|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
10.6.2008 16:11:04   
noa1
Pandica in Kinnie: iiiiii kako lepo. Lepa hvala za kakav. Pa prav takega imam rada.....brez one kožice zgoraj (ki se naredi, če se uporabi vrelo mleko).user posted image
Hvala vamauser posted image user posted image

Naša je še zmeraj šmrkava,le da ji gre že na bolje. SEm pa včeraj popuser posted image dila zraven aspiratorja in sem šla danes kupit novega....takega, kona usta ven potegneš in glej ga zlomka....vse je šlo ven. Trgovki pa sta se mi v BC smejali, da že vsi vejo da je oni na baterije bolj tako tako.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
10.6.2008 16:21:17   
noa1
Oktoberka:user posted image

Teka: bom naslednjič aspirator zraven prinesla......mogoče pa ga ne znam pravilno uporabljatiuser posted image . Super, da sta se imeli lepo na morju...sedaj pa kar druga rundauser posted image . Oba malecka najbrž full uživata, ko bosta toooolikooo na morju letos. Saj je prav. Je treba porodniško izkoristit do koncauser posted image
Če boš še kaj po mestu hodila, pa le pokliči, da greva kam na kako kavico. Edino Ajša se zaenkrat še ne more z Maxom igrat, ker še ni čisto zdrava.

Alina_alin: ti tudi pokliči, če boste kaj v mestu. Ker očitno jaz ne bom prišla do tebeuser posted image (te zato vabim raje k sebi na kavico)user posted image . Sedaj imamo AVTOCESTO in je do mojih le enih 10 min.  Tak da se sedaj ne bom več toliko mimo tebe vozila.

Mehurčica: daj javi kako ste zrihtali danes pri dermatologu. Pa kako je bilo na sestanku.

Vedra: mi pa uporabljamo od dr. Hauschka in sem tudi zadovovoljna

Moški kotiček: eh, prej ko se bom sprijaznila, prej  bo bolje. Micla, po moje se vsaki vsake tolko film utrga, pa je potem spet nekaj časa mir. Drugače pa dobri nesveti Jenny Anny in  Sanwebdra, ampak pri meni to tudi ne bi pomagalo. Moj bi pomoje kar nezlikane srajce oblekel, kuha pa tako večinoma on.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
10.6.2008 16:35:03   
Ulaa
Jenny Anny: user posted image user posted image user posted image user posted image   za prevzgojo user posted image

micla: user posted image user posted image user posted image user posted image , da nekako prezivis s telim tvojom user posted image . Ko berem tvoje poste se mi zdi, da jo tale tvoj velikokrat ucvre po svoje. Verjetno rabi svoj brlog, ampak mogoce mu namigni, da to ves in razumes in naj bo ze v startu posten in pove koliko casa ga ne bo, ker bos potem ti boljse volje. Sicer pa zacni z prevzgojo!
kreme za mazanje user posted imagenajbolje, da prosite za testerje in jih sprobate. Eucerin je kao oh in sploh za alergike - no moj tavelik sin je bil totalno lisast po tej kremi user posted image .  Je pa lekarna navadna trgovina, ponujajo tisto kar jim potniki bolje predstavijo, tisto kar potniki bolje obdarijo ipd.

vanili:  kako je tvoja decva cort user posted image user posted image - no saj ima po kom bit!

Sicer pa smo mi ta teden brez tavelikega otroka, ker je v soli v naravi - in je stanovanje takoooo praznooo! Komaj cakam, da pride domov. Saj vem, da se ima super in je komaj cakal, da gre samo vseeno.
user posted image   pa zadnje dni celo je kar mu skuham in se stanje zboljsuje. Sedaj sem poizkusila tudi skuto s sadjem in je blia njammmi. Sem ga pa dala na pediatriji testirat za alergije in za enkrat ni pokazalo nic, tako da bomo cez poletje poizkusali uvest vso hrano, saj gre 1. septembra v vrtec.

hujšanje:  meni je uspelo znebit se ene 3 kg v zadnjem casu, samo zdaj pa kar stoji tehtnica na isti cifri - mogoce se je pa pokvarila  user posted image . No sem bila pa pridna in sla malo na kolo - margareta sem bila na tvojem koncu user posted image , ko bom pribrcala pa do 2ursae bom pa carica user posted image user posted image .

