|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
15.5.2008 21:32:36   
Pandica
Jaz pa še letim z user posted image   en krog, ker moj user posted image   že spi. 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
15.5.2008 21:33:16   
*kinnie*
Dobra ideja, ga grem skuhatuser posted image ....samo bo brez sladkorjauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
15.5.2008 21:37:36   
*kinnie*
evo Pandica, če si še tu......pa čajček še za ostale moje sotrpinkeuser posted image
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
15.5.2008 21:40:45   
lane31
Jagode z smetano .........ahhhhhhhhh

ŠTAJERKE......vse ki ste bile na srečanju prejšnji teden bodite pozorne na user posted image  ,če bo kdo dobil visoko vročino gre lahko za 6 bolezen........ZALA07 -a isi ti pisala da kuha ???????
Jaz se oproščam a res nisem vedela niti ne vem kje sva jo staknili....širi se pa preko sline -igračke user posted image  vem da je en user posted image  žvečil Anetinega uheca

Mama06.....bravo za nakup user posted image  .....ja mi je sekica rekla da popoldan ni bilo problemov -so celo pomanjšane bone vzeli.......mah jaz se več ne grem.........bom pač brez cot in manjžrla,da bo spet polno za oblečti user posted image

Noa1........super za rolanje....vas občudujem te ki to obvladate ,jaz bi se cela polmla

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
15.5.2008 21:52:56   
oktoberka
SUZANAMAIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Stokrat ti hvala!!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
15.5.2008 22:02:41   
*kinnie*
Nič, jaz grem počasi spat....pridno tipkajteuser posted image
Nočko

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
15.5.2008 22:10:36   
jasna
Dober večeruser posted image

Medve sva prišibali domov šele ob pol desetihuser posted image . S srečanja domov spakirat, nahranit ta malo, po večja dva v vrtec in k babici, kjer se bosta fanta razvajala do sobote, da lahko mami delauser posted image . Na srečanju je bilo super, bi pa predlagala naslednjič lokacijo, kjer je lažje parkirat, če vam je prav. Margareta, lepo te je bilo spoznatuser posted image . Suzanamai in vanili, se vama moram opravičit, ker sem bila na trenutek groba. Mi pol cel popoldan ni šlo iz glave... Sem trenutno bolj v slabi koži in na trenutke zoprna. Mi gre moj dragi mal na živceuser posted image . Pa da pojamramuser posted image . Ko se je začela sezona odbojke sva se skupaj odločala, če nam bo znesla njegova odsotnost. Ko pa je klub končal s tekmami me je user posted image  samo obvestil, da takrat in takrat gre tja in tja z reprezentanco. Kaj pa jaz o tem mislim pa nikogar ne brigauser posted image .

Vanili, kaj je že to spanje?user posted image  Čeprav si bila danes kot rožica, nikjer sledu neprespanostiuser posted image . In oktoberke smo skupno ugotovile, zakaj imaš tako lepa otročkauser posted image .

Kinnie, če prešaltaš na vodo in tudi če nič drugega ne spreminjaš, bodo sigurno kile šle doluser posted image

Lane, verjetno se je res pregrela zunaj. Upam, da bo kmalu zdravauser posted image

Skuštrana, si uživala?user posted image

Mama 06, meni pa so pustili vnovčit bon poleg 3 za 2user posted image . Glede kil se pa pridružujemuser posted image . Če bom isto jedla ko bo mala shodila in se nehala dojit bo krizauser posted image

