|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
5.5.2008 11:09:06   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

Joj, kaj pa je narobe če user posted image  dela avijončke? saj naš jih tudi dela......tudi jaz sem imela Cr - ampak zaradi predležeče popkovnice.... ali je to kaj povezano?
Jaz tudi nisem vedela, da je to kaj narobe. Je David konkretno obvladal to veščino do 7,5m , ko se je končno začel puzat. Sem pa tudi imela CR in je imel dihalno stisko takoj po rojstvu. Ampak, ko sva imela RA ob 6.mesecu, ni dr. nič komentirala. RA pa sva imela zato, ker je prva 2 meseca ves čas ponavljal isti gib z rokicama.

In BTW, kljub temu, da je delal aviončka, začel plazit ob normalnem času(ne tako hitro kot Eni), se sam posedat po 8m.....je shodil pred 11m, delal prevale naprej pri 2 letih in sedaj obvlada vse, česar se loti. Tako, da te nima kaj skrbeti! Sploh pa, mislim da bo dr. na RA kar presenečena, da pa Zoja kljub aviončkom že plazi!user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.5.2008 11:10:03   
lane31
Dober dan ....mi je net crkno glih ko sem želela da kako rečem....pa je moj porihtal in začel  igrce igrat user posted image  ,no zdaj sem ga naterala v šoping user posted image  ,in pazi to -mala spi v kinderpetu in je dan user posted image

Metkica1.......ja pa hudičauser posted image  kaj pa bi te zdaj bilo.....upam da vam hitro minejo te težave

Suzanamai....a kar 2x ovito....še dobro da je vse ok....pa za šlamparijo, da ni pustla posledic - torej bi mogla že o začetka hodit v RA ????

Zala07....rižoto ji naredim čisto isto kot nam ,torej prepražim čebulo ,dodam zelenjavo ,2 jed. žlici riža majaron ,peteršilj in dušim
Jaz vidim ,da veliko raje je tako hrano kot jo tudi sebi dam na krožnik ,kakor zgolj kuhano....gluten pa tudi že jeva kot od Pingi....sem vprašala pediatrinjo pa je isto rekla, če v familiji ni alergij komot user posted image

Torej Vanili ,imaš prav sem res že Lane32 user posted image  ,lasje pa mi kar izpadajo ,a se ne opazi user posted image

Noa1....upam ,da čim lepše prestaneta cepljenje brez reakcij - to imata zdaj zadnje ,pol pa kar nekaj časa mir user posted image

U super torej tudi borovničke lahko user posted image  ,kompote pa je že jedla -breskva in hruška -žal ne domačih ,ni nihče lani razmišljal o tem user posted image  
Kako pa je z ananasom-kompot mislim user posted image

Pišete o nekih skutah z podloženim sadjem - a same naredite ali fuhtzverge ali kaj user posted image

Mama06....nič hudega če keri obrok noče GH ,bo pa naslednjega ali jutri ....jaz še vedno ko kam greva nosim flašiko zraven za vsaki slučaj ,ker še tudi nisem čisto ziher v njo user posted image
Ja valda da sem se považila do kdaj je spala včeraj user posted image  ,no danes pa do 8 ,z budnico ob 5h user posted image  zdaj mi vsako noč -3 noči zapored pije cc 100 ml čaja med 5 in 6h ...prvo noč sem ji flašo naredila in jo je tudi zmazala,pol pa sem ugotovila da je z čajem isti rezultat

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 377
5.5.2008 11:17:46   
lane31
Suzanamai.........važičke z gugalnico ,mi smo mogli kar v park iti user posted image
Aja......odletel mi je košček iz ribežna včeraj user posted image  ,pa v CE mi ni bilo da bi zamenjala user posted image  

te bom še tesneje

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.5.2008 11:17:56   
mehurčica
Lane, skuta s podloženim sadjem: tiste kupljene veš, ko je zgoraj skuta, spodaj pa sadje, ki ga lahko pol kar zmešaš ali pa ješ tako kot jaz - malo skute, malo sadja na žlico.user posted image Seveda ji pa lahko sama tudi narediš, ampak tak če kam greš, pa zelo prav pride. Fruhtzwerge pa nisem kupovala, ker je David bruhal po njih.user posted image

Ananas - mislim, da je alergen, tako kot jagode. Popravite me, če se motim.

Kaj pa ohrovt? Tisti v lističih? Meni tak paše v zelenjavno juho in bi ga dala še za njo.

