|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
22.5.2008 23:11:14   
mehurčica
Joj, Janja. To pa je bila dogodivščina.

Juhice: ve delate vse brez kock?
Jaz sem Davidu delala vse brez soli, brez kock, brez začimb, ker je pač vse pojedel, kar sem mu dala. Eni pa je malo bolj zahtevna in morem zraven kuhanja še malo čarat.user posted image

Pa kaki jogurt bi ji že tak dala, ker se mi zdi, da bi ji bilo všeč. Pa ne upam še.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
22.5.2008 23:14:52   
janja
Aja, pa slikce od današnjega srečanja sem dala gor (album v mojem podpisu). Tistim, ki jih ni na slikcah se pa opravičujem. Sem slikala kar tako. Fotografinja je bila tokrat vanili.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
22.5.2008 23:16:07   
mehurčica
Klaudia, štej še mene in Eni. Ma ne upam s sabo vzet še Davida, če grem sama, ker je preveč divji in bom samo na njega gledala ves čas. Lahko pa ga daš pod vprašaj, če si premislim.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2028
22.5.2008 23:17:01   
VANILI
zdaj pa da pokomentiram današnje srečanje: mamice, res mi popestrite porodniške dni! Prav hlavežna sem Jasn, da me je napotila sem. Vsaka posebej mi je fajn, vsaka bebia posebej čudežen biserček. Od vsake posebej se lahko česa naučim. Ressnično, zelo zelofejst babnce ste!!user posted image

klaudija, šele danes sem mela priliko malo poklepetat s tabo. Občudujem te, ker si tako mlada mamica in tako lepo skrbiš zaLio in tudi za se nasuser posted image . Karkoli je žeuna bibura mela za povedat, očitno imaš nad njo moč, ki se jo boji, drugač ti ne bi hotla tako škodit.  Meni se zdiš ti in tvoj dragi in lia super, super družinica ste!

sem se odločila, da vsako posebej od današnjega srečanja pohvalim (razen mojih dveh mojc, ki ne bereta tega foruma oz. bolj redko). 
Suzanamai - zdiš se mi iznajdljiva in odločna, pa tako zelo ljubeča mamica do Zoje in Maia. Pa valda, imaš Maclarnov voziček, in to rdečuser posted image user posted image . Siženska akcije, kar meni ful manjka (jaz prej vse naštudiram, okol trikrat obrnem, preden kaj naredim. Ti pa takoj. super!)

kasija - tudi ti se mi zdiš ljubeča. Nežna, fulmi je všeč, ko premislistvari, ko te kaj vprašam in mi tako lepo, pametno odgovoriš. Pa Elian je kot bubica - zdaj je tu in potem je že na drugi strani igralnice. Tudi tako nežen fantek z globokim pogledom. Maclarnov voziček še poudari tvoje dobre lastnostiuser posted image

tave - o hb da še obstajajo ženske, ki ne komplicirajo! Se mizdi, da maš tak zdrav pogled na življenje. In da se znaš zabavat. Žurat ga! Karje ful pomembno, se znat odklopit. Pa brez dlake na jeziku. In tako imaš rada Tejčkota. Da o pripadnosti maclarnovemu klubu niti ne govorim!!user posted image

janja - ti si tako pozitivno obrnjena ženska. Tako prijetna za pogovarjat. O vsem. Zakladnica izkušenj in gospodinjskih znanj. Čeprav nimaš maclarna sivseeno super!!user posted image

pošljem,preden me vrže ven...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
22.5.2008 23:19:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: janja
Aja, pa slikce od današnjega srečanja sem dala gor

No, so lepi tile naši oktoberčki in vozički user posted image !

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
22.5.2008 23:28:42   
mehurčica
Aja, ena me je zadnjič že vprašala, zakaj mora David k logopedinji. Ker jeclja. Tako da delamo vaje vsak dan. skozi vaje mu gre govor super, ker lepo počasi, bolj potiho govori Je drugače zelo glasen in hitro hoče povedat naenkrat vse in se mu zato zatika. No, upam, da je samo zaradi tega. To bomo zdaj skozi vaje počasi ugotovili vzroke.

