|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
6.6.2008 23:26:29   
Pandica
Jaz pa grem zdaj dol iskat nekaj za pit, pa še Alana spustim ven lulat pred spanjem, pol pa pridem nazaj.
Pa, da mi ne boste vse pobegnile spat medtem user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
6.6.2008 23:27:37   
janja
evo, če katero zanima, kaj sem prej pisala o hujšanju - gre za proizvode Herbalife

http://www.herbalproducts4life.com/p116/Formula-1-Nutritional-Shake-Mix-(750g)/product_info.html

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
6.6.2008 23:27:45   
mama06
Nič punce, po pameti in počasi ga pijte, pol si pa novega nalijteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam jutri, ker bom malemu prvič dala Fruhzwerge, pa me zanima, ali bo sploh hotel in če bo kakšna reakcija. Okus jagode bom pa jaz pojedlauser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
6.6.2008 23:31:40   
janja
mama06 - sej Fruchtwerge imajo ponavadi kar radi. Sam men so mal preveč sladki. Jaz mu raje ponudim jogurt pa noter vmešam kako sadje.

Pa hvala za pir. Mi je tko lepo stekel po grlu.

Kje pa je danes margareta?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
6.6.2008 23:33:36   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06 - sej Fruchtwerge imajo ponavadi kar radi. Sam men so mal preveč sladki. Jaz mu raje ponudim jogurt pa noter vmešam kako sadje.

Testiram zato, ker gremo čez 10 dni na dopust in bi rada s seboj vzela, da bo malo bolj raznoliko jedel. Saj potem to ne bo redno na sporeduuser posted image

Sedaj pa res grem

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
6.6.2008 23:34:23   
drobižek
VANILI - jaz sem bila že enkrat na srečanju v lj (manjša zasedba), enkrat v Celju in je bilo super!Čakam, da se zmenimo za Celje spet. Kak predlog????? Samo četrtek ne , prosim....

Lane31 - saj tudi čez pet let ni prepoznouser posted image Mi tudi nimamo veliko prostora (iščemo večje), če bo pa kakšen drobižek vmes vskočil, pa se bomo še bolj stiskali....user posted image

bazen Laško - je res menda kar drag. Sem pa slišala, da je v notranjem bazenu voda v starem delu bolj topla...če je res, pa bo treba preverit...

skuštrana - zdravo nazaj. ja, saj tista vreča je res malo tak tak....iščem pač za k babici. Antilopa bomo kupli.

Jasna, Neli - ja, ni kej....Neli ga šiba....

janja - a frizerka pije herbalife?

Ko razlagate o cotkah kaj ste dobile....jaz sem pa spravila Živine vse od začetka do zdaj - tisto kar ji je pre,alo v eno veliko plastično škatlo za pod postlo. Pa nosečniške moje tudi.....sem se spominjala za nazaj in bila kar user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
6.6.2008 23:39:46   
Margareta
evo janja, tukaj smrdim. Pa se mi ne da nič pisat.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
6.6.2008 23:45:27   
noa1
Evo mene nazaj.
Moja pupa pa je začela nekaj smrkat spetuser posted image . Sem ji danes že parkrat v nos fiziološko špricala, zraven pa se ona takooo dere, da je joj.user posted image  Kaj si bodo sosedi mislili, da sedaj ko sva sami, da jo mučimuser posted image  (malo heca).
Ko diha se sliši, kot da bi smrčala. Pa valda, da aspirator na baterije nič ven ne potegne. NIti fiziološkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem bolačkom (Lia, Julija,...) eno velikouser posted image  za okrevanje.

Pira pa jaz danes raje ne bom, ker drugače bom spet - dobila, a ne Mehurčicauser posted image user posted image user posted image . Torej si zaslužim en+, pa za včeraj tudi. Saj lahko bi si samo ob ponedeljkih pisale + in - kg, ker drugače bo imela Mehurčica preveč dela, saj nas je že kar nekaj na"kao" dieti.