Vsem bolančkom pošiljam polno user posted image !!!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.5.2008 11:44:48   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Lišaji+pikice pri Eni niso alergija, ker ima težave s kožo že od rojstva. Me je pa P opozorila, da če bi imela še po spodnjem delu nogic, da bi pa bil znak za alergijo. Ona ima pa po prsnem košu, malenkost po hrbtu, po pregibu okoli komolcev, in po obrazu in za ušesi. Je rekla, da zgleda malo kot atopijski dermatitis.user posted image Čeprav upam, da ni.

zate mehurčica
"Atopijski dermatitis je največkrat alergijska bolezen kože. Pri približno 85 odstotkih obolelih je njeno pojavljanje povezano z alergijo na različne snovi, največkrat na pršico v hišnem prahu, na živalsko dlako, perje, pelod različnih rastlin in tudi na hrano. Zlasti pri otrocih je pogosto vpletena alergija na hrano,"

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.5.2008 11:57:32   
mehurčica
A tako je to? Jaz sem pa mislila, da je pač samo suha, srbeča koža.user posted image user posted image Kako pa bom zdaj vedla, če je kaj povezano s hrano, če pa je imela težave še preden sem ji začela uvajati GH?user posted image Če se ji bo izrazito poslabšalo? Sej mi ni jasno, kako bom zdaj sploh vedela.user posted image

Samo da hitro mine cajt, da pridemo do dermatologinje. Če pa je na pršico, pol si bom pa kr neko pomočnico poklicala. Mi je preveč dragocen čas(preživet z otroki), da bi ga porabila za temeljito večkratno čiščenje.
Joj, sem kr slabe volje zdaj ratala.

Pa še vedno upam, da ni med temi 85%.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 5.5.2008 11:58:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 381
5.5.2008 12:24:11   
majoli
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Saj moj je zlat, ampak včasih pa bi ga lahko skozi okno vrgla.

user posted image user posted image user posted image Te popolnoma razumem. Ali pa da bi bil kot balon in bi ga z buciko in bi v trenutku izpuhtel. No, saj čez nekaj časa bi lahko nazaj prišel.

Maks je pa ful prehlajen in ponoči je imel vročino. To je prvič, da je malo bolančkan, ampak je že bolje.  Veliko spi, razpoloženje je pa normalno. Sadni zajtrki mu sploh niso več dobri in res malo poje, zelenjavna kosila so pa fajn. Zdaj dodajam še riževe kosmiče in vse zmaže. Včeraj smo bili v kitajski in je z velikim veseljem jedel kuhan riž. Drugače pa zadnji dnevi niso ravno srečni zanj. Predvčerajšnjim ga je oči z glavo v en železen drog, včeraj ga je mami v oko sunila, pa stalno ga mučimo s fiziološko in pumpico. Je pa noro, kako se z možem sekirava, ko ga po nesreči kaj raniva. Ubogi revček, se mi je tako smilil. Pa tako je jokal, da kar do zraka ni prišel. Potem se mi pa še meša od strahu, da ne more dihati. Včasih se mi zdi, da bolj ko paziš, hitreje se kaj zgodi. Ga grem zdajle kar malo polupčkati, čeprav spi. Moj pišek, tako ga imam rada, da kar boli.

Suzanamai, upam, da gre kmalu vse na stare dobre tire. Pa da v RA dobre novice dobita.

Bolančki  user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.5.2008 12:25:47   
suzanamai
Mehurčica ne bodi slabe volje, vse se da imeti pod kontrolo. Mai ima ad tudi že od rojstva, pa živimo normalno, pucamo normalno, odstranili smo samo tepihe, tapison iz njegove sobe in zamenjali jogi, kupili nov sesalec in čistilec zraka. Na začetku je imel prehrambene alergije, kar pomeni, da je preko mojega mleka dobil alergene, počasi sem ugotovila na katere stvari ima najhujše reakcije in sem se temu izogibala, po 7 letih so prehrambene alergije prešle in pojavila se je občutljivost na pršico, cvetni prah, mačjo dlako.... astma.... Mah se pač navadiš s tem živeti, pomembno je, da se koža redno neguje, pazi da je ne oblečeš preveč saj je znojenje najhujši sovražnik AD. Piši in opazuj, pa boš veliko lahko rešila sama.
Je pa Mai imel na začetku flekce in pikice le pod pazduhami in razpoke za ušesi.

