|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
16.5.2008 23:16:22   
skuštrana
Aja, še to..Mi je pa full fajn, ker se ne piše več takooo zeloooooooo veliko, po 20 strani na dan, tako da lahko , ko pridem za komp vse preberem..Prej mi je itak pol pobegnilo..Mi še zdej včasih kaj, ampak manjuser posted image Drugače pa jaz vse preberem in če imam kaj pametnga povedat povemuser posted image , drgač pa ne komentiram....

Vanili, si se le rešila nebodigatreba zappauser posted image ...

Hm, se čisto strinajm z 2ursae..sigurno ne bi to delali, da se jim ne splačauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.5.2008 23:17:36   
micla
2ursae....ja zdej pa dol hitro...knjige čakajouser posted image   Je že več kot pol ure od tvojga poslovilnega posta.   Mah sej vem...., ko je pa tko fajn tle gor čekirat kaj se kej dogaja. Sm jst lih taka. Ko se spravim pisat moram najprej vsaj pol ure šarit tle gor.

No danes ni bil prou moj dan. Sem napisala samo 3/4 strani. Kar neki mi ni šlo, pa sploh ne vem zakaj. Upam, da jutri steče malo bolj, čeprav je jutri ful kriza, ker sem sama skor cel dan. Gre moj neki poslovno v Bohinj in se vrača pozno popoldne. Ma čene si bom pa vikend vzela fraj, kej čem?

Grem zdej...me moj vabi na teraso en čajček spit.  

nočkico vsem.

micla

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.5.2008 23:17:56   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Suzanamai, Micla, Vanili, Lane, hvala vam.
Sem ti jaz tudi rožico dala..in to taprva.. Ma, me nisi prebrala.user posted image
Tukaj ena rožica
user posted image ....pa ne bit več žalostna. Sej veš, da te imamo desetke rade!

user posted image

Imam tudi jaz včasih občutek, da so me nekatere dale kar na ignore.user posted image Drugače pa preberem skoraj vse, res pa je, da včasih morem bolj preletet, ker mi enostavno ne znese s časom.

Lahko noč punce, pa eno bolho za pomoč...user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.5.2008 23:26:33   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Drugače pa jaz vse preberem in če imam kaj pametnga povedat povemuser posted image , drgač pa ne komentiram....

Se podpišem!user posted image  Pridem in prečekiram recimo 2x dnevno, če pa ne, pa zvečer in kar gre. Je pa fajn, ker se lahko kadarkoli vklopiš in nikoli nisi čisto out.

H&M kotiček: so danes v MB baje po 6 bonov naenkrat vnovčevali ... da se ljudje ne bi dodatno drenjali!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.5.2008 23:47:19   
Margareta

jasna, Kasija, Vanili
- matr, jaz sem tudi včasih tako jezna na svojega deca. Pa, saj je priden, deloven (še preveč), ampak včasih mu pa tudi jermen dol pade. In ga sploh ni domov in vso skrb za otroka in bajto zlahka prepusti meni. Rad bi, da bi bila otroka pošlihtana, pa bajta spucana, pa dobro kosilo na mizi. Zvečer bi se pa še muckaluser posted image

Enkrat sem brala intervju z Jerry Hall (bivša žena od Jaggerja), ko je razlaga, da ji je mama ves čas polagala na srce: "V kuhinji moraš biti dobra kuharica, v dnevni sobi, izvrstna gostiteljica, v spalnici, pa ku**a" In ji je Jerry odvrnila: "Najela bom prvi dve, za spalnico bom pa poskrbela sama."

Kasija - meni se sploh nisi zdela redkobesedna. Prav lepo sva klepetali.

valči - tudi meni se zgodi, da pospravljam, tam do polnoči. Ampak danes ne bom. Zadnjič sem celo okna pomivala, tam okrog enih ponoči.

*kinnie* - kje si? A bi si eno pivo privoščili?

Hujšanje - Od kar ne dojim polno, se mi je tudi ustavila ta volčja lakota. Nimam več takega groznega apetita. KG pa kljub temu stojijo na 62 kg.

Vanili - bravo za voziček.

Uf, ful sem rada z otrokoma, ampak sem pa tudi zadovoljna, ko zaspita in imam malo časa za sebe.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.5.2008 23:55:42   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Uf, ful sem rada z otrokoma, ampak sem pa tudi zadovoljna, ko zaspita in imam malo časa za sebe.

Anede user posted image .

Zdaj je pa moj prišel domov in se grem crkljat ... nič ne bo, mali že jokca, revček.