Sedaj pa kuhat kosilo, bo user posted image kmalu doma.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
10.6.2008 16:41:54   
nova10ka
A ste videlil tole! OJOJOJ

Napoved: Ljubljana z okolico
  • četrtek, 12.junuser posted image oblačno, dež 14°C
  • petek, 13.junuser posted image oblačno, dež 14°C
  • sobota, 14.junuser posted image oblačno, plohe 13°C

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
10.6.2008 17:37:53   
micla
Ojla, sem že nazaj. Sm spala 3 ure in sm se končno malo spočila. Prou čutim, kako so baterije spet malo bolj polne.  Mamo sem tudi klicala in je moja user posted image  OK. Sicer jo še malček bubajo zobki, ma je vsaj malček koslia pojedla in tudi ona odpala eno urco.  Je očitno obema koristilo malo odmora.

ula, noa1, jenny anny, pandica,sanwebdra, kinnie, mama06...... Ja ta moj model je pač en tak fajn in super možiček in sploh zlati, samo vsake tolko, kot je rekla Ula, ga biksne in se na ravnem spomne, da gre nekam (ponavadi do kakega drugega modela) in pol ga ni cel večer. Problem, je, ker moj ne zna rečt drugim NE (samo meni pa ful obvlada to besedo) in vsi drugi modeli so še brez otrok in njim se pač ne zdi nič takega, če moj zgine enkrat na teden za 4-5 ur.  Sej če sem jst OK, me niti ne pali več, ker se mi ne da eno in isto jodlat, samo kadar sem pa jst slaba ali pa je z user posted image  kaj , pol pa mi zakuri in samo še kričim.

Moram malo premislit o vaših predlogih za prevzgojo. To z likanjem bi tudi šlo, ker ima stalno neke sestanke v službi in me zanima kako bi blo, če bi moral oblečt zmečkano srajco. user posted image Hrana pa bolj težko pali, ker itak kosilo je zunaj, zvečer ko pride pa itak sprazni hladilnik, če ni drugega nič. Aja, ideja, pa ne grem v trgovino in bo hladilnik prazen. user posted image  
Mislim, da bi se še najbolj obnesel tisti, da bi še jst nekam zginla nenapovedano in ko bi me zvečer klical, bi rekla, da pridem čez pol urce, pol bi pa čez 4 al pa kar celo noč me ne bi bilo. Ker je pa tak, da bi najraje videl da smo vsi doma, ko je pač on doma. Ma sej bo videl zdej ko grem  z eno kolegico na morje. Garant me bo 10X na dan klical, ker nas bo pač pogrešal in ker midve pohajamo on pa more delat. 

Grem kej pojest, da pride še malo k sebi. Mehurčica, za včerajšnji seznam (ponedeljek-vaganje) mi lahko napišeš minus 1kg. Bravo jst!!!!

Pandica, sem vidla tvoj prejšnji post, ma nisem mela časa odgovorit.  Sem prečekirala italijanski internet za take otroške zadeve in tam stane 39 €.   bom šla najbrž v soboto kej po italiji kupovat in bom vprašala prou tam v trgovini, kjer sm jst kupla voziček in še eni drugi, pa ti pol sporočim. Jst sm dobila že vse v kompletu, torbo, pa pregrinjalo za dež... Meni je torba ful fajn in še lepa je. Nrdi prou lep voziček. Samo je pa kar draga posebej, zdej ko pomislim, če res hočejo imet 42 €. Kolk si pa za passeggino dala? Tle v ITL je okoli 240 s tistim bubbles motivom. Une navadne, enobarvne al pa lanski model dobiš pa tudi za 190.

