|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
6.6.2008 16:05:57   
skuštrana
Evo, sem imela malo odveč časa pa sem naredila kratki čeking za nazajuser posted image

Lane, nimam pojma kje naj pogkedam za te obroče...Imajo jih samo v Zg, ampak sploh ne vem če jih prodajajo, ampak jih uporabljajo samo za tečaje plavanja. Vem, da so jih moje frendice naročevale iz inozemstvauser posted image Lahko jih vprašam za ceno...

Metkica, jaz te čakam, kdaj se prideš namakatuser posted image

Mišk, bazen v Laškem je že odprt in baje je full fajn za tamale(no, za take malo večje, 2l plus)..Pa full filing, ker se sedaj ko je toplo streha odpreuser posted image Jaz še nisem bila, ampak se spravljam..Je pa drago, jauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
6.6.2008 16:15:17   
skuštrana
Vanili,tebi sem dolžna recept kako s sezamom poboljšati okus bljek hraniuser posted image Kupiš luščen sezam in ga na ponvi prepržiš, da postane rjav in začne full lepo dišat, potem pa to vmešaš v hrano..Meni da full lep okus, pa še za prebavo je okuser posted image

Jogurti - Arsen jih je, ker so super zdravilo proti zaprtostiuser posted image Skupaj s kivijem, ni boljšegauser posted image Ne kompliciram - dam mu vse, od navadnih, do sadnih, kar je pač v hladilniku.

Drobižek, tista vreča za na stol..Otrok full nizko sedi, pa ne paše na vsa stole. Je ok za kak dopust, za doma je boljš antilop.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
6.6.2008 16:29:39   
jasna
Skuštrana, dobrodošla nazajuser posted image

Živa je že ven iz kleti in gre jutri na morje za dva tredna. Ah ja, jst bi tutuser posted image . Živa, lepo se imejte, čeprav brez dragegauser posted image

Hvala vsem za pohvale, je tako lepo prebratuser posted image . Starejša dva nista bila nič ekstra hitra. Kasija, sej vem, morem računalnik skrivatuser posted image . Ključek mi je že enkrat speljala, imam pa gor vse podatkeuser posted image

Sem pravkar končala z označevanjem obleke, spalk... Gresta fanta na pižama party. Bodo prespali v telovadniciuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 6.6.2008 16:30:20 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
6.6.2008 16:41:09   
skuštrana
Vam sporočam da naj vam ne bo nič žal za morjem, ker je grdo vreme..Bljekuser posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
6.6.2008 17:17:32   
lane31
Ne le da sem koklja ampaš še velika kura .....sem brala prejšnji post in vidla da sploh nisem napisala vse kar sem hotela

Lia......tak si lepa s tema dvema zobkama user posted image  

Neli pa bi zgleda rada kar sama šla na rr ,ko tako grabi za laptopa....si res asica mala ,a imaš veliko konkurenco na štajerskem koncu Eni in Teo sta še samo pol koraka za tabo user posted image .....no ne skrbi ,jih je kar nekaj vsaj 3 m za tabo user posted image

Skuštrana.....ta kolegica jih je vida kar v teh štantih ob morju user posted image  ,saj pravim najbrž ni orginal ....ma bi tudi ponaredek imeli user posted image

Suzanamai.....še dobro da mi gre mož v nočno user posted image  poštarja pa vseeno malo okurcaj

Pandica......če bi vedla da grejo tvoji v ikejo bi jim dala naročilo za antilop user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 3455
6.6.2008 17:29:24   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Pandica......če bi vedla da grejo tvoji v ikejo bi jim dala naročilo za antilop user posted image

Še meni niso prinesli onih vrečk, ko sem jim jih naročila, ker nekaj Ikeo prenavljajo oz. renovirajo in je vse v kaosu so mi povedali tako, da...
Mi je rekla mami, da otroškega oddelka sploh niso našli user posted image kje je zdaj začasno.
Tak, da mi sploh ni žal, da nisem šla zraven, pa tak se mi ni dalo...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
6.6.2008 17:30:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Vam sporočam da naj vam ne bo nič žal za morjem, ker je grdo vreme..Bljekuser posted image user posted image

Te pa pridi k nam na Štajersko, mi pa imamo zdaj sončka, jeeeeee user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3457
6.6.2008 19:54:30   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Te pa pridi k nam na Štajersko, mi pa imamo zdaj sončka, jeeeeee user posted image user posted image

Še k nam v LJ ga pošlji.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
6.6.2008 20:12:16   
mišk
Zoo Ljubljana, 20.6.: A ve greste? Na tisto prireditav v ZOO, ki jo organizira revija SuperMami.

