Jenny Anny
|
Pozdravljene babike klepetave, da se ne boste čudile, če bo spet dež, ko tolko klepetate Pot jaz imam ginekologa še kar v NM, sem si na koncu nosečnosti zrihtala, da sem hodila na CTG u Domžale, pa sem se mislila tud prepisat, pa sem bila zelo nezadovoljna tukaj, tako da ostajam z ginekologom kar u NM. Osebnega sem premenjala, tega pa ne bom. Micla vidim, da boš mogla mal bojno sekiro v roke vzet, pr nas je blo tud tako nekaj časa, vse je blo pomembnejše od naju dveh s , pa sem to mal pošlihtala. Najprej začni hodit spat z njo, da se naspiš, potem pa začni še s "šolanjem" , jaz sem nardila tako, najprej sem mu nehala likat, pa ni pomagal, pol sem mu pa nehala še kuhat (se sliš čudno, ampak nič drugega ni pomagalo!). Ko je prišel s šihta je bil pač brez kosila, pa sem mu prav lepo razložila, da ob vseh opravkih žal nisem utegnila skuhat zanj. Da sem morala še vse pomit, posesat, pa da je bla mal sitka, pa za kuho ni blo časa, pač. Pa da če bi on kaj naredu, pol bi še sfolgala, ampak tako pa žal ne gre. No in je tako ene 3x ostal brez kosila, pa se je uredil, pa še k staršem sem šla mal na Dolenjsko, da je bil čist sam.... Kaj čmo sem pač od babe, ampak tako pač je, ne bom sama za vse. No zdaj pa kuham kosilo (ker se je poboljšal ), pa danes mava 2 obletnico poroke.
|