Grem počasi moji princeski gužvo v spalnico delat. Sedaj spi še v svoji postelji, ob prvem hranjenju bo pa tak kar pri meni ostala, ko mava danes celo posteljo samo za naju.user posted image

nočko

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
7.6.2008 0:07:54   
Pandica
Sem bila kar presenečana zdaj, ko sem prišla nazaj. Sem misla koliko bom imela za prebrat pa vidim, da ni sile user posted image

user posted image    Jaz pa še moji user posted image nisem dala nič skute, jogurta ali kaj podobnega.
Pa bi vas vprašala vse, ki že bolj na veliko jeste GH kako naj začnem z tem, da bo najboljše za malo.

Noa1
   vi2 kar uživajta zdaj in se fejst stiskajta zdaj v ta veliki postelji, ko sta sami. Mi2 se tut vedno tako cartama zjutraj, joj, kako je fajn user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
7.6.2008 0:19:09   
janja
Pandica za začetek ji lahko vmešaš kako žlico jogurta ali pa skute v sadno kašico, pa boš videla kako bo odreagirala.

Takole me pa jagode vabijo iz hladilnika, bo še katera?

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
7.6.2008 0:21:22   
janja
Pa še kozarec hladnega piva.

user posted image

(ha, ha...nabiram poste)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
7.6.2008 0:22:38   
janja
Vidm, da spet ni nobene. Grem zložit perilo v sušilca. Se mi pa tud počas megla dela pred očmi.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
7.6.2008 0:25:41   
Pandica

Pandica za začetek ji lahko vmešaš kako žlico jogurta ali pa skute v sadno kašico, pa boš videla kako bo odreagirala.

Pa je vseeno kakšen jogurt? A sadni al navadni? In z koliko % maščobe?

Pa hvala za jagode in pir. Samo to dvoje ne gre skupaj, da ne bomo potem vse "driskale" tu na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
7.6.2008 0:27:28   
Pandica

Vidm, da spet ni nobene.

Kak, da ne? A jaz sem pa luft? user posted image user posted image

Jaz bom pa šla počasi pod tuš...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
7.6.2008 0:46:18   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pa je vseeno kakšen jogurt? A sadni al navadni? In z koliko % maščobe?
Najbolje kar navadni jogurt s čimveč maščobe (polnomastni).

Pa hvala za jagode in pir. Samo to dvoje ne gre skupaj, da ne bomo potem vse "driskale" tu na RR user posted image user posted image user posted image
A bi raje šampanjec? Al pa čokolado - saj veš jagode in čokolada...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
7.6.2008 0:48:12   
janja
Zdaj so šle pa že vse spat. Tako da grem še jaz. Pandica in ostale LAHKO NOČ user posted image .

No, pa mam še 20 postov do naslednje user posted image .

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
7.6.2008 1:37:41   
jasna
Klaudia, lepe slikiceuser posted image . A se je najedla cajtnga?user posted image

Valči, sem se uštulila, jauser posted image . Kg pa tokrat kr letijo, že krepko pod težo pred nosečnostjo. Pa nas je kar nekaj - Klaudia, Majoli, Pandica... Japonke imam tudi jaz rada. Še bolj pa mokasinke. Doma sem pa vedno  bosa.

Mama06, user posted image  Še dobr, da ti ne polivauser posted image . Pri nas se vedno najde kak bruhec za not stopituser posted image . Pa da ne boš celo noč na wc hodila (saj veš pivo in lubenica)user posted image

noa1, user posted image . Naj možiček hitro prideuser posted image , pa pozdravita seuser posted image

janja, user posted image  A je še kaj zame ostalo?

Punce, ne bit preveč pridne (ja seveda)... Grem za dva dni v komuno. Micla, bom v tvojem koncuuser posted image
Nočko!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
7.6.2008 1:46:40   
jasna
Pandica, a še ne spiš?user posted image  

Pa pa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
7.6.2008 1:53:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Pandica, a še ne spiš?user posted image  

Pa pa

Zdaj grem tut jaz.

