|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
29.5.2008 21:00:45   
tejči77
rumba, pa še ti in julija, pa kaj se gredo????????user posted image Prav imaš, ne se dat, spasiraj jih!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
29.5.2008 21:27:33   
madejka
Mah pa res nič kaj lepih novičkuser posted image
Tinispela se mormo še malo bolj zmenit to glede poletja. user posted image Ko sem mojmu povedla kaj sem se ponudila se je samo za glavo držaluser posted image Kaj pa morje? Kaj pa Bohinj? A Maja bom pa skoz sam mel?user posted image Tak da se mi zdi, da sem se malo zaletela...user posted image
E Rumba daj, tak vas ignorirajouser posted image Presneto pa družini prijazna država user posted image user posted image user posted image
Zvesta upam, a ni prehudo user posted image user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
29.5.2008 21:28:52   
madejka
Razn Freyche, katera mi je še dolžna slike s piknika???

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
29.5.2008 21:54:39   
tinispela
Saj sem se hecalauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
29.5.2008 22:03:23   
madejka
Tini jaz sem čisto resno mislila, ker bi mi bilo tako "delo" full dobro! Samo nisem premislila glih najboljuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
29.5.2008 22:05:42   
tinispela
Madejka jaz močno upam da bomo dobli vrtec, ker v nasprotnem primeru nam bo trda predla! Bom zdaj junija zvedla.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
29.5.2008 22:07:52   
Freycha
joj tinispela, danes je bila cela zmeda... valda sem pozabila igračke doma, potem smo bili pa v takem laufu, da sem pozabila poklicat...... Bom pa jutri še pred deveto pri tebi, da ti dam vse, pa še za Nio imam eno vrečko..... ampak samo pridem, oddam, pa šibam naprej..... če vaju pa ne bo doma, bom vrgla pa v atrij....

slike tudi iz moje strani poslaneuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
29.5.2008 22:20:24   
pupi
Čer!
Kaj pa delajo delodajalci z vami, kaj ste hecne. Moram priznat, da mi je kar nekoliko lažje, da mam poklic s katerim lahko dobim državno službo. Za vse, ki vas je kar nekaj,  pa par  user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vse uredi!!
Glede čuvanja, bi jaz teoretično lahko imela vaše pikece, ker ne gremo na morje pred septembrom in ma moj ful gužvo, samo je vstajanje res problemuser posted image user posted image user posted image . Me pa je začela tudi hrbtenica (beri:noga) jezit. Ponoči tak bogo spim, da to ni res. Spet se mi je tak začelo kot pred operacijo, zdaj še samo čakam da mi začne noga mrtvet in sem kompletna. Res ne vem kak bom zdržala do jeseni. mogoče je to tudi zato, ker je naja težja in jo jaz veselo dvigujem brez da bi pazla, Na to se spomnim, ko je že prepozno. Eh, dovolj o meniuser posted image user posted image user posted image .
Živa in Dita user posted image user posted image .
Kaj če se bote nekatere Štajerke drug teden doble, lahko še ostale tudi pridemo?user posted image
Kapica jaz upam, da nisi čebela ubila, ker jih je vedno manj. Kaj čebele umrejo ko pičijo, al oseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
29.5.2008 22:25:42   
pupi
Pozabla sem

user posted image user posted image user posted image  Tarja za korake.

Pohvalit slike iz piknika, saj kak ne bodo lepe, če pa so najlepši otroci, s starši vreduser posted image user posted image user posted image  na njih.

Rumba svinjarija s tem vrtce, resuser posted image user posted image user posted image , upam da se bo dalo kaj naredit!!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 29.5.2008 22:28:01 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
29.5.2008 22:27:39   
madejka
Pupi čebele umrejouser posted image Ma kera mene piči naj kr umreuser posted image
Srečanje je pa za vse štajerke... zakaj za ene ne bi blo?user posted image Vabljene vse! Tud neštajerke če se kateri jeuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
29.5.2008 22:30:15   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi čebele umrejouser posted image Ma kera mene piči naj kr umreuser posted image
Srečanje je pa za vse štajerke... zakaj za ene ne bi blo?user posted image Vabljene vse! Tud neštajerke če se kateri jeuser posted image user posted image

Če ni čebelic ni ljudi user posted image user posted image user posted image .

