valči
|
Jutro! Hujšanje,včeraj,ko sem pol kile dobila,sem zvečer pojedla porcijo vanili sladoleda,ki se si ga zase naredila,oz. dve porciji,pol ob pol enih zjutraj sem pa še pojedla sigurno 10 kokosovih rogljičkov,pomočenih v čokolado,ki sem jih popldne pekla.Sem si rekla,kar je,je,jaz pa sladko,sem zasvojena. Danes zjutaj pa 60 dag. manj,kot včeraj ,za crknit smešno,imam 63.4 .Prejšnjič pa stradam ves večer ob vodi,pa cel dan pridna,pa se zredim Kdo bi to zastopil.Za nagrado sem spila kapučino za zajtrk,sedaj pijem črno kavo,pečem kruh,ki se ga ne dotaknem.Pridna bom mogla bit... lane 31,vem,kako je,ko od jeze ješ Bova danes pridni,samo dež me muči,če sem zunaj,ni časa jest,pa skoz je nekaj za delat,not pa kriza,polno vsega.Sladoled,včeraj sem ga nenedila tri vrste(Wisky,vanili,jagoda),pride kera?!Dve vrsti keksov,sveži kruh,ki ga bom najbrž vsega odnesla tašči,za nas pa polnozrnataga naredila... Joj,skušnjave! Danes sina peljem v Šmarje popoldne,nastopa z vrtcem čarovnice,Nina gre z mano,ker je ne upam pusti tašči Me je strah,da se bo jokala dve uri,jo raje šlepam s sabo,imam boljši občutek,Laro bom pustila doma.Me kera zastopi?Sem taki zajc,bi jo povsod s sabo vlačila,kot mačka mlade ,ne vem,taka sem pri vseh do kakega leta dni starosti,enostavno mi tako paše. Margareta,tudi jaz imam bušija,čeprtav not potegnem,še visi,pa strije...Pas pojdi po tretjega,ti ne bo nikoli žal,verjemi.Jaz sem sicer na prednosečniški teži,vendar imam cilj,da pridem do Larine prednosečniške teže,sem imela,ko se z njo zanosila 59 kil.Do rojstnega dneva.Ne vem,če bo,morda. Mehurčicakaka lepa si res,pa tako lepo hodiš,prava mačka Frajerka,orem mojemu pokazat ima rad ta dva in šer tebe bo videl,ker obožuje blondinke,so mu take lepe.Saj si res,ti paše tistas kitka