|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
29.5.2008 11:28:43   
baja*
Ulla fak, kake barabe! Mislim, ko bi vsaj prej zinli, da bi si lahko že prej iskala šiht... ferdamani hinavci!user posted image  Še dobro, da si dobla vsaj ta drugi šiht... pa vso srečo pri iskanju novegauser posted image . Tale user posted image  je pa za Ulo, naj ji pomaga pri uvajanju v vrtcu!user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.5.2008 12:11:20   
SANEK1
Dobro juro vam je že Živa zaželela, zato vam bom jaz zdaj Dober danuser posted image user posted image user posted image

Bačko, user posted image user posted image user posted image za tvoj križ. Kam že grete na morje?

Freycha, ti pa si si te dni privoščla...tak se dela babauser posted image user posted image user posted image
PS. -upam, da so oča dali karticouser posted image user posted image user posted image

Ulla, o službi raje ne bom zgubljala besed, ker se še zdaj razuser posted image , ko se spomnimuser posted image user posted image user posted image . Že med nosečnostjo so mi podaljševali za 1 mesec, da ja me bom šla v bolniškouser posted image user posted image user posted image
Samo največje budalo pa sem tak jaz, ker sem čist do zadnjega delala, še dopust sem jim pustla, ker sem mislila, kaki dober vtis bom nardilauser posted image user posted image user posted image

In kaj mama zdaj od tegauser posted image
Pesa z očalami in borzouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.5.2008 12:33:46   
Ajvy
Ulla. to ja pa skrajno grdo, še dobr da maš tolk vez, da si se tak hitr znašla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da hitro najdeš lep šiht

Sanekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tile so pa tudi zate, in za tvoj šiht

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.5.2008 12:57:10   
Češnca
ajej, ulla, to je pa res svinjarija!!! user posted image user posted image user posted image  Prav podlo!!! Mam tud sama tako izkušnjo za sabo, dejansko je šlo z danes na jutri, vsi u iber prjazni... Sam je blo še prek študenta. So me pa čez en teden klical nazaj, da me nujno rabjo - ampak moja noga tja ni in ne bo prestopila več!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za službo (tud meni sami user posted image ).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.5.2008 13:12:46   
kapica
Ulla, ja res je sranjeuser posted image , pa najhujse je to da sploh ni vec nikejr garancije. Tud ce mas pogodbo za kao nedolocen cas, nimas pojma kdaj bo slo vse k user posted image . No, okej, da mas vsaj nekaj vmesnega in velik srece ti zelim pri iskanju nove sluzbe. Pa Ula, kaka asica je mala, da tak uziva v vrtcu, ves da ji pase, kolk pa tam drugih otrok,pa novih igracuser posted image . Jo, kr vidim, malo navihanko z skustrano frizurcouser posted image .
Backo, ne vem no, jaz sem imela par let nazaj prav user posted image bolecine v krizu in nasploh hrbtenici. Pa sem zacela delat neko gimnastiko, sicer tud bolj za oblikovanje telesa, ampak mi ej taak pomagalo, da me kriz ni vec bolel. No, sedaj v nosecnosti je drugace, ker teh vaj ne delam. Ampak ce mislis da nic ne pomaga, kr pejd do zdravnika. A si mogoce kaj dvignila grdo, a te je pocais zacenjalo bolet, al kr naenkrat? res je hudo to, vem, tako da zelim da se pozdravis se pred morjem.

