|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
27.5.2008 16:08:09   
angel_rebelde
Madejka, prosim če dopišeš v seznam en zobek več, torej 7 zobkov user posted image

Sem pa pozabila komentirati slike iz piknika. Zelo lepe slike, otročki itak prelepi, se vidi, da so rojeni julija user posted image user posted image user posted image   Fino, sem vam že kar fauš za dobro zabavco user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
27.5.2008 19:53:05   
pupi
Verjamete ali ne, naša otrok že spi!!! Kak pa njo to plazenje zdela, je to sploh možno. Danes je spala do 9.30 (res da je bil za njo naporen vikend in je šla včetaj spta ob 21ih), šla spet spat ob 11.30 spla eno uro in šla še drugo rundo spat ob 14.30 in potegnila do 17ihuser posted image  Ne morem verjet.

Zdaj pa grem malo brat za nazaj,...user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
27.5.2008 20:22:59   
tejči77
pupi, noro! Tole se mi zdi pa res sumljivo, kaj ji pa daješ za pit?user posted image

Larisa je tudi zdajle romala v posteljico, 2min jokcala, zdaj je pa tišina. Sva se danes 2x kopali+večerno kopanjeuser posted image , pred 1uro je lubi prišel in jo vozil s triciklom po ulici, pa s kolesom, skratka zmatrala sva jo.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
27.5.2008 20:27:18   
pupi
Jaz sem se tudi pozabla zahvalit Sanekovi in Freychi za oragnizacijo user posted image , zato zdaj HVALA!!!

Glede spanja, naša spi obvezno dve rundi čez dan in se niti ne trudim da bi ji to zmanjšala, bo že sama pokazal kdaj bo dovolj le en spanec.
Oblačenje. Jaz sem imela danes 22 stopinj v stanovanju in sem ji dala čist tanko trenerkico, ampak res tanko, jo zavihala da je bla 3/4, da si ni kolen porajsala in majčko kratek rokav in je to, to. Več pa ji ne mislim oblačit.
Julij mojega na žalost piknik ni prepričal, da bi kako stran rr prebraluser posted image , fajn pa se je vseeno imel na pikniku user posted image user posted image user posted image .
Kopanje, zdaj ko plazi sem se odločla, da jo bom če ne bo preveč umazana koplala vsak drugi dan, če pa bo user posted image  jo bom vsak dan. Tuša in tuš kabine pa se ful boji in ne vem kak bomo mi prakticirali ko se ne bo dalo več kopat v banjiciuser posted image  Danes se mi je pujček mali, posračkala v vodo, ko sma se kopale user posted image user posted image user posted image
S kuhanjem mam jaz tudi kar težave, ker za naju pač bolj bogo kuham, ker ma moj vsak dan toplo malco in mi ni treba komplicirat oz. se sama odločim, da ne bom komplicirala user posted image , njej pa kuham večino posebej in tudi z nama že je.
Taši dobrodošla, sem vesela, ker te vedno rada preberemuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupi -- 27.5.2008 20:31:31 >

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
27.5.2008 20:29:27   
pupi
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

pupi, noro! Tole se mi zdi pa res sumljivo, kaj ji pa daješ za pit?user posted image

Kaj moraš vse povedat user posted image user posted image , ne izdam receptauser posted image user posted image !!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
27.5.2008 20:34:05   
pupi
Aja še to, slik jaz ne bi gor dajal ker je moj user posted image  slikal samo naju z Najo user posted image user posted image . Tak, da brez zamere. Se pa vseeno priporočam za vaše slikice.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
27.5.2008 20:48:44   
tejči77
 Pupi, tvoj lubi že ve katere dve punci sta najpomembnejši in najlepši v njegovem življenju.user posted image

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 27.5.2008 20:49:12 >

Slikice naše Larise

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
27.5.2008 21:21:14   
madejka
Hejho!
Še ena delovna mravlja se javlja na raportuser posted image Dop. sva z malim pohajala po Pobrežju, pa sva hitro zaglavila na pijački v senčkiuser posted image Mater je blo vroče!user posted image Pop. sem pa delala. Zdaj sva pa tud bla zunaj do večerje!user posted image Kak je to fajn!!!user posted image

Taaaaaaašiiiiii!!!!user posted image user posted image user posted image Sem glih dans razmišljala o tebi... da bi ti en mail poslalauser posted image

Kapica jaz mu dajem hladni čaj.
Je že skoraj vse, razen svinjine in oreškov. Mu pa ne mešam skupaj, ampak ima vsako posebej. Pa tud mečkam mu ne več, kar lepo kose je.

