|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
15.5.2008 23:23:08   
VANILI
h&M boni-kotiček: to je bila ludnica!!! V city parku smo bli ob pol osmih približno, vrste pa za znort!! Mi je moj takoj rekel, da mi da pet evrov pa da gremo drugič kupituser posted image , pa sem ga vseeno poslala lepo v vrsto, medtem poklepetala s šefico (takoj pojasnim) suzanomai, potem se je moj na njegovo srečo spomnil, da mora v BC po peskovnik, tako da sta s tavečjo hitro spuser posted image ila, no Teo je v mt-ju čičal in se smejal majčki, ki sem mu jo pol kupla, toda vse ma svoje meje potrpežljivosti, tudi moj mali žabo, ko končno pridem na vrsto in začnem skulirano, da če lahko dam tri bone. Ne, da ne bo šlo. Pol pa tri račune. Td ne. Pol pa, ja saj sva dva. Odkimava, da samo polnoletne osebe lahko vnovčijo (ta je bla bosa!!), potem pa uleti, out of the blue, šefica suzanamai in skoordinira zadevo, eni gospe pove, da bo kupila namesto mene, ona to nardi , sicer ne vem, a je vedla, za kaj se gre al ne, no na koncu sem dala en bon njeni sosedi, ki ni mela pojma, za kaj se gre, no v glavnem, prodajalki sem pojasnila, da jaz lahko povabim pet prijatlov, pa bomo delal še večjo gužvo, ali se spet in spet postavljam v vrsto in da so sami krivi, kaj so pa tako akcijo nardil in kok je naivna, če ne ve, da to vsi delajo in na konc sem jo že tolažila, da ona ni nič kriva, sajje samo prodajalka (pol sem si mislila, da ne bi smela rečt SAMO,saj nisem mislila slabšalno...) no unočila 2 bona, enga podarila, vprašala ostale v vrsti, če bi še kdokak bon, potem pa katarzično zapustila HMštacuno in na klopci priklopla Teotka, ki je bil res potrpežljivček... In si mislila, nikoli več. Mogoče, če b mela čas, pa da bi že zjutraj prišla... Tko pa, hvala.
hvala seveda šefici, svaka ti čast, suzanamai, kako suverena znaš bitiuser posted image user posted image

oktobrka pa me niti ošvrknila ni s pogledmuser posted image , pa tako sem se trudila,da bi jo pozdravla...user posted image

shujševalni kotiček: Pandica, a ti nam hočeš s svojim članstvom v tem klubu moralo zbit??!!user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.5.2008 23:25:08   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
jaz sem tudi enkrat mami padla na glavo iz naročja ... pa, mislim, da se mi ne pozna!  .

Res se ti ne, ker si full fajn punca in super mamica user posted image user posted image

Kontra nazaj istouser posted image ... zdaj pa hitro čajčke pit, pa žajbelj, pa med in limone, pa kakšen paracetamol bi tudi NE bil odveč!

OJ, sanosan, SERBUS, pa kje ti hodiš, daj malo poročaj!!!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 15.5.2008 23:26:08 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.5.2008 23:35:33   
VANILI
jasna??? kdaj si bla groba do mene?? če si živčna, pač si, saj je vsak kdaj. Si samo človek. Se mi zdi močan tisti, ki ne skriva trenutkov slabosti. Pa še suport si mormo dat, mamčice!! Kot pravim, rodile smo, na svet smo spravle čudovita bitjeca, vso pravico mamo bit kdaj zoprne, tečne in živčne. (Razen Taveuser posted image ). Smo si že dokazale svojo moč. Tako da - noproblem, jasna, kar koli je že blouser posted image

ne vem pa, kakšno rožco si ti kje vidla, sploh pa, povej še meni,  od kod majo kaj moji otroc?????

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.5.2008 23:36:29   
Pandica
Janja   sem pogledala slikice iz vašega srečanja. Kako so luškani vsi vaši user posted image   , pa mamice se tut simpatične, da nebo pomote user posted image Full lepe slikice ste naredle  user posted image

VANILI  glede shujševalnega kotička pa je tak: dol še spravim kake 3,4 kile, pol bom pač morala menjati vso garderobo pa bo user posted image user posted image in nem več imela problemov user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
15.5.2008 23:37:23   
jasna
Ma sem smotana. Seveda Urban, Eva, Dona in Tija, tudi vam vse najboljše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Janja, ne hujšanjeuser posted image . Trenutno ful porabim in ogromno pojem. Ko se bo pa poraba zmanjšala... bo treba manj jestuser posted image . Ti si pa ful pridna zvečer s cunjamiuser posted image . Men se pa ne dauser posted image . Danes sem kupila tako zelo hvaljene lovilce barv. Bom jutri sprobala, če lahko res pereš vse barve skupaj.

