|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
15.5.2008 10:43:11   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

akcija dneva plačaš 2 dobiš tri in sem hotela bon vnovčit, pa je rekla, da pri tej akciji pa ne gre.

Mam občutek da si trgovke kar same , vsaka pio svoje, razlagajo to akcijo..moja frendica je brez problema vnovčla tudi bone in to akcijo..user posted image

Ja, itak ... verjetno mislijo, da je trgovina njihova in da bo tista, ki bo dovolila vnovčiti manj bonov, imela višjo plačo!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.5.2008 11:08:34   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

slinavka - zakaj in kako jo dobiš????

Okužba z virusom herpes simplex, prenaša se slino-telesno tekočino...al z dotikom tam ko je herpetično mesto

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.5.2008 13:23:16   
Alina_alin
Midve sva danes spet vnovčevale bone- naredila sem 3 nakupe (3 boni) - v 2 nadstropjih. Srečali sva Lane31, ki je bila na blagajani pri "moji frendici" in ji je nekaj komplicirala, da je še nazadnje eno klicala, mislim.... eh, brez veze. Jaz sem se takoj postavila v 2 vrsto, a me je "moja" blagajničarka itak ošvrklnila s svojim "prijaznim" pogledom. No, Lane31 je v glavnem vnovčila bonuser posted image , samo s tem da je nekaj menjavala itd itd , bo sama napisala.

Mehurčica, bravo Eni, že šiba po stanovanju...user posted image
Noa1, kje se pa ti kaj skrivaš, da senič ne oglasiš?
Pingi,Jaka se je že kopal v svojem bazenčku? Fino. Mi jih še nismo inštalirali.

Sedaj ko pišem, se Tjaša veseli z onim helijevim balonom, ki sem ga prejšnji vikend kupila malčici. Ful ji je finta. Aja, pa itak da kraljuje po celi dnevni, vse igrače so dopoldne njene, ker popoldne pride pa šefica in nujno rabi tisto igračo tisti hip, ko jo drži Tjaša v rokah. Res se je začelo spet eno obdobje, ko je lažje z dojenčkom: ne joka zato, ker ne seže do igrače, ali ker ne pride tja, kamor hoče (mi pa ne vemo po možnosti zakaj joka) - saj to brez joka kar naredi.

Srne
, ja tudi pri nas so. Sicer delajo škodo na drevesih sadnjih, vrtu. Vendar, odkar živimo v hiši, se k hiši pri nas ne približujejo več, kot da so spoznale, da to ni več samo njihov teritorij, in so samo še na sosednjih travnikih. Ampak meni ni lepšega kot biti v hiši. Pa kot pravi Pandica, hop v avto in v mesto, ko ti je do mesta.

Srečanje Mb, super, da ste uživale in se posončile in posenčile. Upaaam, da naslednjič res pridem in mi kaj ne pride vmes.
hujšanje, ko jaz začnem hujšat, se redim. In to čist resno. Beri: preveč študiram na hrano in še več jem. Jaz sem zmerom shujšala tak, da sploh nisem vedela kdaj in kako. Res pa je, da bom takoj ko Tjaša zaćne  malo bolj jest gh, probala manj jest. Sedaj se mi takoj pozna na mleku, ga je takoj manj. user posted image

Pandica, čestitke Zali za obmesečnico - oprostita za zamudo dnevno.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.5.2008 13:32:35   
Alina_alin
Vanili, tudi jaz imam problem pri nakupu čevljev, da so mi ponavadi najlepši najdražji.
Jasna. kako je vaš Enej in njegova brada? Ujejjej te nezgode...še prehitro pridejo.
Ljubljančanke, uživate na srečanju?

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.5.2008 13:58:08   
orka**
Jaz pa sporočam, da smo DOBILI VRTEC user posted image user posted image  in to za oba. Kar ne morem verjet, sem bila 100% da Anej ne bo sprejet (so pa jih v naših vrtcih zavrnili kar 261 otrok - od 406 prošenj).

shujševalni kotiček se vam pridružim, drugače pa jaz vedno že bo 2 dneh obupam. Sva šle z sestro stavit, da tista kateri bo do konca junija kaj uspelo shujšat dobi 50€. Kar dobra motivacija, ampak meni še vedno ne rata. Sploh pa se ne morem spravit telovadit.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.5.2008 14:09:11   
*kinnie*
Orka**, super za vrtecuser posted image user posted image
pri nas bi moralo biti znano do danes...japajadeuser posted image ...sanjam dalje...user posted image

Ljubljančanke......veliko čvekat na srečanju....da bo dežek....danes je Zofka-ker drugač ne bo lepega poletjauser posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.5.2008 15:27:41   
noa1
Hojla!

