|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
28.5.2008 22:01:46   
Freycha
madejka ti kar organiziraj user posted image user posted image user posted image user posted image  enkrat drug teden?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
28.5.2008 22:03:00   
madejka
Ok drug tedn Draš center... povem čez vikend, ko bomo vidle kako bo vremeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
28.5.2008 22:05:20   
siskamiska
Baja VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce hvala za lepo nedeljo, imeli smo se super, žal mi je edino da z nekaterimi nisem uspela poklepetat.
Malo sem smotana, komu naj pošljem slike za nek cd? Sej jih nimam velik, ker je očka večino nas slikal user posted image . Naj se kandidatka javi na moj zs in naj mi napiše mail prosim. Prosim prosim, lepo prosim. Sem blond in imam dober izgovor.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
28.5.2008 22:09:31   
madejka
Siskamiska meni jih pošlji!user posted image Sem ti poslala ZS, ampak mi zadnje čase skoz neki error javlja, pa ne vem , če je poslalouser posted image   Tejči ti si dobila moj ZS?
Hja meni se pa pozna, da mam zdaj še barene pramene pa sem vsak dan bolj pametnauser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 28.5.2008 22:10:02 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
29.5.2008 6:46:11   
bačko
Jutro!
Tarja bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava in čaj!

Žana še pančka.Jaz pa ne morem spati, ker me že od ponedeljka popoldne boli desna stran križa.Ko hodim me boli.Samo ko sedim je uredu.Sem rekla da bom počakala in ko bomo prišli iz morja bom šla k zdravniku če ne bo uredu.Tudi Žano težko dvignem in dam na previjalno ali pa v stolček.Probam čim manj dvigovat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Inara vse naj naj za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 29.5.2008 6:47:30 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
29.5.2008 6:48:44   
bojana2
Jutro...

Baja vse naj naj za rojstni dan (se opravičujem za zamudo)...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bilo včeraj izredno stanje...mali ni še nikoli tako jokal...kr v spanju, se je tko zvijal...ma bogi je bil res. Kako uro res nisem vedela kaj naj naredim. Pa še ful mi je bilo slabo...user posted image
Sem mu dala calpol in čajček, in se je po dobri uri končno umiril in zaspal. Edina dobra stvar je pa ta, da je spal v kosu do zjutraj...user posted image ...zdej je pa ok, vesel, nasmejan. Ne vem kaj mu je bilo...

Lep dan

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
29.5.2008 7:11:29   
Ajvy
Jutro....Bačko hvala za kavo...!!!!!

Kakšne luštne slikice..to pa bo lepih spominov......

Bojana..to pa je bil dan, kaj??No, samo da je zdej vse v redu....

Bačko...to pa ni fajn..če te tak grozno boli....

ps...hvala vsem za čestitkeuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
29.5.2008 8:07:58   
angel_rebelde
Jutroo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
29.5.2008 8:08:26   
SANEK1

DO
BR3O 3JU3TR3O36....63633663363666++++++++++++++33636++36

336
36
333333333333

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
29.5.2008 8:27:14   
Freycha
Dobro jutro!

Sanekova, so se ti skiskali možgani?user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes imam pa toliko stvari za narediti do takrat, ko gremo k ortopedu s tamalo, da sploh ne vem, kje naj začnemuser posted image user posted image user posted image

no, najprej bom pa v miru kavico spilauser posted image

je pa kot zakleto: sem se zbudila par minut pred osmo in sem kar vstala, ker nisem hotela, da bi tamala zbudila dragega, da se končno malo naspi. Ker ko bi jaz spala, nikoli ne spi tako dolgo, valda zdej še vedno spi.... hudiček maliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
29.5.2008 8:35:36   
bačko
Jaz tudi imam vse za zlikati in počasi moram pripraviti kaj bomo vse vzeli s seboj na morje.Vsaj upam, da bomo šli.Upam, da ne bo mene preveč zvilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
29.5.2008 8:36:18   
bačko
Bojana samo da je zdaj vse uredu.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
29.5.2008 8:59:27   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha in druge štajerke a se bomo kaj skup doble? baja mora častituser posted image

user posted image  moj račun je v kur**, a velja, če zraven prisnesem kanister cedevite?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem za čestitke!user posted image  Prav lepo smo se meli včeraj... zvečer me je že ob pol desetih vrglouser posted image user posted image user posted image
Danes gremo pa v Europark zapravljatuser posted image  sem dobla nekaj dnara in so mi rekli, da ga moram zase zapravit - ne blemauser posted image user posted image user posted image . Res upam, da bom končno tud jaz kako coto našla zase...

