|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
14.5.2008 23:12:33   
Pandica
Punce, jaz grem enkrat za spremembo pred polnočjo na lepotni spanec. Ne morem več tu sedet pred rač., ker itak nič več ne vidim user posted image

Lahko noč vsem  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
14.5.2008 23:16:12   
VANILI
še js za konc...
evo sveže oprana, še vodo mam v ušesih joj me to mot

pa dajte janja in ostale povejte kje živite, jaz sem velikrat pri mojih v dravljah (bliz oš mika kranjca) jaz bi tud kdaj z vami na sprehod če seveda, lahkouser posted image

jaz pa danes ne bom likala,siceer mam samo en mali škafček, a bom prestavla na jutri ali pojutrišnjem.

čevlji- Teotku bi kupila ene sandalčke, ali pa pazite tole preseravanje - crocksove cokleuser posted image . so mi tooook luštni, čeprav je to totalno brezveze in neumno, ampak ti mal čeveljčki so kar za gledat joj joj.
Za Živo do zdaj kar najdem , sicer s po tanovemsama zbira čevlje, jaz moram včasih mal zamižat, ampak če so njej všeč, pa naj bo. Mož ma kot racman stopalo - nizek nart, težko dobi. Jaz pa visok nart, ampak kar dobim. Jaz mam drug problem pri čevljih - ponavadi so mi najbolj všeč tisti tanajdražji

shujševalni kotiček: kandidatke:
kinnie,
vanili
janja
margareta

načrt: mnžriuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.5.2008 23:17:39   
VANILI
pandiac, lahko nooooč

metkica, oktobrka - vaju pa že dolgo nič nisem brala! kje sta?!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.5.2008 23:20:02   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
kinnie,
vanili
janja
margareta

načrt: mnžriuser posted image

Čuj, ta načrt je pa genialen ... mogoče se vam jaz tudi pridružim ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.5.2008 23:28:47   
jasna
Vsem obmesečnikom čestitkeuser posted image .

Vsem bolančkom pa user posted image .

Danes si je na bazenu naš triletnik prebil brado. Smo dnevno spremenili v malo operacijskouser posted image . Upam, da bo vse okuser posted image

Janja, evo še ene take, ki popiuser posted image , ko je treba prvorojencu kupit čevlje. Rešujem pa tako, da kupujem iste čevljeuser posted image . Teniske je imel najprej ene superfit enake od št.22 do 27, pol so jih pa nehal delatuser posted image .

Grem user posted image  pomagat pakirat...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.5.2008 23:29:03   
janja
KU, KU... še sem tu!

kinnie,
vanili
janja
margareta

načrt: mnžri

To je preverjeno najboljši način. Sam kako nej mn žrem. A začnemo jutri. Sam v čolnarni je tud ful dober sladoled! user posted image Sej lohk se gremo tud Montignaca, pa je sladoled sam mala pregreha.

Vanili
- jaz stanujem ob Celovški, malo višje od Celovških dvorov (čez cesto). Ti pošljem tel.št. na ZS, pa me kar poklič, če boš kaj v LJ. Itak moram shujšat, pa pridem tud za Bežigrad, al pa na Vič, če je treba. A ne tave? Upam, da te nisem danes preveč zmatrala.

Jasna - sem te šele zdaj prebrala. Upam, da je z Enejem vse v redu. user posted image

Evo pralni stroj piska. Moram obesit perilo, pol pa spat.

< Sporočilo je popravil janja -- 14.5.2008 23:31:08 >

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.5.2008 23:42:48   
VANILI
margareta - tud jaz obožujem RWuser posted image user posted image

janja- pa saj je lahko en velik sladoled ali tri namesto kosila, a?

zdaj pa lase posušit, pa pogledat seks v mestu pa spat. Teotka čekiram, tako lepo lepo spančka, pa hladen je, ma kje za vraga ma skrito to vročino?!

ko sem živela v Lj, sem psa sprehajala, skoraj vsak dan, od doma do mosteca, do tivolija, do metelkove in nazaj. Ja res.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.5.2008 23:57:26   
janja
ko sem živela v Lj, sem psa sprehajala, skoraj vsak dan, od doma do mosteca, do tivolija, do metelkove in nazaj. Ja res.

