VANILI
|
čer! dons je bil pa House tko srčkan, ko mal razkrije svoja čustva, je še bolj seksi noa1 ne nisem nobena pisateljica, ampak navadna nakladačka ki itak preveč tle gor piše, namesto da bi se učila... alergija in dojenje - ja saj meni je vseeno, če se mi cedi iz nosa, bojim se kakih hujših reakcij. Do zdaj sicernisem mela, ker sem se ful pazila, a samo če pomislim na cvetoč travnik, me začnejo srbet oči, iz nosa kaplja in curlja in kašljam. . ne bi pa rada nehala dojit zaradi tega. uvajanje v gh: oj joj. Mi še vedno na riževih kosmičih. Sem mu pa danes sladek jabuk skuhala, pa u je bil očitno tud brez okusa ali trpek, ker se je kremžil. Ko pa sem mu naribala surovega, je pomlaskal pa še sokec popil. Tako da jutri probam še s cimetom, če ne bo bolje, pa bova prešaltala kar na surovo. povezava: v kakšnem odnosu so si koromač - komarček - janež??? metkica - 5.5. ste bili zjutraj bolančkani... a je že bolje?? eno veliko pošiljam!!! suzanamai a Zojči je tud bubkana. JOj, tud njej eno !!! Upam, da bom prebrala, da ste že zdravi!!! (zdaj sem na 15. strani) avijončki: Teo pa "plava po suhem" - pa je znanka nevrofiziotrapevtka rekla, da če to ni vzorec oz. če brez težav neha to počet, ni nič hudega. Probaš nežno prijet za rokice po ramami in jih usmerit naprej, pa če neha letet, ni nič hudega, gre zapač raznovrstnost gibov. Čebi bla pa trda in se samo krčila, je pa fajn met terapije, ki vse porihtajo, saj se možgani naučijo novih vzorcev, "pravilnih". Nič bat. House: joj če bi mela, bi ful hotla gledat in povej mi KDAJ?????!!!! . Imam "Želite milord" ki jih še ful nisem pogledala... si bom pa zapomnila in te čez par let pobarala, da mi posodiš, ok?? moški kotiček: mehurčica - ej še to sem pozabla omenit, da moški ne pozna pojma ABSTRAKTNO,samo konkretno nazorno. Vsaj moj. Jaz tud ovinkarim in napeljujem... pa nič.