|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
6.5.2008 21:16:24   
noa1
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Jutri prideva v Kolosej, če bova imela avto. Mislim da bo.

Si mislila PLANET TUŠ - zgoraj pri bowlingu??? Da nas ne boš kje drugje iskala???user posted image

jaz pa tega sploh nisem opazilauser posted image user posted image user posted image ...še dobro da si ti.

Pandica vas vse lepo pozdravlja in sporoča, da vas že zeeeelooooooooooooooooo pogreša. Drugače pa pride jutri na srečanje.

Mojo punčko sem uspela uspavatuser posted image sedaj pa grem še mal gledat TV. Moj pa spet športauser posted image .

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.5.2008 21:18:04   
sanwebdra
Alina_alin ... ni panike ... ne bo bral ... pa četudi bo - če je pa resuser posted image !

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.5.2008 21:20:27   
Alina_alin
Jasna,bravo za vrtec.
janja,super da niste bubani.
Noa1, super da ste se lepo vozili. In bravo Ajša, da ni bilo reakcije.

No, mi imamo pa posvetovalnico jutri, pa še 2. dozo za rota virus dobi za popit.
Animacija, tudi pri naši oktoberki je najboljša od prvorojenke. Pa če je res že ful zmatrana, kot npr. zadnjič v avtu, smo jo prestavili - lupinico iz sovoznikovega mesta nazaj, zraven prvorojenke in ona iz joka v smeh - ko jo je prvorojenka cukala in vlekla za roko (jaz pa: ne tako močno, pazi....user posted image ...) Ali pa danes: Tjaša pase kravice, prvorojenka pa ihaha - na njej.user posted image Jaz pa: neeee.... Tjaša pa se smejala...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 528
6.5.2008 21:23:27   
drobižek
Še naše nove mere:

6 mesecev in 12 dni - 6810 g in 70 cm. Tiste, ki ste v skrbeh za premajhno kilažo - mislim, da je Živa pri najlažjih. Sem se že navadila na to, pa čist lepo vesela je in pridno je. Od šestih mesecev je po novem še flaška ponoči zraven. Cepljena je bila in pri zobozdravnici sva bili. En teden nazaj sva dali tudi kri. A pri pregledu pri 6-ih mesecih pobirajo rozine? Naša ni nič rozin pobirala....user posted image user posted image user posted image Samo tisti "zdravniški del" in to je bilo vse...

Tako nekako zgleda naš jedilni urnik:

zjutraj - flaška 180 ml
okrog 12-ih - sadna kašica
okrog 16-ih - zelenjavna kašica
zvečer - riževa kašica
ponoči - flaška 180 ml

Vmes noče nič....edino od danes naprej pijeuser posted image user posted image user posted image in to iz Klaudijinega lončka! Prej ni hotla nikoli pit. Dala sem ji navadno vodo.

user posted image Tiste, ki dajete že kekse - katere date?

user posted image Na čem jih imate na tleh? Mi imamo  parket,  pol ji pa dam gor odejo, pa si odejo čist skup zvleče, potem pa  z glavico udari po tleh.  A so tiste puzle fajn?

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.5.2008 21:25:02   
Alina_alin
Srečanje jutri Mb: upam, da nama uspe prit po posvetovalnici (če ne bo gužva in bova hitro gotovi in bo Tjaša vredu razpoložena), kar pomeni  okrog 14h vas prideva malček počekirat - če še boste tam- bom poklicala Teko ali pa Noo1.  Če pa se ne vidimo, pa lepo čvekajte, pa ne skuhat dežja. 

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 530
6.5.2008 21:29:58   
Alina_alin
Drobižek: super za mere. Čakaj še naše  - jutri poročam, mogoče bo naša večji drobižek. user posted image
Na tleh: imamo armafleks al kak se že reče oni peni za kampiranje - čez tepih avtocesta, na drugem delu pa podlogo za telovadbo, ki so jo pred časom prodajali v Hoferju - 2 skup, čez pa tanko dekico iz flisa, ki jo po potrebi operem v pralnem stroju.
Pri prvorojenki smo imeli one črke - so ok. Meni je moteče edino, da jih otrok potem narazen, pa moraš to skozi skup zlagat, pa vsa svinjarija se zmes med črkami  nabere- težje sčistiš kot recimo ono peno -podlogo.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 531
6.5.2008 21:33:38   
drobižek
Alina_alin - zelo lep podpis imaš. Ti da za mislit....