Kaj sem jaz vse počela, ko sem živela še pri starših. Pol se pa sprašujem od kje kile. No, mal je od nosečnosti, kaj pa vse ostalo? Evo sem ravnokar pojedla rebro jedilne čokolade. Pol pa jamram, da ne morem shujšat. user posted image

Vanili, a še ne greš spat? Jaz sam še pod tuš skočim, pa grem v mižule...user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.5.2008 23:58:49   
Margareta
VANILI - O matr, sem si glavo zdajle razbijala od kje veš za mojo "največjo" ljubavi - RW. Iz bloga, ne.

DRugače sva pa z Valom zmenjena, da vedno, ko za večerjo dobi gres, mu s stopljeno čokolado nekaj narišem gor. In zadnjič je hotel, da mu Robbija narišem. Svašta.

hujšanje - mene nese to večerno basanje s hrano. Čez dan norim ko norc, da popedenam oba otroka, pa še deca, če je treba. Zvečer, ko vsi zaspijo, imam pa tak mir in apetit.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.5.2008 0:27:09   
VANILI
tako... seksa v mestu je konc, samo še gor se odvlečem, probam čeleko Teotka v upanju, da je lepo hladno in grem odspat, itak je že ob 6-ih budnica.

čez slabih 11 ur pa že srečanje. Matr, včasih sem spala tok. Zdaj pa moram boga in pol do takrat nardit, spanje je samo nekaj izmed, kar pač mora bit, da bo lahko tud ostalo...
lahko noč!!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.5.2008 0:46:54   
Margareta
Jaz sem tud gledala Sex v mestu. In mi je Aiden zakon. Mislim, kako jo je pogledal, ko sta se srečala pred lokalom. Za zjokat. En pogled. Pa me sesuje.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.5.2008 6:28:46   
VANILI
ja aidenuser posted image .meni je bil všeč že vsevernih obzorih.  Margareta dobr da sva obe poročeni, sicer  -Robi in "Aiden", pazta seuser posted image

mi pokonc že od od petih,ko je moj vstal.vročina izpuhtelauser posted image . noče pa kakat. vćeraj celdan ni, seje pa napenjal.kriva jaz, ko sem mu dala ne dost zrelo bananouser posted image .
zdaj pa če čem kam pridet moram kar v akcijo. se beremo!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.5.2008 6:32:16   
VANILI
pa da odprem današnji dan, en velik kozarecsveže stisnjenega pomarančnega soka, za zajtrk pa skledico jogurta z muesliji in svežim sadjem ter žlico medu, ane, kinnie, janja in margareta? (jaz pa skledico čokolinotauser posted image , psssst).

slikc ne znam lepit, verjamem pa v vašo bujno domišljijo.
ajd

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.5.2008 7:09:19   
*kinnie*
Dobro jutro.
Pri nas se po novem dan začne ob 6h....no saj zdaj pa mali že prosi, da bi šel spet ajatutaja....mama pa na RR ojej.

No, jaz sem bila včeraj čisto prepričana, da je treba na dieto...ko sem se zbudila pa malo manj....ampak, ko sem prebrala, da vas je tu kar nekaj...potem bo pa treba začet. Pri meni se najbolj res obnese tista manj žri....in gibanje. V taki kondiciji kot sem sedaj, po moje že dolgo nisem bila.
Margareta: Veš, pri meni je tudi problem večerno nažiranje....sploh nisem lačna, pojem pa goro hrane....
okrog pasu imam tak šlauhuser posted image joooj....in začela bom piti vodo....me je kar sram povedati...jaz sem odvisna od coca cole in ostalih gaziranih pijač....
...v glavnem jaz sem se danes stehtala.....in vsak dan mora tehtnica pokazati manj....