Ja....lepo vreme je in se potem kar cele dneve potepava  okoli. Pa seveda pridno vnovčujeva bone v HM v centru. Danes je bila že zjutraj gužva...sem kupila eno stvar in potem sva šli na obisk v mojo službo. To se seveda vedno zavleče.

Potem sva se dobili s Mehurčico, Eni in Davidom. Nas je skoraj dež dobil....je full grmelo...potem pa si je vreme premislilo in je spet zasijal sonček. Mehurčica: imaš dva prečudovita otroka. Malo pa te morata jezit, drugače ne boš vedela, da ju sploh imaš.

Jaz sem bila sedaj spet v HM in zgoraj ni bilo velike gužve, tako da sem vnovčila še dva bona. Prodajalke so pa že čisto spenjene od te akcije. Je pa ena mamica z otrokom kar stala pri blagajni in za vsako stranko kar ona spet nekaj potisnila na pult. Ko bi vsaj šla nazaj v vrsto stat.
Zala07: a si mogoče njo imela v mislih, ko si rekla, da so te razkurili?

Sedaj pa grem hitro pupi za jest naredit, pol gremo pa vsi trije z user posted image  še malo rolat. Se spravljamo že celi mesec, pa nam še ni uspelo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.5.2008 15:29:31   
noa1
Alina_alin: ja kaj ti pa samo v evroparku kupuješ? Če bi kupovala v centru pa bi se najbrž kaj videli.

shujševalni kotiček: jaz se kar pridružijem seznamu za hujšanje. Bo treba kakih 10 kg dol spravit.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.5.2008 15:46:13   
lane31
Hejla! Kje naj začnem? Torej zjutraj se je zbudla cela v pikah ...prvi sum mi je bil hiconcil........potem se pa spomnim slavne 6 bolezni.....sem ravno od pediatra in je potrdila........rečem hb ,ker bo čez 2 dni ok user posted image

Joj HM......ne mi govorit ,ker sem se penit začela od jeze.......seveda sem zahtevala šefico in NIČ dosegla user posted image  no kupla sem vseeno -ker mi je ena od zadaj dala kao pravi bon....moji pa danes več niso pravi ,čeravno jih je mož včeraj vnovčeval......sem zahtevala navodila o bonih ....sem se razjezila ,ker nimajo nikjer nič napisano in je vse na lepe oke pri njih........in ker sem se resnično razjezila ,in počutila kot lopov še pisala pismo inšpektoratu ter v varstvo potrošnikov ,pa še na svet kanala A za vsak slučaj
Je začela ona na blagajni..---češ da ljudje vnovčujejo po 10 bonov in vsak dan hodijo......sem se še bolj  user posted image  -piše vam na bonu 1 nakup na osebo -kaj vam ni jasno tukaj..ja pa kdo ste da mi boste odrejali kolikokrat v tednu ali dnevu bom prestopla prag vaše trgovine ????Pa mislim haloooo no...........če so slabo zastavili akcijo ni naš problem - te pa bi naredili tako da moreš poštemplat bon ko ga prineseš v trgovino in osebni dokument pa je 1 bon na osebo
Uh sory sem se razpištolila zdaj tu

Kmaj mi je ratalo dečiko uspavat....če pa je zunaj taki vetr ,da zdaj raje nisem šla ven....morda kasneje

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.5.2008 16:31:49   
suzanamai
No bejbe na srečanju je bilo kot vedno enkratno.

Majoli hvala za dvd.

Sva šli danes prvič v H&M in ni nič komplicirala, sem vzela tri stvari, dala dva bona plačala 2,5 € in sva šli. Bova šli verjetno kasneje še 1x, pa še Maia bova s seboj vzeli in bo.

sedaj grem pa slikce na groups naložit.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.5.2008 16:33:24   
micla
Pozdravček na hitrco še od mene.

lane31, vanili...in ostali bolančki, da se kmalu pocajtate.

boni H&M.....še dobro da tle v naši zagamani gorici jih nimamo kje vnovčit, tko da teh problemov nimamo. Mi je pa zanimivo brat vaše prigode, ko vsaka napiše drugače, kako in kaj je vnovčla...pa eni so komplicirali, drugi sploh ne.....skratka so res malo zatajili z navodili.user posted image

Mi smo uredu...(trkam, da se spet ne kaj pritakne). Imamo iste probleme, ko ne vem kako jo oblečt. Kar za jo slečt v kratke mi še ni, pol pa ne vem, al dva tanka rokava, al kratek bodi in dolga majčka....IDRIJA to oblačenje.

Sem pa tudi jst danes ponoči probala foro od ene od vas (mislim, da je bila noa1) in je nisem pokrivala ampak sem jo kar pustila odkrito in je delovalo. Punca se ni zbudila niti enkrat do 7h.   user posted image Zdej pa ne vem, al je bil to slučaj, al pa ji je bilo res prejšnje dni toplo in se je zato zbujala in cuzala na litre čaja. Jst sm pač bolj zmrzljiv tip (čeprav od nosečnosti dalje mi je pa ful toplo) in zato pač mislim, da mora tudi user posted image  bit celo noč lepo pokrita do uh. Mah....se mormo še ful stvari naučit, sploh mi neo-mame.