zdej pa pošljem, ...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
15.5.2008 22:11:03   
Alina_alin
Noa1, EP  - saj veš - zaradi parkinga....bi prišla v mesto večkrat, pa se mi butasto zdi tam plačevati parking.
Zala07, ne vem ali si brala našo izkušnjo, ko je mojemu padla s kavča prvorojenka pri 6 m - ful je jokala, potem v parih sekundah na zizi zaspala (kar ni bilo v navadi). Po 20 min jo je zbudil zvonec, začela ful jokat, sem jo tolažila na vse načine, nič, jo cartam, pogledam in z nosa tekla kri (prej nič). Šli k dežurnemu, na  slikanje in bilo vse ok. Iz zdravnik mi je rekel: v večini primerov dojenčkom ob padcu s kavča  ni nič, ok- drugače je če iz previjalne na ploščice ipd. Tisto, da je takoj zaspala - pa jih veliko od šoka.  Tak, da opazuj in če bi bilo kaj sumljivega (bruhanje, zaspanost pretirana) k zdravniku. Pa držim pesti, da ne bo nič. In čestitke ob obmesečnici.
Pandica, zs.
Lane31, se jutri vidiva v HM, ali mogoče s Sanwebdro?user posted image user posted image Lane31, če ne greš več, pa jaz mogoče grem, a jo pozdravim?user posted image Ful se mi ne ljubi it, ampak bi še vzela kaj za malčico, če ne druga - špangice - sem danes vidla, je ena vzela 3 pare - pa plačala 70c.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
15.5.2008 22:15:52   
Pandica
Kinnie   hvala za čajek, je prav pasal, samo sem si dodala še natren noter, saj tega lahko vzamemo, če hujšamo, ne? user posted image  user posted image

Z psom sem tut že iz sprehoda, stuširana tut, zdaj pa še zavijem v sp. štok v kuhinjo, ker sem lačna, ko hudič. Bom verjetno maznila kar en Rio Mare insalatissime, mi je full dober, pa eno žemljico zraven pol pa pridem nazaj, velja?

Pa, da mi ne boste vse pobegnile spat začas. 

Ojoj, Lane31  torej ima Aneta 6 bolezen? Moja Zala pa je full prehlajena, nosek ima zabasan, pa kiha. Vročine pa še zaenkrat nima. A tako se to začne? Joj, ne me strašit, ker zdaj pa sem že vsa "posrana" user posted image

Zdaj pa res grem jest

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
15.5.2008 22:17:39   
Alina_alin
Pandica,dober tek, pazi da ne boš diskvalificirana iz  kluba mamic, ki hujšajo.user posted image Mirno nočko!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
15.5.2008 22:20:06   
suzanamai
mi je padla iz postelje. KATASTROFA!!! Še sedaj se tresem. Na kaj morem bit pozorna, pomagajte mi. Če bi bruhala, preveč tamična... še kaj??? Ful sem v skrbeh. Ko sem prišla v spalnico je ležala na hrbtu in nima nobene buške, tak da upam, da se mi ni udarila v glavo....

Zala07 samo če bi bila preveč zaspana, bruhala ali se nenavadno obnašala lahko narediš paniko. Zoja je zadnjič dragemu padla z gugalnice in hb ni bilo nič razen joka, dokler je nisem vzela k sebi. Mu je potem Mai naslednji dan rekel, če ve da Zoja ni žoga in da se je pač ne meče po tlehuser posted image . Tale moj sine ga tud pihne.

Oktoberka veš da ni panike, z veseljem, saj si videla, da se vse dauser posted image . No da povem, sem šla popoldne z otrokoma še enkrat v H&M. Sva najprej uspešno opravila nakup za Zojo, sem na blagajni rekla smo trije, ji dala tri kupčke in mi je lepo obračunala tri nakupe in kupončke. Potem sva šla nabrati še tri kupčke za Maia in se postavila v vrsto. Medtem sta po trgovini zapravljali tudi Vanili in Oktoberka. Vanili se je žal postavila v napačno vrsto in komaj uspela vnovčiti dva bona, je rekla da Teo ne šteje, da lahko vnovčujejo samo polnoletne osebeuser posted image . Meni je prodajalka rekla ja veste to se pa ne sme, pa sem rekla ja zakaj ne saj smo trije, bo vsak pač za sebe plačal in je blo brez problema. No ko smo hoteli iti me je ujela Oktoberka in smo vskočili še njej in dragemu v pomoč in še za njiju vnovčili tri boneuser posted image , pa je spet rekla da mora vsak zase plačat, no pa je plačal Mai en kupček, enega jaz, za Zojo sem pa rekla, da bom jaz dala, da ji ne bo treba vstati iz vozičkauser posted image . So me že mal čukast gledale trgovke, mah se ne sekiram, bomo šli jutri še enkratuser posted image .
Potem smo šli pa na pizzo, kjer se nam je pridružil še možek.
Sedaj pa Zoja že spi, Mai se pripravlja na spanje, jaz se grem pa k možeku stisnituser posted image .