Glede razvojne: aviončke baje dela 30% otrok, tako da to ni tak problem, večji problem je popokovina, ki je verjetno povzročila pomanjkanje kisika v možganih, kar lahko privede do določenih nepravilnosti v razvoju, ki pa se jih da preprečiti in odpraviti v ra. V glavnem bolj podrobno jo bom morala opazovati in ji popravljati vse napačne gibe. Tako mi je rekla, bom poročala.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 383
5.5.2008 12:44:54   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Hvala za vse pohvale........si me potolažila mama06 user posted image  pa sem danes spet slišala isti komentar..........ma klinc user posted image  je pač po mami user posted image

Lane31, a bi ti prosim nehala, kolikokrat smo Štajerke že videle Aneto v živo in ni niti malo predebela, NEHAJ!!! Aneta je krasna deklica in nima niti 1 deke viška!!! Vedno se samo vprašaj, kaj morajo taki ljudje svojim otročkom sporočat, če jih non-stop obremenjujejo s komentarji o teži. In potem se čudimo, zakaj je danes pri najstnicah toliko anoreksije in bulimije! Joj, sem, jezna! Poznam namreč eno tako mamo, ko svoji punčki (zdaj 5 let) non stop teži in mi je mala enkrat POUČNO povedala: Veš, ko bo Julija toliko stara kot jaz, pa jo tudi vpiši k ritmični gimnastiki in bo imela LEPE NOGE! Sem skoraj v nezavest padla?!?!?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 384
5.5.2008 12:50:01   
noa1
Tako...mi smo že nazaj od P. Je bila full pridna in ni skoraj nič jokala, samo malo je protestirala, ko je dobila pikeca.user posted image user posted image user posted image  Po nasveti P sem ji že kar dala prvo svečko, ko sva prišli domov. Pa naj bi ji še dala eno pred spanjem, pa nisem najbolj sigurna, da bi ji kar tako to dajala. Če bo vse OK ji druge ne bom dala.
Na poti domov sva pa srečali še Pandico in VAS VSE LEPOOOOOOOO POZDRAVLJA IN VAS VSE ZEEEELOOOOO POGREŠA! BTW...internet dobi v sredo in potem hop spet na RR.

Pa da povem še naše mere (da si lahko Lane31 malo oddahne):
pri 6,5m 9070g in 66,5cm Pa rozino je takoj zgrabila in čebjala s sestro kot stara oma.
Klavdija: te bom prosila, če jih lahko vpišeš na seznam.

Suzanamai: jaz bi imela še 2 ribeža, pa zgleda da še kakega Mehurčica in Lane31. Me tri se tako dobimo v sredo in se bomo zmenile koliko, pa ti potem sporočimo, da se zmenimo kako in kaj. Pa jaz bi te prosila še za link na tvojo spletno stran.

Pa še seznam:

Srečanje Maribor: PLANET TUŠ
7.5.2008 ob 11.00
- Mehurčica
- Pandica
- Noa1

Neposredna povezava do sporočila: 385
5.5.2008 12:59:13   
suzanamai
Suzanamai: jaz bi imela še 2 ribeža, pa zgleda da še kakega Mehurčica in Lane31. Me tri se tako dobimo v sredo in se bomo zmenile koliko, pa ti potem sporočimo, da se zmenimo kako in kaj. Pa jaz bi te prosila še za link na tvojo spletno stran.

Noa1 najbolje da vam potem pošljem v enem paketu, pa brez odkupnine, ker je drago kot žefran, cca 6,5€ pridejo po novem stroški za en ribežn, poslan kot ločenka z odkupnino.
Spletna stran bo v kratkem, čakam še na obdelane slike in jo obnovim, potem vam pa dam link.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
5.5.2008 13:27:13   
lane31
Sanwebdra....hvala za te besede......ma vse znam sfiltrirat kaj drugi govorijo samo tega ne user posted image  to je posledica tega ko se derejo za tabo bajsa debela pri 8-ih letih user posted image  in sama veš da bi svoje otročke rad obvaroval pred vsem hudim

Kako si se imela na dopustu ???