Bačko Maj je imel dans ene lahke hlačke gor zavihane pa majčko s kratkimi rokavi, brez zoknov ali čevljev. Pa še mu je blo vročeuser posted image

iiii kaki lepek je Tilen! user posted image

Naja user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja kopanje... mi smo ga prej kopali na 2,3 dni, od včeraj dalje pa ga potuširam vsak danuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
27.5.2008 21:51:18   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejk
Dop. sva z malim pohajala po Pobrežju, pa sva hitro zaglavila na pijački v senčkiuser posted image

In ti kolovratiš po Pobrežju in se ne javiš, midve z Najo pa sma mele tak fajn hladno v stanovanju in bi vama z Majem en kafe skuhale!!! user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
27.5.2008 21:56:43   
Freycha
joj, jaz sem čisto crknjena user posted image

zdele smo pa res malo pretiravali....... jutri je pa dan za počitek.

Danes sem imela prav lep obisk enega prav čednega poba, ki se je noro rad lubčkal z Dito in obratnouser posted image user posted image user posted image  sta bila res kot dva zaljubljenca user posted image user posted image user posted image

če dobim dovoljenje, vam pokažem slikico user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
27.5.2008 21:57:32   
madejka
Pupi: okol Mercatorja sva bila še s pijateljico in njenim 9-mesečnikom in še eno njeno kolegico z 1-letnikomuser posted image Tak da nismo bli glih blizu tebe. Se pa bova kdaj drugič povabla na kafe, ok?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
27.5.2008 22:07:55   
arijana..
Hojla!

Še en "cjelski" dober večer.
Jaz sem danes tud tak zmatrana, da čez par minut pakiram proti spalnici.
Med drugim sem imela popoldne poleg svojih dveh še bratova otroka v varstvu in čeprav so bili nadpovprečno pridni, so me vseeno zdelali.

Tud jaz sem se pozabila zahvalit organizatorkam, Sanek tebi pa hvala tudi zato, ker si počuvala Katjo.

Taši lepo, da si spet tu.

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
27.5.2008 22:12:05   
madejka
Arijana ti pa kar 4?user posted image Dobra si!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
27.5.2008 22:14:46   
madejka
Babike prosla bi vas, da mi na mail pošljete slikce s piknika, da lahko naredim CD!!!user posted image

Zvesta mi je že!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
27.5.2008 22:22:26   
Freycha
bom.... jutri...... danes se mi ne da več...... brez zamere...... grem spatuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
27.5.2008 22:24:56   
arijana..
Madejka dve  skoraj  4- letnici, enga 1,5 letnika ter  10 mesečnico.
Pa so bili te tri ure res kar pridni - smo si v senčki za hišo naredili piknik in sta bili ta večji ful navdušeni.

Si pa ne znam predstavljat, kako bi bilo, če bi se moje želje izpred desetih let uresničle, takrat sem bila prepričana, da bom imela vsaj štiri otroke.
No zdaj mi pa realnost z dvema čist zadostuje.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
27.5.2008 22:26:15   
baja*
čer...

čakam dragega, da pride s šihta in kakšno rečeva, pol pa tud jaz odjadram spatuser posted image  me je že sfalilo prej na kavču, ko sem čakala na Housauser posted image ....ki pa ga na koncu sploh ni blo, tak da nisn nič zamudlauser posted image
bože naj me ne čaka takšna noč kot je bila današnja...user posted image

freycha valda maš dovoljenjeuser posted image  sta pa prav smešna naša zaljubljenca - najprej se lupčkata, čez 5 minut se pa fockatauser posted image  ah, ta naša mladinauser posted image user posted image user posted image
še enkrat hvala za vseuser posted image