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
15.5.2008 22:24:10   
suzanamai
Suzanamai in vanili, se vama moram opravičit, ker sem bila na trenutek groba. Mi pol cel popoldan ni šlo iz glave... Sem trenutno bolj v slabi koži in na trenutke zoprna. Mi gre moj dragi mal na živce

Jasna o čem ti to govoriš? Lepo te prosim. Edino kar sem opazila je bilo, da si nervozna, da si bila groba?user posted image  ne vem no...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
15.5.2008 22:30:56   
jasna
Alina, Enej je ok.Ima pa kar konkretno rano in ker je mali pujs, me je najbolj strah da se okuži. Če bo še par dni zdržalo, bo vreduuser posted image

Orka, juhu za vrtecuser posted image . Niva10ka in margareta, Jankovič je baje obljubil vsem mesto v vrtcu. In tako na veliko prestavljajo otroke takoj ko dopolnijo tri leta v starejše skupine, da se sprosti mesto v jaslih. Ne vršt puške v koruzouser posted image

Suzanamai, lepe slikice, pa kakšen raj na zemlji imate domauser posted image

Mehurčica, prosim za geslo

Zala07, ti jo samo opazuj. Je pa to kar pogostouser posted image . Pa vse najboljše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image

Tako, grem še na par mailov odgovorit, pa vas pridem še pogledatuser posted image  Mi je mal dolgčas samiuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
15.5.2008 22:48:31   
janja
Srečanje - itak, da je bilo spet super. Edino, ko ne bi tako grozno pihalo. Živa hvala za piškotke. Slikce so v mojem albumu v podpisu.

Suzanamai - lepe slikce. Zoja je pa tko cortkana, pa pridna.
Zala čestitke za obmesečnico. Sicer pa danes praznujejo še naš Urban, Eva (margareta), Dona (mišk), Tija (tyna79). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasna - upam, da se Enej hitro pozdravi. Kaj češ, pri mulcih nikoli ne veš. Mene je tud včasih kar strah, ko Andraž tako nori.
BTW, jasna kam boš pa ti hujšala. Jaz ti še kako kilo odstopim.

skuštrana - dobiš recepte, sam nisem še uspela skočit na gmail.

lane31 - HB da je samo 6. bolezen, da ni kaj hujšega.

Nas zgornji zobje še vedno matrajo. Urban je zaradi tega ful tečen zadnji teden.

Zdaj mam pa spet žehto za obesit. Staro pa pobrat in zlikat. Se še beremo.

< Sporočilo je popravil janja -- 15.5.2008 22:49:13 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.5.2008 22:53:12   
VANILI
helou!
evo mi iz Lj, avantura z boni za mano, hbuser posted image ,

grem vas prebrat pa, seveda, sprot pokomentirat

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.5.2008 22:56:12   
Margareta

jasna
- jaz sem tudi vesela, da sem vas spoznala. Vse.

Glede vrtca, pa jaz na žalost ne spadam pod MOL, pač pa pod občino IG. Kar je še slabše. Kot sem vam rekla, Eve niti vpisati nočejo, ker s 01.09.2008 ne bo izpolnila pogoja za vpis v vrtec. - Ne bo stara 11 mesecev. Pa nisem vrgla puške v koruzo. S svojo aroganco (nekajkrat sem govorila z ravnateljico vrtca) so me predvsem podžgali, tako, da sem že pisala protestno noto: županu, na Ministrstvo za šolstvo, nekaterim poslancem, predsedniku države, predsedniku vlade, ... vem, da je to pljunek v veter,ampak naj preberejo. Če sploh preberejo.