Zdaj grem pa ajopajo. Sem Eni že enkrat vmes podojila. Mi je tak hecna, ko sedi v posteljci in čaka, da bom prišla, pol pa stegne rokice, da jo dvignem - pa čeprav ima napol zaprte očke.user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
22.5.2008 23:29:25   
ditta
Mi smo prišli nazaj iz naših prvih skupnih počitnic. Z avtodomom smo šibali po Sardiniji in uživali na belem pesku zares lepih plaž. Voda je še premrzla za kopanje dojenčkov, čeprav sva Zoji namakala nogice in rokice... ona pa je vriskala in kričala od navdušenja. Čisto navdušena je tudi nad valovi in z vsakim novim valom, ki je prišel je vriskala in skakala tako, da sem jo komaj zadržala. Enako fascinirana je nad mivko in kamenčki. user posted image  ji je pokazal kako je občutiti mivko v roka, po nogicah,...in potem smo jo komaj še zadržali pod senčnikom.
Zoja sedaj že slab mesec zelo dobro samostojno sedi in se mi zdi, da je kar malce ponosna sama nase, če ne celo važna. Začela se je tudi postavljati na vse štiri in se zibati sem in tja. Plazi pa se kot kakšen vojak ali pa se kar meče naprej. Danes pa je prebil tudi prvi zobek, leva enkica spodaj. Na Sardinijo sem vzela celo lekarno, da se ja ne bo kaj nepričakovanega zgodilo,... pa je bilo vse super in ok, čeprav je pihalo pri Palau kot noro,... ker smo zaradi user posted image  bili stalno na super surfarskih lokacijah. Ker je ugotovil, pardon, smo ugotovili, da je precej izven forme, bo svoje veščine začel pridno piliti v Voloskem oziroma v Preluki,... čeprav se mu še nobeno leto do sedaj ni dalo tako zgodaj vstajati.
Klaudia jaz sem te sam enkrat imela možnost videti v živo in ponavadi se glede ljudi res ne zmotim,... ti in tvoja družina ste zakon in naj piše ali riše tista biba leze kar hoče! Klaudia, daj prosim še pri Zoji napopaj tistega luštnega zobatega smeškota, Thanks!
Jaz priznam, da nisem brala vse za nazaj, ker bi potem res lahko vsaj dva dni samo brala in brala,... zato mi prosim povejte, a ste se potem že kaj zmenile za jesenski piknik za praznovanje rdja od naših oktobrčkov in oktobrk? če pa boste kdaj spet v čolnarni pa prav tako prideva, ker je tivoli res eno luštno zbirališče mamic in njihovih sončkov.

A se da kateri napisati še kaj o uvajanju goste hrane? Klaudia če me spomin ne vara si ti delala neke bučke z kokosovim oljem? Jaz dostikrat pri kuhanju uporabljam kokosovo maslo, ampak mi patronažna ni znala odgovoriti, če ga lahko uporabljam tudi za Zojo. Je pa 100 % rastlinsko olje zato ne vidim problema. Samo vseeno bi rada bila čisto zihr predno ji ga dam.
Jaz sem ji do sedaj uvedla že: korenje, krompir, brokoli, blitvo, špinačo, cvetačo, kolerabo, bučko, koromač, jabolko, hruško, melono, banano, borovnice, ribez, marelice, slive, fige, rozine, riž, koruzo, ajdovo kašo. Sedaj pa bi rada počasi začela še z čem novim. Kdaj ste vi začela uvajati meso? In, a kuha katera polnozrnat riž? A riž prepasirate ali ga date kar takega v zrnih, saj se mora naučiti počasi tudi gristi.
Zoja sedaj čez dan sploh noče več piti iz zizik, samo kakih pet do deset požirkov naredi in potem noče več. Na zizki pa je zvečer ne glede na to koliko mlečne kašice poje in potem se mi ponoči zbuja tudi po trikrat, okoli petih zjutraj pa je na polno in potem tam okoli osmih spet. Včsih mi noče jesti tudi po 5 ur čisto nič, ne zizike ne goste hrane, ne vode, sokov, čajev.... pa naj ji pripravim karkoli. No ja, se vsaj jaz ob vsaki taki priložnosti dobro najem user posted image  in si potem delam sive lase, ker mi ni jasno zakaj noče jesti niti piti.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
22.5.2008 23:37:06   
VANILI
pingi - spominjam se te s prvega srečanja, v spominu mi je najbolja ostal otrok v tebi - všeč mi je, ko se znaš zabavat, kako lepo se z jakcem igrata!Kar užitek vaju je gledat. maclaren gor ali dol!