Neposredna povezava do sporočila: 532
6.5.2008 21:41:40   
teka
dober večer (po doooooooooooolgem času)!

berem in berem in berem...pa še vedno nisem nadoknadila za nazaj...pa tud ne bom več, ker drugač se sploh ne bom več javla user posted image

no, mi nismo bili nič na morju, ampak sem bila lepo sama doma z obema...plus tega je user posted image v torek dobil vročino 37,8, ki pa je zvečer minila in potem nič več user posted image no, HB. je pa od takrat extra sitkan...zobki? jih itak krivimo za vse živo že par mesecev user posted image

čestitke za vse male in velike slavljence preteklih dni, za vse nove zobke in za vse gibalne in glasovne dosežke user posted image

sanwebdra, tudi naš user posted image je med lenuhi (Hb ni edini user posted image ), ki se mu še kotalit ne da...

GH: še vedno samo dva obroka - dopoldan sadni/zelenjavni in zvečer kašica. pa razmišljam, da bi že bil čas za tretjega, ampak ko pa je tak bolj komot....samo bo treba, kaj čem.

sva pa ta teden kar sama, sta šla user posted image in tastarejša na morje, k v.d. tašči in tastu na vikend. tako da je doma vse bolj umirjeno, ampak tamalo fuuuuuul pogrešam. no user posted image tudi malo (moram, napisat, kaj če bo bral, ko pride nazaj user posted image user posted image user posted image ).

piknik: klaudia zdaj ne najdem seznama, pa bom kar takole napisala 2 odrasla + 1 otrok (3 leta) + 1 user posted image

se vidimo jutri na srečanju ( s štajerkami), z ostalimi pa beremo!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.5.2008 21:43:00   
lane31
Pa če to ni too mouch user posted image  Ste brale včerajšne nočne komedije pri nas do 1h ,ko sem ji pol dala flašo za pit ,pa je bil mir do jutra.No danes je cel dan dobre volje ,vse je potekalo brezhibno.....jo grem kopat ,superca ,ji dam flašo -pusti 60 ml not - ok pač nisi lačna,ni prvič malo pustla not.....ji probam brezuspešno še vsaj 3x dati,noče.....si vleče cotiko na oči,zaspana ko....jo dam v posteljo dudico....minuta mira......jok....ok....vzamem ven ,se jo trudim uspavat (itak da tega ne znava,če nikoli nisva delali ) po 3 minutah neusmiljen jok....hodim ,jo guncam v temi pojem,nič.....jok pa jok,pa jok....se razjezim ,grem z njo v kuhinj ,ona pa usta do uh user posted image  ,pa mi nekaj šine v glavo ,vzamem prazno sklečko in njeno žlic in kot da zajemam , ja valda ona usta kot mladi orel ....nič,ji dam hippovo kašico - še hb da imam v hladilniku kaj za nujne primere...in jo zmaže skoraj celo user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda zdaj spi....brez ninana in guncagunca user posted image
A je res bla sinoči zgolj lačna.......ma meni ne gre v glavo
Današnji jedilnik- da ne bote mislili da jo stradam
-8h flaša
-11h kašica (mešano kuhano sadje z kosmiči - pol velikega kozarčka )
-13h -malo kosila
-15h -vso kosilo (testenine z piščancem,koruzo in korenjem cc 200 ml )
-18h -skuta z podloženim sadjem 110g
-21,30h flaša 200ml mleka z dodatkom riževih kosmičev (pusti 60ml torej-140)
in navrh vsega
-21h -hippova mlena kašica z grisem in vanilijo- pustila....hm ,poden je pokrit

A je možno da bo zdaj ko dobiva gh še ponoči jedla po novem user posted image  Skoraj ne morem verjet da m je bila po flaši še lačna

Noa1....no vidiš pa sta zgurale brez posledic user posted image
Drobižek saj ne morem verjet ,da res to piše ????? sama freda nimam in ti ne morem pomagat....ampak to da ne gre reklamirat user posted image

Toplota hrane.......ja kar se je toplo mora biti toplo ,kašice pa čim bolj hladne prej jih ne bo pojedla (kuhano sadje )user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 534
6.5.2008 21:51:02   
lane31
Zdaj pa ne najdem kdo je rekel mama user posted image  kakorkoli -ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  joj je to lepo za slišat user posted image

Drobižek dajem kekse plasmon iz dm -ti so brez medu
Na tleh jo imam na svoji blazini- tista ko se zrola i je za na plažo v bistvu - mi je služila kot telovadna podloga -no sem jo dala na pol in zašila - mož jo je - da je ratal kvadrat .....pa je ok

Teka.......torej si slamnata vdovica user posted image  Maxa pa ti je pustil da te pazi user posted image ....kako to da nista šla zraven.........jaz bi kar letela user posted image