Zala07 - tudi moj Val je enkrat tako hudo padel na glavo, da mu je zrasla buška v velikosti majhnega jabolka. Pa počrnela je v parih minutah. Pa smo ga peljali na urgenco, kjer so ga slikali. In je bilo vse ok. So mi pa rekli, kot predhodnicam, da v 99% ni nič.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.5.2008 23:04:40   
skuštrana
Zdaj mam pa spet žehto za obesit. Staro pa pobrat in zlikat. Se še beremo.

Si me spomnila, moram na vrt po perilouser posted image

Sem že pred 2 urama rekla da grem spt, ker sem crknjena pa še kar neki čaram tu okoli...

Jasna, danes je bil pravi odmor za možgančkeuser posted image Na Janjinih slikah  pa res izgledaš kot da si zelo jezna na nekogauser posted image ..Fajn frizurca... A tvoj otrok je tudi mali pujsuser posted image Našo Lizo jaz kar pujsa pepa kličem..potem pa ona reče, nisem pujsa..ne, ne, kje pauser posted image user posted image

Nova10ka, tista plaža je v Malinski, na Krku.

Zala07,ma, saj bo vse ok..Arsen se je zadnjič prevalil na nos, na laminat..Mu je full kri tekla iz nosa, ubožček...

Šesto bolezen je pa Arsen že tudi imel, zdej čakamo vodene koze pa nas nekako nočejouser posted image Smo bili skupaj na dopustu s kolegi katerih otroci so jih ravno takrat dobili, nas pa nočejo in nočejo..Pa bi bila full vesela če bi jih oba čimprej dala skozi, da bo potem mir...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.5.2008 23:05:35   
VANILI
lane31- ja pa kaj a še vedno niste ok?? še eno veliko user posted image za zdravje, pa hitro naj vas obišče!!!

mama06 - a ti i tud taka mini izvedba (kot Pandica) - mislim, 36, pa 34 cote??? pa dajte no!!!user posted image

kotiček životinjsko carstvo: no mi pa se lahko pohvalimo z lisicami, zajci in tudi vepri. Sem pa , eno leto bo, ponoč peljala iz Lj, sestrično in najini hčeri, si pojemo, uživamo, naenkrat POK!!!!  Me je skor kap, sem mslila da sem koga povozila. Se je pa srna vame zaletela. In potem kličem mojga, ki zrihta policaje, oni pridejo, sledi varianta Kusturičinega filma, sestrična flirta z njimi , oni kar nekaj fotkajo, jaz s trebuhom rinem v šipo drugega policaja, ki me sprašuje, če sem pila kaj, jaz sem ga verjetno tako pogledala in trebuh mu še bolj pod nos porinla, da se je revež sramoval vprašanja, no boga je bila srnica, čeprav se mi zdi, da sem jo vidla, kako je odvijugala v hosto (al je bila samo moja domišljija??)

orka, kam in zakaj pa ti hujšaš??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.5.2008 23:11:33   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
Lane31, se jutri vidiva v HM, ali mogoče s Sanwebdro?user posted image user posted image Lane31, če ne

Čuj ne vem, sem se danes spet takoooooooooo zmučila - ponucala za 60€ bonov ... Eno vprašanje; če akcija traja do 18.05., ali to pomeni, da je nedelja vključena ali se akcija zaključi v soboto. Ker bom seveda zopet jaz izvisela, dragemu smo tudi nakupili (ker ima čez tri tedne roj. dan), jaz pa; ena majica in oblekca! Pa sem ziher za 150€ vnovčila bonov. Jaz bi šla recimo v NEDELJO!

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.5.2008 23:13:59   
Pandica
Evo me, sem se že nabasala z hrano.

