|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
24.5.2008 21:08:34   
suzanamai
Skuštrana saj nisem mogla verjetuser posted image user posted image user posted image  pa on to Domačico natepavauser posted image user posted image
No vidiš, pa si se bala glede ghuser posted image .

Lepo pozdravi princesko, povej da smo jo vse desetke težko pričakovale

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.5.2008 21:11:08   
skuštrana
Jao, jaz pa danes doživljam šok za šokomuser posted image Sedajle sem vam skočila prilepit slikco z Domačico, Liza pa gleda v dnevni sobi Pujso peppo, Arsen se igra na tleh na svoji blazini..Sve 5, ampak, ko sem sedaj prišla tja je bil Arsen na kavču - jaz v šoku kakao pa sedaj touser posted image user posted image in seveda ga je Liza dvignila in ga dala poleg sebe na kavč, da skupaj gledata pujso peppouser posted image user posted image No, hb ji ni padel iz rok in dala ga je zadaj sebe, da ne pade na tla. Pametna, malauser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.5.2008 21:15:54   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

...potem pa  zvonec ob 7.30-obiskiuser posted image saj nisem mogla verjet...sem kar tavala....saj nisem vedela, kaj naj sploh storim....jooj obiskov sem ful vesela, samo ne ob taki uriuser posted image .

Jaz ob taku uri niti ne odpiram in ne registriram ljudi pred vratiuser posted image . Dam zvonec iz vtičnice in čao miki. Stoj pred vrati. A kaj, ko je naš poštar to skapiral in sedaj trka po vratih. Pa tudi tega na upoštevamuser posted image user posted image

Arsen bravo za zobek in L HB da si doma, da bo mama spet mirno spalauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.5.2008 21:15:58   
VANILI
oo, zdaj pa je moj tako žalostno rekel, da nikoli več ne pridem k njemu zvečer, samo za računalnikom...
tako da, mamčice, zdajgrem pa k možeku...

lepo spite, lepo sanjajte,
ppapa!!

aja, skušrana, Arsen is maj meeeenuser posted image ! Jaz tud prej domačico dokrajčila!!user posted image

< Sporočilo je popravil VANILI -- 24.5.2008 21:16:42 >

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.5.2008 21:20:36   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
Sedaj imam pa eno vprašanje, naši princeski vedno bolj štrlijo ušeskauser posted image . A mislite, da kaj pomaga, če bi ji dajala gor kak trak? Vem da so včasih lepili z belim trakomuser posted image . Ma mogoče sam kompliciram, ampak vseeno vsa mnenja zelo dobrodošla.

Naši babiki že od vsega začetka ušesa štrlijo, pa sem jaz čisto alergična na to in morajo res vsi ful pazit (čeprav itak ne), ko jo babysitajo, ker vedno, ko se obrne, uho (katerokoli že) kar zacveti (beri, stopi stran od glave). Pri polaganju pa seveda še enkrat bolj pozorni, vendar zdaj več ne pomaga, ker joitak vedno najdem v drugačnem položaju, kot sem jo odložila k počitku. Sem pa ji jaz enkrat zalepila ušesa z belim trakom, pa seveda po 15 minutah odstranila, ker sem se spomnila, da ima moj otrok na zalepljenem mestu laske in bo pol hudič jih odstranjevat ... pa sem se zdaj nekak že sprijaznila ... če se ne bo popravlo, pa bo šla na lepotno (v srednji šoli) operacijo - jo krije zavarovalnica ....user posted image

Pandica, če pa nisem vedla, da ne bova mogla ven ... sem imela že vse splanirano. Pol pa vročina in pol je res nisem upala ven pelat.

Vanili, no, bova komentirale Eurosong. Vidim da bo z možekom to počelauser posted image

Zdaj pa PROSIM malo pomoči - koliko časa je normalno, da se otrokovo telo bori z rahlo dvignjeno temperaturo, Ker zdaj sem pa že čisto zaskrbljena, ker od ponedeljeka nižje od 36,9 nisva prišle ... Zdaj ima zopet 37,2.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.5.2008 21:24:32 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.5.2008 21:20:51   
suzanamai
Vanili gre pauser posted image user posted image user posted image  , jaz pa ne morem, k je moj v nočni user posted image

Skrajni čas, da grem malo dol iz RR, mi dogajauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.5.2008 21:22:26   
mama06

Vanili gre pauser posted image user posted image user posted image  , jaz pa ne morem, k je moj v nočni user posted image

A ti prebija suzanamaiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.5.2008 21:22:31   
Pandica
Tak punce, jaz pa grem zdaj še z Alanom na sprehod, Zala spi, pol pa bi mogla še peglat, joj,  kaki kup jih že imam pripravljenih.

VANILI    uživaj z možekom, privoščita si lep večer samo zase user posted image user posted image , ko bo deca zaspala  user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.5.2008 21:24:35   
skuštrana
Jaz se grem pa k Lizi stisnit in kak del pujse pepe pogledat, ker je moj mož na košarki...
vanili, ti pa uživajuser posted image user posted image pa ostale tudi, karkoli boste počele

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.5.2008 21:24:44   
suzanamai
Zdaj pa PROSIM malo pomoči - koliko časa je normalno, da se otrokovo telo bori z rahlo dvignjeno temperaturo, Ker zdaj sem pa že čisto zaskrbljena, ker od ponedeljeka nižje od 36,9 nisva prišle ... Zdaj ima zopet 37,2.

