suzanamai
|
mi je padla iz postelje. KATASTROFA!!! Še sedaj se tresem. Na kaj morem bit pozorna, pomagajte mi. Če bi bruhala, preveč tamična... še kaj??? Ful sem v skrbeh. Ko sem prišla v spalnico je ležala na hrbtu in nima nobene buške, tak da upam, da se mi ni udarila v glavo.... Zala07 samo če bi bila preveč zaspana, bruhala ali se nenavadno obnašala lahko narediš paniko. Zoja je zadnjič dragemu padla z gugalnice in hb ni bilo nič razen joka, dokler je nisem vzela k sebi. Mu je potem Mai naslednji dan rekel, če ve da Zoja ni žoga in da se je pač ne meče po tleh . Tale moj sine ga tud pihne. Oktoberka veš da ni panike, z veseljem, saj si videla, da se vse da . No da povem, sem šla popoldne z otrokoma še enkrat v H&M. Sva najprej uspešno opravila nakup za Zojo, sem na blagajni rekla smo trije, ji dala tri kupčke in mi je lepo obračunala tri nakupe in kupončke. Potem sva šla nabrati še tri kupčke za Maia in se postavila v vrsto. Medtem sta po trgovini zapravljali tudi Vanili in Oktoberka. Vanili se je žal postavila v napačno vrsto in komaj uspela vnovčiti dva bona, je rekla da Teo ne šteje, da lahko vnovčujejo samo polnoletne osebe . Meni je prodajalka rekla ja veste to se pa ne sme, pa sem rekla ja zakaj ne saj smo trije, bo vsak pač za sebe plačal in je blo brez problema. No ko smo hoteli iti me je ujela Oktoberka in smo vskočili še njej in dragemu v pomoč in še za njiju vnovčili tri bone , pa je spet rekla da mora vsak zase plačat, no pa je plačal Mai en kupček, enega jaz, za Zojo sem pa rekla, da bom jaz dala, da ji ne bo treba vstati iz vozička . So me že mal čukast gledale trgovke, mah se ne sekiram, bomo šli jutri še enkrat . Potem smo šli pa na pizzo, kjer se nam je pridružil še možek. Sedaj pa Zoja že spi, Mai se pripravlja na spanje, jaz se grem pa k možeku stisnit .