Pojedla Rio Mare, eno in pol žemljico in še babano za posladek. Pa še pol litra cedevite sem si naredila zdaj za sabo za v zgornji štok user posted image
Se ne morem navadit, da sem prej v stanovanju imela vse pri roki in nisem rabla za vsako stvar letat po sto štengah kot zdaj. Zdaj pa sem včasih tako žejna pa se mi ne da it dol v kuhinjo do hladilnika, navadne vode pa mi ni za pit. Res, da pijem večji del samo vodo, ampak to z okusom. Navadna še za šuhe ni dobra  user posted image   user posted image

VANILI   a ti si tut danes zapravljala? user posted image
Jaz pa sem si danes probala ene take "šminkerske" kratke hlače za luštno, ki jih imam že od lani in itak, da so mi prevelike. Res ne vem kaj je to z mano, kile mi kr dol letijo, jaz pa jem, ko zmešana. V soboto smo bili na enem kmečkem turizmu na šestdeset letnici, pa nisem vedla kaj naj oblečem, ker mi je vsa garderoba prevelika user posted image   Pa nisem bila prej taka bajsa, da ne boste misle, ampak toliko kil kot jih imam zdaj jih že res full, full dolgo nisem imela. Pa sem se vedno bala kakšna bom jaz po nosečnosti, ko bom rodila, ko tro delna omara user posted image vidim, da je bil moj strah odveč user posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.5.2008 23:16:08   
Margareta
joj VANILI,  sem se spomnila, da me je moj dec, nekaj časa, klical veprček (ne vem zakaj sem mislila, da je to nekakšen luškan metuljček), potem mi pa kolegica BTW omeni, da je to prašiček?! No, potem se je pa nehalo, z veprčkom.user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.5.2008 23:16:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

... Eno vprašanje; če akcija traja do 18.05., ali to pomeni, da je nedelja vključena ali se akcija zaključi v soboto.

Jaz mislim, da je nedelja vključena. Da še lahko greš v nedeljo zapravljat user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.5.2008 23:16:54   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
ŠTAJERKE......vse ki ste bile na srečanju prejšnji teden bodite pozorne na user posted image  ,če bo kdo dobil visoko vročino gre lahko za 6 bolezen........ZALA07 -a isi ti pisala da kuha ???????
Jaz se oproščam a res nisem vedela niti ne vem kje sva jo staknili....širi se pa preko sline -igračke user posted image  vem da je en user posted image  žvečil Anetinega uheca

Ja, Julija ga je vlačila do onemoglosti, ji je bil takoooooooooo všeč - kje natanko se vidi izpuščaj! Ker naše dete nima vročine! Ima pa mali izpuščaj na vratu desno pod brado??? Edina nenavadnost se je zgodila pred hhmmh tremi dnevi, ko smo imeli zvečer veselico pred spanjem! Kako dolga pa je inkubacijska doba???

Zala07, ne se preveč sekirat ... do poroke bo vse dobro ... jaz sem tudi enkrat mami padla na glavo iz naročja ... pa, mislim, da se mi ne pozna! Samo opazuj jo, pa bo! Če pa te skrbi, pa skočite do dežurnega, pa na slikanje!

Urban, Eva (margareta), Dona (mišk), Tija (tyna79) in Zala (zala07):
user posted image .

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 15.5.2008 23:18:56 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.5.2008 23:20:18   
Pandica
Še iz moje strani eno vprašanje o H&M bonih

user posted image
   Kakšne bone imate sprintane? Barvne ali čb? Ker kao ti čb ne veljajo je meni včeraj rekla prodajalka in mi ga ni hotela sprejet.
Tako, da vem. Ker, če vam vzamejo čb potem se lahko kregam, če še mene kaj pot zanese do H&M user posted image user posted image
Samo glede na to, da Lane31 ni nič dosegla user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.5.2008 23:22:40   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

jaz sem tudi enkrat mami padla na glavo iz naročja ... pa, mislim, da se mi ne pozna!  .

Res se ti ne, ker si full fajn punca in super mamica user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?