Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 28.5.2008 22:01:46
|
|
|
|
Freycha
|
madejka ti kar organiziraj enkrat drug teden?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 28.5.2008 22:03:00
|
|
|
|
madejka
|
Ok drug tedn Draš center... povem čez vikend, ko bomo vidle kako bo vreme
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 28.5.2008 22:05:20
|
|
|
|
siskamiska
|
Baja VSE NAJBOLJŠE . Punce hvala za lepo nedeljo, imeli smo se super, žal mi je edino da z nekaterimi nisem uspela poklepetat. Malo sem smotana, komu naj pošljem slike za nek cd? Sej jih nimam velik, ker je očka večino nas slikal . Naj se kandidatka javi na moj zs in naj mi napiše mail prosim. Prosim prosim, lepo prosim. Sem blond in imam dober izgovor.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 28.5.2008 22:09:31
|
|
|
|
madejka
|
Siskamiska meni jih pošlji! Sem ti poslala ZS, ampak mi zadnje čase skoz neki error javlja, pa ne vem , če je poslalo Tejči ti si dobila moj ZS? Hja meni se pa pozna, da mam zdaj še barene pramene pa sem vsak dan bolj pametna
< Sporočilo je popravil madejka -- 28.5.2008 22:10:02 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 6:46:11
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Tarja bravo! Kava in čaj! Žana še pančka.Jaz pa ne morem spati, ker me že od ponedeljka popoldne boli desna stran križa.Ko hodim me boli.Samo ko sedim je uredu.Sem rekla da bom počakala in ko bomo prišli iz morja bom šla k zdravniku če ne bo uredu.Tudi Žano težko dvignem in dam na previjalno ali pa v stolček.Probam čim manj dvigovat. Inara vse naj naj za obmesečnico!
< Sporočilo je popravil bačko -- 29.5.2008 6:47:30 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 6:48:44
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Baja vse naj naj za rojstni dan (se opravičujem za zamudo)... Pri nas je bilo včeraj izredno stanje...mali ni še nikoli tako jokal...kr v spanju, se je tko zvijal...ma bogi je bil res. Kako uro res nisem vedela kaj naj naredim. Pa še ful mi je bilo slabo... Sem mu dala calpol in čajček, in se je po dobri uri končno umiril in zaspal. Edina dobra stvar je pa ta, da je spal v kosu do zjutraj... ...zdej je pa ok, vesel, nasmejan. Ne vem kaj mu je bilo... Lep dan
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 7:11:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro....Bačko hvala za kavo...!!!!! Kakšne luštne slikice..to pa bo lepih spominov...... Bojana..to pa je bil dan, kaj??No, samo da je zdej vse v redu.... Bačko...to pa ni fajn..če te tak grozno boli.... ps...hvala vsem za čestitke
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 8:07:58
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jutroo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 8:08:26
|
|
|
|
SANEK1
|
DO BR3O 3JU3TR3O36....63633663363666++++++++++++++33636++36 336 36 333333333333
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 8:27:14
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! Sanekova, so se ti skiskali možgani? Danes imam pa toliko stvari za narediti do takrat, ko gremo k ortopedu s tamalo, da sploh ne vem, kje naj začnem no, najprej bom pa v miru kavico spila je pa kot zakleto: sem se zbudila par minut pred osmo in sem kar vstala, ker nisem hotela, da bi tamala zbudila dragega, da se končno malo naspi. Ker ko bi jaz spala, nikoli ne spi tako dolgo, valda zdej še vedno spi.... hudiček mali
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 8:35:36
|
|
|
|
bačko
|
Jaz tudi imam vse za zlikati in počasi moram pripraviti kaj bomo vse vzeli s seboj na morje.Vsaj upam, da bomo šli.Upam, da ne bo mene preveč zvilo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 8:36:18
|
|
|
|
bačko
|
Bojana samo da je zdaj vse uredu.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 8:59:27
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Freycha in druge štajerke a se bomo kaj skup doble? baja mora častit moj račun je v kur**, a velja, če zraven prisnesem kanister cedevite? Pa hvala vsem za čestitke! Prav lepo smo se meli včeraj... zvečer me je že ob pol desetih vrglo Danes gremo pa v Europark zapravljat sem dobla nekaj dnara in so mi rekli, da ga moram zase zapravit - ne blema . Res upam, da bom končno tud jaz kako coto našla zase... Tarja bravo za prve korakece Živa in Dita prave face sta bačko za tvoj križ. bojana glavno da je spet smejko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 9:04:37
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 DO BR3O 3JU3TR3O36....63633663363666++++++++++++++33636++36 336 36 333333333333 dobro jutro tudi tebi freycha prav si se odločla, da si začela s kavico , jaz jo tudi žlempam, ta starega in ta mladega sn pa ven nagnala Moj je pa do nedelje fraj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 9:08:53