Prejle sem šla domov, ker me je klicala mami, da ma jagode za mene in sem jih dobila celo gajbico in zdej se mal nažiram z njimi. Ka so dobre!user posted image  Do zdej sem se (skos od poroke) nažirala s piškoti, zdej se mora pa to nehat. Sej bi se tud jst "prijavla" v vaš shujševalni kotiček, a raje ne bom ,ker se mi zdi, da bo samo slabše. Ful mam trebuha, ki ga nisem navajena. Riti sem se v zadnjih letih kar navadla, s trebuhom se pa nekak ne morem sprijaznit.user posted image  Še hujš mi je pa, ker sem se zredila tudi v roke! Zmeri sem imela take tanke, zdej mam pa kar konkretnje "sprednje krače".user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
6.6.2008 20:13:41   
mišk
Uf, zdej sem vidla, da sem prav bedna s tem svojim jamranjem.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
6.6.2008 20:16:38   
mišk
Še eno butasto vprašanje: A ste ve tudi kdaj vesele, če je bolj slabo vreme poleti, da ne zgleda čudno, če ste v dolgih hlačah?user posted image  

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
6.6.2008 20:20:08   
mišk
Zdej pa še kaj pametnega. Odkar se je Dona začela obračat jo komaj previjem. Ampak jo z velikim veseljem lovim po previjalni mizi.user posted image  V ponedeljek imam NFT in bom sigurno šla tja z večjim veseljem, ker končno lahko poročam o nekem napredku.
Zdej grem pa pogledat, če je kej pametnega po televiziji. Pridem nazaj...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
6.6.2008 20:30:33   
nova10ka
neli - bravo, daj prid k nam mal inštrukcije dajat!!! user posted image

očetje in otroci - moj je že od začetka rekel, da se ne smem vmešavat, ko ima on user posted image čez (npr. ko jaz spim ali se učim). da mi bo že rekel, če bo kaj rabil. mi je bilo najprej težko, potem sem se pa navadila. ker ko ona malo zjamra, bi jaz že okoli nje skakala.. me ženske smo tako na prvo žogo, se mi zdi. takoj skočimo in moški včasih sploh ne dobijo priložnosti, da bi kaj naredili (ampak pri otrocih, v gospodinjstvu so oni skoz v rezervi in nikoli ne pridejo d akcije).

mišk - men zdajle slabo vreme prav paše, pa ne zarad hlač, ampak ker moram bit noter za knjigami. če bi bil sonček, bi hotla skoz pohajat. tko grem pa samo na RRuser posted image

naša user posted image je pa že dva dni čist melanholična. se mi kar srce trgauser posted image . sicer nima vročine, max 37.5, tako da sumim na zobke.  sam mi je tolk hudo. prej je cele dneve kaj razlagala, pa se igrala in smejala, zdaj pa samo sedi in gleda... še joka ne. če bo taka do ponedeljka jo bom kar k zdravniku peljala. pol pa kar jaz mal namesto nje pojokam.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
6.6.2008 21:02:42   
jasna
Mišk, kaj se dogaja v zoo? Nič ne vem. Z jamranjem pa ni nič narobeuser posted image  Tu lahko vedno, pa se boš takoj boljš počutilauser posted image . Pa bravo Donauser posted image

Nova10ka, imaš zelo pametnega možičkauser posted image . Eno user posted image  Tjaši.

Lane, glede velikosti stanovanja... Mi smo 2 pridelali v dvosobnemuser posted image . Sedaj imamo pa prostora še za 4., sam časa pa ne.

Sem čist not padla, ker fotkič snemauser posted image

Takole je prejle razmetavala:
http://www.youtube.com/watch?v=DilUqcvGnFo

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
6.6.2008 21:17:31   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Mišk, kaj se dogaja v zoo? Nič ne vem.

