|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
23.5.2008 0:06:52   
živa
Moški kotiček: Čakam in čakam na user posted image , da se malo pomeniva o projektu "zidava", pa ga še ni domov. Veste, ko sem ga pobrala v službi ob 15:30, je bil pa za umret zaspan user posted image .

Mehurčica - uvajanje GH: jaz komplikator grem včeraj delat špargljevo juho, da jo bo tudi čvergo lahko jedel - domači šparglji, za zgostitev krompir, malce čebulice, potem sem pa za malo starejše družinske člane posebej dosolila in dodala kislo smetano. In potem danes razlagam, kako čvergo niti te dobrote ni hotel jesti, in poguntam, da sem čebulo popražila na precejšnji količini masla. No, čvergo je ok, nima nobenih reakcij, jaz pa morda končno lahko neham komplicirat in mu dam v jedi tudi kako žlico fermentiranih mlečnih izdelkov user posted image .  

Če bo vse po sreči, grem spat user posted image . Ampak nisem še čisto zihr user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.5.2008 0:07:53   
Margareta
Lane31 - gledeuser posted image , te jaz čisto zastopim. Pa še debelo se počutim. Pa neurejeno - celulit, brki, dlake povsod, narastek, ...Ma saj bo.

Skuštrana - jaz tudi uporabljam baby vac, in ko sva bili z Evo na Pediatrični kliniki, so uporabljali nekaj podobnega.

O janja - kdo je brisal vse to sranje?

Mehurčica - moj taprvi je pojedel čisto vse kar sem mu skuhala. Lepo je sedel in odpiral usta. Eva pa ne, včasih ji je tako nagravžno, da se dela kot, da bo bruhala, ali pa plune - in to dobro - meni direktno v user posted image . Pa zraven mora mahat z rokicami in topotat z nogicami.

*Kinnie* - pivičko?

Jaz sem skoraj končala "mišn imposibl" in zlikala tisto goro perila, trajalo je natanko 3 ure in pol. Groza.

Klaudia - a se ti spoznaš tudi na drevo življenja? Takole je - imam ga že ene 5 let, velik je 1,5 metra. Ves čas je izgledal normalno, zdaj pa izgleda bolano. Nima več tiste zelene barve. In na konicah listov se suši. Presadila sem ga jeseni, zalivam ga na 14 dni.  Je pa res, da stoji ob panoramskih vratih, ki jih imamo zdaj, ko je malo topleje, večkrat odprte in na njega mogoče malo piha. A misliš, da je to vzrok. Pa še to. Ali ga lahko dam na teraso?

Vanili - bravo za voziček

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.5.2008 0:10:14   
janja
Vanili - bi ti pomagala, pa tud sama ne vem, zato jih mam pa v moj-album.com.

Klaudia - vidim, da si delno že odgovorila.

Pandica - gremo v Novigrad v kamp, kjer sta moja tašča in tast. Bom mela all inclusive, sam živčke moram izključit. Bom mal potrpela. Vse za otroka, ker vem da bosta uživala, pa še zrak jim bo koristil (sploh ker sta zadnje čase nonstop smrkava). Sem ravno gledala prognozo vremena, pa je za naslednji teden napovedano lepo  in toplo vreme (sonček), še prej bo pa deževen vikend. Grem pa sama z otrokoma, user posted image mora žal delat. Bo pa z nami za vikende.
BTW - lep voziček (itak da imajo ful izbiro barv). Kužek je pa za požrt cotkah. Kaj pa Zala pravi?

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.5.2008 0:10:39   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Torej, kokosovo olje ali maslo - mene tud zanima. A ni tisto hladno stiskano najboljše in tudi najdražje? Al je maslo v lončku? Enkrat sem spraševala prodajalko v eni trgovini z zdravo prehrano, pa mi je menda tako rekla. A nima nič specifičnega okusa? Jaz bi tud probala. Kolk ga pa kej porabiš? Sploh če pečeš? Jaz sem uporabila le kokosovo mleko v čokoladnih mafinih, pa mi je bilo dobro.