Alinna_alin .......le pridita pogledat user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 535
6.5.2008 21:52:59   
lane31
Aja Drobižek......naredili so t.i. denverjev test - sledili cofku , prijemali kocko,jo predali v drugo roko ,pobrali rozino....je blo še kaj user posted image  moja se za rozino ni zmenla user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 6.5.2008 21:53:49 >

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 536
6.5.2008 21:54:42   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Moj mlajši otrok je pravkar rekel MA-MA

user posted image  kak lepouser posted image

Drobižek, piškote dajem kar plazma, ki se kupijo že zdrobljeni. Do sedaj sem ji dala v jabolko, pa ji ni preveč všeč. Pol pa kr sama zmažemuser posted image . Na tleh mi nimamo nič več. Se mi pa zdijo puzli fajn varianta, kasneje pa bo pač na parketu.

Lane, kaj pa če je Aneta prišla v rasno fazo in pač več rabi?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.5.2008 21:56:06   
mehurčica
A bo katera prišla brez partnerja na taveliko srečanje? Moj se nekaj namrduje, kaj bo on tam...user posted image

Čujte, kaj hruška požene? Ker Eni je danes tak kakala 2x, da je skozi šlo. Enkrat je pa imela take črne nitke v kakcu, pa ni bilo enako, kot od banane. Kaj bi to bilo - ve katera? Joj, jaz sem zdaj že čisto panična zaradi tega dermatitisa in alergij.

Koliko časa morem črtat mleko in mlečne izdelke iz mojega jedilnika, da se vidi, če je Eni na to reagira? Jajc še kar ne upam jest, ker je imela krčke, ko je bila mala, pa tudi mleka in mlečnih izdelkov nisem jedla skoraj do 4.meseca. Pa je menda res slabša njena koža od takrat naprej.user posted image user posted image user posted image

Danes je popoldne jedla banano. Ampak ni hotela iz žličke... a-a, ona je hotela kar cuzat. Pa jo je pojedla polovico! Včasih je kaki večji košček potegnila, ampak ga je lepo premlela v ustih in pojedla.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 538
6.5.2008 21:56:46   
lane31
No pa je šel še Haouse mimo mene user posted image .....pa še samogovore imam tukaj.......pa tamalo poslušam....mi tak nekam nemirno spi ,da kar čakam na alarm- tudi tega nisem vajena user posted image  

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.5.2008 21:58:33   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

No pa je šel še Haouse mimo mene user posted image .....pa še samogovore imam tukaj.......pa tamalo poslušam....mi tak nekam nemirno spi ,da kar čakam na alarm- tudi tega nisem vajena user posted image  

Mama siuser posted image . Vse je enkrat prvič, ne sekiraj se, vse bo v reduuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.5.2008 22:00:20   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Enkrat je pa imela take črne nitke v kakcu, pa ni bilo enako, kot od banane. Kaj bi to bilo - ve katera? Joj, jaz sem zdaj že čisto panična zaradi tega dermatitisa in alergij.

Danes je popoldne jedla banano. Ampak ni hotela iz žličke... a-a, ona je hotela kar cuzat. Pa jo je pojedla polovico! Včasih je kaki večji košček potegnila, ampak ga je lepo premlela v ustih in pojedla.user posted image

Nitke so sigurno od banane, saj praviš, da jo je jedla. Naš ima take nitke samo takrat v drekcu, ko je banano.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.5.2008 22:02:14   
lane31
Mehurčica.........ziher je od banane......včasih teh nitk ni niti za opazit spet drugič pa so zelo izražene da se človek kar vstraši
Ma daj bodi malo diplomata ,pa ko prideta v Ruše na bazen ,bomo se srečali pa gremo na kavo,da se deca spoznata,pa mu pol ne bo neprijetno več user posted image  njemu pa seveda nič ne povej user posted image  kao naključno srečanje

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.5.2008 22:02:15   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Aja Drobižek......naredili so t.i. denverjev test - sledili cofku , prijemali kocko,jo predali v drugo roko ,pobrali rozino....je blo še kaj user posted image  moja se za rozino ni zmenla user posted image
Pri nas so tudi vse to gledali. Rozino je pobrala in seveda že nesla proti ustom. Itak že doma pobira mini ostanke riževih vafljev, ki jih David tako lepo natrosi, da morem pol celo stanovanje sesat.