Mene je pa cebela picla v prst na roki, kak to boli sem ze pozabilauser posted image . Res peklensko nekaj minut, pa nic vode nisem mela zraven, sem trgala travo, ker je bila hladna od sence, pa je fajn pomagalo. No, sedaj pa nic ne boli, samo bunkica je vidna.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.5.2008 13:29:33   
SANEK1
Ojoj Kapica, boga...evo te so zate, da bo čim manj bubalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.5.2008 13:34:14   
anja7
Sem že cel roman napisala, pa me je vn zabrisal.Mater sem jezna dons.Ni moj dan.
Ulla prasci user posted image .Mislm kot so delodajalci brez čutni.
Jaz sem bla dons pr direktorju in mi ni odobril 6 urnega delovnika.Morm šibat na CSD se mal pozanimat okol tega, kaj lohk nardim.Pa tud tri dni dopusta mi ni dal.Sem hotla začet naslednji ponedeljek in ne v sredo, ampak tud to ni ratal.Vse skup je za en kuser posted image .Pa še varstva ne dobim od konca avgusta naprej. Marca sem mela že vse zmenjen, pol me je pa ta varuška tko razkačla, da sem zdej brez ostala. Sva ble zmenjene, da se začne Tilen 15 maja uvajat, s 4.6 pa začne polno.Pol je pa mal začela komplicirat, ker julija ne bi bil nič tam v varstvu, ker gremo najprej mi na morje, pol pa še ona in da bi blo bolš če bi z avgustom se začel uvajat.Ampak tist trenutek še nisva mela te opcije, zato smo se pač zmenil za maj. No pol sem se pa z mami zmenla, da ga ma do avgusta lahko ona in sem to povedala varuški (2 dni po tistem, ko smo o tem govorili) in ona pade čist vn kaj se zmišljujem in vse drugač, bla bla. Pol sem ji pa sam rekla, daje sama izrazla to željo. Pa je začela s takimi forami da sam gledaš, ena izmed teh je bla, da ona dela uslugo meni in ne jaz njej (za 220EUR/mesec).Pol sem pa čist vn padla in to je blo to.
Bomo že kej najdl, taka koza ga pa že ne bo merkala. Pol sem pa še včer pr frizerju zvedla, da se je že kr neki staršev pritožl čez njo. Še hvala bogu, da sem že prej to pogruntala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.5.2008 13:35:55   
anja7
Aja bačko in kapica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.5.2008 14:04:27   
bačko
Ti, ti čebela!Kapica to pa je zate!user posted image user posted image user posted image Nisem nič takega počela.Začelo me je v ponedeljek popoldne boleti, ko smo bile na sprehodu.Počasi me je začenjalo boleti.Zdaj sem se namazala z kremo Ketonal.Bomo videli kako bo jutri.
Sanek-v Umag gremo!
Anja zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image !Varuška pa je malo nasramna.Pa tvoj direktor tudi.Kar pozanimaj se glede delavnika na CSD!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.5.2008 14:05:39   
zvesta
Ulla... šit za službo. Samo te občudujem kak se ti hitro znajdeš. Ti pa želim, da kmalu najdeš nekaj boljšega, kot si imela do sedaj.

IZVIRNO SPOROČILO: anja7

Jaz sem bla dons pr direktorju in mi ni odobril 6 urnega delovnika.Morm šibat na CSD se mal pozanimat okol tega, kaj lohk nardim.Pa tud tri dni dopusta mi ni dal.Sem hotla začet naslednji ponedeljek in ne v sredo, ampak tud to ni ratal.Vse skup je za en kuser posted image .

Anja, kako ti ni odobril? Pa saj to je po zakonu in on nima kaj dovoljevat. Edino kar si lahko on privošči pri tem, je to, da ti določi katerih 6 ur moraš delat. Se pravi od kdaj do kdaj. Druga pa on nima kaj mutit, ker ti z zakonom pripada do 3. leta otrokove starosti oz. do 6. leta, če imaš 2 otroka mlajša od 6 let.

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
29.5.2008 14:06:36   
zvesta
Mene pa še rajzefiber meče. Pa še tolko reči mam za porihtat. Zase in za moja dva deca.

Kriza...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
29.5.2008 15:29:50   
baja*
Sma si z dragim premislila in grema raje jutri v šoping, ker sva si zrihtala varstvo za malega.user posted image  Zdaj pa lenarimo doma in čakamo, da sonce neha tak žgat, pol pa gremo k tašči in usput na sladoled.user posted image

kapica mene je osa letos vsekala, mater je bolelo, sn tud že pozabla, kak to peče. Od fotra drago je pa sršen zadnjič pičo, to šele boli ko svija.
anja upam, da ti bo ratalo zrihtat 6-urni delavnik... One varuške pa tak boljše, da si se losala... kaj boš s tako babo?!
zvesta kdaj že greš? Jutri?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
29.5.2008 15:51:03   
anja7
zvesta; delodajalec ti mora odobrit skrajšani delovnik. Ne vem pa še kako je, če ga hočeš imet in če ti ga on ne odobri. Bom kmal zvedla. Je pa reku na sestanku sodelavki, da itak še ne ve točn kaj bom zdej delala ko pridem nazaj. verjetn me bo šetal iz ene firme v drugo (ma namreč dve), pa nč konkretnega ne bom počela. Kaka muka mi je it v službo. Še nikol tko. Pa že itak sem predolg v tej firmi (8 let), bi blo  itak fajna zamenjat. Sam če bo sreča prvo še enga otročka, pol pa menjava! Kriza je.