Torej... moja sestra ga uvaža ( upam da se ne bo s5 kakšna najdla k ji bo to trn v peti user posted image  ). Okus ima pač po kokosu. Porabim ga v normalnih količinah. Ker ga ne rabiš veliko. Žlička olja je čist zadosti... Najboljše je hladno stiskano valda, isto kot pri oljčnem. In posledično tudi najdražji. Samo je fajn ker poskrbi za presnovo. Lahko vprašaš mojega tasta. user posted image  

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
23.5.2008 0:10:41   
micla
Vas samo na hitrco pozdravim. Pri nas je totalna idrija. Včerajšnja noč je bila no comment!!!!!!   Spat sem šla ob pol enih, no pol ob 1 pa se je začelo vsakourno zbujanje naše user posted image . skratka vstala sem čisto vsako uro, oz bolje rečeno spala nisem niti ene iure skupaj v eno. Zgleda da se jo spet neki loteva, ker danes čez dan je kihala, pa nosek ji malo teče. Samo molim vse bogove na tem svetu, da ne gre spet na uhece.   Pa še vedno sem sama, ker se moj šele zdej vrača iz službene poti.   user posted image
Grem hitro spat  z dvojno hitrostjo, da bom vsaj kejspala, ker zgleda, da bo danes ponoči isto. sem šla že 2x ji čaj dat od desete sem. 

nočko vsem, ki lahko mirno spite.    In za vse nas bolančke eno user posted image , da se čimprej porihtamo.

Se opravičujem, ma vas nisem imela časa niti prebrat, ker sm jo imela cel dan na rokah bogico.

se beremo jutri, upam da kolkortolko zdravi.

nočko.

micla

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
23.5.2008 0:14:21   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
Takole je - imam ga že ene 5 let, velik je 1,5 metra. Ves čas je izgledal normalno, zdaj pa izgleda bolano.

Desetko je prebral samo do tukaj in pravi: "To je impotenca!" user posted image

Drugače se pa ne spoznam lih na to rastlinco ( čudno a? ) Daj malo pobrskaj po www.zalivalcek.com

Vanili - v mojem albumu (v podpisu) imaš navodila kako slikico pomanjšaš. Upam da ti rata

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 23.5.2008 0:15:06 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
23.5.2008 0:17:34   
ditta
user posted image  hvala klaudia, sem si pogledala internetno stran in jutri grem še prečekirat v trgovine,...tuki pri nas ga v vaški trgovini tega zihr nimajo, tako, da bom morala v ljubljano. za telo pa imam jaz kokosovo olje od aroma herbala, ki je sicer primeren tudi za uživanje, ampak ker podjetje ni registrirano tudi za prodajo živil, ne smejo le tega propagirati. sem probala delati palačninke z tem kokosovim oljem in so bile res slastno dišečo mastne, če pa dam v maso za palačinke le kokosovo maslo, je okus komaj prepoznaven. jaz razen rakcev, riža, palačink in drugega peciva skoraj nič ne pripravljam s kokosovim maslom oziroma oljem in bi bila zelo vesela, če mi bi zaupala kakšen recept. za rakce uporabim tudi kokosovo smetano in mleko, tako, da imajo potem res izrazit okus po kokosu. na olju pa bi verjetno lahko prepražila tudi škampe,... joj, zdej pa res moram v ljubljano. 
janja, kokosovo maslo je v podobni embalaži kot navadno maslo, le da je v koščkih in jih potem glede na potrebo lomiš,...tako kot malo debelejša čokolada. 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.5.2008 0:19:23   
Margareta
sem bila prav žalostna zaradi te rastlinice, ker sem jo dobila za poročno darilo. 

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.5.2008 0:22:07   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Lane31 - gledeuser posted image , te jaz čisto zastopim. Pa še debelo se počutim. Pa neurejeno - celulit, brki, dlake povsod, narastek, ...Ma saj bo.

Margareta, če bo kdo to bral se te bo še ustrašil. Ne piš takih neumnosti. Sicer ima pa lane31 druge probleme - ej lane31 jaz sem se po prvem porodu sestavljala eno leto, pa še pol sem lahko napovedovala vreme. O user posted image pa raje ne govorim, ker mi je bil takrat prej mučenje kot pa v užitek. Mi je pa moja babica v P rekla, da če bi še enkrat naravno rodila, bi bila sigurno spet šivana, ker se mi je rana (na MV) tako grdo zabrazgotinila in je tudi pri porodu ostala trda in neraztegljiva.