Lp,

živa

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
17.5.2008 0:03:51   
janja
Sam na hitr. Spet pospravljam, pa se mi zdi, da je vedno več za pospravt. Za znort. Zdele še perilo spedenam, pol grem pa spat. Sem resnično utrujena. Pa tud dons se mi sploh ne da pisat.

Oktoberka - hvala za kavico. Jaz sem bolj raztresene sorte, pa še tko hitr si spokala, da je joj. Škoda, da nisi mogla dlje ostati. Zarja je pa itak tko cortkana. A jo je že Tej rezerviru?

nč, grem, danes itak ne morem nič komentirat, ker mi kar črke plešejo pred očmi, tako da punce LAHKO NOČ.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
17.5.2008 2:03:54   
Pandica
Da se še jaz poštemplam user posted image  user posted image

Sem 2 uri likala, seveda so bile cunjice samo Zaline oz. še 2 moji kratki majčki zraven user posted image   In sem ugotovila, da ima moje dete 6 kom. kavbojk, s tem, da pri dveh še jeans jaknci zraven,5 tankih poletnih hlač, kiklc, oblekc, kr.hlač, majčk in ostalega pa sploh nisem štela. Tako, da ne rabi niti ene cunje več zdaj za poletje, ker že zdaj prek teče user posted image   Jo bom ja lahko 3x na dan preoblačla, da bo vse ponosla ta moja manekenka  user posted image   Zdaj pa imava poletno garderobo pripravljeno, vse oprano in zlikano in naj se že začne poletje user posted image

Zdaj pa sem se še stuširala, oprala lase, pol pa ajo bajo, ko napišem ta post.

Oktoberka, Micla in ostale 
jaz vas tut vse preberem, samo je pa res, da vedno ne moraš vseh omenit, ker je enostavno preveč vsega. Pol nebi prišli h koncu.
Je pa tut meni Micla zelo všeč tvoja primorščina user posted image

Skuštrana
  se strinjam s tabo, da je zdaj full fajn, ko ni več napisanih po 20 strani dnevno, ker takrat res včasih nisi mogel več sledit. Sploh zdaj, ko je lepo vreme in preživimo večino dneva zunaj.

Mišk
    maksimalno uživaj ju3 na poroki, pol pa nam le poročaj kako je bilo.

Lane31   Zala je še zaenkrat ok, če temu lahko tako rečem. Ima revica še vedno full zabasan nosek in tako težko diha. Drugače pa hb nima vročine. Sem pa pozorna  full in jo opazujem, če bi karkoli bilo. Pa hvala za skrb user posted image

VANILI   super, da si uspela prodati Zapp-a. Katero marelo boš pa zdaj kupla?
Jaz sem jih še prejšnji teden gledala v Au v Grazu ampak so cene enake kot pri nam. To imam predvsem v mislih Peg Pereggo Pliko P3 Classico, ki je meni full všeč, je pa res, da imajo nekatere marele res poceni in full večjo izbiro. Tako, da še tuhtam katero vzeti in kje.

Valči   vsaka ti čast, res si super mamica, da vse tako porihtaš. 3 otroke, kmetijo, kuhanje, likanje in še vse ostalo. No, pa le javi se še nam kaj, ko boš imela čas.

Kasija   kako napreduje delo na hiški? Se veselim za tebe, ker boš vidla kako je fajn, ko prideš iz stanovanja v hišo, super je user posted image

Noa1, Teka, Alina_alin in ostale Štajerke, ki se nič ne javite. Ja, kje pa ste? user posted image

Tako drage moje zdaj pa grem v vodoravni položaj.

Lepo bodite vse, mirno in lahko noč user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
17.5.2008 7:59:04   
*kinnie*
Dobro jutro
V naši hiši je taka tišiiinna, da bi še mravljo slišal....srečkoti. Jaz pa dežuram po jutranjem vstajanju z malim, ki se že odpravlja na dopoldansko spanje. Sem si rekla, da ne bom več tu smetila, evo pa sem spet tuuser posted image

*kinnie* - kje si? A bi si eno pivo privoščili?

he he pivce jaz zmeraj, ampak psssst dieta pa touser posted image user posted image user posted image . Drgač sem pa forum zamenjala, se vidiva tamuser posted image . Veš mi ni prijetno brati.....koliko je preveč napisanega-imam potem slabo vestuser posted image user posted image

Valči: Dobra si s tremi otročki. Jaz imam2, imela bi 4....pa nič ne bo iz tega-če to napišem, bi moški  kotiček razneslo...sem pa tudi jaz zadnje čase utrujena,...izčrpana, pa imam samo 2. Tako da te občudujem.user posted image user posted image
Micla: Tvoje poste jaz z veseljem preberem!!!!

Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1409
17.5.2008 8:17:40   
skuštrana
Evo, 2 linka za šoping http://www.bibipip.si/ in http://www.malamasa.si/si/

Men so tile pediped čevlji ok, ker imajo tudi bolj odprte variante, ker shooshoes in robeez nimajo(kolikor jaz vem)

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
17.5.2008 9:08:11   
Kasija
Dobro jutro!

Pandica hiška napreduje. Sem pa zdaj praktično samska mamica - moj je skoz na bajti.

kinnie kam bežiš na kjer forumuser posted image ? sploh pa nimaš pravice, ker si soudeležena pri štepanju strani user posted image

mišk lepo poroko ti želim!

klaudia a vi ste šli v živalski vrt? kako je bilo? a je lia ful gledala ali še ne?

vanili tale tvoja vozičkojada me je čisto not potegnila. Zapp je torej prodan - čestitke. Kaj boš zdaj kupila? Nujno poročaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
17.5.2008 9:08:28   
vedra
Če še ne veste kaj skuhati danes za prilogo - priporočam recept za kraljevski krompir: http://kulinarika.net/recept.asp?ID=11201

... naredila sem ga včeraj in je tako dober (in kaloričenuser posted image  - lahko pa ga naredite tudi brez sladke smetane) da bi ga bomo imeli naslednjič za samostojno jed. Njam, njam ....

Kasija - naredila sem to, da sem TT večkrat merila in nikoli ni bila več tako nizka, tako da ne vem kaj je bilo.... sedaj je vse OKuser posted image  in upam da tako ostane

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
17.5.2008 9:18:59   
Margareta

vedra
- so se mi kar sline pocedile. Kaj pa paše zraven krompirja, glede na to, da je dokaj kaloričen? Verjetno kakšna zelena solata. Berivka. Mnjam.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
17.5.2008 11:20:09   
vedra
Margareta - ja seveda, paše kakršna-koli solata.

Rada sprobavam nove recepte, pa že dolgo nisem naletela na kaj tako dobrega, sploh ker imava oba z mojim rada zapečen sir (ko se zapeče je tako fino hrustljav)
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
17.5.2008 12:35:14   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
ne resno ,kdaj boste začele z projektom kahlica

Eno leto še sigurno ne. Potem pa se bomo prilagajali maliuser posted image

Kasija, ja kavica z mal jamranja bi kr pasalauser posted image . Jaz sem se kar bolje počutila, ko sem malo potožila vamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majoli
Maksu smo poglobili posteljico in imam občutek, da se je sinko odselil.

user posted image  Si me nasmejalauser posted image  Jaz sem pa včeraj naredila generalko Neline sobe in oprala tudi kovter, nadjogi, baldahin... Miška je tako spala v spalnici in sem spet celo noč vstajalauser posted image . Danes se spet seli nazaj v svojo sobico.

Mišk, danes je tvoj danuser posted image . Uživaj in naj bo nepozabnouser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Drgač sem pa forum zamenjala, se vidiva tamuser posted image .

Kam si pa ušla?user posted image

Vedra, mmmmm mljaskuser posted image

Še malo, pa prideta moja divjaka domovuser posted image . Saj malo tišine paše, a po določenem času postane že prav motečeuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
17.5.2008 12:57:48   
lane31
Pozdravljene!
Končno smo spet prespali noč......juhuhu ...sem že mislila da ne bo več teh dobrot user posted image  Pikic več ni user posted image user posted image user posted image  Kak fajn da smo zdravi......trkam
Vsem ostalim bolančkom ,pa hitro ozdravite user posted image

Vedra......to sem pa že delala....mnjamsi....hvala da si me spomnila na to jed....ali tudi ne user posted image  kileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Je pa šlo 0,5 kg dol......ma boljše je kot kamen v hrbet user posted image

Mehurčica.....pri meni pač nisi na ignore user posted image  

Valči.......jaz te tudi občudujem....kolikor je lepo je tudi težko

Jaz pa pogrešam Majozarjo in Zivepo user posted image

Mišk..........zdaj si najbrž že v drugo žena ,priznana pred Bogom....naj ti bo dan v rdeči obleki prekrasen in epozaben ,pa prav tak tudi zakon ,naj pluje v mirnih vodah

Končno imamo datum krsta 28.6 ob 10h user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.5.2008 13:07:50   
Kasija
klaudia za seznam - elian ima 4. zobek user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.5.2008 13:27:29   
nova10ka
Enkrat sem brala intervju z Jerry Hall (bivša žena od Jaggerja), ko je razlaga, da ji je mama ves čas polagala na srce: "V kuhinji moraš biti dobra kuharica, v dnevni sobi, izvrstna gostiteljica, v spalnici, pa ku**a" In ji je Jerry odvrnila: "Najela bom prvi dve, za spalnico bom pa poskrbela sama."

