rumba
|
Ćer! Najprej z enodnevno zamudo, a nič manj iz srce, baja*, VSE NAJBOLJŠE!!!! zvesta, jaz sem razmišljala o 4 urnem delavniku. Ker se nisem odločila, nisem ravno raziskovala, kaka je pot, mislim pa, da daš v službo dopis, kjer jih s tem seznanjaš (ro je tvoja pravica, zato ni treba prosit ), na CSD pa moraš izpolniti ene papirje, ki jih najdeš tudi na netu (glej po CSD Šiška npr.). kapica, me veseli, da sem ti lahko pomagala s kako idejo za jesti. tejči, mislim da se za skrajšan delavnik lahko odločiš tudi kasneje. O, je že anja7 razložila... Pišem sproti, ko berem, ako da bo lahko še kak odgovor, ki je bil kaseje že prežvečen. Tarja, za prve korake!!! Asica!!! Boga mami.... tinispela, evo link za copatke. Sori, sem čisto pozabila....zlata ribica. ulla, to je pa res zoperno, no. Še sreča, da si si lahko za silo zrihtala drugo delo. Kako je šlo Uli v vrtcu? anja7, kako ti šef ne odobri skrajšanega delavnika??? Halo? pa saj nima kaj odobravat, to je tvoja pravica! Pa sej ni res, kaj vse se gredo, no. Prasci!!! Upam, da ti bo na čimmanj boleč način uspelo vse urediti. Pa ne popustiti! Mora ti odobrit! Te razumam, kako ti je muka nazaj v službo, sploh s takimi odnosi. Joj, zvesta, bogica. Hudo. Upam, da niso prehudi mehurji! Kako je sedaj? zate. kapica, še zate ! Jaz sem pa ful slabe volje. Iz vrtca sem dobila odgovor na pritožbo: zavrnjena seveda. Kr neki. Spet je jasno razvidno, da me ignorirajo na celi črti, da prav nočejo vzeti Julije. Sedaj sledijo dopis ravnateljici, dopis Svetu vrtca, obisk Jankoviča, po potrebi pa še novinarji. Eh, zadnje dni si sledijo negatvne novice dan za dnem. Ko ima hudič mlade, jih ima ogromno....
|