živa- ti me pa spominjaš na filmsko zvezdo, pa pojma nimam, katerouser posted image . Zanimivo je poslušat te in se s tabo pogovarjat. Tvoj "čvergo" je pa cukr za polizat!! Kaj šele bo!!

ulaa - danes sem tudis tabo prvič govorila, pa bi še kdaj, mi je bilo prijetno!!! Mi je zanimivo, kako človek odkrije v dugem toliko zanimivega, če si to dopusti!

miška - sploh ne govoriš preveč! Ma aj! Martin je pa tudi plavooki lepotec. Tudi ti ne kompliciraš. user posted image . upam, da boškupila fajn marelo!!!

skratka, meni ste resfajn.

matr kok sem zaspana.

aja, stajco mamo! Sicer je ful majhna, ampak za odložit žabota bo zadostna. kok mu bo pa noter ajn, je pa druga pesem. Isto kot telefon, kot ga imaš Klaudija. Valda sva letela v Špar ponj. In ko sem mu ga dala v avtu, je njegov pogled govoril: "Zame je, mami? O hvala ti, mami!" In je bil ok,dokelr ni ugotovil, da je fejk!In ga je zalučal po avtu, ko sva stala na obvoznii v gužvi... in potem krik, daj mi g nazaj!!!!! In z desno roko sem se stegovala pod sedež in po nekaj minutnem strečingu mi je uspelo zbezlati mobitel na plano. Ampak Teotku se je igra zdela zabavna in ga je zalučal ponovno, meen pa pogledal in hotel reči "mami, daj, ponoi vajo!"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
22.5.2008 23:40:44   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Juhice: ve delate vse brez kock?
Jaz sem Davidu delala vse brez soli, brez kock, brez začimb, ker je pač vse pojedel, kar sem mu dala. Eni pa je malo bolj zahtevna in morem zraven kuhanja še malo čarat.user posted image

Pa kaki jogurt bi ji že tak dala, ker se mi zdi, da bi ji bilo všeč. Pa ne upam še.

Jaz delam juhice brez kock samo Urbanu. Mu pa vseeno malo posolim. Pravzaprav se lahko kar podpišem pod tvoj post. Andražu nisem nič solila, lahko sem mu dala katerokoli zelenjavo, nikoli pasirano, samo pretlačeno, pa je vse pojedel. Urban se pa zmišljuje. Hrana mora biti okusno pripravljena - vse začimbice, vključno z malo soli. Dosti stvari spasiranih drugače se pa kar davi.

Jaz mu občasno že dam kak jogurt. Lahko npr. začneš s par žličkami v sadni kašici.

Zdej grem pa spat. Jutri moram še do konca spokat, pol pa mal na morje. Upam, da medtem ko me ne bo ne boste preveč naklofale. NOČKO.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2034
22.5.2008 23:44:04   
VANILI
janja, lepo se imej na morju!! Uživaljte!!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
22.5.2008 23:49:15   
janja
aja, vanili - da ti odgovorim - jaz si upam, namreč tvoj dan odprtih vrat! Pripeljem še Andraža, če boš mela Živo doma. Seveda na kak lep sončen dan.

pa suzanamai - ne me pozabit, če se boste kaj menile. Men se še vedno lušta tvoja jumbo palačinka.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
22.5.2008 23:49:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: ditta
Klaudia če me spomin ne vara si ti delala neke bučke z kokosovim oljem? Jaz dostikrat pri kuhanju uporabljam kokosovo maslo, ampak mi patronažna ni znala odgovoriti, če ga lahko uporabljam tudi za Zojo. Je pa 100 % rastlinsko olje zato ne vidim problema.

Za vse kuham na kokosovem olju. Tudi v pečici pečem samo tako. Je pa odvisno katero olje imaš. Tisto v kockah, ki se ga lomi, ima odstanjen vonj in ni dobro. V lončkih je deviško olje oz hladno stiskano. Mi je pa tako dober vonj, ko začneš pražit kokosovo olje... njami user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
22.5.2008 23:50:35   
ditta
skuštrana kakšen cukr je Arsen!!!!!!!
a lahko damo že take male kar na kahljico? meni je ravno zadnjič teta, ki dela v jaslih, naj jo takoj ko samostojno dobro sedi, začnem počasi dajati na kahljico, pa sem jo kar malo čudno pogledala... izgleda, da bomo šli tudi mi v šoping kahljice in da bom teti naslednjič dala enga velzga lubčka na lička user posted image . ali se motim in ste se vi kar tako malo za foro slikali na kahljici?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
22.5.2008 23:52:43   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Njen oči je pa naš desetko in tudi zelo prijazen poba.

