|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
27.5.2008 11:04:58   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Rdeča pesa, dobra ideja, ampak kislo že lahko jedo? Jaz bi ji tudi dala peso, samo verjetno bi morala svežo skuhat, ker se zaradi kisline bojim, da se ji ritka vname.

Ma, jaz bom poskusila, seveda malo količino, pa bomo videli. Sicer pa zeleno solato je kar z nami, pa jo ima zelo rad, z ritko pa ni probleomov.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
27.5.2008 11:08:13   
tejči77
kar se tiče pa kosila, jaz ji dajem kar najino kosilo. Pač malo prilagodim, ne popram, zelo malo solim. Testenine ima itak najraje. Tudi ribe je dajem že ene tri mesece, pa govedino. In razne mineštre in zelenjavne pa goveje juhice z rezanci naravnost obožuje. Jaz praviloma ne delam posebej hrane, razen krompirja mi ne mara. In špinačo ji moram ekstra naredit zaradi alergije, pa ji potem noter zmešam še malo milupine riževe kašice.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
27.5.2008 11:10:24   
zvesta
Saj tudi jaz se trudim kohat isto, če smo vsi skupaj doma. tako pa Izak kosili ob 12h, midva ob 16h, pa lahko tako med tednom samo kake juhe in mineštre jemo skupaj. Drugače pa pač njemu prej skuham, nama pa kasneje.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
27.5.2008 11:11:26   
tejči77
no, zelene solate mi še nismo jedli, pa surovega paradižnika tudi še ne, vse zaradi rite. Ker Larisa dobi vneto rito že zaradi jabolka in moram bolj pazit.
Bomo pa definitivno počasi probali solato, pač brez kisa.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
27.5.2008 11:15:33   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Saj tudi jaz se trudim kohat isto, če smo vsi skupaj doma. tako pa Izak kosili ob 12h, midva ob 16h, pa lahko tako med tednom samo kake juhe in mineštre jemo skupaj. Drugače pa pač njemu prej skuham, nama pa kasneje.

največji problem je res časovna razlika, midva pogosto jeva kosilo šele ob 7 ali 8h zvečer. Pa so potem razne mineštre najbolj pripravne, samo zagrejem, ali pa kakšno meso še zraven spečem.
Bo pa v kratkem tudi to rešeno, ko nam jih bodo v vrtcu napital s kosilom in ne bo dvojnega kosilauser posted image . Čeprav me malo skrbi kaj tam jedo, da ni kaka svinjarija.

Slikice naše Larise

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
27.5.2008 11:26:59   
bačko
Jaz tudi za Žano prej naredim.Ona je okoli 14 ure midva pa okoli 16 ure.Pa ponavadi greva kar k tašči jest.Žana je že jedla paradižnik surov in ni bilo nobene panike.Najraje pa ima makarone. Včeraj pa sva naredili polento in zelenjavo.Mazala ko nora.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
27.5.2008 11:47:09   
zvesta
Po paradižniku, svežem, je pa Izak ves flekast. Ampak samo tam, kjer se paradižnik dotakne kože. Drugače mu pa prebava paradižnika ni problem. Ampak smo ga vseeno dali na stran. Drugače pa kuhan paradičnik je v redu.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
27.5.2008 12:09:25   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

lepo pančkajte, vi malčki pa ne mučit mamic ponoči!

tejči Rene te NIČ ne ubogauser posted image user posted image  Kaj si nor kako smo meli ponočiuser posted image . Ob enih sem šele zaspala, ob dveh se je pa začelouser posted image do pol petih se je skoz drluser posted image  po moje ga zobek matra, sem mu dala Calpol in je zaspal, ampka samo do 6-ih, pol pa jovo na novo... v glavnem yudit in bačko paaaaššššeeee kafeuser posted image user posted image