Danes je moja pikica v varstvu pri mami in jst se sedaj spravljam za knjige. Upam, da do večera spravim kej skupej.

Se beremo kasneje.

aja....dieta.....jst tudi NUJNO, minus vsaj 3 kg.   Sem lih včeraj probala neke poletne reči....krila zaenkrat spravim vsa gor, edino eno iz jeans-a ga moram oblečt čez glavo, ker od spodaj gor niti pod razno. Pol mi je pa čez boke lih točno, ma bi lahko ene dve  kilce še manj imela.   Hlače pa nisem še sprobala, ker so še na kašči in jih bo moj ta vikend dol privleku.  No in pol bomo pa jokcali in preklinjali....

< Sporočilo je popravil micla -- 15.5.2008 16:35:54 >

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.5.2008 16:59:22   
Ulaa
orka**: kdaj si pa dobila odlocbo? Jaz je se nisem user posted image user posted image user posted image upam, da to ne pomeni da smo med 261 otrocki.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.5.2008 17:31:39   
suzanamai
Slikce so objavljene na desetkah, tukaj pa imate še našo uživačico doma na travi in na gugalnici.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.5.2008 20:55:34 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.5.2008 19:39:06   
orka**
Ulaa odločbo smo dobili danes, vem pa da so tudi zavrnjeni dobili danes. Je pa prišla priporočeno. Držim pesti, da vam je uspelo.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.5.2008 19:59:43   
mehurčica
Suzanamai,. lepi slikici. Zoja je taka cartika.

Hujšanje: se pridružim v klubu. Mogla bi vsaj 4kg še dol spravit. Pa pravite, da morem manj žret al kaj? Hmmmm....user posted image  
V bistvu mi ni panike nezdravo shujšat, ampak vsekakor bi bila zdrava varijanta boljša.
user posted image user posted image Ker zdaj že tri dni nisem nič pametnega jedla, ker sem nonstop nekje okoli letala in mi je posledično zvečer slabo od slabe prehrane in mi paše samo solata.user posted image Tak da pol pač solato pojem zvečer. Sem malo celo shujšala.
user posted image

....se še vrnem...malecki bi rad še neko igrco gledal..

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.5.2008 20:02:21   
noa1
jeeeeeeeeeeeee....mi smo se pa končno rolali.user posted image user posted image user posted image  
Je bilo super, samo Ajši ni najbolj pasalo. Je nonstop nekaj jamrala in bila sitna. Pa najbrž ne zaradi rolanja, pač pa zaspanosti.
Smo šli od Lenta do Koblerja in nazaj. Se mi je zdela kar prekratka tura...bi šla še kar enkrat, pa sva zaradi Ajše šla potem raje kar domov.
Pupa sedaj že spi prvo rundo. Je bila zelo utrujena, ko čez dan ni dosti spala.

Pa še naš jedilnik:
zjutraj še dojenje
z: jabolko, breskev, suhe slive
malica: ostanek od zajtrka
k: polovica bučke in koromač
dojenje
V: milupa kašica z banano
dojenje
in sedaj bo še kar nekaj dojenja (skozi celo noč)

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.5.2008 20:36:49   
mama06
H&M - sem vnovčila 12 bonovuser posted image user posted image user posted image user posted image in malega oblekla za celo poletje ter zapravila 20EURuser posted image user posted image . Pridem na blagajno in mi reče en bon na en račun. Sem rekla ja, saj bo, samo bom imela za vsak artikel svoj račun. In ona meni, da to ne gre, jaz pa njej nazaj, da ni problema, da bom pa šla nazaj v vrsto in za vsak artikel enako. Je rekla, Ok, dajte sem, bova zrihtaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je bila moja mama zraven in je rekla, da ko sem jo pogledala, se je mala baje vstrašla, taki pogled sem dala

skuštrana - na bonu piše, da za druge akcije ta bon ne velja, tako, da se tu nisem bunilauser posted image user posted image