baja kej lepga nabavta

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
29.5.2008 15:59:22   
madejka
O šit babe, kake svinjarije se dogajajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla res fajn, da si nekaj dobilauser posted image Samo si pa privoščijo ejuser posted image user posted image user posted image

Bačko user posted image user posted image user posted image zate!

A zdaj pa kar vse v šopinguser posted image Meni je tud včeraj pasalo nakupovat po doooolgem času tud zaseuser posted image Večina stvari je pa tak spet Maj dobiluser posted image Je pa že vse oprano, samo še speglat mormuser posted image
Baja mah tud vedro cedevite bi blo okuser posted image Samo da prideš, da malo vidim tebe in tvojga malega lepotca spetuser posted image Pa ne bom planirala na čet. ok?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
29.5.2008 17:04:16   
julij
Oj, babe dober dan!

Z zamudo, a vseeno iz srca, vse naboljše, Baja!user posted image

Zvesta, A.R. in  Taši, lepo da ste spet tukaj. user posted image

Tak, pa sem rešla, to, kar sem imela namen povedat, da ne pozabim zopet.user posted image

Jaz pa sem ful v dilemi, kaj naredit glede službeuser posted image . Sem že dala aprila odpoved in se odločila, da nazaj pa ja ni šans da grem. In ko sem ex-šefico, klicala, kdaj mi bo dala knjigo, se je zakompliciralo. user posted image Začela je cmerat, da če res resno mislim, in da naj premislim. Pa baje me nujno rabijo in so se skozi zanašali, da pridem. Problem je z kadrom, ker je nekaj punc v bolniški oz. v porodniški. Pa saj bi šla še delat, največ do jeseni, ampak pod določenimi pogoji oz. za pravo ceno. Porodniška mi poteče danes teden...user posted image

Imela pa sem namen, da ostanem doma do septembra. Takrat gre Ana v vrtec in imamo varstvo rešeno. Zdaj je pa res nimam kam dat.user posted image Sem bila danes še enkrat v vrtcu in ni šans, da jo vzamejo pred 1.9., ker ni vzgojiteljic in so ful strjene skupine. Zasebne varuške pa ni nikjer v bližini. Štajerke, kam boste dale otroke med poletjem?!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
29.5.2008 17:42:41   
madejka
Julij pupi jih bo čuvalauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
29.5.2008 18:06:24   
zvesta
Ja, jutri bi naj šla. Pa še ne vem... user posted image

Uro nazaj sem se svinjsko opekla z vrelim oljem. Dekolte, desno laket, trebuh in malo enega stegna. user posted image user posted image user posted image

Boli za znoret... Zdaj čakam, če bodo mehurji ali ne...user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
29.5.2008 19:12:12   
Ajvy
Zvesta...Jomelop G dobi, v petih minutah bo nehalo pečti, pa nič se ne bo poznalo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
29.5.2008 19:35:37   
zvesta
Ajvy, kaj pa je to? Za lekarno sem pa itaq prepozna...

Saj sem namazalo s kremo proti opeklinam, pa z aloe vero (rastlino).... kjer sem imela hlače, bodo zgleda mehurji. Je prednost, da sem imela zgoraj samo modrc.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
29.5.2008 19:46:06   
Češnca
o,joj, zvesta, verjamem, da peče... user posted image user posted image user posted image  Da le ne bo prehudo!

