teka
|
no, sedaj pa imam malo več časa, da napišem, kako smo se imeli na morju. Za tiste, ki ne utegnete brat, opis z eno besedo: PESTRO! za vse ostale pa... zmeraj sem načrtovala, da bom na morju vstajala zgodaj, ko vse še spi...se sprehodila...morda ujela sončni vzhod! pa nič, ker sem bila prevelika zaspanka no letos je max poskrbel, da se mi je ta želja uresničila! zbujal se je namreč najkasneje ob 6.00 in da ne bi zbudila ostalih otrok, sva se hitro umaknila iz prikolice in njene bližine...in jo mahnila na sprehod...mimo pekarne, kjer so imeli sveže slastne zavitke, krofke, štrudle, ki so mi zjutraj še posebej teknili (mehurčica ne to brat!)... res je bilo lepo, mirno, in ZGODAJ! sploh pa je maxu ful ustrezalo, da je bil ves dan na zraku in da se je skoz nekaj dogajalo...ker malčici sta non-stop skakali okoli! vsake toliko je katera padla, ni dobila željene reči ali bila iz kakšnega drugega razloga nezadovoljna in sledilo je sitkanje, jokanje, kričanje...sva se z alino_alin samo spogledali in smejali...kaj pa češ ob 4ih fročnikih, ko vedno katerega kaj pikne. zvečer pa četica v kopalnico na čistilmo akcijo pol pa uspavanje v mt ali vozičkih, pa malčici sta že celi zaspani čakali...ampak smo se meli lušno, bili smo siti, umiti...skratka ratalo je! sem mislila, da ne bova mogli shendlat vseh otrok....eh, mala malca tako da smo UŽIVALI! btw. moja malčica je imela napad navezanosti na mamo, in se brez nje tud premaknit nisem smela (niti 2 koraka, dobesedno). sem jo enkrat zvečer sezuvala in rečem naj stopi ven - sem mislila iz čevlja, ona pa mislila iz šotora. in že jok - pri teeeeeeeeeebi! je blo že prav smešno, kake je zganjala naša micka. hm, le kako bo v vrtcu?
< Sporočilo je popravil teka -- 10.6.2008 22:03:22 >
|