VANILI
|
h&M boni-kotiček: to je bila ludnica!!! V city parku smo bli ob pol osmih približno, vrste pa za znort!! Mi je moj takoj rekel, da mi da pet evrov pa da gremo drugič kupit , pa sem ga vseeno poslala lepo v vrsto, medtem poklepetala s šefico (takoj pojasnim) suzanomai, potem se je moj na njegovo srečo spomnil, da mora v BC po peskovnik, tako da sta s tavečjo hitro sp ila, no Teo je v mt-ju čičal in se smejal majčki, ki sem mu jo pol kupla, toda vse ma svoje meje potrpežljivosti, tudi moj mali žabo, ko končno pridem na vrsto in začnem skulirano, da če lahko dam tri bone. Ne, da ne bo šlo. Pol pa tri račune. Td ne. Pol pa, ja saj sva dva. Odkimava, da samo polnoletne osebe lahko vnovčijo (ta je bla bosa!!), potem pa uleti, out of the blue, šefica suzanamai in skoordinira zadevo, eni gospe pove, da bo kupila namesto mene, ona to nardi , sicer ne vem, a je vedla, za kaj se gre al ne, no na koncu sem dala en bon njeni sosedi, ki ni mela pojma, za kaj se gre, no v glavnem, prodajalki sem pojasnila, da jaz lahko povabim pet prijatlov, pa bomo delal še večjo gužvo, ali se spet in spet postavljam v vrsto in da so sami krivi, kaj so pa tako akcijo nardil in kok je naivna, če ne ve, da to vsi delajo in na konc sem jo že tolažila, da ona ni nič kriva, sajje samo prodajalka (pol sem si mislila, da ne bi smela rečt SAMO,saj nisem mislila slabšalno...) no unočila 2 bona, enga podarila, vprašala ostale v vrsti, če bi še kdokak bon, potem pa katarzično zapustila HMštacuno in na klopci priklopla Teotka, ki je bil res potrpežljivček... In si mislila, nikoli več. Mogoče, če b mela čas, pa da bi že zjutraj prišla... Tko pa, hvala. hvala seveda šefici, svaka ti čast, suzanamai, kako suverena znaš biti oktobrka pa me niti ošvrknila ni s pogledm , pa tako sem se trudila,da bi jo pozdravla... shujševalni kotiček: Pandica, a ti nam hočeš s svojim članstvom v tem klubu moralo zbit??!!