sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Sedaj imam pa eno vprašanje, naši princeski vedno bolj štrlijo ušeska . A mislite, da kaj pomaga, če bi ji dajala gor kak trak? Vem da so včasih lepili z belim trakom . Ma mogoče sam kompliciram, ampak vseeno vsa mnenja zelo dobrodošla. Naši babiki že od vsega začetka ušesa štrlijo, pa sem jaz čisto alergična na to in morajo res vsi ful pazit (čeprav itak ne), ko jo babysitajo, ker vedno, ko se obrne, uho (katerokoli že) kar zacveti (beri, stopi stran od glave). Pri polaganju pa seveda še enkrat bolj pozorni, vendar zdaj več ne pomaga, ker joitak vedno najdem v drugačnem položaju, kot sem jo odložila k počitku. Sem pa ji jaz enkrat zalepila ušesa z belim trakom, pa seveda po 15 minutah odstranila, ker sem se spomnila, da ima moj otrok na zalepljenem mestu laske in bo pol hudič jih odstranjevat ... pa sem se zdaj nekak že sprijaznila ... če se ne bo popravlo, pa bo šla na lepotno (v srednji šoli) operacijo - jo krije zavarovalnica .... Pandica, če pa nisem vedla, da ne bova mogla ven ... sem imela že vse splanirano. Pol pa vročina in pol je res nisem upala ven pelat. Vanili, no, bova komentirale Eurosong. Vidim da bo z možekom to počela Zdaj pa PROSIM malo pomoči - koliko časa je normalno, da se otrokovo telo bori z rahlo dvignjeno temperaturo, Ker zdaj sem pa že čisto zaskrbljena, ker od ponedeljeka nižje od 36,9 nisva prišle ... Zdaj ima zopet 37,2.
< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 24.5.2008 21:24:32 >