O janja - kdo je brisal vse to sranje?

Kva mislš. Jaz... razen po steni, pa tisto punčko iz cunj sem tud v pralni stroj vrgla.

Mehurčica - moj taprvi je pojedel čisto vse kar sem mu skuhala. Lepo je sedel in odpiral usta. Eva pa ne, včasih ji je tako nagravžno, da se dela kot, da bo bruhala, ali pa plune - in to dobro - meni direktno v user posted image . Pa zraven mora mahat z rokicami in topotat z nogicami.

se spet podpišem...

*Kinnie* - pivičko?

jaz tud... sem dons že ko sem bla v trgovini razmišljala, da bi si enga prvoščla...(pivo mislim!)

off topic
desetko - trenutno ima mislim da 316i tastarega letnik 2001, pa že razmišlja o novem. Je pa ta 4. po vrsti. Ga ne bo noben prepričal za drug avto, ker mu je ravno BMW pred davnimi leti rešil življenje. Takrat je imel še oranžnega 1602, ko se je vračal iz službe, ga je ena ženska izsilila, pa je zavil, da bi preprečil trčenje in šel naravnost v kandelaber. Bla je totalka, njemu pa nič. Pol je kupil 518 (mislim). Je bil ful limuzina, že skor oldtimer, ko ga je prodal. No, pol je bla spet ena trojka, zadnji je pa spet trojka. No, ker se večinoma vozi sam, pa razmišlja spet o nakupu trojke.

< Sporočilo je popravil janja -- 23.5.2008 0:27:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.5.2008 0:28:50   
janja
grem pod tuš, pa še mal prečekiram.

Kaj a pira ne bo? Jest sm tolk žejna.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.5.2008 0:28:52   
Margareta
janja - če je pa vse res. user posted image  
Kaj praviš, da boš s taščo in tastom na morju? Uf, si predstavljam, ker sem bila lansko leto z njima točno 2 dni. Pa sem se jim raje prilagajala, ravno zaradi tega, ker je tamali tako užival. Čeprav imata čisto drugo filozofijo kot jaz. Po njihovem je smoki zelo zdrava hrana. Pa tudi sonce je zdravo. Pa tako...
Ampak je bilo na koncu še celo fino.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
23.5.2008 0:32:08   
Margareta
janja - misliš verjetno zaradi CR. Ampak mene je vseeno bolelo. Verjetno je pa res drugače, če si še šivan. Mislim sigurno je drugače.

Katero pivo La**o ali Un**on, da ne bomo reklame delali? Uf, čeprav jaz bi tistega grenkega, Irskega Gu**nes.

Neposredna povezava do sporočila: 2062
23.5.2008 0:32:52   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: janja

grem pod tuš, pa še mal prečekiram.

Kaj a pira ne bo? Jest sm tolk žejna.

Evo ga, samo zate

user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
23.5.2008 0:35:27   
VANILI
nič, se bo že javila kaera šefica.
prej sem požrla sladoled, zdaj me pa ful zebe,
grem se k mojmu gret

lahko noč

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
23.5.2008 1:35:00   
Pandica
Vidim, da ste se napile piva in najedle sladoleda user posted image  user posted image pa vse pobegnile spat.

Jaz sem pa pojedla "samo" malo lubenice, čeprav sem prvo imela v mislih, da bom orung večerjala. Pa se mi ni dalo pripravljat in zdaj sem seveda lačna.

Tak, zdaj pa grem tut jaz v vodoravni položaj user posted image

Lahko noč vsem

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.5.2008 2:05:03   
jasna
Mehurčica, za enkrat še ne uporabljamo kock, sol pa čisto malo. Tudi sladkorja ne, ji pa včasih sladkam z javorjevim sirupom. Se pozna, da kuhamo bolj zdravo, sem šla še eno kilo doluser posted image .