herpes - a je možno, da ga naši malčki dobijo na ustnico. Midva ga noben nima, ne vem pa, ali je mali dobil mozoljček ali herpes na usta????user posted image user posted image user posted image Pa kje?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.5.2008 20:55:26   
*kinnie*
Ojla
Vidim, da nas mora kar nekaj kilce dol spravit....jaz sem se danes spet malo pregrešila. A naredimo en seznamček...kjer bomo npr. tedensko beležile dosežek - negativen sevedauser posted image . Jaz res rabim malo motivacije....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.5.2008 21:02:38   
2ursae
da še jaz dodam h&m poročilo: na prvi blagajni mi je dala za vsak artikel svoj račun, brez problema, na drugi se je pa začelo: ja, pa tko ne gre ... pa sem ji rekla, da sem slišala, da se tako da, ona pa meni, da se tako naj ne bi delalo. Pa sem ji rekla ok, bom vnovčila 3 bone (bila sem z možem in tamalim), ker smo trije. Pa je mal nezadovoljno pogledala in rekla: kaj pa čem, če sta tle res še mož in hčerkica (user posted image ). In med tem, ko je računala, sem ji še mal na dušo pihala, v smislu, a se res ne da nič narest, saj je za vas vseeno, ker bom itak šla spet v vrsto in me boste gledali, pa otroček je že nestrpen in lačen (jaz se ful velikrat zgovarjam na otroke user posted image ), a je bila neomajana. Nč, sem pol preostale artikle odnesla na moški oddelek, kjer je bilo bistveno man gužve in vnovčila še ostalo. Ampak ženske: ni je bilo osebe v štacuni, da ne bi imela bona user posted image  user posted image .

tko, da veste, danes mi je bilo ful fajn na srečanju user posted image

nočko, grem navalit na jagode s smetano. V Grosupljem imajo fuuuuul dobre - mal dražje, ampak so krasno sladke in niti ena ni gnila. Sem jih v petek vzela kar 5kg in zdaj se z možem baševa user posted image

orka, user posted image  za vrtec user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.5.2008 21:12:30   
Pandica
Ojla!

Vidim, da je zdaj glavna tema hujšanje in H&M boni user posted image user posted image

H&M boni  danes sploh nisem šla v mesto, ker so se mi včeraj zasrali v H&M-u.
Itak sem ji že dovolj nakupila zdaj te poletne garderobe tako, da me več ne vidijo v H&M-u dokler imajo to akcijo z boni, ker je prevelika norišnica in gužva in se mi ne da kregat. Ker vidim, da ene jih lahko lepo vnovčite, druge spet ne...

Jaz imam tako "srečo" kot Alina_alin In Lane31  user posted image   Lane, vsaka ti čast, dobro si to porihtala, da si jim jih napela. Kaj se te grejo te prodajalke? Mene je včeraj tista tako nadrla, pa je bila šmrklja ziher 10 let mlajša od mene, mislim haloooo?!!!

Mehurčica   sem pogledala slikice, full so lepe.

Suzanamai  tvoje tut, Zoja pa je prava asica kako se gunca user posted image

Hujšanje   jaz sem spet shujšala 2 kg, ko sem se nazadnje tehtala. Tako, da sem zdaj že - 5 kg kot pred nosečnostjo, ampak kakšne 3 kile pa še lahko vseeno spravim dol tako, da se vam kar pridružujem v klubu. Več nas bo bolj zanimivo bo user posted image user posted image user posted image

Kaj sem še hotla povedat?

Eh, bom kar poslala zdaj to...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.5.2008 21:15:58   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

grem navalit na jagode s smetano.

Jaz bi jih tut  user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.5.2008 21:21:15   
zala07
OJLA,

ja H&M me je že čisto izčrpal. Če se mi bo ljubilo bom še vztrajalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image NAŠA ZALA IMA DANES 7 MESECEV. In kaj se mi je zgodilo, za stotinko sekunde sem sla ven iz spalnice natočit vodo za kopanje un mi je padla iz postelje. KATASTROFA!!! Še sedaj se tresem. Na kaj morem bit pozorna, pomagajte mi. Če bi bruhala, preveč tamična... še kaj??? Ful sem v skrbeh. Ko sem prišla v spalnico je ležala na hrbtu in nima nobene buške, tak da upam, da se mi ni udarila v glavo....

Pandica, mehurčica in noa1- imate ZS

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.5.2008 21:22:23   
*kinnie*
ooo Pandica dober večer!
Ma saj bi častila eno pivičko..pa,...mah saj veš dieta pa touser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.5.2008 21:30:14   
*kinnie*
zala07:  user posted image user posted image   meni je tudi padel pred kakim mesecem, z višine previjalne....sem se tresla, jokala in nase sem bila takooo jezna...ampak kaj moreš, to so res mini trenutki....

Ej, bo vse okuser posted image user posted image , ti samo opazuj, če bi bruhala, če bi bila preveč zaspana....

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 15.5.2008 21:31:56 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.5.2008 21:30:45   
Pandica
Zala07   ojoj, boga Zala user posted image   ko je za svojih 7 mesecev padla iz postelje. Pa vseeno čestitke ob mesečnici user posted image  user posted image   in držim pesti, da nebo nič.

Kinnie   men tut ne paše zdaj pir, ker sem prehlajena tako, da komaj diham, pa še grlo me full boli.
Kaj pa, če spijeva kakšen čaj? Misliš, da bi nama škodil? user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?