mehurčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI zdaj sem preko tega, si vedno rečem, hb da ju imam... čeprav vem,da se bom jezila, kot pravite same... in ko zboli živa in je mirna kot bubica, sitako želim, da bi klepetala, norela.. prav nič je ne bi kregala... da bi le bila zdrava... no, imam pa navado, da se vsak večer zahvalim (nebu, bogu, vesolju, pač nečemu), da ju lahko imam. In ju ne jemljem samoumevno. Še zdajse mi zdi najlepše darilo, ki ga lahko v življenju dobim - moja 2 otroka... Sem pozabila tole komentirat. So mi šle kar ob branju tega odstavka. Res, kar razjokala sem se. Se spomnim, ko je bil David bolan in sem si čisto isto rekla. Samo da je zdrav, pa naj skače, nori,... IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Jaz tut Pa se mi zdi, da te ta blont barva pomladi. Tudi to je en razlog, zakaj nisem več. Pa naveličala sem se in sem si zdaj ful bolj všeč. Sem bila zelo dolgo blond. Enih 10 let, z eno kratko rjavo pavzico vmes. Ma včasih mi gre na živce, ko se do mene obnašajo kot da sem ena mala smrklja. Kako so me čudno gledali, ko sem si med nosečnostjo z Davidom šla kupit nosečniško majico. Me je ona opozorila, da je nosečniška, češ, kaj bom s tem. Pa ko sem Davida peljala na sprehod, je neka babica svojemu partnerju(oz. nekemu dedku pač) rekla:"Kako lepo, ko sestra pelje bratca na sprehod." Zdaj pa grem na FINGERSE!!! Njam, kaki minus bo padel.