< Sporočilo je popravil micla -- 10.6.2008 17:41:17 >

micla

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
10.6.2008 17:48:41   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pandica, boš user posted image

Vidve se bosta vtopili v kaviuser posted image user posted image user posted image

A boš kakavuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ne, bi raje kavico, kakav bo pa ziher Noa1   

kaj se štuliš k mojemu kakavu in ga drugim ponujašuser posted image user posted image . Ti že itak maš svoj kafeuser posted image user posted image user posted image

*kinnie* prav si si zapomnila. Bi enga prosim

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
10.6.2008 18:18:07   
Kasija
Micla moški user posted image  Da ne boš mislila, da je moj kaj boljši. Ravnotako sem trenutno jezna nanj. Tebi pa user posted image  Prav sama sebi sem obljubljala, da jaz ne bom vzgojila takega sina - mamine najljubše zgube user posted image

Danes sva se šla tehtat. Moja glista še vedno ni podvojil svoje porodne teže Mah, kaj vemuser posted image  Klaudia za seznam
8.mesec 7460g   72cm

Jedilnik
z - banana in nektarine
m - skuta s češnjami /kupljena, pojedena na klopci v centru/
k - krompir, špinača in sirček
m - mascarpone, jogurt in banana s piškotom /po tehtanju ;(/
v - bo riževa kašica z vanilijo

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
10.6.2008 20:27:32   
micla
Ku ku, kje ste vse?  Šetate zunaj al umivate user posted image ?  Jst sm zdejle pospravla in pobrisala potleh in zdej čakam da pride moja princeska domov. 

Nič, grem še malo neki za diplomo brat. Pridem pol nazaj, če bo ktera tle.  

micla

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
10.6.2008 20:31:09   
noa1
Pa res je  neko zatišje tukaj. A vam spet šteka?
Meni očitno dela.user posted image
Moj je šel športat, pupa je že "kao" ZASPALA JAZ PA

ALARM PRIDEM NAZAJ

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
10.6.2008 20:41:48   
noa1
Ja, pupa sicer spi, amapk na pol ure ima alarm in jo je treba malo ponosit, pol pa je vse spet OK.
Grem sedaj še kaj postorit po stanovanju in vas še pred spanjem preberem.
Mehurčica; daj javi kako je bilo danes (sem radovedna)

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
10.6.2008 20:46:00   
majoli
miclauser posted image . Ne imej slabe vesti, če malo poskrbiš zase. Itak si bila ful pridna in si zlata mamica in se imaš vso pravico spočiti. Moža pa malo našeškaj user posted image .

ditta, vse najboljše!!!!!!!!!!!!! user posted image Želim ti da dobiš super job, narediš izpit za avto in da si srečna ob svoji princeski in možu. Sem te poskušala dobiti po obeh telefonih, pa te nisem uspela priklicati. HB za RR.

Mojega pišota pa ful komarji pikajouser posted image . Bom danes res kar prižgala ta veliko citronkino svečo, da bodo vsi komarji odleteli na luno.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
10.6.2008 20:47:42   
Kasija
Najbrž vse vspavate svoje user posted image . Moj 'pa razgraja - beri vstaja in pada - po svoji posteljici. Samo ne spat, čeprav se mu veke kar same zapirajo. Se postavi ob rob posteljice in se mi ful smeji - mami, daj me ven. Meni se pa že user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
10.6.2008 20:51:23   
mama06
Jenny Anny čestitke za 2. obletnico porokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

ditta vse najboljše še z moje straniuser posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
10.6.2008 20:52:44   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

Najbrž vse vspavate svoje user posted image . Moj 'pa razgraja - beri vstaja in pada - po svoji posteljici. Samo ne spat, čeprav se mu veke kar same zapirajo. Se postavi ob rob posteljice in se mi ful smeji - mami, daj me ven. Meni se pa že user posted image

