suzanamai
|
Evo mene nazaj, smo bili na cepljenju in je samo malo užaljeno zacvilila, potem pa se je spet smejala. Vrečko je napolnila v 5 minutah, vendar je izvid na žalost enak kot zadnjič, tako da morava priti naslednji teden še enkrat, da bo naredila en hud test urina. Vzela je še kri zaradi železa in je ravno na meji, tako, da ga bova jemali še par mesecev. Zoja pa res carica, sem bila prepričana, da bo dala vsaj kakšen stok od sebe, ko je jemala kri, pa je samo debelo gledala, kaj teta dela, potem pa seveda takoj prst v usta . Je culica gor ostala le kake 2 min. No potem smo šli zopet bone zapravljat, tam srečali Majoli. Res smo mafija Desetke, nič ne more brez nas . Možek se je lepo postavil v vrsto, jaz sem nabrala, naredili tri ponovitve, prišparali 45€, zapravili 12€ . Madona mi je H&M podaril že več kot 100 eurčkov, kolk sem jim hvaležna . Sam zdaj se mi pa res ne da več.... Vanili mi smo tudi gledali četvorko in so mi tudi solze prišle na očke, sem tako debelo požirala slino, da je blo kaj. pa še naše nove mere Klaudia 8130 na 65,5, baba ni kaj
< Sporočilo je popravil suzanamai -- 16.5.2008 14:45:57 >