Nočko vsem, ti Jasna pa uživaj na "počitnicah"  user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
7.6.2008 8:47:42   
lane31
Jutro

Mama06.....tisto o podu ,copatih ,slini....kot da bi jaz pisala.....te si ti tudi monk kar se poda tiče user posted image

Janja.....o pa še kaki vamp nosim....user posted image ...

Hujševalni kotiček.....na tešče 61,3 kg user posted image user posted image user posted image  nekaj je zelo narobe.....torej + 1,3 kg user posted image  .................itak da vem zakaj ,minus za celi teden ,ga serem po celi črti

Noa1.....moja tudi opet nosek user posted image  hb za baby vac da vsaj ven potegne .....pa mene tudi full grlo boli in srbijo ušesa......ne bo to dobro

Herbalife.....metanje denarja.....gre brez tega tudi ,samo z tem napitkom za zajterk pa ziher ne.....se je morala - verjemi tudi čez dan krepko odpovedat sladkorju in beli moki user posted image

Mala mi hoče pisat zraven user posted image  bom kar poslala ............lep dan vsem

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
7.6.2008 9:05:51   
noa1
Dobro jutro!
Midve sva pa mislili danes malo v A skočit, pa je mala čez noč toliko smrkala, da si ne upam. Saj čez dan je OK, ponoči pa sploh ne more spat revica, ker ne more dihat.user posted image  Tako da spali sva bolj bogo, čeprav sva imeli zeloooo veliko prostora na postelji.
Po moje bo kriva ta vročina, ko mi je parx v avtu se full spotila, pol pa v voziček itd. Samo kaj pa naj naredim? Sem ji dala brisačo v lupinico, pa se mi zdi, da se še bolj poti. Pa imam v avtu klimo in tudi nisem delala nekih dolgih poti. Samo do trgovine in do mojih (je sedaj slabih 10 min, ko so odprli avtocesto).

GH: jaz ji tudi nisem še dala mlečnih izdelkov. Bo dobila čez kakih 14 dni. Je pa včeraj končno dobila meso.user posted image user posted image user posted image

Jokec mali....moram it

< Sporočilo je popravil noa1 -- 7.6.2008 9:12:13 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
7.6.2008 10:15:35   
vedra
Noa 1 - glede veliko prostora na postelji....
Jaz em bila včeraj cel dan user posted image user posted image , saj mi je naš premetač zjutraj po dojenju zaspal na najini postelji, založila sem ga s pojšti kot ponavadi in sem si šla pripravit zajtrk, nakar sližim kako je zružilo in seveda grozen jok, počutila sem se kot da me je rahla kap (čeprav HB ne vem kako to izgleda)....seveda je ležal zraven postelje in se drl kot zverinica.  Nikoli si ne bi mislila, da bo preplazil oz. se obrnil čez visoke pojšte in padel dol, ko pa se še spoh ne plazi, samo obrača. Na srečo pa je zjutraj malo pobruhal tepih pri postelji in je bil tepih zložen na polovico, tako da je padel malo bolj na mehko.  Še danes se cela tresem in ga gledam če je vse OK.
Tako morala sem se izpovedati, vem da ni prvi in zadnji, ki je padel iz postelje, pa venda je bilo grozno slišati in videti. Tako da sem še danes cela boga.

Pandica - tudi jaz še ne dajem mlečnih izdelkov, bom počala do 8 m., saj se bojim ponovnih pikic, ki so se sedaj pomirile, čeprav ne vem po čem so nastale.

Teka  - kje te ste? A ste kar podaljšali morje ali kaj? Ali pa sta vaju otročki tako zmučili, da še s prsti ne moreta migati?user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
7.6.2008 11:23:01   
noa1
Evo...moja pupa ima končno svoj dopoldanski lepotni spanec. Očitno jo je noč kar zdelalauser posted image .
Vedra: saj mene je tudi strah, da mi s postelje padeuser posted image . Imam vse okoli in okoli zadekano in nonstop jo lovim po postelji....ko spim se je moram dotikat, da vem kje je in vsake tolko se zbudim v paniki, da sem jo izgubila. Zaenkrat se še ni nič zgodilo, drugače pa bi ona po moje prelezla tudi te moje pregrade. Jo zato vedno bolj pogosto odlagam v njeno posteljo.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
7.6.2008 11:59:16   
mehurčica
Dobro jutro!