yudit hvala, tudi Lea je prava lepotičkauser posted image

kapica Reneja ob 5-6-ih podojim, zajtrk pa ima ob 8-8.30 (včasih ga še 1x podojim in mu dam kos žemlje za glodat, ponavadi pa dobi jogurt z ovsenimi kosmiči in/ali malo sadja not,  kruh...)
bačko Rene se vsak dan kopa al pa vsaj tušira. Moram pa pohvali dragega, ker če je le doma, ima kopanje on prekuser posted image  imata pravo čago v kopalniciuser posted image user posted image
taši* pozdravljenauser posted image
kosilo: v glavnem kuham za vse 3 enako. Ideje? Hmmm, še sama jih rabimuser posted image . Poleg tega, kar so punce že naštele, se zaj spomnim samo še kus-kus z zelenjavno (mesno) omako in saldko zelje in pire.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
27.5.2008 12:12:29   
kapica
Hm, tud pri nas je tako z kosilom ja, dino je opoldne, midva pa komaj okrog 16-17h. Sveze zelenjave se sploh nisem poskusla dat, juhice in solate tud ne. Zgleda bo treba pocasi, sem mislila kr cakat do enega leta, ker pac ne gre v vrtec in se ne mudi tako...
Se mi zdi da ze tedne po nepotrebnem stojim z prehrano na enem mestu, ker ne vem prav kako naj grem na naslednjo stopnjo. Sem mu zacela dajat kruhek, pa mal jogurta, pa se nekaj jagod je zadnjic dobil, samo sredico, pa ima sedaj pikice po telesu in ne vem od cesa. Tako da sva spet pri stari prehrani in pocasi eno po eno, tako kot na zacetku...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
27.5.2008 12:13:03   
anja7
Punce dejte mi pomagat. Moj dragi ma dons roj.dan, pa nimam ideje kaj bi mu kupla. Je pa za darilo v službi dobil to, da danes cel dan dela user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
27.5.2008 12:16:20   
kapica
Punce, a jim se vedno zmesate vse skupaj, al imajo na krozniku vsako jed posebej zmuckano?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
27.5.2008 12:18:53   
kapica
Anja, pol mu pa lahko zvecer kaj lepega pripravis ko pride in ko dete spi. Kaksno hladno vecerjico, al pa kaj sladkega, tortico, pa mu ponudi masazo, al pa kaksno kopel. Imajo tud moski radiuser posted image . Al ap kupis kak cd, kar pac rad poslusa, dvd z fajn filmom...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
27.5.2008 12:21:14   
baja*
kapica Rene ima ful rad, če mu v juhico zakuham pšenični zdrob, pa koren in zeleno ki sta se kuhala v juhi mu zraven pretlačim. Vse zmažeuser posted image . Zeleno solato ima rad (dam mu kr od naju malo bek, itak ne poje dosti), rdečo peso pa tako tako. Drugače pa mu že dolgo ne mešam vseh jedi skupaj, ampak dobi vse posebej.
anja sem prej pozabla pohvalit Tilna, pravi navihanček jeuser posted image . Za darilo pa ne vemuser posted image , odvisno kaj mu je všeč. Moj rad posluša kocerte, pa kakšno coto tud rad dobiuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
27.5.2008 12:43:48   
bačko
Kapica jaz ji še kar zmešam vse skupaj. Danes ji bom dala lubenico za probati.Zadnjič pa sva jedli marelice.Bile so malo kisle ampak jih je vseeno jedla.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
27.5.2008 12:46:07   
bačko
Anja jaz bi mu kupila kako torto zravn pa dala kak bon za savno ali pa masažo.Če ima to rad.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
27.5.2008 12:48:44   
kapica
A marelice, breskve se prekuhate/olupite?

< Sporočilo je popravil kapica -- 27.5.2008 12:49:16 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
27.5.2008 12:56:47   
bačko
Jaz sem jih samo oprala in narezala na koščke.Nisem jih niti ulupila niti prekuhala.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
27.5.2008 13:09:25   
zvesta
Jaz olupim, prekuham pa ne.
Mu pa kar na krhlje narežem in jih pol fino je.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
27.5.2008 14:21:24   
corfu
Dan

Slike še nisem uspela pregledat, jih bom danes zvečer user posted image

Kapica, kaj je pa tebe taka nesigurnost glede hrane za Dinota zagrabila user posted image

Jaz ji ne kuham več posebej in je z nami, hrano ji ne mešam, ampak dobi vsako posebej, pije hladen čaj.

Uživaj življenje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
27.5.2008 14:41:12   
SANEK1
Dober dan babike...
Mater kaka hica..še dobro da sem doma na hladnem, samo kaj ko morem it zdaj v tej najhujši vročini v avto in v mestouser posted image user posted image user posted image
No vsaj Živa spi, jo bo babi počuvala, ko me ne bouser posted image user posted image user posted image

Živo je zadnje dni tudi ko en user posted image , ker leče po travi gor in dol, zato sem ji danes kr v en škaf nalila vodico, ga dala ven, igračke not, Živo not...pol pa sem samo slišala vriskanje, mala je uživala 100/urouser posted image user posted image user posted image

Taši*, lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image
Kapica, Živa je to kar jema mi2, oz. ona ma privilegij, ker sta mami in ati ponavadi na ločevalni dieti, da ji skuha babi...in se res potrudi, da ko pridema domov iz sprehoda, ma že kuhanouser posted image user posted image user posted image
Tak, da na tem mestu, bi pohvalila mojo mamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
27.5.2008 14:53:10   
Freycha
Dan!