Skuštrana, saj si ga vidla v najboljši izvedbiuser posted image . Če se la da sredi zime skoči v kakšno fontanouser posted image . Pa še enkrat tu. Če dobite koze se resno pripeljem k vam na obiskuser posted image  V polni postaviuser posted image

Vanili, a kazen ker si udarila srno so ti napisali? Ker to, čisto resno, počnejouser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
15.5.2008 23:39:59   
mehurčica
U, lepi izgovor za mamice z otrokeci: da lahko bon unovčijo samo polnoletni. Kaj pa najstnice nekje od 13 let do 18? Ma menda je glih največ teh.user posted image
Pandica, pred mano je zadnjič ena punca imela ČB bon, sprintan na tako malo, kot recimo vizitka. Pa je rekla, da je ok. TaKO DA se lahko na to izgovoriš, če ti bojo kaj sikali.

Perilo pobrano, zlikano, obešeno novo.....tak da se samo še stuširam in ajo pajo...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
15.5.2008 23:40:37   
VANILI
Srečanje: parkirala sem takoj na desno (na konc nič plačala, tud jaz se znam nardit tupkouser posted image ...), celo promenado so name padali rastlinski spermiči, jaz pa sem molila k naravi, naj ne bodo alergeni - ej pa niso bliuser posted image !!!

meni je bilo super, vse ste ful fajn,
margareta zanimivo mi je klepetat s tabo,
vse ostale in user posted image  pa ste res fejst fejst!!!!

zdaj sem dala še oglas za zapp na bolho,
prej pa sva z mojim nekaj vido spraševala, ker on še ni dobil dohodnine, pa mu je dala glup odgovor, pa ji je odvrnil "trapa" in je dala ful genijalen odgovor, da sva se pol ure na ta račun zezala in krohotala, jaz sem jo spraševala, če je naravno blont pa take. Svašta, mislim!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
15.5.2008 23:40:40   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
od kod majo kaj moji otroc?????

user posted image  Glede na to, da se je tvoj ojunačil in prišel na srečanje, smo ugotovile da imata piščančka atijeve učkeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
15.5.2008 23:41:00   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Ma Danes sem kupila tako zelo hvaljene lovilce barv. Bom jutri sprobala, če lahko res pereš vse barve skupaj.

Kakšne lovilce barv to Jasna? Povej nam malo več...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.5.2008 23:42:45   
VANILI
jasna...user posted image user posted image user posted image user posted image
tisto je bil moj brat,k i je bil bejbi siter moji Živiuser posted image .

policaji - ne, so prišli, ker so morali popisat, ker je avto kasko zavarovan

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.5.2008 23:46:27   
VANILI
..moj se ne bi držal tok zase, bi kakšno "pametno" pripomnil... brat pa naj kar trenira, mu bo zihr prov prišlo.

aja, eno veliko vprašanje:
user posted image posnela sem si ene dokumentarce o malih user posted image , ki so bili na tvslo, mislim da enkrat jeseni in pozimi. O razvoju govora, motoričnem razvoju, čustvovanju itd. Fulful dobro. Jaz bi to dala še komu za pogledat, hkrati bi pa tud sama mela in končno prihaja vprašanje, torej, a kdo ma naprave za presnet material iz video kaset na video kaseto ali še bolje na dvd?? Se mi zdi, da bi to blo zanimivo za vsako mlado mamico. Klaudija, ti intvoj maneken zihr kaj tazga znata???

< Sporočilo je popravil VANILI -- 15.5.2008 23:47:26 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.5.2008 23:48:47   
VANILI
šit, seks v mestu je, mož pa je spet rekel lahko noč z besedami "najdeš me  v pojstli"user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.5.2008 23:52:17   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
tisto je bil moj brat,k i je bil bejbi siter moji Živiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Omenjene dokumentarce ima pa suzanamai na DVD in nam je enkrat prinesla na srečanjeuser posted image . Zakonuser posted image

Pandica, to so eni lističi. Daš listek zraven v stroj, notri pa lahko zmečeš vse od črnega, rdečega, belega... in se baje nič ne zabarva. So pa še eni, k,i vlečejo nase sivino belega perila in imaš spet belo. Bom jutri poročala, kako deluje. Aja kupila sem v DM.

zdej pa grem slikce gledatuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.5.2008 0:01:10   
Margareta
a sex v mestu? Sem zamudila. Škoda.