Moj mali je usoaval meneuser posted image user posted image user posted image . Ga dam na posteljo, da se greva dojit in spat, jaz zaspim in se slišim, kako sem zasmrčala, odprem oči in moje dete mene tako lepo gleda. No saj potem je hitro zaspaluser posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
10.6.2008 20:57:46   
mehurčica
Joj, kako sem mela danes. No, do 11h je bilo še na izi, pol pa... Sva pri dermatologinji čakali dobre tričetrt ure in še pol pregled - vse skup slabo urouser posted image . Je pol že zaspana postala. Še dobro, da je tako potrpežljiva, če ne bi bil sam jok. Težko je imet otroka, ki plazi, eno uro na rokah. Malo sem jo dala na tisti stol tam, da je plezala in se vstajala. Pol se je parkrat začela jokat, ker je bila na robu in ni mogla dol. Ne morem verjet, da ima že tak občutek, da ne sme naprej.user posted image Se mi zdi, da je David kar šel oz. bi šel, če ga jaz ne bi prijela.
V čakalnici mi je tako glasno krulilo po trebuhu, da je tista zraven mene to fajn poslušala.user posted image user posted image Sem si šla potem takoj po makov zavitek, ki so ga imeli pri H&M-u. Pri tisti meni najbližji Pandi ga spet ni bilo.user posted image

Pol sem v parku upala, da ne bom nobenega srečala, ker se mi je mudilo po Davida. In čisto na koncu parka, že zelo blizu našega bloka, srečam znanko, ki je že ful dolgo nisem videla. Itak, da sva si mogli glasilke potelovadit. In potem na hitrco Eni podojit, da ni sitna v avtu, na cesti gužva, ker je bila ura že 15. Pol pa po Davida v vrtec, do mojih, sem oba tam pustila in na sestanek. Na katerega sploh ne bi rabla it, ker itak o tem vrtcu že vse vem. Samo papire sem pač mogla oddat. Eh, sem popušila 1,5h za brezveze na tistem neudobnem stolčku.

In seveda pol še skejtat z Davidom. Eni je skejtanje prespala. Doma pa: kruljenje spet. Ampak sem mogla skuhat Davidu večerjo in Eni večerjo, user posted image pa si je šel medtem iskat hrano v kitajsko, ker je bil revež tako lačen.user posted image  

Potem sem previla Eni, user posted image jo je oblekel v pižamico in dojit in spat. Seveda glih danes ni mogla takoj zaspat, ko sem še mogla Davida zrihtat, ker je user posted image šel k enemu se menit za neki page. In tako sem jaz obenem uspavala Eni, brala Davidu pravljico in si kuhala večerjo.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa počitek ob bolečem kolku. Se mi ne da več čisto nič.

Oktoberka, navijamo v naslednjem mesecu.user posted image

Miclauser posted image ..... Vse se bo porihtalo. Samo malo cajta mu daj. Moj ga je tudi rabil pri Davidu. Po kakem letu je bilo pol boljše. Sedaj pa gre še tako redkokdaj ven, da mi je prav fajn, ko gre.user posted image

Joj, če mi zdaj ne bo prijelo.....user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
10.6.2008 20:59:44   
Kasija
ditta vse najboljše tudi od mene

mama06 kako pridnega otroka imaš ti user posted image  Me prav zanima, kaj mu je šlo po glavi, ko je mamica kar zaspala user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
10.6.2008 21:06:41   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

mama06 kako pridnega otroka imaš ti user posted image  Me prav zanima, kaj mu je šlo po glavi, ko je mamica kar zaspala user posted image

Kako ga bo lumpal ponoči, ko bi mami rada spala. No sicer zadnja dva dni lepo spi, se zbudi okoli 4. zjutraj, tako, da se jaz tudi nekaj naspim. Samo danes po moje ne bo tako lepouser posted image

Kasija, tudi midva sva še vedno v peresni katgoriji, ampak važno je, da gre teža navzgor, aneuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
10.6.2008 21:06:49   
majoli
Kasija, pri nas je podobno. Maks sicer še ne vstaja, si pa blazno želi. Se pa 'šetka' po posteljici in počne kar hočeš, samo zaspi ne. Mu namečem igrače in grem stran. Ko ima zadosti začne jamrati, ga samo položim v pravo smer, dam dudo in njegov ljubi povšterček in zaspi.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
10.6.2008 21:10:25   
nova10ka
Mehurčiča - madona, kaka zgodba... vam je pa čist dogajalo danes

