valči
|
Čer! Preden pridem jaz tu gor,mi že vse spite,torej se bom sama s seboj pogovarjala. Miškčestitam za obrate,končno ne,bravo,Dona Pa tiste misli o 4. mojem otročku kar odnesi stran,ker neke štorklje že letajo pri nas,so se vselile v naš bližnji gozd in zadnjič je ena letala mimo hiše.Sem jo kar spat poslala ,ker ni energije za 4,mi trije čisto zadostujejo.Čeprav po eni strani nama pa tudi kondomi ležijo po predalih,se nama ne da,paziva Termometerprava tema zame.Imam ušesnega Braunovega,ki se krasno obnese na odraslih in na starejših otrocih,le na Nini ne.Se mi že dva dni zdi vroča,kar precej v glavico,pa kaže 36.7 v uhici.Se mi zdi,da ima čez 37 Digitalni crknil,je brez baterij,živosrebrni je zame super za rito,a kaj,ko ga nimam več.Bom mogla v lekarno po baterije in dva živosrebrna si nabavim. Lepo,da ste uživale na srečanju,lane,kera psem je bila.da si plesala? Pri meni ne bi bilo dvakrat za rečt,če bi se kaka baslkanska slišala,bi tudi jaz plesala. Se včasih hecam,da imam korenine na jugu,ker me neznansko privlači njihova muzika,kako to,pa ne vem. Grem še jaz,mi Nina nekaj kiha