Men pa zgornja soseda rože na balkonu zaliva, kar slap dol teče. user posted image  Smo bli prej prvič na ta pravem kolesarskem izletu s tamalim (se pravi več kot pol ure, ne sam krog okol bloka user posted image ) in je malček fuuuuul užival, mami pa brez kondicije za vse te klance... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
29.5.2008 20:21:03   
tinispela
Ulla in Anja7, držim pesti da se bodo uredile zadeve s službo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka a se nisi ti javla za čuvanje user posted image user posted image user posted image , pupi še ni bla ziher če bo dovolj zgodaj vstala user posted image user posted image user posted image . Julij men se je madejka javla da bo čuvala če bo trebauser posted image user posted image user posted image

baja* jutri pa le uživaj v šopinguuser posted image user posted image user posted image

Super bi blo če bi se spet mal vidle, jaz bi najraje sre, čet, če se da.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
29.5.2008 20:28:19   
tinispela
Če katero zanima je zdaj na pediped znižanje na 20 dolarjev za določene izdelke!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
29.5.2008 20:35:14   
kapica
Zvesta, ojoj, se hudo slisi. To je nevarno ja, upam, da res ne bo vecjih posledic.
Anja, pa res ni tvoj dan no. Upam, da se resi nekako, ampak to tak vemo, da je vse skupaj za eno sranjeuser posted image .

Men je pa kr fajn zatekel prst od pika, pa vedno bolj boli, mojga pa je zob zgrabil in je sel na siht po nekaj proti bolecinam, ker doma imava samo Naprosin.

Na ja, sam da je vikend pred vrati, to je vazno, a?user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
29.5.2008 20:47:03   
rumba
Ćer!user posted image
Najprej z enodnevno zamudo, a nič manj iz srce, baja*, VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zvesta, jaz sem razmišljala o 4 urnem delavniku. Ker se nisem odločila, nisem ravno raziskovala, kaka je pot, mislim pa, da daš v službo dopis, kjer jih s tem seznanjaš (ro je tvoja pravica, zato ni treba prosituser posted image ), na CSD pa moraš izpolniti ene papirje, ki jih najdeš tudi na netu (glej po CSD Šiška npr.).
kapica, me veseli, da sem ti lahko pomagala s kako idejo za jesti.user posted image  
tejči, mislim da se za skrajšan delavnik lahko odločiš tudi kasneje. O, je že anja7 razložila...user posted image  Pišem sproti, ko berem, ako da bo lahko še kak odgovor, ki je bil kaseje že prežvečen.user posted image
Tarja, user posted image user posted image user posted image  za prve korake!!! Asica!!! Boga mami....user posted image
tinispela, evo link za copatke.user posted image  Sori, sem čisto pozabila....zlata ribica.user posted image
ulla, to je pa res zoperno, no. Še sreča, da si si lahko za silo zrihtala drugo delo.  Kako je šlo Uli v vrtcu?
anja7, kako ti šef ne odobri skrajšanega delavnika??? Halo? pa saj nima kaj odobravat, to je tvoja pravica! Pa sej ni res, kaj vse se gredo, no. Prasci!!! Upam, da ti bo na čimmanj boleč način uspelo vse urediti. Pa ne popustiti! Mora ti odobrit! Te razumam, kako ti je muka nazaj v službo, sploh s takimi odnosi.
Joj, zvesta, bogica. Hudo. Upam, da niso prehudi mehurji! Kako je sedaj? user posted image user posted image user posted image  zate.
kapica, še zate user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem pa ful slabe volje. Iz vrtca sem dobila odgovor na pritožbo: zavrnjena seveda. Kr neki. Spet je jasno razvidno, da me ignorirajo na celi črti, da prav nočejo vzeti Julije.user posted image  Sedaj sledijo dopis ravnateljici, dopis Svetu vrtca, obisk Jankoviča, po potrebi pa še novinarji.user posted image  Eh, zadnje dni si sledijo negatvne novice dan za dnem. Ko ima hudič mlade, jih ima ogromno....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
29.5.2008 20:54:50   
tejči77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za pop... kaj se pa gredo tile vaši delodajalci. En dan me ni, pa je vse narobe. Zvesta se opeče, anja7 ne dobi tega kar ji pripada, ulla ostala brez šihta (skoraj), bačko je križ zagrabil, sanek.......tudi brez šihta.
babike, kaj naj rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.