25.5.2008 17:45:24   
Pandica
Mi2 pa sma bile zdaj zunaj pa naju je dež pregnal. Prekleti dež user posted image

Valči   groza kaj nam ti to pišeš user posted image   Ojoj, meni se zmeša, da mi Zala tako mahne od doma, ko bo večja in je ne najdem.
Hb, da je z obema vse vredu, zdaj pa upam, da ne bosta šla več od doma kar tako, da bo kazen pomagala.

Lane31   kaj misliš, da bi jaz spravla to tvoje veliiikkkoo drevo v moj avto? Ojoj, samo zdaj sem se spomnila, da odzadaj tak zicev ne morem podret, če je Zala v jajčki, tak, da kak bi to izpeljali user posted image
Kaj nisi prej rekla, ko smo imeli kamion doma, ko smo se selili? user posted image user posted image

Kje pa ste ostale Štajerke? Alina_alin, teka, pikijakob, zala07 
Kaj se nam nič ne javite več?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
25.5.2008 18:21:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

mama06
- nič nimamo razmetano! Živa si pač postreže s tistim, ki ji je na dosegu roke! A si vidla kje kaj razmetano? mama 06 jaz sem te že tolikokrat vprašala s kje ste vi, pa nič....zdaj pa najprej povej ti, potem bom pa jaz...user posted image

....saj ravno zato, ker je vse tako počiščeno, je ona "pospravila" po svojeuser posted image user posted image

Saj si že sama enkrat prav odgovorila, da spadam pod štajerkeuser posted image user posted image

PA še nekaj o našem junaku. Danes je pogruntal, da lahko po svetu raziskuje tudi samuser posted image user posted image user posted image . Je prečekiral celo posteljo s hrbta in trebuhauser posted image , potem pa se je že lepo poskusil dvignit na vse štiri in ko je hotel naprej, je padel. Kako je zanimiv. Upam, da se bo počasi tudi našemu odprlo. In potem je skrčil noge in šel na bok, kot da se hoče vsest, saj to itak najraje dela. Sem zelo vesela.user posted image

mehurčica - jaz bi ga poiskala in ga dala v roke dragemu. Itak mu drugo kot urgenca in plastika ne ostaneta. Za p*******t.

valči - se strinjam s kaznijo in verjamem, da se še danes nisi pomirila

Pandica - hvala za piruser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
25.5.2008 18:40:42   
tave
Pozdravček še od mene. Vidim da samevam tuki gor. Se vidi da je lepo vreme.
No mi smo učeri bli pri tastu in tašči in smo mel user posted image  za jesti. Njami. Tok je fajn k majo hišo, da smo lahko uzuni cel čas.Tako da smo domov prišli  šele ob 19h. Pol pa akcija in Teja skopat, nahranit in spat.
Pol pa jaz v akcijo. Pucala sem  balkon, ker so nam delal fasado in je bila vse svinjsko. Ma sej tudi zdej ni ne vem kaj, ker moramo še ograjo pobarvat, tko da bo šele takrat generalno. Zdej je glih tok da se tam lahko sedi in spije kako kavico ali pivičko.
No danes pa so bila na vrsti okna. Spucam 2 okna, pol pa moj prijavi, da brezveze, ker bojo itak še podiral oder in da bojo spet umazana, tko danej se ne trudim. Ja, a ni mogu prej zint, pa tud una2 pustila. Sam kaj ko me nervir, tak umazan pogled čez šipo.

Valči vem kako je to, ker se mi je enkrat isto zgodilo s Tio. Poslala sem jo v trgovino po šunko in to v trgovino, ki je čisto blizu. Vem da bi mogla pridt nazaj v 10 min, nje pa ni bilo 1/2 ure. Ma kaj me uhvatila panika. Takrat sem pa zihr dobila kr neki sivih las. No in jaz v akcijo in jo vse povsod iskat in zagnala celo paniko. No nakar se prikaže moja žaba. Jest vsa objokana, on pa men ja mami zakaj pa jokaš? Pa nisem vedla al nej jo najurim al nej ji povem kaj in kako. No odločila sem se za drugo varjanto. Ona pa meni, pa sej si rekla mami da nej grem v merkatorja. Ja v kerga si pa šla? Ja unga ta velzga. Pol me je šele skor kap zadela. Sama 6 let stara po celovški. No HB se je vse skupi dobr končalo.

Pa kje ste dons vse?

lp, tave

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
25.5.2008 18:45:11   
tave
Joj zdele bi se pa prilegle user posted image , a ne Suzanamai???? Kdaj bo akcija. Ta teden bo lepo vreme. Sam povej kdaj boš mela čas.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
25.5.2008 18:53:09   
mama06
tave ne delaj luštov, ker je moj dragi ravno včeraj sestavil vrtni kamin in če boš še malo izzivala, bo jutri moral pečiuser posted image user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
25.5.2008 20:04:11   
mehurčica
jOJ, vALČI.user posted image user posted image user posted image Jaz bi se že med iskanjem jokala od straha.