joj, kaka vročina... smo bili v mestu, me je skoraj kap zadela user posted image user posted image user posted image  smo jo kar hitro nazaj v Europark popihali... zapravili še pa još..... mah, brez veze.....

zdej pa čakam obisk

midva sva tudi na ločevalni dieti in je težko še za tamalo kuhat, pa full velik hodiva ven jest, tak da jaz zanjo še kar posebej kuham. je pa tudi res, da ji še ogromno stvari ne dajem za jest, pa vse ji še več ali manj pasiram, sicer noče jestuser posted image user posted image  Res ne vem, kdaj bom nehala s tem.......  je pa tudi res, da sem jaz izredno slaba kuharica in ne znam veliko stvari kuhati, nekih novih se pa kar ne spravim, in vsi trije jemo ena in isto non stop user posted image user posted image user posted image  bom mogla Dito očitno Sanekovi mami priklopit za hrano, ker je včeraj jedla rižeka in meso in je bilo mnjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, celo tako dobro je bilo, da je cel rižek ni motil user posted image user posted image user posted image  al pa očitno jaz tak slabo delam za jest user posted image user posted image user posted image user posted image

Kupila sem kremo za sončenje od Eucerina, ki je menda za alergike, pa od Welede, pa dobila sem tester od Mustele. Mi je pa Mustelo malo zašimfala, ker je faktor 50 in da ni najboljše...... da je Weleda super izbira, prav tako Eucerin..... zdej bom pa probala eno in drugo, pa da vidim, katera bo boljša. Je pa takoj za Eucerin povedala, da se slabše razmaže, ampak da vsaj vidiš, da je res dobro namazano......

kapica, lej, odvisno od tega, kako močna reakcija je.... saj pravim, včasih je zjutraj že ok, včasih pa dlje časa traja.... tudi en teden lahko pikice držijo. Probaj pa najti vzrok pikicam in ga izolirati (da mu ne daš za jest tisto, kar smatraš, da je krivo za alergično reakcijo). A je imel prej kako vročino? Če je imel prej tri dni vročino, sedaj je pa pikast je tudi možno, da je imel 6. bolezen..... Če bi imela pa občutek, da se slabša, pa pojdi raje k P na pregled.....

Taši user posted image  WB

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
27.5.2008 15:20:14   
tejči77
darilo za rd: mojmu je bil ful všeč bon za dianino (jacuzzi s šampanjčkom.....) kopel z večerjo v welnesu. Pa še jaz sem uživala.user posted image Če ni kak okrogel rd dobi kakšno boljšo coto, kakšno fino srajco.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
27.5.2008 15:24:01   
tejči77
jaz ji hrane ne pasiram in ne mečkam več. Če so kakšni veliki kosi jih z žličko razkosam na manjše, to je vse. In lepo žveči, al pa celo dol pogoltne ko se ji ne dauser posted image user posted image . Pri devetih zobih jih pa že mora mal uporabit. In v varstvu ji nihče ne bo pasiral, sem jo kar mogla navadit. Jaz sem doma samo še en teden.user posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
27.5.2008 15:28:35   
tejči77
midve sva se tudi ob 2h kopale v bazenčku. sem bila jaz bolj mokra kot moja lubica. v stanovanju imam pa zdajle 28 stopinj. Menda bo treba počasi klimo vklopit. Žaluzij na balkonu, kjer najbolj sonce not tolče ne morem spustit, ker jih Larisa takoj zdemolirauser posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
27.5.2008 15:29:29   
anja7
Hvala vsem za ideje! Sem se odločla za masažo in torto.Se mi zdi fajn ideja, ker je moj nor na cukr, s hrbtom ma pa tud ful težave. Sm smotana, da sae nism sama spomnila.Ja, še en razlog zakaj ste zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja, pa še zvečer ga bom mal pocrkljala.

Bova s tamalim še mal počakala, pol pa šibava po bon, pa atiju bova spotoma eno čokoladko nesla.

kar se pa hrane tiče, je pa Tilen itak čist nor na meso. Tko da mu dva do ttrikrat na teden za kosilo dam piščanca al pa purana in krompir in cvetačo al pa kolerabo, al pa namesto krompiraj riž.Drugač pa dobi kako juhco, pa zadnč zelenjavno rižoto, ...

Aja, kdaj greste pa kej v službo? Jaz čez 7 dni.Kriza.Jutr se grem z direktorjem ment za 6 urni delovnik.Držte pesti, da odobri.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.