Margareta
|
dobro jutro, janja - saj jaz tudi tv buljim, ko sem na orbitreku, ampak se mi tako v glavi vrti, kaj glavi, še v riti se mi vrti. pot - upam, da se uredi tudi glede vrtca. Glede obporodnih poškodb, pa ne vem kaj naj ti rečem. Huda malomarnost, res. Strahovo poznam, samo iz pregleda za nuhalno svetlino (se pravi, da sem bila tam dvakrat). Obakrat se mi je zdela sicer strokovna, (drugič sploh,) ker sem imela vedno slab rezultat na nuhalni in me je vedno znala nekako pomiriti. Se, mi je pa obakrat zdelo, da je bila veliko bolj prijazna do parov, (ko je zraven moški), kot do mene, ki sem obakrat prišla sama. Sicer sem videla, da ima res veliko dela, sem pa opazila, da zna biti muhasta. Jaz hodim v Kamnik, k dr. Isteničevi. Ona je pa taka kot vreme, včasih sladka in vsa nasmejana, drugič, ti pa kar kakšno zabrusi. Mislim, da ne sprejema več novih pacientk. glede samostoječega modrca - sem ugotovila, da tudi ta, ne pride v poštev, ker ima obleka izrezan hrbet. Verjetno bom oblekla drugo obleko, ker sem v tej totalni ploh. VANILI - ne vem, ali ni bil mogoče ta komad drugi. A ni takrat zmagal Daniel? Včeraj sem pa čisto popiz...ila, med sexom, mislim traja pol ure in 3 x dajo reklame vmes. Pa, saj so nori. Jaz tudi včasih, rečem (Valu, ko me prosi, za kakšno malenkost), malo počakaj, ali zdajle pa nimam časa, potem imam pa slabo vest. Kolk, si bila lepa na poroki. Jaz sem bila na poroki kot v kakšnem transu. Sem bila stara 30 let, in fotr mi je vedno govoril - če se ne boš do 30 poročila, boš samo še kakšnega vdovca dobila. (in potem sem si vedno predstavljala, da se bom poročila s kakšnim takim vdovcem, kot je tisti iz Alo Alo, ki je imel pogrebni zavod) VRT - jaz sem ga tudi svoj čas imela, zdaj moramo pa urihtat okolico, da ga bom spet imela. Mene ni lepšega kot opazovat rastlinice, kako rastejo in pulit plevel z golimi rokami.