Ena je vprašala, če vem kdo je pisal tiste bedarije na youtube. Ja, ker je user posted image šel v raziskovalno akcijo in naj bi bil 26 letni Jernej(za priimek pa nisva čisto ziher, ampak mogoče Imenšek). No, saj bova kmalu točno zvedela kdo je, ker je David izrazil željo, da bi se rad boljše naučil skejtat - tako da bomo tudi več tam na placu, kjer se tudi rolerbladerji dobivajo.

Jaz pa sem včeraj pekla palačinke za zajtrk, ker nismo imeli nič druga za jest. Je David pojedel 1, jaz 3 in user posted image ostalih 9 - sicer ne naenkrat(smo šli vmes v trgovino).

Pandica, Eni je bila ta teden ene 3 dni tudi malo sitna. Čeprav se ji še z od zobkov ne vidi, sem vseeno pripisovala zobkom.user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
25.5.2008 20:50:29   
*kinnie*
Valči:user posted image user posted image jaz te tako zelo razumem, ker se mi je podobno zgodilo pred časom....sem jo iskala kot nora in same grde misli so mi hodile po glaviuser posted image ....no samo, da je vse ok!

Pandica: Verjetno sobota.....no sobota...če bi slučajno bila sprememba, pa javim! Jaz MB ne poznam skoraj nič...Melje-no tam bomo mi, naprej me boste pa navižale...saj bom našla....sem svjetski čovjekuser posted image . No če bo imela katera slučajno čas, glede na to, da je vikend.
A bodo fanfare tuduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2321
25.5.2008 21:03:23   
mehurčica
No, pa smo jo ulovili v objektivuser posted image :
user posted image  

Zdaj grem pa likat in obešat novo rundo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.5.2008 21:17:42   
sanwebdra
Drobižek in Mehurčica, ful ste luštni ...user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Aja, Sanwebdra   tebe sem še hotela vprašat kako je Julija kaj danes? 

36,9, pa cel popoldan ZUNAJ!!! Pa ne bova šle k P, imamo jut3 druge obveznosti ... v torek, če me res zasekiralo ... jutri bo itak 29 stopinj, se bo Julija še skuhala ... Pa hvala za skrb ...user posted image

Uhice, saj vem, da je to moja manija ... kot sem napisala, če se poslabša, pa na koncesijsko lepotno op.

Valči, ojoj ... evo user posted image . Po riti pa tudi jaz v takem primeru ... pol pa ponovno razložit zakaj! Oh ti mulci!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.5.2008 21:51:03   
lane31
Ste vidle kako lepo mi je slikice obdelala Jančika user posted image ....se opravičujem za dodatno delo....pa kaj češ če smo pa eni pravi debili user posted image

Sanwebdra......sem ti rekla.....kar ven z njo....pa v kratkih rokavih jutri ,drugače bo spet 37,5

Kaj zdaj..........kdo si pride po drevo ??? No a zdaj verjamete da je velikaaaaaaaa
Ma jo bom na bolho dala ,če tu ne bo odziva user posted image  
Aja Pandica.......to drevo je preživelo celo mladega mačka ki je veselo plazil po njej user posted image  nezahtevno do konca.....pa jo prosim naj vsaj crkne .....ona pa kar nove veje ven žene user posted image  se ji ne reče zastonj drevo življenja

Joj babe......jaz sem taka kura .....moj je prinesel karte za city .....pa se začne že ob 17h ....no sem rekla da greva le ,če lahko malo dam spat in ko bo trdno spala ga pobegneva ,pa bo babica tukaj spala......babica pa sprašuje čemu jo ne prinesem tja spat (ko ve da imamo prenosno posteljo ) pa sem ji rekla da zato da je za malo čim manj stresno user posted image  Joj kak mene pere dat otročka komorkoli........res sem matora user posted image
Sem zdaj sklenila da bom jo ,ko greva kaj v mesto ,dala k babici ,da se malo navadita ,ali da se jaz navadim user posted image  seveda za kako uro do dve user posted image
A ste ve tudi take user posted image  Jz si mislim da če jo kar pustim ob 17h pop.....pol pa njene najbolj kritične minute tam okrog 19h ....saj revice ne bo znal pomirit nihče ,kaj šele jo spat spravit ,in flašo popit ....jaz pa se bi itak cel čas sekirala kako je z njo

te bom še tesneje

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.5.2008 21:52:06   
mama06
http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx - spodaj je obvestilo za kupce stajice. Če jo je katera slučajno kupila, naj jo vrne

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?