Torej se vidimo v sredo.....jupi user posted image
Srečanje Maribor: PLANET TUŠ
7.5.2008 ob 11.00
- Mehurčica
- Pandica
- Noa1
-lane31

Noa1..........celo rozinico je vzela....bravo punca user posted image user posted image .....pa brez vročine user posted image

te bom še tesneje

Neposredna povezava do sporočila: 387
5.5.2008 13:45:53   
*kinnie*
Še jaz na hitro malo pokukam sem gor.....kosilo je pripravljeno...mah spet ta hrana . Sem na dopustu pridno zbirala kilogramčke, tako da sem sedaj prav žalostna.
Mali je že pojedel kosilo, je res pravi jedec,...

Janja: Pri nas je ta večja tudi pravi lump...samo nagaja, cvili, nori, trapa in zadnje čase naredi precej škodeuser posted image . Ima novo sobico, in ker se je odločila, da ne bo imela nove sobice, je s škarjami zrezala itison....danes pa opazim, da ga je pobarvala tudi...pa saj občasno sploh ne vem več kaj naj...kaj je prav...in jaz bi 4user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 388
5.5.2008 13:55:13   
*pikijakob*
gh a je katera dala svojemuuser posted image koromač ali sladki janež? Sem kupila zdaj pa ne vem kaj naj z njim. A ga skuham? 

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.5.2008 13:59:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: živa

user posted image  Kako hranite otroka, ki še ne sedi? Meni je na NFTh rekla, naj ga dam kar v stolček, pa ga pač dam, čeprav se mi zdi to malo čuden nasvet user posted image .

Jaz našega lepo držim v naročju, za stolček je pri njem še prezgodaj, ker niti sedi ne popolnoma sam, stolček ima pa home made brez naklona....no, če sedi pri meni tudi veliko lepše je, pa še hrana ni povsod.....

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 5.5.2008 14:00:11 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.5.2008 14:00:51   
*pikijakob*
popravek komarček

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.5.2008 14:02:11   
noa1
pikijakob: Ajša je že zelo zgodaj jedla sladki janež. Sem ga samo pokuhala in zmiksala

alarm....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.5.2008 15:12:38   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: živa
user posted image  Kako hranite otroka, ki še ne sedi? Meni je na NFTh rekla, naj ga dam kar v stolček, pa ga pač dam, čeprav se mi zdi to malo čuden nasvet user posted image .

Naša čebelica še tudi ne sedi, čeprav je najstarejša "oktoberka"!!!user posted image  Do morja (torej do pred 5 dnevi) sem jo vedno nahranila na tleh, na njenem "kavču" - blazina za dojenje s povštri. Na morju pa smo začeli s stolčki, tako da sem ji danes tudi njenega doma namontirala in je OK - malo se edino v levo nagiba, ampak, kar je važno - pridno je!!!!

kinnie ima pa novi avatar - zakon!!user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 5.5.2008 15:16:18 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 393
5.5.2008 15:15:10   
skuštrana
Živa, jez ga dam v stolček ampak naš že sedi. Po moje je otroku težje jest leže kot sede. Gledam po sebi, jaz leže ne bi mogla jest. Po moje mora otrok ko je sedetiuser posted image kaj pa če ga imaš v naročju?

Janja, verjetno ga malo daje ljubosumje..Sedaj ko je tamali že večji in bolj aktiven je začel malo razumet, da ni več edini in oh in sploh..Po moje bo minilo samo od sebe, če se mu boš še vedno posvečala z enako mero kot do sedajuser posted image Pojdita kaj delat samo vidva skupaj, brez dojenčka.

Metkica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kaj za vraga se vam dogaja? Kaj pa P praviuser posted image

Majoli, moj mož je strokovnjak za kaj naredit otrokuuser posted image Arsena sicer še ni naredil nič, je pa Liza že kar našpukalauser posted image boga revica..

Da vam malo lušt naredim par naših mini doputniških slikcuser posted image Arsean ni pa skoraj na nobeni, ko sem moža vprašala zakaj ga ni več slikal mi je odgovoril, da še ni lepuser posted image in mu ga še ni za slikat..Haloouser posted image user posted image
user posted image
Liza in prijatelji

user posted image
Mi se pa zelo radi nosimo

user posted image
Naš gusar

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.5.2008 15:17:41   
skuštrana
Pa še Lizina najnovejša pridobitev user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 395
5.5.2008 15:28:02   
drobižek
  user posted image

Samo, da vas pozdravim. Smo nazaj!

Grem najprej brat....

