suzanamai
|
A je možno, da ima tak mali že seneni nahod? Pingi to sem se tudi jaz spraševala sedaj pri Zoji, saj drugih znakov kot poln nosek ni bilo. No pravijo, da ni mogoče, da tako majhni otroci še ne morejo imeti senenega nahoda in alergije na cvetni prah . Čudno ne Ja drugače pa res hb za zaloge, ki jih je imela Zoja, no od včeraj popldan tudi jemo približno normalno, razen seveda dojenja, ko ji ponudim, me pogleda s tistim nagajivim izrazom, češ ja mami a si na glavo padla al kaj? Pa saj sem že velika punca. Ja mislim no, pol se pa pejt Kasija prav smiliš se mi, bi ti najraje Maia posodila za kak dan, pri nas se Zoja čisto z njim zamoti. Ravnokar leži na tleh pri njemu v sobi in ga opazuje pri igranju Playstationa. Pri nas drugače palijo reklame, govoreči kuža, pumpica za nosek je zakon, saj s takim veseljem grize cevko, kot bi jo hotela pregriznit. Drugače pa kadar je v stolčku itak vse igrače vedno letijo na tla, jaz ji na mizo pogrnem plenico, dam nanjo full igrač eno za drugo in ima cca 15 min dela, da vse pomeče na tla. Potem jih poberem in ponovi vajo. Plenico dam pa zato, da si igračke lahko bližje sebi potegne . Ja prebrisana mami ni kaj. sem pa ravno včeraj prebrala, da je to metanje igrač na tla čisto normalna stvar, saj so se naučili, da stvar še vedno obstaja, četudi je ne vidijo več . Lane31 in ostale, zmenite se koliko ribežnov rabite, pa vam jih bo sodelavec od dragega dostavil, saj je iz MB. Oktoberka vse naj naj Majoli držim pesti, da se bogi Max čimprej pozdravi. Počasi se mi dozdeva, da je ta zamašen nosek, ki jih ima že kar nekaj naših pikcev - viroza. Za belo pikico ti pa težko kaj na pamet rečem, lahko ni nič, lahko pa... Kaj pa če bi šla k P, že zaradi vročine in noska? No pa še od mene en filmček iz katerega je razvidno, zakaj se vsak večer moja kuhinja sveti kot nova