micla
|
Ojla, sem že nazaj. Sm spala 3 ure in sm se končno malo spočila. Prou čutim, kako so baterije spet malo bolj polne. Mamo sem tudi klicala in je moja OK. Sicer jo še malček bubajo zobki, ma je vsaj malček koslia pojedla in tudi ona odpala eno urco. Je očitno obema koristilo malo odmora. ula, noa1, jenny anny, pandica,sanwebdra, kinnie, mama06...... Ja ta moj model je pač en tak fajn in super možiček in sploh zlati, samo vsake tolko, kot je rekla Ula, ga biksne in se na ravnem spomne, da gre nekam (ponavadi do kakega drugega modela) in pol ga ni cel večer. Problem, je, ker moj ne zna rečt drugim NE (samo meni pa ful obvlada to besedo) in vsi drugi modeli so še brez otrok in njim se pač ne zdi nič takega, če moj zgine enkrat na teden za 4-5 ur. Sej če sem jst OK, me niti ne pali več, ker se mi ne da eno in isto jodlat, samo kadar sem pa jst slaba ali pa je z kaj , pol pa mi zakuri in samo še kričim. Moram malo premislit o vaših predlogih za prevzgojo. To z likanjem bi tudi šlo, ker ima stalno neke sestanke v službi in me zanima kako bi blo, če bi moral oblečt zmečkano srajco. Hrana pa bolj težko pali, ker itak kosilo je zunaj, zvečer ko pride pa itak sprazni hladilnik, če ni drugega nič. Aja, ideja, pa ne grem v trgovino in bo hladilnik prazen. Mislim, da bi se še najbolj obnesel tisti, da bi še jst nekam zginla nenapovedano in ko bi me zvečer klical, bi rekla, da pridem čez pol urce, pol bi pa čez 4 al pa kar celo noč me ne bi bilo. Ker je pa tak, da bi najraje videl da smo vsi doma, ko je pač on doma. Ma sej bo videl zdej ko grem z eno kolegico na morje. Garant me bo 10X na dan klical, ker nas bo pač pogrešal in ker midve pohajamo on pa more delat. Grem kej pojest, da pride še malo k sebi. Mehurčica, za včerajšnji seznam (ponedeljek-vaganje) mi lahko napišeš minus 1kg. Bravo jst!!!! Pandica, sem vidla tvoj prejšnji post, ma nisem mela časa odgovorit. Sem prečekirala italijanski internet za take otroške zadeve in tam stane 39 €. bom šla najbrž v soboto kej po italiji kupovat in bom vprašala prou tam v trgovini, kjer sm jst kupla voziček in še eni drugi, pa ti pol sporočim. Jst sm dobila že vse v kompletu, torbo, pa pregrinjalo za dež... Meni je torba ful fajn in še lepa je. Nrdi prou lep voziček. Samo je pa kar draga posebej, zdej ko pomislim, če res hočejo imet 42 €. Kolk si pa za passeggino dala? Tle v ITL je okoli 240 s tistim bubbles motivom. Une navadne, enobarvne al pa lanski model dobiš pa tudi za 190.
< Sporočilo je popravil micla -- 10.6.2008 17:41:17 >