Iii, skuštrana, kak lepo.user posted image ma-ma, MAMA...user posted image

Eni pa vadi mahanje in si gleda rokice kak grejo skupaj in narazen, skupaj in narazen...user posted image Seveda pa ne pomaha ob pravem času. Ji je še nerodno, ker še ni čisto osvojila veščine.user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.5.2008 22:05:13   
mehurčica
Nitke je imela dopoldan, ko še ni jedla banane. Banano je jedla pa včeraj zgodaj zjutraj in je tudi kakala trdo(včeraj), s takimi pikicami črnimi. Danes pa so bile prav nitke - ene črne, ene pa rjave. user posted image Al je še od včerajšnje jutranje banane to bilo al kaj? Ker takih nitk pa res še nikoli nisem vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 544
6.5.2008 22:07:29   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Lane, kaj pa če je Aneta prišla v rasno fazo in pač več rabi?

Misliš........do zdaj so vse te faze šle neopažene mimo,ponoči pa prav nikoli še ni jedla-razen včeraj

te bom še tesneje

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.5.2008 22:08:20   
skuštrana
Mehurčica, hruška požene..lahko so nitke tudi od hruške.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 546
6.5.2008 22:08:49   
teka
Lane, imajo tako malo hiško na morju (vse je samo en prostor), da pravzaprav ne bi imeli prostor za spanje. pa če sem odkrita, si tudi ne želim spat v istem prostoru s t+t...pa v totalnem hribu, tako da bi bili sprehodi z vozičkom pravi podvig...sicer pa je to na enem majhnem otoku, do katerega dostopaš z ladjo (brez avta) in si kar ne morem zamislit, kako bi vlačli voziček in vso ostalo kramarijo za user posted image .... kar pa še najmanj maram je to, da ni na otoku nobene zdravstvene oskrbe ali lekarne. zato pravzaprav nisem bila navdušena niti, da gre tamala, sploh z njenimi vročinskimi krči user posted image ...prvi zdravnik pa 1,5 ure vožnje z ladjo...pa si zamislim tačrni scenarij, da je morje razburkano in ne moreš nikamor....me kar zmrazi. upam, da bo vse OK in da teden čimprej mine!!!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.5.2008 22:09:52   
lane31
Mehurčica........ja....nič ne skrbi

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.5.2008 22:10:14   
janja
No, malček spi. Ga je pa dons tudi nekaj sračkal. Zvečer sem mu hotla uturit mal Pregomina namesto riževega mleka. Pa ga je user posted image takoj zavohal in se začel dreti (ma ni blo Pregomina več kot 1/4 flaške, ne on ne bo jedel). Sem poskusila še parkrat, se je drl kot jesihar. Pol sem pa pouser posted image pa sem mu naštimala flašo samo z riževim mlekom. Pa spet ni hotel jesti. Ma ja, sem bla že čist naspidirana, kva me zdej zauser posted image bava. Pol sem mu pa prelila vse v skodelico, zgostila in je pojedel z žlico. Na srečo je potem hitro zaspal in mi prihranil še kake nadaljnje izpade.

no, današnji jedilnik:
Z: Lino riž koruza z riževim mlekom 180 ml
M: kuhano jabolko + 5 suhih marelic + žlica ovsenih kosmičev 180 ml
K: gosta juhica (korenje, koleraba, krompir, brokoli) 100 ml
M: dojenje
V: Milupa riževi kosmiči z riževim mlekom 180 ml
ponoči dojenje

topla/mrzla hrana
- Pri nas mora biti tudi malo toplo tisto kar se ponavadi toplo je (beri: kosilo), pa razne mlečne kašice. Včasih poje celo sadno kašico rahlo toplo, ker me vidi kako jo delam in hoče potem takoj jesti.user posted image

na tleh - mi imamo velike puzzle abecedo. Res je, da čistim sproti, se pa kar dobro obnese. Pa še Urbanu je všeč, ko so take žive barve.user posted image

piškotki - jaz mu občasno dam piškotke Plasmon ali pa Plasma. Jih ima zelo rad in tudi zelo lepo je.user posted image

skuštrana - naš tudi pravi MA-MA, ampak jaz bolj mislim, da bi to prej znalo pomenit AMA-AMA, ker je ponavadi lačen, ko začne tako govoriti.user posted image

Zdej grem pa spet mal pospravt, ker se mi zjutraj ne da - pa rada vstanem v pospravljeno. Sicer je pa jutri napovedano že lepo vreme, tako da bomo šibali ven.user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 549
6.5.2008 22:11:56   
lane31
Teka........to je pa čisto druga pesmica......tako pa jaz tudi ne bi šla.......sploh ne vem kaj je hujše....spat z taščo ali to da si brez zdravnika user posted image user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?