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.5.2008 15:43:10   
lane31
Pa ne me fopat...tak toplo je bilo da ste že v kopalkah bili ,pa ste se kopali tudi ??Joj komaj čakam user posted image

Sladki janež.......jaz ga kar podušim zraven bučke in korenčka ali k rižu dodam....je mnjami ,baje paše tudi z krompirjem

Stolček......ko se hranimo je noter ali pa v naročju

Preklet dež......user posted image  je bila že takooooooo zaspana pa seveda ne spat doma ,jo dam v vozek ,1 m kasneje spi kot polh - res ne pretiravam ....no pol pa dež, sem si jo noter privlekla z vozom vred....ja boš ja , čež 5 min auf ,tečna ko user posted image
zdaj je jokala od zaspanosti, spat pa ne ...še dobro da je mož doma ,jo je prevzel za poizkus uspavanja, držim fige ......ne razumen zakaj je tako težko zapret očke in zaspat user posted image  da je treba tolko joka zraven
Nekam tiho je ,mu je zgleda ratalo user posted image

te bom še tesneje

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
5.5.2008 16:12:19   
micla
Pozdravček. 

Midve sva že nazaj od P.   Seveda je vneto sedaj desno uhece. Je rekla, a je rdečina čist majhna in da je zgleda na začetku, ma je user posted image  tako tulila, ko ji je pogledala, da se res sprašujem kako to močno boli. Sama ne poznam bolečine ušesa, edino ko sem bila majhna sem enkrat imela neko močno vnetje, ma se itak ne spomnem kako in kaj.

Skratka P je rekla, da prejšnji AB je pač uničil nekaj teh bakterij, ampak seveda ne vseh in zato se je ponovilo. Zdej sva dobile sumamed na 24 ur. Je pa tko grenk, da ga še jst ne bi spila, pa še 3,5 ml ji morem dat nenkrat. Ma samo da bi pomagalo. Je pa edino fajn, s mi je ne o treba zbujat ponoči za AB, čeprav se bo najbrž kar sama, glede na prakso zadnjih 14 dni.

Metkica.....ne mi govort o neprespanosti, ker sem že kronično utrujena. Tolko, da se mi je danes zjutraj naredil herpes - seveda, k mi pa odpornost pada. Zadnje čase nimam niti počivalnega spanca, kaj šele lepotilnega.  Joj, to bomo grde. user posted image    Upam, da se poštimate tudi vi. In še vsi drugi bolančki, dejmo korajžno.

mama06.....pri nas imamo tudi neka čudna obdobja, ko en dan sploh ne bi jedli GH, ampak samo flaško, recimo danes pa je lih obratno. Sem ji dopoldne ponudila flaško in malo da mi je ni vrgla v glavo. Tko da smo kar frutek pojedle v čakalnic pri P, pol pa niti doma ni hotla mleka, ampak je raje lačna počakala 3/4 urce, da sem ji skuhala mineštrco.  Sem ji še en sirček noter dala in se je oblizovala.

Izkoristim, ki mi lih spančka, da se še jst malo uležem, čeprav je vedno tko, da lih ko se dam na komot se oglasi po varuški.user posted image

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 398
5.5.2008 16:25:11   
Kasija
vanili ti jima kar daj moj spisek samo za posledice ne odgovarjam - da me ne boš lovila po koloseju user posted image

grizenje žlice tudi jo lovi z zobki in grize

suzanamai na elianovem akrtonu tudi kjer bi moralo ni pisalo zelena plodovnica in so me v P malteretirali, da mora kakat in na srečo sem to poazila napisano preeden se je že skoraj odločila za klistir - ne vem, a moraš sam vse spremljat ali kaj user posted image

joj zdaj je pa zaspal in moram nehat

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 399
5.5.2008 16:45:11   
*kinnie*
Sem že spet mal tu, očitno prihajam v formouser posted image user posted image

Mali je sedaj pri atiju...imam sekundico zase....

Lane31
: Na Pagu so se kopali, večinoma sicer otroci...ampak meni je preveč mrzla voda, da bi se šla ta šport, je bilo pa na soncu kar toplo, tako da je bilo zares za kopalke....to je bil eden toplejših 1. majev odkar hodimo na morje.
Mi se sicer nismo kopali, smo bolj okrog hodili,....pa za poleti smo rezervirali campuser posted image user posted image user posted image zdaj pa že odštevamouser posted image
Sanwebdra: imam lep avatarček, a ne? Sem se trudila, da bi ujela samo 1 nogico, pa ni šlo, ko skoz nekaj brcauser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?