Na srečanje bi jaz verjetno v vsakem primeru prišlauser posted image user posted image user posted image .

Kaj jutri gre katera po Pohorje?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
29.5.2008 22:33:36   
madejka
Pupi jaz bi šla po drugi strani se mi pa niuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
29.5.2008 22:36:24   
pupi
Ooooooooo madejka nov avtar, kak je lep vaš fantek!!!
Jaz bi pa šla pa ne moremuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
30.5.2008 6:30:33   
bačko
Jutro!
Zvesta to pa peče.Vem, ker imam sama na nogi opeklino.user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava in čaj!
Hvala bogu, da delam v državni službi in da nimam problemov.Verjamem da je grozno ko te delodajalec začne takole zezati.Jaz bi znorela.
Glede vrtcev pa to: ja a ni Jankovič reku, da bodo do septembra vsi otroci v vrtcu? No ljubljanski.Bomo videli.Jaz mu ne verjamem.Sem pa srečko  ker sta tašča in tast že v penziji in bosta onedva mirkala Žano.
Moj križ je malo bolje.Žana je to noč kar naprej nekaj stokala in jokala.Pomoje jo je malo včerajšna hrana zdelala in jo je zvijalo.Sem ji naredila korenčkovo juho z rižem.Notri pa je bila tudi čebula.In jo je verjetno napenjalo.user posted image
Danes gremo popoldne po nakupih.Katere čeveljčke imajo vaši otročički za hoditi?

Neposredna povezava do sporočila: 2189
30.5.2008 6:57:17   
Ronči
Jutro,

Ula te razumem, če ne bi zanosila, bi že imela službo za nč, tako se pa ****  leto po leto... Rabim kredit!!! A kaj dobiš na leto dni user posted image  Rada bi kupila vikend, pa uredila stanovanje... pa že enkrat plačala šolo (mi manjka še en obrok, šolnine sem imela za miljon dvesto tolarjev user posted image ) Glavno da nekaj je, vmes si pa išči.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
30.5.2008 7:16:59   
bojana2
Jutro..

Ulla vse naj naj za tvoj rd!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že čist naspidirana...mam tolk stvari za nardit, da je joj...gremo dans na morje za tri dni, pa res ne vem kako bomo v avto zbasali vse te stvari...user posted image ...mi je pa super, da je oblačno vzunaj, da ne bo tko vroče med vožnjo..user posted image

Uglavnem super vikend želim vsem!!!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
30.5.2008 7:22:46   
Freycha
Dobro jutro!

joj, Dita je tak požeruh ratala, samo še jedla bi user posted image user posted image

aja, včeraj sva bila pri ortopedu zaradi njenih reber, pa je rekla zdravnica, da so čisto ok, sam da je pač tak suha in nima nobenega maščevja po bušiju, da se ji potem vse čudno vidi. No, mnogo hrupa za ničuser posted image user posted image

Če bo tak naprej jedla, se ji rebra ne bodo več poznalauser posted image user posted image

Toliko je bilo včeraj debate na to temo o vrtcih, da sem sanjala, da nismo bili sprejeti user posted image  Bodo pa poslali obvestilo vsak čas.....
Meni je res žal za vse, ki ste dobile, da niso otročki sprejetiuser posted image  pa glede na to, da je bilo pri nas 96 (če se ne motim) vpisanih, sprejmejo jih pa 28, me je tut strah, da ne bo sprejeta......

Madejka lep avatar user posted image user posted image user posted image

zvesta upam, da boš vseeno šla user posted image  pa fajn se imejte user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
30.5.2008 7:23:46   
Freycha
Ulla vse najboljše za rojstni dan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
30.5.2008 7:44:37   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ulla vse najboljše za rojstni dan!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes malo prej pokonci, bomo pa vsaj prej zunaj! Freycha te bomo probale počakat, se bomo malo s kolesom furale okoli user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
30.5.2008 7:45:32   
Ajvy
Ulla...vse najboljše za rojstni dan!!!!!!