Vanili - meni je bilo tudi fajn klepetat s tabo. Pa z vsemi drugimi. Matr, toliko že eno leto nisem govorila. Me morate razumeti, sem iz Podgozda.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.5.2008 0:04:23   
Pandica
Jasna  ja, ti sprobaj kako delujejo ti lističi in nam poročaj user posted image Ker jaz sem skeptična, ne vem, če bi upala zmetat skupaj prat recimo bele, rdeče pa črne cote naprimer.
Ker belo vedno ven kuham na 90 stopinj, temno perilo pa ne moreš ne.
In pol boš dala vse skupaj na 40 prat al kak?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.5.2008 0:15:01   
nova10ka
posnela sem si ene dokumentarce o malih , ki so bili na tvslo, mislim da enkrat jeseni in pozimi.

Vanili - jaz jih že imam na DVD-ju, ti ga prepečem do naslednjega srečanja. Sam mislim, da jim imam brez podnapisov.Glede srne pa zanimiva zgodba. Bom pazila.

Srečanje -ful krasno, sem vesela, da smo se vildi, sva s user posted image prav uživali.

Janja - ful dobre fotke.

Ostalo pišem jutri. Grem spat k sem koma.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.5.2008 0:23:34   
Pandica
Punce, jaz grem spat.

Nočko

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.5.2008 0:34:49   
janja
No, jaz sem tudi pospravila. Zdej kuham še za Urbana za jutri. Ker zjutri se grem najbrž drenat v H&M, sam moram bit že ob 9h tam, ko odprejo. Pol pa nimam časa kuhat. Tako, da bo imel Urban zjutraj že pripravljeno sadno kašico (jabolko, gozdni sadeži - maline, robide, brusnice, 2 žlici navadnega jogurta), kosilo (bučke, korenček, rižek, piščanček, vse zalito z govejo juhico).

Zdej pa še pod tuš skočim in spat. Nočko...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.5.2008 0:35:29   
VANILI
nova10ka, hvala!!

gospodičnam, ki so častile danes pijačo, najlepša hvala!!

carrie je bila dans stara 35, ful se je zamislila. Jaz tud. hm to pa je res že velikuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.5.2008 0:36:46   
VANILI
janja, suzanamai - lepe fotkeuser posted image

janja - hvala za zaupanje tvojih receptom. Bodo kmal prou prišli.

jaz tud spat.

lahko noč lepo spite!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.5.2008 0:46:45   
Margareta
Škoda, ker nisem gledala Sexa. 35 je bila stara? Kot midve. Pa, to ni nič Vanili. Mi, je pa hecno, ko se mi zdaj 40 - letniki zdijo mladi.user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.5.2008 7:14:08   
VANILI
dobrojutro!
evo en sok iz pomaranč in zajtrk s kosmiči za vse (skrbim za vaše zravje),
mi smo pokonc že od šestih,

mam pa eno vprašanje, namreč kje na forumu RR so oglsi?? Če katera slučajno ve, najplis sporoči...
ja, danes bomo šli gledat maturantski ples, ja, tudi v Litiji se bo dogajalo...
in v nedeljo gremo še  v supernovo, sem včeraj v tisti gužvi pozabla kupit še kratke hlače za žabota

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.5.2008 7:25:31   
VANILI
pa me je kor kap glihkar...žTeota sem našla v kopalnici na ploščicah... takoj si grem zrihtt stajco, ker to je pa že nevarno

ja še tole semhotla rečt,

obutev: mi smo včeraj kupli še za Živo crockse, je bla tk navdušena, da jih je že v trgovini obula in jihnoče sezut. V nedeljo jih bomo pa še za teotka

zdajpa na zajtrk

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.5.2008 7:32:10   
orka**
VANILI
Jih najdeš v levem kotu zgoraj, v zelenem kvadratku piše MaliOglasi
Evo izvoli še link http://www.ringaraja.net/maliOglasi.asp

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.5.2008 7:42:30   
orka**
jasna lističi za lovljenje barv, jaz jih uporabljam in so super, perem pa svetle stvari skupaj temne pa skupaj. Ker se vseeno malo svetle stvari "navzamejo" temnih. Res so super, sploh ker imamo pri nas bolj malo belih oblačil, pa jih operem z svetlimi barvami, pa ostanejo lepo bele. Pa če gre kakšna stvar v barvo jo ti lističi vežejo nase. Kar mam pa belega spodnjega perila za kuhat, ga pa nesem dol babici, pa ona z svojimi opere. Pri meni se ne nabere v dveh mescih za en stoj.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?