Najprej seznam, ker ga že dolgo nisem prilimala:

Mehurčica:1.-1kg 2.+++--
Lane31:1.-2,5kg 2.+-+-
Noa1:1.+1kg 2.--+++
Valči:1.-1kg 2.+-+
Kinnie:1.-0kg 2.++++
2ursae:1.-1kg 2.+--
Drobižek:1.-0kg 2.+---
Vanili:1.-1kg 2.+--
Orka**:2.+
Janja:2.000--
Micla:2.

Bi bilo res lažje, če samo v ponedeljek poročamo, koliko imamo minusa.

Jaz imam sicer že 2kg manj, kot pri zanositvi, ampak sem se pred zanositvijo zredila. Sem pa ponavadi pri teh kilah normalno nosila svoja oblačila, sedaj mi pa še razširjeni boki in kolki in mišelinke na trebuhu to preprečujejo. Komaj čakam, da se tega znebim. Delam na orbitreku s polno paro in bo verjetno v roku kakega meseca že dosti boljše.user posted image Samo voljo morem obdržat. No, danes sem že jedla palačinke z marmelado in Nutelo za zajtrk.user posted image Bom pa kosilo bolj nizkokalorično pojedla in za večerjo samo kako jajčko spet. Pa orbitrek, itak.

Herbalife: samo tega ne kupovat! Totalni napizd. Se da dosti ceneje dobit kake proteine z bolj kvalitetno sestavo, če je pač treba hujšat s pomočjo le teh. Jaz imam polno tega doma, ker ima pač moj user posted image za fitness, ampak raje pojem kako drugo hrano, ki vsebuje več beljakovin in malo OH.

Joj, kake lušte mi delate s temi bazeni...Jaz bi se tak šla nekam kopat. Čeprav ne vem kako bi zgledalo z Eni. Ko je bil David še brez strahu pred vodo, bi ga morali kakšni 4 pazit, ker se je zalaufal in kar skočil. Si predstavljate mene in mojega, kako laufama za njim in se mečema za njim v vodo ali še boljše pred njim?user posted image Uf...

Fruhtzwerge: David je bruhal po njih, tako da jih verjetno sploh ne bom kupovala. Pa je drugače vso hrano normalno prenašal. So se mi čisto zamerli.

Danes sem naredila Eni navadni jogurt z domačimi goznimi jagodami. Pa se je pačila, kot da ji dajem limono.user posted image Sem dala malo sladkorja zraven in je bilo isto. Tako da sem ji potem kar dala sadni jogurt z breskvo in je zmazala vseh 145g. Johurt z jagodami sem pa jaz zmazala.

Zdaj me pa že priganjajo...

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
7.6.2008 12:41:12   
maja zarja
doro jutro upsss dan! kako leti ta časuser posted image . No da povem najprej dobro novicouser posted image   dobili smo vrtecuser posted image user posted image user posted image . No pa še eno malo manj dobro imam fiksni datum kdaj grem delat 13. oktoberuser posted image user posted image user posted image .........no saj je še cele 4 mesece pred nama z mojo pikico ampak če čas tako bežiiiiiiiiii......

Ja vidim da pridno hujšate user posted image ,da se še jaz pohvalim tehnica mi je pa danes res polepšala ta deževni dan - 8 kg joj kak sem pridnauser posted image -se moram kar malo pohvalit.........pa lačna tudiuser posted image . Še vedno pa nisem na prednosečniški teži (beri zredila sem se 30 kg) no enih 12 sem šla že kar v porodnišnici dol.......no še 10 pa bom stara Maja.....user posted image A se je še katera tak zredila v user posted image ?

Eh grem malo cote pospravit preden se pikica zbudi.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!