Sanwebdra imam srečo, saj moji otroci imajo res zelo redkokdaj temp., če že potem nad 39. Sestrin mlajši sin pa skoraj celo leto rahlo povišano, malo nad 37. Na začetku ga je še vozila k P, sedaj ne komplicira, če ni še kakšnih drugih težav. Na splošno je pa vročina dober znak, saj se tako telo zdravi in jaz ne zbijam, če ni vsaj 39°C.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
24.5.2008 21:25:46   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

A ti prebija suzanamaiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj grem v spodnji štuk no, da boste mele mir pred manouser posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 24.5.2008 21:26:13 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.5.2008 21:25:53   
vedra
Skuštrana, Živa, Jasna, Vanili - hvala za izčrpne informacije glede ščitnikov za vtičnice. Sem pa res pametna da se nisem na BC spomnila.

Izgleda da imajo naši user posted image  podobne fore:cukajo za lase, ščipajo, ližejo, cvilijo....
Jasna  - tudi naš user posted image  se ne zna v vozički peljati drugače kot da noge drži na varovalo in miga. Pa večkrat vidim še kakšnega drugega user posted image  da se tako vozi.  Zelo mu je tudi fajn če lahko z nohteki po čem škrablja. Danes pa se je celo pot na sprehodu oglašal tako kot da kiha in se zraven režal...najprej sva mu s prijateljico še govorili "na zdaravje" in "bogi revež se je prehladil", dokler nisva ugotovili, da se heca...
Pa poliže vse do česar pride z jezikom...pa še in še so lepi ti mali zakladeki...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
24.5.2008 21:27:20   
*kinnie*
Vanili: naš user posted image gre načeloma ob 21h, danes pa pol ure kasneje...je pa tako fajn, zbujenega položim v njegovo posteljo in zaspi brez stoka jokauser posted image user posted image . Pri Anji sem o tem lahko samo sanjala.....
no jaz tudi zraven gledam evrosong, mal vmes, ker moj skoz šalta....še dobr da sem gledala Jamskega čoveka, da ga sedaj razumemuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
24.5.2008 21:27:59   
živa
Sanwebdra, jaz sem bila pri prvem otroku čisto preveč obremenjena z merjenjem vročine, ko je bil enkrat bolan, pri vsakem previjanju sem mu merila in vsakič namerila tako nizko temperaturo, kot jo ima Julija. Po mesecu dni sem ga peljala celo k P, ker je imel vmes tudi klopa in me je zaskrbelo. Seveda mu ni bilo nič. Potem sem mu nehala merit vročino, samo tipala sem ga, če bi bil vroč, in sem normalno ravnala z njim - šla ven ipd. Sem pa zadnjilč tudi ugotovila, da nam najbrž toplomer malce preveč kaže. Tako da bi jaz otroku, ki je normalno razpoložen in ni na otip vroč, nehala merit temperaturo in bi ga lepo peljala ven ob lepem vremenu. Če te pa skrbi, pa najprej pojdi v ZD in naj ti tam zmerijo vročino, ker lahko termometer kaže preveč!

kinnie, najpozneje v začetka junija pridem v tvoj konec. Si za kakšno kavo?

Zdaj grem pa pakirat stvari za selitev user posted image .

Lp,

živa 

< Sporočilo je popravil živa -- 24.5.2008 21:30:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2239
24.5.2008 21:29:27   
Pandica
Sanwebdra   men se tut zdi, da, če ima 37.2 še ni panike. Vse kar je nad 38 se komaj zbija.
Julija pozdravi se že no bogica mala       user posted image       user posted image       user posted image

Zdaj pa res šibam, še pridem pol nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2240
24.5.2008 21:32:48   
Pandica

Jaz tut    user posted image  

Čeprav imamo tam tut rač.  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2241
24.5.2008 21:34:04   
Pandica
VANILI     ti pa bejž k možeku, ker te čaka, ajde gremo gasa   user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
24.5.2008 21:37:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

kinnie, najpozneje v začetka junija pridem v tvoj konec. Si za kakšno kavo?

živa 

Seveda sem zauser posted image user posted image user posted image , edino 31.5. ali pa 1.6.-še ne vem točno grem mal Štajerce v MB pogledatuser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 24.5.2008 21:39:08 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
24.5.2008 21:38:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Tja pa jaz ne hodim....lahko taščo srečamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
24.5.2008 21:38:23   
mama06

Ne, ne, ne hodi dol. Te je lušno brat, ko vidim, da bi nekaj rada, pa ne greuser posted image user posted image user posted image Madona sem hudobna, ane?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
24.5.2008 21:40:22   
*kinnie*
ej ej babe, v pol ure 1 stran....user posted image user posted image vam komaj sledimuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
24.5.2008 21:41:38   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

ej ej babe, v pol ure 1 stran....user posted image user posted image vam komaj sledimuser posted image

pol pa ne hodi vstran od računalnika. Pa za kaki pir bi žiher dalauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
24.5.2008 21:45:06   
*kinnie*
ooo jaz pa lepo za računalnikom sedim, mi niti na misel na pride, da bi šla stranuser posted image

mama06: evo enga Uniončka zateuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
24.5.2008 21:48:27   
mama06
*kinnie* ti si zakonuser posted image user posted image user posted image . Sem se sedaj keksov najedla in mi bo pir ful pasal namesto gostega sokauser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
24.5.2008 21:54:49   
*kinnie*

*kinnie* ti si zakonuser posted image user posted image user posted image . Sem se sedaj keksov najedla in mi bo pir ful pasal namesto gostega sokauser posted image user posted image

vse za zdravjeuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?