Pandica
|
Da se še jaz poštemplam Sem 2 uri likala, seveda so bile cunjice samo Zaline oz. še 2 moji kratki majčki zraven In sem ugotovila, da ima moje dete 6 kom. kavbojk, s tem, da pri dveh še jeans jaknci zraven,5 tankih poletnih hlač, kiklc, oblekc, kr.hlač, majčk in ostalega pa sploh nisem štela. Tako, da ne rabi niti ene cunje več zdaj za poletje, ker že zdaj prek teče Jo bom ja lahko 3x na dan preoblačla, da bo vse ponosla ta moja manekenka Zdaj pa imava poletno garderobo pripravljeno, vse oprano in zlikano in naj se že začne poletje Zdaj pa sem se še stuširala, oprala lase, pol pa ajo bajo, ko napišem ta post. Oktoberka, Micla in ostale jaz vas tut vse preberem, samo je pa res, da vedno ne moraš vseh omenit, ker je enostavno preveč vsega. Pol nebi prišli h koncu. Je pa tut meni Micla zelo všeč tvoja primorščina Skuštrana se strinjam s tabo, da je zdaj full fajn, ko ni več napisanih po 20 strani dnevno, ker takrat res včasih nisi mogel več sledit. Sploh zdaj, ko je lepo vreme in preživimo večino dneva zunaj. Mišk maksimalno uživaj ju3 na poroki, pol pa nam le poročaj kako je bilo. Lane31 Zala je še zaenkrat ok, če temu lahko tako rečem. Ima revica še vedno full zabasan nosek in tako težko diha. Drugače pa hb nima vročine. Sem pa pozorna full in jo opazujem, če bi karkoli bilo. Pa hvala za skrb VANILI super, da si uspela prodati Zapp-a. Katero marelo boš pa zdaj kupla? Jaz sem jih še prejšnji teden gledala v Au v Grazu ampak so cene enake kot pri nam. To imam predvsem v mislih Peg Pereggo Pliko P3 Classico, ki je meni full všeč, je pa res, da imajo nekatere marele res poceni in full večjo izbiro. Tako, da še tuhtam katero vzeti in kje. Valči vsaka ti čast, res si super mamica, da vse tako porihtaš. 3 otroke, kmetijo, kuhanje, likanje in še vse ostalo. No, pa le javi se še nam kaj, ko boš imela čas. Kasija kako napreduje delo na hiški? Se veselim za tebe, ker boš vidla kako je fajn, ko prideš iz stanovanja v hišo, super je Noa1, Teka, Alina_alin in ostale Štajerke, ki se nič ne javite. Ja, kje pa ste? Tako drage moje zdaj pa grem v vodoravni položaj. Lepo bodite vse, mirno in lahko noč
|