Pa še to: on skrbi da na srečanjih nikoli nismo lačne!user posted image user posted image

Pravi, da simpatičnim gospodičnam in gospem vedno rad ustreže user posted image

janja - hud bmw user posted image  user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
22.5.2008 23:56:53   
ditta
user posted image  Klaudia katero kokosovo olje pa ti uporabljaš in kje ga kupuješ? Jaz imam samo maslo, tisto v kockah, ki nima preveč izrazitega okusa in bi z veseljem začela uporabljati olje,... sploh pa, če lepo diši, ker sva oba mahnjena na kokos!!!!! njamsi, sem kar lačna ratala!!!! hitro povej, da ga grem jutri iskat!!! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
22.5.2008 23:58:08   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Sem mogla kar mal razmislt. Nisem glih dojela. Poganjalček je bil še od mojega starejšega nečaka, ki pa je bil stalno pri mojih starših. Moj fotr prisega in vozi BMW. Odtod oznaka. user posted image user posted image user posted image Itak, da ga je mogu navdušit.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
22.5.2008 23:58:23   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

živa- ti me pa spominjaš na filmsko zvezdo, pa pojma nimam, katerouser posted image .

Ugly Betty user posted image ?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
22.5.2008 23:59:09   
Pandica
Kak ste uživale na srečanju Lj, lepe slikice. Sem jih ravno pogledala.

Suzanamai   sem vidla, da ima Zoja enako kiklco to olivno zeleno in roza majčko iz H&M-a. Full je luštna pupika.

VANILI    oooo, hvala za pohvale, da je lepa moja pikica. Mi že špeh raste, saj veš kako je  user posted image  
Ne, to varovalo na vozičku ni trdo, ker je ono na sredini guma. Mogoče se na sliki ne vidi. Zakaj pa bi te motlo, če bi bilo trdo? Madona, sem radovedna, ne? user posted image

Janja   lepo se imejte na morju, važiči  user posted image   Kam pa greste in za kako dolgo?

Klaudia   ti pa se ne sekiraj za ono bibo al kaj je že bla, ker si super mamica in punca user posted image   Saj veš, da te ne damo, kajne? In, da smo z tabo  user posted image
Ja, saj vem, ker sem iskala on znak uredi pa ga nisem najdla nad postom tako, da sem bila že prepozna za popravek zgleda.

Palačinke
   hhhmm, katera je začela z njimi? Janja zdaj pa si mi take lušte naredla, jaz pa pune lačna. Ko se mi mala do konca podoji, navalim na hladilnik user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
23.5.2008 0:00:03   
Klaudia
Jst uporabljam Cobio. Ga imaš v merctaorju, leclercu, tušu...
http://www.cobio.si/

zeleni je bio, modri je takoj po obiranju stisnjen, rjavi pa je malo kasneje in je bolj za kuhanje. Sama uporabljam modrega, ker ga imam tudi za masažo in namesto mleka za telo.

Susan Savannah

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
23.5.2008 0:02:31   
VANILI
user posted image user posted image joj jaz pa tehnički malo morgenuser posted image

ne znam dat fotke na google skupino, ker mi pridejo ogrooooomne!!!!
a mi kdo lahko pomaga? mam ful fotk, okoli 40!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
23.5.2008 0:02:39   
janja
Joj, spet nisem šla spat. Morm še mal nadoknadt izgubljen teden.

Torej, kokosovo olje ali maslo - mene tud zanima. A ni tisto hladno stiskano najboljše in tudi najdražje? Al je maslo v lončku? Enkrat sem spraševala prodajalko v eni trgovini z zdravo prehrano, pa mi je menda tako rekla. A nima nič specifičnega okusa? Jaz bi tud probala. Kolk ga pa kej porabiš? Sploh če pečeš? Jaz sem uporabila le kokosovo mleko v čokoladnih mafinih, pa mi je bilo dobro.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
23.5.2008 0:03:39   
Ulaa
Preden grem v mizule se se malo oglasim. Na srecanju je bilo fletno, z vsemi je bilo prijetno  klepetat. Ste fajn bejbe in imate fajn bebe user posted image user posted image . Janja lepe slikice.
Sem sedela za knjigo in mi polkne padajo dol.
Nocko!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
23.5.2008 0:03:52   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janja

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Sem mogla kar mal razmislt. Nisem glih dojela. Poganjalček je bil še od mojega starejšega nečaka, ki pa je bil stalno pri mojih starših. Moj fotr prisega in vozi BMW. Odtod oznaka. user posted image user posted image user posted image Itak, da ga je mogu navdušit.

Desetko pravi: Janja, tvoj fotr je car! user posted image  Povej mi katero bavarsko lepotičko si lasti? Jst bi tut eno mel, ampak bom tak... user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
23.5.2008 0:04:32   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

ker mi pridejo ogrooooomne!!!!

Te si tak kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
23.5.2008 0:05:39   
Pandica
Zala spi, jaz pa šibam jest....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?