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.5.2008 7:52:02   
*kinnie*
oooo vidim, da še vse spiteuser posted image

ena budnica za vasuser posted image  
pa ne bit hudeuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.5.2008 8:01:10   
lane31
Dobro jutro
Ninka80........a tvoj je tudi bošček ,zgleda da so viroze na pohodu ,ali pa res preveč oblečemo otročke ,pa jim je vroče in popiha user posted image  
Vanili........moja je tudi hladna pri celo 39 v ritki user posted image

Včeraj in celo noč smo brez tt - 37,2 v ritki user posted image  včeraj sva šli za pl ure ven in jaz v kratkih rokavih ,mala pa tanek body z dolgimi rokavi in preko tanka bombažna majička dolgi rokav ....pa ji je bilo vroče v hrbet in eto takoj ob prihodu domov tt 37,7 pol ure kasneje pa 37,1 ....preveč oblečena user posted image

Noč zaradi ne vročine ni bila nič lahka ....nenehno zbujanje do 1h ,ko je spet jedla.....pol pa še 1h ni mogla vredu zaspat - nosimo in guncamo
Ja vse se je obrnilo .....to kar vasje včina delala prve mesece delamo mi zdaj ,tudi za večerno uspavanje mora biti na rokah ,prej pa sam dudka in cotka pa čao baby

Nova10ka.....i lepo srnice.....samo naredijo pa škode,ne
drugič pa sosedom kar reči , da je lepo se predstavit

Grem zdaj....se oblečti in v HM user posted image  mož dela pop in jo lahko ima

Hujšanje........čisto sem razočarana nad sabo in nad nerestnostjo ....trenutno sem vesla da vsaj gor ne gre .....in sem ridna dokler ni kaj vredu pol pa v hladilnik user posted image  poletje pa je že tukaj.....in meni niti ene 3/4 hlače niso prav ....niti od daleč

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.5.2008 8:06:53   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image

Evo, jaz pijem jutranjo kavo (bo še katera) potem pa odpeketam in danes bo ati prvič sam z obema celo dopoldneuser posted image user posted image (joj, kako bo pasalo eno dopoldne brez dece v odrasli družbiuser posted image )Vam zvečer poročam kakao je bilo, glčede na to da je Arsen opravi mamin sinuser posted image Ne more nič brez mene...

Lep dan

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.5.2008 8:09:30   
metkica1
Jaz ne rabim budniceuser posted image user posted image  sem bila že ob 7 auf, sem morala Luno naročit jutri za pregled, da grema uheke pokazat.
Drugače smo vredu, drage moje včeraj sem prvič po ne vem kolikem času in po vseh boleznih okušala sončne žarkeuser posted image user posted image joj kako je bilo fajn toplo. Luni je bilo vroče pa sem jo imela samo v bodiju k.r. in tankih hlačkah, res smo uživale.
Mami je boljše, sem že včeraj mogla prat in čistit po tleh, ne sprašujte kako je bilouser posted image

Danes pa grema z Luno malo na teren, moram po voziček ga že imam v reklamacijiuser posted image  se mi je sprednje kolo samo zaklepalo in se ni obračalo 360, so ga pa v treh dneh porihtali, potem pa še malo v HM in tavečji moram ene opankece kupit oziroma nekaj za sedajle.

se še kaj javim kasneje mala kliceuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.5.2008 8:14:05   
metkica1
hujšanje: tok sem si želela te kile dol spravit, ki jih imam viška. Pa mi je sedaj ratalo. Sem ravno sinoči rekla user posted image  da bi rajše imela tiste kile nazaj in zdravje, kolko sem pretrpela zarad zoba pa angina, ojoj.