|
|
|
|
Freycha
|
jaz sem si pa lase namalala...... da bom zdej super lepa (kot da prej nisem bila ) Dita je že zbujena, atek pa še spi sam tako galamo po postelji dela, da se bojim, da ga bo zbudila Baja može kanister cedevite oz. če že prideš bo dovolj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 9:16:55
|
|
|
|
baja*
|
madejka edino to te prosim, da ne bi blo srečanje v četrtek, ker ima rene rd - te naju ziher ne bo. freycha kaj nisi bla ti včeraj pri frizerju?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 9:38:53
|
|
|
|
kapica
|
Jutro ! Danes sva pa tud midva do 8h spala . Ne vem kako to, ampak je pasalo . Backo, poskusi narediti kaksne vaje za kriz, da se malo pretegnes, ce nisi noseca, bi skor moglopomagat . Jaz imam pa danes popoldan spet masazo, bom videla ce bo kaj pomagalo .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 9:55:53
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! bojana , mogoče so spet zobki krivci! bačko da bi čimprej minile bolečine! Anžej se je pa danes zbudil pol ure prej, tako da sta se še z očkom vidla in... Kakšen jok, ko je šel!!! Kot, da ga iz kože dajem, pa ne za potolažit! Na srečo se je pomiril ob flaši mleka, pol jo je še medvedku dal in se navihano smejal zraven. Mulc!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 9:57:38
|
|
|
|
Češnca
|
kapica za spanec, ti počitek še tolk bolj rabiš!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 10:13:34
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* freycha kaj nisi bla ti včeraj pri frizerju? sem ja... samo barvam se pa sama doma.... čeprav sem se zmenila, da se bom drugič pri njemu pofarbala, ker me bo dal na oranžno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 10:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, včeri se mi je kr enmičken svet sesul namreč konc maja mi poteče pogodba in včeri (!!!!) me kliče šefica, da mi ne bodo podaljšali....in to po tem, k sem že zmenla z njo da bom še kao lanski dopust pokoristla, 1. 7. pa začnem delat višek svinjarije, sam nimam kaj....in hvalabogu za frende in veze, ker sem se zmenla, da kr v pon. začnem delat drugje, tak da ne bom mela prekinitve, pa regres dobim itd....ni bohvekaj delo, samo klinc, ne morm bit brez plače, tko da za pregurat bo že....ehhhhh.... ula je pa v vrtcu danes jo uvajam dans pa jutr, k v pon. gre pa zares, pod polno....in sem mislila it prejle ponjo, pa so me klicale da naj nč ne hodim, ker da je ful pridna in da jo bodo probale dat spat, če bo šlo...sam bo pa kriza drug tedn pomoje revček moj...samo bo že, sej nimamo kej drugega....lahko bi bla doma pa se smilila sama seb pa crknla pol 15. lajf saks, anje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 10:30:42
|
|
|
|
Freycha
|
ulla to je pa res svinarija tega je tudi mene svinjsko strah, ker je moja firma vmes menajala ime oz. je sedaj druga firma in so se podpisovale nove pogodbe, jaz je valda nisem, ker sem na porodniški in me imajo sicer "valda" namen vzeti nazaj, ampak dokler ne vidim pogodbe me bo strah za znoret..... hvala bogu vsaj, da si našla nekaj drugega, da ti delovna doba teče, pa regres dobiš, pa možnost boš verjetno imela iskati neko drugo zaposlitev...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 10:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
itak da bom kej drugega iskala, tole mi je tolk za vmes, da pač nimam prekinitve in to, hvalabogu...in skoz (3leta) so nam podalšvali pogodbe vsakih 6 mesecev, zdej nazadnje mi je potekla 31.1.2008 in so mi jo podaljšali sam do konc maja...pa sem še vprašala takrat kaj zdaj to, pa je šefica kr žvrgolela vsa sladka, da se nimam kaj bat, da bodo samo ene spremembe v nazivu ( ja iz zaposlena v brezposlena mamico jim...) in da dobim pol novo pogodbo itd. itd.....banda pokvarjena k ziher so to planirali, noben mi nau reku, da so se včeri to spomnli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 10:53:25
|
|
|
|
Freycha
|
no hvala ulla, zdej si mi pokvarila dan ker do mene so tut vsi sladki, da valda, da dobim pogodbo, če sem bila že sedaj za nedoločen čas itd..... sam dokler je ne vidim, me res prpa daje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.5.2008 11:09:12
|
|
|
|
bačko
|
Ulla to pa so nesramni .No dobro da si drugje dobila! Kapica saj sem že probala s telovadbo pa ne pomaga.Sem bila v lekarni in sem dobila kremo ketonal pa še dva vzorčka neke kreme mi je dala.Je rekla da naj probam s tem če pa še zmeraj ne bo dobro pa k zdravniku.Samo vedno bolj se nagibam da bom danes poklicala k zdravniku in šla jutri k njej.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.