Micla - moj tudi kdaj odbluzi, pa ga do zjutraj. ker ponavadi naslednji dan nima joba, sem se navadila, da mu potem user posted image obesim ne glede na to, kako se počuti. in lahko v miru pospravim in kaj postorim. user posted image ma izkoriščam njegovo slabo vestuser posted image daj povej, izkje iz obale pa si ti? mi bomo verjetno kar dosti v izoli poleti, pa se lahko dobimo na kaki kavi.

Kasija
- madona, je Elian naspidiran.

no, mi pa nimamo nobenih zgodb, k sem jaz skoz doma za knjigami, moja user posted image pa trenira kako vzgajati samo sebe.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3969
10.6.2008 21:13:10   
Pandica
Noa1    veš, da vem kakšen kakav piješ, zato pa sem Kinnie naročila brez kože user posted image
Ker sem se takoj spomnila kako si bila user posted image   , ko si jo na 3 ribnikih dobila gor, ko sma bile na pijači, saj se spomniš, ne? user posted image   user posted image  
Ta najin danes pa je bil dober, ne? user posted image

Mehurčica jao, ti pa si imela norišnico danes, dobra si.
No, in kaj je zdaj rekla dermatologinja za Enijino kožo?

Micla   ja, lepo te prosim  user posted image    bodi tako dobra in poglej v Italiji za torbo za voziček. Hvala ti, zlata si.
Vozek je stal pri nas v BC 241 eurov.

Oktoberka     user posted image
bo pa mogoče kaj drug mesec te razveselilo.

Kasija   moja še tut ne spi, sam, da nas jezi ta prekleti nosek user posted image
Boga revica, kako se mi smili, kr teče ji ven iz noseka user posted image

Srečanje Mb  naju ju3 žal ne bo, ker je Zala full šmrkava in prehlajena  user posted image
Pa tako sem se veselila srede, da se bomo spet videle, ampak nei rada, da se še kateri drug user posted image   naleze, ker nas je že tak dovolj bolančkov user posted image

Še kaj?

Mogoče se še spomnim kaj kasneje, ker bo itak zdaj ziher spet nekaj novih postov user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3970
10.6.2008 21:17:34   
mehurčica
Noa1, diagnoza je: druge vrste atopični dermatitis. Kaj to pomeni, nimam pojma. (Suzanamai, ti verjetno veš.) Dobili sva kremico Elidel in kopat jo morem brez mila(to jo itak že), kupila bi naj od A-derme kopel, za kreme Avene je rekla da so super(trixera in cold cream- to ko imam že itak testerčke in ji odgovarjajo) in pa kremo za sončenje naj uporabljam tisto otroško 40 od Avene(jo imam), ne tisto ki sem jo potem naknadno kupila 50.

Vedra, baje je ta krema vredu. No, jaz sem raje kar od Avene kupila, ker je tudi vredu za ljudi z dermatitisom. More pa bit otroška, faktor 40.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
10.6.2008 21:26:18   
mehurčica
Lane31, tukaj imaš http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2574857&mpage=62
Je Pingi dala linke.

Vedra, jaz sem 25 let živela na Teznu. Nove Marleske.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
10.6.2008 21:27:25   
mehurčica
Zala07, maš kako sliko s kratkimi lasmi? Saj si se postrigla, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3973
10.6.2008 21:29:23   
mehurčica
MB srečanje: ga bomo očitno jutri preskočile? Se ni nobena javila, da pride. Kaj pa v CE ne bo nobena Mariborčanka šla, razen mene?

Neposredna povezava do sporočila: 3974
10.6.2008 21:39:26   
teka
ojla,

a ste se menle za kako srečanje ju3? kdaj pa je srečanje v CE? nič ne vem, mi ne znese da bi prebrala vse za nazaj, a mi lahko katera na hitro odgovori, pliz!

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?