Se podpišem!!

Drugače se pa samo na hitro javim...

Tjaša je dobila vrtec (in to najbolj zaželjenega), 2 zobka in očkata domov iz službene poti user posted image Pa še vročina je padla, malo sicer še kihamo, ampak ni panike.

Aja - pa noč je bila kar pestra.

Janja- kako je bil shoping? Jaz sem dobila čevlje za sprehajat user posted image , tko da se mormo za kak sprehod dobituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.5.2008 13:55:57   
VANILI
skuštana in ostale in marela kotiček: sm naredila primerjavo takih vozičkov (torej podobnih zappotu, ker sam "kroj" mi je blazno všeč), potem sem pa danes v BC kar enga atija popokala, ker je mel pikolo vozek, da mi pove vse + in - tega vozička, pol je prišla še njegova in rekla, da je še boljši od tega Babywelt fit, jki o v BCju. Tako da bo verjetno keri od teh 2. Ker včaeraj mi je bilo kar hudo, ko je zapp odšel, ker je na prvi pogled kul, pa okreten pa v zavetrju je detece. no, pikolo in tale drugi pa masta vse kar zapp pa še več.
Poročam jutri, če ga dobimo. Ali v ponedeljek, če je jutri bc zaprt.

zdaj pa urno kosilo kuhat, ati in Živa sta pridna, peskovnik postavljata.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
17.5.2008 15:05:14   
lane31
Vanili jaz imam baby velt ....tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179232
bil je sicer v akciji esec nazaj -samo 80 € in ti povem da je meni zelo dober
Naslon gre do konca dol , strehica da vidiš not , mreža za poleti.....ga priporočam user posted image  Mala je pa tudi zelo zadovoljna noter.....

te bom še tesneje

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
17.5.2008 15:11:51   
lane31
Aja ti iščeš trikolesno marelo
Evo ga novega na bolhi http://www.bolha.com/oglas3116334

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
17.5.2008 17:15:10   
mama06
Evo še mene punceuser posted image

Ja res ni več časa, saj smo cele dneve zunaj ali okoli laufamo.

Včeraj sem pospravila celo hišo, oprala vsa okna v zg. nadstropju on oprala vse zavese. Danes sem jih še zlikalauser posted image user posted image

Punce jaz vse preberem, razen zadnjih par strani sem samo preletela, ker ni časa. Nikogar ne dam na ignoreuser posted image

gasilec Samo - katera je spraševala, imamo doma

mišk - fajn se imej na drugi porokiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
17.5.2008 20:41:38   
nova10ka
Skuštranka, ful si luškane linke prilepila, bomo kej šopaluser posted image . Jaz sem zadnič v eni e-trgovini našla popolno igračo za Tjašo. Zdaj je v fazi, ko na vseh igračah liže etikete user posted image   Mi je tolk všeč ta igrača, da bi kar 2 kupilauser posted image In sicer http://www.minisvet.si/krpica-zeleni-pticek-p-1066.php

Mišk -
kakšna je bila poroka? Čestitke!!!!

lane31 - čestitke za zdravje!!! sem ful vesela za vas!!! moja pikica je danes tudi že boljše. jo očitno res matrajo zobki...

visenje na rr- sem videla, da ste resno zastavle odvajanje od rr odvisnosti...upam, da danes vse pridno študirate in se ukvarjate s svojimi user posted image . pa ni treba čist foruma zapustit no.

Jasna in kasija - sem vesela, da sta opazile ena zs, druga kavo. pa itak ni panike, men je itak kul tko al pa tko..

pikica je zaspala končno! dans je čist sesuta od zobov user posted image . jaz pa tdiuuser posted image . k da bi jaz 8-ke še enkrat dobivala, tolk sem neprespana...

PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 1423
17.5.2008 20:44:06   
mama06
...in nastal je RR mrk.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
17.5.2008 20:57:31   
nova10ka
...in nastal je RR mrk.....

ja, k se folk ful odvaja. vsi so šli v italijo v komuno user posted image

ne me resno jemat, k sem čist neprespana. moj speči angel je namreč postal zobati hudič...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?