Vanili, lepi komentarjiuser posted image  Se lahko podpišem?user posted image

ditta, verjetno nima časa jest, ker je vse ostalo tako zanimivouser posted image . Pa ponoči noter spravljauser posted image . Polnozrnat riž se je že mojima starejšima zatikal, zato ga še ne mislim kuhat. Meso ima približno 2x tedensko.

janja, imejte se lepouser posted image

micla, user posted image  jutri pa naj vaju tvoj mal pocarta

Margareta, ne sračkaj, nouser posted image  Saj smo te videleuser posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.5.2008 2:10:55   
janja
Evo, sem izpod tuša, pa še mal se spakirala.

jasna - pa ti se boš posušila!

klaudia - hvala za pir! Sem ga že spila.

Zdej grem pa u mižule. LAHKO NOČ!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.5.2008 7:38:09   
sanosan
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Sanosan - ja sem brihtna punca , a ne user posted image   (samohvala ni najbolj zaželjena, je pa včasih potrebnauser posted image ).  V enem od tvojih sporočil sem ugotovila da si iz Ptuja in sem nato pogledala kdaj si se nahajala v porodnišnici.
In ja, imam lepe spomine na osebje v por. Ptuj. Malo so imeli počasne reakcije samo ob sprejemu, dokler niso ugotovili, da je potreben nujni CR, takrat pa so eno revico pred menoj pustili samo in nato vsi oddrveli v operacijsko. Ampak se je vse dobro izteklo. Potem na oddelku pa so bile vse nadpovprečno prijazne in ustrežljive - a pri tebi ni bilo tako?

Na plavanje pa hodiva ob torkih ob 15. uri, tako da se žal nisva mogli videti. Pa upam da se spoznava kdaj na kerem srečanju v MB.

Vedra - Včasih se moramo tudi same malo pohvalit user posted image .

Kar se tiče osebja v porodnišnici imam od obeh porodov in pozneje bivanja tam same pozitivne izkušnje. Zelo se potrudijo in tudi čas si vzamejo, saj sma s prvim user posted image  imela kar nekaj težav s pristavljanjem in so mi sestre zelo pomagale.
Glede srečanja v Mariboru, pa se tja odpravljam že kar ene 4. mesece, pa mi še ni uspelo prit, tako da upam, da v bližnji prihodnosti. Problem imam predvsem s prevozom, ker nimam svojega avta, da bi pa koga, ki ni iz naših vod (brez otrok), utrujala z našim čvekanjem, pa mi ni najbolj.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.5.2008 7:56:49   
*kinnie*
Dobro jutro.
Bo počasi nočno spanje postalo res pravo spanje....HB...se mi že dogaja, da niti ne vem, ali sem ponoči vstala ali ne?

Klaudia: A se bodo za  RD od oktoberčkov iskalo tudi kakšne sponzorje?

IZVIRNO SPOROČILO: ditta

Kdaj ste vi začela uvajati meso? In, a kuha katera polnozrnat riž? A riž prepasirate ali ga date kar takega v zrnih, saj se mora naučiti počasi tudi gristi.

Meso sem začela uvajati....okoli 7 meseca, po mojem malenkost prej...riž pa prepasiram, ker moj ubogi oktoberček nima niti enega zobkauser posted image

Mehurčica: jaz Žanu pripravim hrano brez kock, jo pa rahlo solim, njemu kuham posebej.

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.5.2008 8:02:51   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

živa- ti me pa spominjaš na filmsko zvezdo, pa pojma nimam, katerouser posted image .

Ugly Betty user posted image ?

oooo živa, če te ne bi poznala, se še smejat ne bi upala, tako sem se pa prav fajn narežala....a veš mi je pri tem najhuje, kr vem kdo je to.....saj če bi kakšno ornk igralko napisala, pa pojma ne bi imelauser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.5.2008 8:15:51   
oktoberka
Jutro!

Oktoberka, držim pesti . A ni lepo deco delat?

Sploh vsak dan!user posted image Božanskouser posted image

Klaudia a ti še kar nimaš user posted image ? Ja pol pa ne vem če se bo kar tako prijelo? Če pa nisi zihr pa kar naredi test, ker bo drgač res težko ugotovit.user posted image

Vanili user posted image za voziček.

Dekliščina nism uspela it na "sestanek", ker je moj mel žur v službi- je šef praznoval 30.rd.
Dons gre pa moj na fantovščino. Uf, spet te striptizete. grrrrr...user posted image

Skuštrana Arsen je pa tak cortek!user posted image

Kinnie itak da bomo sponzorje iskal!