No samo potem sem šla v omaro in potegnila ene tričetrt hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo in super prav so mi, ma mi je kar samozavest narasla.user posted image user posted image Sem se tako fajn počutila. Sem pa potem razmišljala nič ni brez truda, tudi kil ne izgubiš, mater za vse se je treba borit tako ali drugače.user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.5.2008 8:18:39   
skuštrana
No samo potem sem šla v omaro in potegnila ene tričetrt hlače, ki sem jih nosila pred nosečnostjo in super prav so mi, ma mi je kar samozavest narasla. Sem se tako fajn počutila. Sem pa potem razmišljala nič ni brez truda, tudi kil ne izgubiš, mater za vse se je treba borit tako ali drugače.

user posted image user posted image user posted image Sem ti že zadnjič rekla, vsaka stvar je za nekaj dobrauser posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.5.2008 8:19:11   
mama06
Pozdravljene po dolgem času!user posted image

Midva se potepava in prideva pozno zvečer domov in potem samo padem v posteljo.

posvetovalnica : 6985g in 69cm. Sva se zredila 370g v slabem mesecu in sva bila pohvaljenauser posted image user posted image

GH - naš poje sedaj že celi mali frutek(120g) in se po tem ne želi več dojit, ampak čez eno urouser posted image . Drugače pa  pridno je in mene in GH. Izvidov še sedaj nimam iz bolnice. Sem jih že osebno iskala in klicala pa  ničuser posted image

H&M - sem vnovčila 2 bona zase in potem je bila akcija dneva plačaš 2 dobiš tri in sem hotela bon vnovčit, pa je rekla, da pri tej akciji pa ne gre. Pa sen na koncu isto prišla skozi, kot če bi vnovčila še 2 bonauser posted image . Vse sem kupila zase, danes grem še za malegauser posted image user posted image

Orhideje - jih imam na direktnem popoldanskem soncu v okrasnih lončkih. Zalivam jih od 10-14 dni. Ko cvetijo, jih ne smeš zalivatz gnojilom, ko odcvetijo, jih zaliješ z gnojilom. Odrežeš samo tisto, kar je suho in steblov od cvetov ne režeš, saj se tam potem oblikujejo novi cvetovi. Letos mi bodo ravno sedaj drugič zacvetele, ker so popki tako nabrekli, da bodo glih za glih počiliuser posted image . Aja pa listi mi ne rjavijouser posted image

Slavljenci - vsem eno lepo čestitko!!!

Bolančki - da se čimpraj pozdravite

ZA nazaj nisem brala, ker ni časa

slinavka - zakaj in kako jo dobiš????

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.5.2008 8:21:12   
mama06
kile - si grem kupovat hlače in normalno vzamem 36, dam gor in bi rabila 34, samo se v njih nisem počutila ravno udobno. Bi rabila vmesno cifro 35user posted image user posted image . Se bojim, kaj bo, ko neham dojituser posted image Ker jaz žerem, ne jemuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.5.2008 8:25:13   
metkica1
Grem sedaj pit kapučino, danes prvič sedaj nisem ko sem bila bolana, pa že hočem ven na balkon zavit, pa ne še..........kadit mi ne paše....nisem torej še zdravauser posted image ..........pa bi enega, pa ne paše.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.5.2008 8:29:41   
nova10ka
.....i lepo srnice.....samo naredijo pa škode,ne
drugič pa sosedom kar reči , da je lepo se predstavit

Lane31 a srne škodo delajo? Ne resno, k se mi itak sploh ne sanja... Kakšno pa? Jaz sem mislila do zdej, da pač fino, k mi ne bo treba v živalski vrt tamale pelat, da jih vidi... Zdaj pa vidim, da ma to večje razsežnosti...

Aja, dobro jutro vsem, itak vsaka eno kavo pa jogurt dobiuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.5.2008 8:43:11   
skuštrana
akcija dneva plačaš 2 dobiš tri in sem hotela bon vnovčit, pa je rekla, da pri tej akciji pa ne gre.

Mam občutek da si trgovke kar same , vsaka pio svoje, razlagajo to akcijo..moja frendica je brez problema vnovčla tudi bone in to akcijo..user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?