Tarja bravo za prve korakeceuser posted image
Živa in Dita prave face stauser posted image user posted image
bačko user posted image user posted image  za tvoj križ.
bojana glavno da je spet smejkouser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
29.5.2008 9:04:37   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

DO
BR3O 3JU3TR3O36....63633663363666++++++++++++++33636++36

336
36
333333333333

dobro jutro tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

freycha prav si se odločla, da si začela s kavicouser posted image , jaz jo tudi žlempam, ta starega in ta mladega sn pa ven nagnalauser posted image
Moj je pa do nedelje frajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
29.5.2008 9:08:53   
Freycha
jaz sem si pa lase namalala...... da bom zdej super lepa (kot da prej nisem bila user posted image user posted image user posted image )

Dita je že zbujena, atek pa še spiuser posted image user posted image user posted image  sam tako galamo po postelji dela, da se bojim, da ga bo zbudilauser posted image user posted image user posted image

Baja može kanister cedevite user posted image user posted image user posted image user posted image  oz. če že prideš bo dovoljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
29.5.2008 9:16:55   
baja*
madejka edino to te prosim, da ne bi blo srečanje v četrtek, ker ima rene rd - te naju ziher ne bo.

freycha kaj nisi bla ti včeraj pri frizerju?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
29.5.2008 9:38:53   
kapica
Jutrouser posted image !
Danes sva pa tud midva do 8h spalauser posted image user posted image . Ne vem kako to, ampak je pasalouser posted image .
Backo, poskusi narediti kaksne vaje za kriz, da se malo pretegnes, ce nisi noseca, bi skor moglopomagatuser posted image .

Jaz imam pa danes popoldan spet masazo, bom videla ce bo kaj pomagalouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
29.5.2008 9:55:53   
Češnca
Hej!

bojana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče so spet zobki krivci! user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi čimprej minile bolečine!

Anžej se je pa danes zbudil pol ure prej, tako da sta se še z očkom vidla in... user posted image user posted image user posted image user posted image  Kakšen jok, ko je šel!!! Kot, da ga iz kože dajem, pa ne za potolažit! user posted image  Na srečo se je pomiril ob flaši mleka, pol jo je še medvedku dal in se navihano smejal zraven. Mulc! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
29.5.2008 9:57:38   
Češnca
kapica user posted image user posted image user posted image  za spanec, ti počitek še tolk bolj rabiš!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
29.5.2008 10:13:34   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

freycha kaj nisi bla ti včeraj pri frizerju?user posted image

sem ja... samo barvam se pa sama doma.... čeprav sem se zmenila, da se bom drugič pri njemu pofarbala, ker me bo dal na oranžnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
29.5.2008 10:24:00   
Anonimen
punce, včeri se mi je kr enmičken svet sesuluser posted image namreč konc maja mi poteče pogodba in včeri (!!!!) me kliče šefica, da mi ne bodo podaljšali....in to po tem, k sem že zmenla z njo da bom še kao lanski dopust pokoristla, 1. 7. pa začnem delatuser posted image višek svinjarije, sam nimam kaj....in hvalabogu za frende in veze, ker sem se zmenla, da kr v pon. začnem delat drugje, tak da ne bom mela prekinitve, pa regres dobim itd....ni bohvekaj delo, samo klinc, ne morm bit brez plače, tko da za pregurat bo že....ehhhhh....
ula je pa v vrtcu danesuser posted image jo uvajam dans pa jutr, k v pon. gre pa zares, pod polno....in sem mislila it prejle ponjo, pa so me klicale da naj nč ne hodim, ker da je ful pridna in da jo bodo probale dat spat, če bo šlo...sam bo pa kriza drug tedn pomojeuser posted image revček moj...samo bo že, sej nimamo kej drugega....lahko bi bla doma pa se smilila sama seb pa crknla pol 15.user posted image lajf saks, anjeuser posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
29.5.2008 10:30:42   
Freycha
ulla to je pa res svinarijauser posted image  tega je tudi mene svinjsko strah, ker je moja firma vmes menajala ime oz. je sedaj druga firma in so se podpisovale nove pogodbe, jaz je valda nisem, ker sem na porodniški in me imajo sicer "valda" namen vzeti nazaj, ampak dokler ne vidim pogodbe me bo strah za znoret.....user posted image user posted image

hvala bogu vsaj, da si našla nekaj drugega, da ti delovna doba teče, pa regres dobiš, pa možnost boš verjetno imela iskati neko drugo zaposlitev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
29.5.2008 10:34:37   
Anonimen
itak da bom kej drugega iskala, tole mi je tolk za vmes, da pač nimam prekinitve in to, hvalabogu...in skoz (3leta) so nam podalšvali pogodbe vsakih 6 mesecev, zdej nazadnje mi je potekla 31.1.2008 in so mi jo podaljšali sam do konc maja...pa sem še vprašala takrat kaj zdaj to, pa je šefica kr žvrgolela vsa sladka, da se nimam kaj bat, da bodo samo ene spremembe v nazivu ( ja iz zaposlena v brezposlenauser posted image mamico jim...) in da dobim pol novo pogodbo itd. itd.....banda pokvarjenauser posted image k ziher so to planirali, noben mi nau reku, da so se včeri to spomnliuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
29.5.2008 10:53:25   
Freycha
no hvala ulla, zdej si mi pokvarila dan user posted image user posted image user posted image  ker do mene so tut vsi sladki, da valda, da dobim pogodbo, če sem bila že sedaj za nedoločen čas itd..... sam dokler je ne vidim, me res prpa dajeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
29.5.2008 11:09:12   
bačko
Ulla to pa so nesramniuser posted image .No dobro da si drugje dobila!user posted image
Kapica saj sem že probala s telovadbo pa ne pomaga.Sem bila v lekarni in sem dobila kremo ketonal pa še dva vzorčka neke kreme mi je dala.Je rekla da naj probam s tem če pa še zmeraj ne bo dobro pa k zdravniku.Samo vedno bolj se nagibam da bom danes poklicala k zdravniku in šla jutri k njej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.