nočko punceuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.5.2008 7:17:42   
Ajvy
Jutro.....spet je vroče za znoret!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kavica, čajčki, kar vam srce poželi......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.5.2008 7:28:37   
bačko
Ajvy hvala za kavo!user posted image
Midve sva včeraj šle samo v trgovino in toliko sem bila vzunaj da je zaspala potem pa sva šli gor.Pa popoldne smo šli ven okoli 17 ure.Spala je celo noč.Od 21 do 6.30.Jupi!Žana spi 2-3 na dan.Okoli 8.30 mi zaspi za ene 20minut.Potem okoli 12 ure za kako 1,5 ure.In okoli 17 ure tudi za ene pol ure.Ampak ob 17 uri ne vedno.
Danes bova tudi bolj doma.Šli bova samo v trgovino in potem popoldne po stole in mizo za nov balkon.
Jaz grem delat pa 16.7, samo upam,da kakšen teden kasnej da bom dobila še kakšen teden dopusta.Groza me je iti delat.Delala bom pa cel šiht!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
28.5.2008 7:36:42   
kapica
Jutro!
Hvala Ajvy, jaz imam kr sadni jogurt pred sabouser posted image .
Corfu, ja, mal sem nesigurna postala glede hrane, ker kr naenkrat berem kako ze ve normalno kuhate in nic ne locujete in vsi tak pridno jejo in take. Ne vem kdaj sem zamudila debate o tem, ce so sploh bile. Aj,a pa da mleka vec ne pijejo ponoci. Dino je pa se vedno jedel vse  zmesano z vilcko in mleko ponoci, ker pac nisem upala kaj spreminjat. No, zdaj pocasi grem na naslednjo stopnjouser posted image .
Freycha, pri men je tud tak, da sem bolj slaba kuharca in sem bila vesela da sem za dinota znala skuhat to kar sem. Sedaj ko ap lahko je isto kot mi, pa je spet problem in se morem na to navadit. Glede alergije, sem nehala dajat vse kar sem na novo zacela, pa so pikice se kr tu. Pa ne vem a je mogoc od svicanja, ceprav je tud prej, ko ni bilo te sopare, recimo v avtosedezu vedno zasvical. Mal se pocakam in bom pol videla naprej kako bom.
Super za vase nakupeuser posted image .

Sem danes ponoci dala namesto mleka caj in je bil tak teater, najprej se je cist zbudil, pol je seveda dobil mleko, ampak ker sem mu dala cucelj z 4 luknicami in ne dvema, je bila flasa v manj kot minuti prazna. Tako da sem ga lahko pol se nosla, da je nazaj zaspaluser posted image . Danes grem kupit cucelj z dvema luknjama, da ima samo za mleko, zacela bom pa najprej zmanjsevat kolicino mleka ponoci, pa pol preidem na caj. Jaz bucka sem pa takoj presaltala in naknadno se drug cuceljuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
28.5.2008 7:38:41   
kapica
Uh punce, ko berem kako ze zacenjate delat in da se pocasi bliza julij ko boste skoraj vse sle na siht, sem kr vesela da se doma ostanemuser posted image user posted image user posted image .

Ko bom pa sla nazaj v sluzbo, pa morem obvezno zamenjat, drugace sploh ne grem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.5.2008 7:41:16   
kapica
Madejka a te lahk prosim da vpises v seznam tud za Dinota osmi zobekuser posted image .

Mali je pa pravkar v kuhinjski predal zlezeluser posted image . Komaj je zacel fajn hodit, zdaj pa je ze pri plazenju navzgor. Sedezna, omarce, kuhinja, groozauser posted image .

Se vidi da sva zgodnja kaj, Dinova budnica ob 6h je ze kr rutinauser posted image . Greva zdaj jest.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.5.2008 8:19:21   
rumba
Jutro!
bačko, Julijo kopam po potrebi. Sedaj, ko rije zunaj po peskovniku, vsaki večer, ko pridemo not.user posted image  Z milom pa zelo poredko, parkrat na mesec. Te dni jo oblečem v bodi na kratke rokave, tanke lanene hlačke, po potrebi pa še nogavičke in copatke. Aja, pa klobuček ima na glavi.user posted image
kapica, Julija pije navadno vodo, redko pa tudi nesladkan čaj, a nikoli topel. Ideje za jest? Hmmm.... to kar jemo mi. Jaz ji dam vse, razen svinjine. (npr. včeraj čufte, pa njoki, kruhov cmok, polenta na 101 načinuser posted image , goveja juha....). Kako serviram, je odvisno od jedi. Kar paše skupaj zmešano, zmešam, drugo pa ne.user posted image  Sej ne znam napisat....user posted image
Taši*, pozdravljena!user posted image  Sem zelo vesela, da sva spet malo poklepetali.user posted image

tejči77, kako fajn, da se lahko Larisa kopa v bazenčku. Komaj čakam, da se selimo in bomo tudi mi imeli malo več prostora za take reči.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.5.2008 9:49:37   
tejči77
jutro, bolje rečeno dober danuser posted image . Midve sva nazaj s sprehoda, zdaj pa spi. Jaz moram pa stanovanje spucat. Zakaj ne more vsaj en dan ostat pospravljeno in čisto? Ta svinjarija me res spravlja ob  živce, vsak dan jovo na novo.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.5.2008 10:20:18   
madejka
user posted image
Baja* - 28.5.1979
Ulla80 - 30.5.1980
anja7 - 7.6.1978
bojana2 - 9.6.1980

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.