Zvesta...Jomelop G je krema za opekline..in sicer se jo po ta novem da dobiti tudi v Sloveniji...skreiral jo je en zdravnik iz bivše Jugoslavije, za eno znano ameriško igralko, ko si je opekla cel obraz.....
V glavnem, da ti povem bistvo....sem se spekla s košarico od friteze na šihtu, ki je ravnokar romala iz vrelega olja...je bila kar fajn opeklina...danes se mi čisto nič ne pozna, zahvaljujoč kremi pa je nehalo pečt po petih minutah....
Rumba..pokaži  ti njim, kaj se zgodi, če se s teboj merijouser posted image

Pupi, žal mi je , da te tako hrbet boli...ker vem kako je....

Bačko..kje si se pa ti spekla??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kapica, ta zadnja šalica je pa samo zate...tisto kar ti ponavadi piješ..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
30.5.2008 7:48:59   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes malo prej pokonci, bomo pa vsaj prej zunaj! Freycha te bomo probale počakat, se bomo malo s kolesom furale okoli user posted image .

bom malo po pol deveti pri vasuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
30.5.2008 7:50:28   
bačko
ULLA vse najboljše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako sem jezna in hkrati žalostna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta stanovanje v katerem še stanujemo je last moje babice.In ker stanovanja še zdaj nismo prodali mi je prejle dejala da če ga ne prodamo kaj kmalu da bo našla podnajemnike.Halo!!!!A ona je meni obljubila da mi bo dala 70.000 eurov od tega stanovanja.Pa še tast je zaradi naju vzel kredit da sva lahko naenkrat kupila stanovanje na Igu.TAko me bo zafrknila, da je kar hudo.In to bo naredila zato, ker rabi denar za nov avto, ki je že naročen.Tako sem žalostna!user posted image user posted image user posted image user posted image Ne razumem zakaj mi to zdaj počne.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
30.5.2008 7:52:08   
Anonimen
hvala babike, super steuser posted image
sj zdej ko je tapru šok za mano, sem kul, sploh k se mi je tko speljalo...pa še včeri je moj z unmu prjatlu govoru in pravi da se bo zavzel da mi bo kak fajn del zrihtuuser posted image pa če se bo dalo, da bom sam zjutri delala....to bi blo majka, drgač bom pač mogla popoldfanski vrtec koristit, ker mi je preveč, da cel teden nebi nč bla z ulouser posted image će bi ona šla zjutri v  vrtec, jst pa pop. na šit, se neb nč vidle....tko jo bom pač okol 12ih peljala v vrtec, pol jo bo moj pobral, k bo pač šel iz službe, k on itak tko čudno hodi, tud šele ob 6ih kdajuser posted image najbolš bi pa blo, ja, če bi sam dop. delalauser posted image

ula v vrtcu je bla kul, bp, so me celo klicali naj ne hodim po njouser posted image k da je ful pridna....no, pol k blo treba pa spat it, je bla pa kriza, pol so me pa klicale, naj pridem, da se dere k utrganauser posted image to bo sranje, res ne vem kak jo bodo spat spravle....mogoč edin to, k bo revček pomoje tolk utrujen, da bo od tega zaspala.....k bo treba ob 5ih aufuser posted image če čist odkrito povem, me je groza pondeljka, sam zarad  vrtcauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
30.5.2008 8:04:54   
kapica
Jutrouser posted image !
Ajvy, kak si prijazna, da na mene mislisuser posted image . Hvala, sem si postregla.
Ulla, tebi vse vse najboljse za rojstni danuser posted image . Verjamem da te je ponedeljak strah, mene je tudi bilo, jaz bom mislila na tebe in stiskala pesti, da se cimbolje obneseuser posted image .
Rumba, prav imas, ti kr pisi dopise in se pritozuj kolk se le da. Kaj si pa mislijouser posted image .
Backo, jooj, a mislis da bo res to naredla? Ja, saj pa ne rabi 70.000 za nov avto, al kako? Grooza no, da se ne mores zanesti.

Danes ponoci je bilo pa tako neurje zunaj, bliskalo, grmelo, toca, ne smpomnim se kdaj je bilo nazadnje tako, ce sploh kdaj. Me je bilo kr malo strah, pa kak je to glasno, ko toca leti na rolete z vso silo. Dino je pa vse prespal.user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
30.5.2008 8:06:37   
Ajvy
Bačko...tole pa ni nič kaj lepa novica...sploh ne vem, kaj naj ti rečem, da bi te vsaj malo potolažla...user posted image user posted image user posted image  da čimprej prodata stanovanje!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.