Samo na to odgovorim pa grem nazaj BB gledat

http://www.superdan.si/

Mi že imamo naprintane kupone, tako da bomo 100% tam. (seveda če bo lepo vreme)

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
6.6.2008 21:18:05   
mehurčica
O, Nelči, kak je luštna.user posted image Pa vidim, da že uteži dviguje.user posted image  

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
6.6.2008 21:18:47   
mišk
Jasna, tukaj si preberi: http://www.superdan.si/

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
6.6.2008 21:18:49   
janja
jasna - vi boste pa kmal hodili. Naš pa samo sedi, če pa pade na trebuh se pa dere, ker nikamor ne more. Pol začne pa tla lizati.

srečanje ZOO - a ni to omenjala Daschi. Lahko bi nam kaj bolje to opisala. Po moje bo folka k dreuser posted image . Itak se tm, k je zastonj vsi drenajo. Ne vem, mene niti ne mika, pa še po ZOO je težko vozit z vozičkom, če nimaš ravno terenca.

Ljubljančanke - jutri ima vrtec Andersen (zraven OŠ Valentin Vodnik) živ - žav. Kot vedno bo na razpolago veliko delavnic, pa gasilci, policaji in vojska se pripeljejo, pa lavinski psi, otroci lahko jahajo ponija... v glavnem živ žav. Če bo lepo vreme se splača pogledat.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
6.6.2008 21:22:36   
jasna
Klaudia in mišk, hvala za info

Upam, da ne težim, ampak bom dala še engauser posted image . Takole sračko imamo pri vsakem hranjenju. Ampak ne mislit, da ji drugače pustim tole počet. Vsakič, ko se hoče dvignit jo posadim nazaj. Pol se pa običajno konča z jokomuser posted image . Ali ima antilop trakove za pripasat dete not?
http://www.youtube.com/watch?v=N9tfWVVzjEE

janja, tole se pa zabavno slišiuser posted image . Škoda, ker imamo že vikend splaniran. A v lunaparku v btc ste že bili?

< Sporočilo je popravil jasna -- 6.6.2008 21:23:53 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
6.6.2008 21:33:55   
janja
No, pa sem si tud jaz sprintala vstopnice za ZOO. Mogoče pa le pridemo!

jasna - ne, v lunaparku še nismo bili. A je kaj primernega za male otroke, al so sam tiste velike naprave za "velike otroke"? Do kdaj pa je ta lunapark? Samo še naslednji teden?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
6.6.2008 21:35:39   
jasna
Janja, nimam pojma do kdaj je. Upam da še drug teden, ker Alen sam o tem govoriuser posted image . Če je tako kot prejšnja leta, je tudi za male otrokeuser posted image

Sanwebdra, kako je z Julijo?

< Sporočilo je popravil jasna -- 6.6.2008 21:36:13 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
6.6.2008 21:40:39   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: jasna
Ali ima antilop trakove za pripasat dete not?

Ima za okoli pasu pripet, ja.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.6.2008 21:40:52   
janja
A zdej k mam pa jaz čas, pa ni nobene? Al pa še ni taprava ura? Sem prezgodnja?

Skratka, mehurčica danes spet en velik minus. Grem pa zdaj na orbitrek (upam, da mi ne bo treba prej še prahu brisat), pa vas pol še mal preberem!

user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
6.6.2008 21:40:52   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Sanwebdra   boga Julija. Naj se čimprej pozdravi   user posted image

Ja, očke so že v redu, kamilice in Tobrex, pa se zgodi čudež. Kihava in imava polni nos ... ampak bo že ... upam, da grem jutri že ven, ker se mi bo zmešalo ... pa cel dan notri, pa sami, ker je ati na seminarju ... user posted image

NELI, carica na kvadrat! Ne morš da verjamiš. Jasna, jaz pa nisem nič videla razmetavanjauser posted image , bi rekla prej, da si je pač eno igračo morala vzet in ti jo prinest bližje h kameri, kaj?

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
6.6.2008 21:44:19   
Klaudia
Pa da se še sama na hitro javim, da ne bom samo hitre odgovore lepila... user posted image

Lia je polna pikic. JE res smešna. Jest še vedno noče skoraj nič. Edina stvar ki jo je so skute s podloženim sadjem in AM. Tudi dojit se noče. Kot zgleda se bo odstavila. Ker cucljala bi, ko pa začne tečt pa v histeričen jok... user posted image  Tisti, ki so že imeli 6. bolezen... a so se hotli dojit?!

U BB je že... pridem nazaj

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

trajanje poroda
ksenci

Kako dolgo je trajal 2. porod ?

daljši od prvega (30%)

isto kot prvi (16%)

krajši od prvega (54%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!