Alina_alin
|
Midve sva danes spet vnovčevale bone- naredila sem 3 nakupe (3 boni) - v 2 nadstropjih. Srečali sva Lane31, ki je bila na blagajani pri "moji frendici" in ji je nekaj komplicirala, da je še nazadnje eno klicala, mislim.... eh, brez veze. Jaz sem se takoj postavila v 2 vrsto, a me je "moja" blagajničarka itak ošvrklnila s svojim "prijaznim" pogledom. No, Lane31 je v glavnem vnovčila bon , samo s tem da je nekaj menjavala itd itd , bo sama napisala. Mehurčica, bravo Eni, že šiba po stanovanju... Noa1, kje se pa ti kaj skrivaš, da senič ne oglasiš? Pingi,Jaka se je že kopal v svojem bazenčku? Fino. Mi jih še nismo inštalirali. Sedaj ko pišem, se Tjaša veseli z onim helijevim balonom, ki sem ga prejšnji vikend kupila malčici. Ful ji je finta. Aja, pa itak da kraljuje po celi dnevni, vse igrače so dopoldne njene, ker popoldne pride pa šefica in nujno rabi tisto igračo tisti hip, ko jo drži Tjaša v rokah. Res se je začelo spet eno obdobje, ko je lažje z dojenčkom: ne joka zato, ker ne seže do igrače, ali ker ne pride tja, kamor hoče (mi pa ne vemo po možnosti zakaj joka) - saj to brez joka kar naredi. Srne, ja tudi pri nas so. Sicer delajo škodo na drevesih sadnjih, vrtu. Vendar, odkar živimo v hiši, se k hiši pri nas ne približujejo več, kot da so spoznale, da to ni več samo njihov teritorij, in so samo še na sosednjih travnikih. Ampak meni ni lepšega kot biti v hiši. Pa kot pravi Pandica, hop v avto in v mesto, ko ti je do mesta. Srečanje Mb, super, da ste uživale in se posončile in posenčile. Upaaam, da naslednjič res pridem in mi kaj ne pride vmes. hujšanje, ko jaz začnem hujšat, se redim. In to čist resno. Beri: preveč študiram na hrano in še več jem. Jaz sem zmerom shujšala tak, da sploh nisem vedela kdaj in kako. Res pa je, da bom takoj ko Tjaša zaćne malo bolj jest gh, probala manj jest. Sedaj se mi takoj pozna na mleku, ga je takoj manj. Pandica, čestitke Zali za obmesečnico - oprostita za zamudo dnevno.