Kristina_1
|
Živjo! Po dolgem času se vam spet oglašam. Nisem brala vsega za nazaj, k ste spet ful pridno čvekale . Mi je žal k nismo mogli na piknik, je mala bolana, ma laringitis - spet, pa še mali je bil neki vročičen. Ponavad je mela eno noč štalo, tokrat pa kar 3 noči, pa je blo kr hudo. Še vedno ful kašla, je čist bogica. Bi prosila za geslo, da pogledam kako ste užival. Upam da se vam naslednič pridružimo. Baja VSE NAJBOLJŠE !!! Oblačim jo v bodi kratek rokav in tanke hlačke in tanke nogavičke, se pa zadržujmo se v senčki, ko je tahuda vročina. Pa klobuček seveda. Štumfe si po potrebi sezuje . Spanje podnevi je pr nas ponavadi 1x na dan za pol urce do urco, občasno pa tud 2x. Kopam jo vsak dan in sicer sam z vodo, pa enkrat na teden z milom. Pije vodo al pa kompot ko skuham sadje, sobne temperature. Delat grem spet naslednji teden, pol pa dopust pokurim. Porodniška pa mi poteče 8.6., mam pa še 48 dni dopusta in neki ur, k sem jih nabrala med porodniško. Dogovorila sem se, da bom do 20.7. na dopustu, pol pa po 6h, pa 2h dopusta koristim - dokler ne gre v vrtec. Upam da bo to držalo in ne bo treba it prej delat, če ne nevem kdaj bom lahko dopust porabla Bom pa delala poln delovni čas, ker se splača, bo večja naslednja porodniška. Kuham večinoma za vse hkrati (beri isto), pa za nas na koncu dosolim. Svinjine, jagod, kivija, mleka, ji pa še ne dajem. Najraje poje kosilo, pa karkoli je, pa sadje v kosu (npr. jabolko ji olupim in odstranim pecelj in muho pa ga obgloda do pečk). Zvesta super da si nazaj ! Pa Taši ti tud kej napiš sem pa tja, če že ne skoz Sanek boš našla še kaj boljšga. Ulla to pa so prasc...! da čimprej najdeš eno pametno službo! Pa super da si dobila to za prekrent. VSE NAJBOLJŠE ULLA!!! Tarja bravo za prve samostojne korake . Anja ti pa res nimaš sreče z dir. in varuško, boljš da ga am mama, če lahko. Zvesta , upam da ti je že bolje in ni pprehudih mehurjev. Jaz sem se tud lani opekla po roki z vrelim oljem in vem kako svinsko žge. Rumba ti se kr bori do konca, zgubit nimaš kej! Bačko boga, držim pesti, da ti uspe čimprej prodat stanovanje. Pa , da se ti križ čimprej pozdravi. Ena za Maja. Davidu za trud. Naša pa se po riti naptrej vleče, po trbuhuu pa gre sam rikverc pa postran.
< Sporočilo je popravil Kristina_1 -- 31.5.2008 0:31:45 >
|