mehurčica
|
Jaz to ne razumem: ko sem do pred par let nazaj nosila čez celo poletje nogavice in teniske, sem imela taka lepa stopala. Od takrat naprej, ko sem začela prakticirat poletno obutev pa suha koža in .....ni lepo v glavnem. Ja, koža mora dihat kao, a sedaj zgleda koža dosti slabša. Klaudia, super da je Lia boljše! Jasna, joj, David je tudi tak. Ga ČISTO NIČ ne izuči. Lahko tuakj vidiš http://bubbles.moj-album.com/ v albumu 6-7, kakšen je bil, ko je padel po stopnicah. Je skakal iz ta tretje, ko sem mu že miljonkrat rekla, da ne sme, ker.... Pa tud nisem vedla, če ga naj kar peljem v bolnico al ne. Ampak ni bila tako fejst preklana ustnica in na srečo so zobki ostali celi. Pa zadnjič je(sicer nehote) napalil s polnim šusom Eniki žogo v glavo. Sem ga fejst skregala, čeprav vem, da ni bilo namerno, ampak ko sem mu tudi že x krat rekla, da naj pazi v njeni bližini. Ehh..... Verjetno bi res pri kom drugem pošteno dobival batine. Ma se mi zdi, da ne bi čisto nič bolj pomagalo. Joj, sem vas tako na hitro prebrala, da sploh ne vem kaj sem še pozabila. Upam, da nič takega. Pluseke si zapisujem. Bom pa tistim, ki mi niste sporočile za pon zvečer, napisala plus, ker verjamem, da ste bile pridne.