Mene pa zanima če je katera že začela uvajati jajca oz rumenjak? Men na listku ki mi ga je patronažna dala kdaj kej uvajat piše, da ob koncu 7. meseca. Ste že začele?

Margareta sej če te ne bi zanč na srečanju v Tivoliju na hitrco vidla, bi si o teb mislila da si ena zanemarjena, grda babnca...user posted image Ampak- za tiste ki je ne pozante, naj povem, da je to prava mačka!!!!user posted image

Joj, zdej pa šibam pod tuš, pol greva pa z Zarjo k prababici.

Lp

< Sporočilo je popravil oktoberka -- 23.5.2008 8:18:16 >

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.5.2008 8:17:57   
noa1
Dobro jutro!
Kaka noč! Pa kdaj se to nehauser posted image ? Danes smo postavili rekord v nošenju. Sem jo še mojemu uturila, ker enostavno nisem mogla več. A vaši user posted image  kaj pomagajo ponoči, če je treba? Spala je torej minimalno, pa je bila ob 7.00 že auf in kaj sem hotla, sem se morala lepo vstat. Sedaj pa princeska spi (HB za MT), jaz pa ne bom mogla več.user posted image

Micla: te popolnoma razumem, kakšna si po taki noči. Pri nas to traja sedaj že en čas. Hitro ti pošljem eno user posted image , da ostanete zdravi.

Pandica: no, sedaj pa vem od česa ti kile dol letijouser posted image , od nehranjenja. Si se lubenice napokala? Se boš tudi ti posušila, če boš tako nadaljevala.

Klavdija: pa kaj lahko s kokosovim oljem pečeš čisto vse (npr. krompir v pečici, jajcena oko) ali kako. Meni je kokos drugače zelo dober, ampak v olju pa ga še nisem poskusila.

Vidim, da ste se imele na srečanju super. Kako bi se sploh lahko imele drugače ob takih fajn mamicah in cartkanih bebicah.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.5.2008 8:23:52   
suzanamai
Lane31 jaz imam par vzorčkov ženske viagre, ki pomaga pri teh zadevah. Če mi daš naslov na zs, ti pošljem.

Skuštrana Arsen pa prav hudo zgleda na kahlici.user posted image

Pandica voziček in novi kuža sta zakonuser posted image

Janja slikce so superuser posted image

Suzanamai sem vidla, da ima Zoja enako kiklco to olivno zeleno in roza majčko iz H&M-a. Full je luštna pupika.

Pandica ne boš verjela, ampak ima dve kiklici in dve majčki, v 74 in 80 št.user posted image  80 smo kupil na bone, 74 pa naslednji dan dobil od prijateljiceuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.5.2008 8:27:04   
*kinnie*
Oktoberka: Jaz jajca še nisem dodajala...bom ga pa v kratkem....

Noa1: joj raje ne napišem, kolikokrat je vsega skupaj moj vstal ponoči, mogoče 1xuser posted image ...saj je že res, da dojiti ne more...pa vseeno tudi če kliče ta večja, kar presliši in počaka...itaq ve, da bom hitro vstala, da mi ne bo malega zbudila. In isto med vikendi zjutraj...uganeš, kdo izmed naju podaljša spanec...?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.5.2008 8:36:49   
noa1
Pandica: joooj pozabila povedat, da je voziček super. Prav paše k tvoji lepi princeski. Pa kuža je tudi sladki, bosta sedaj prava atrakcija z Alanom, ko ju boš na sprehod vozila.user posted image

VANILI: tudi tebi čestitke za novo pridobitev (voziček mislim). Pa daj slikice gor, da ga še ostali vidimo.user posted image

*Kinnie*: saj moj se še kar vstane, ampak ponavadi takrat ko sem jaz že čisto na koncu z živci, pol pa mi zraven predava, da kaj sem tak živčna in da naj se pomirimuser posted image user posted image . In valda, da njemu pol hitro zaspi na rokah, če sem jo pa jaz prej 2h okoli nosila.

Skuštrana: Arsen je pa tak zakon. Pa že kar sam na kahlici in to čisto zares.user posted image user posted image user posted image .  Ga boš pa hitro rešila plenicuser posted image . Bomo morali še ostali počasi v nabavo kahlice .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?