|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
14.5.2008 9:37:11   
Freycha
super za DOLADE??user posted image  ka te to je?

a veš kera babika je to?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.5.2008 9:41:30   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DOLADE=doklade

Ja, menda vemuser posted image    N.......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.5.2008 9:45:01   
Freycha
ajaaaaa potem pa piši tak, da te bomo vsi razumeli user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.5.2008 9:47:19   
madejka
Joj vidveuser posted image user posted image user posted image
Nič kave mi niste pustileuser posted image Morm it frišno kuhat. Bo še katera?user posted image

Tole z boni mi ne gre preveč... mah pol to pomeni, da lahko bodye za malega pa modne dodatke zastojn dobimuser posted image user posted image user posted image Al je kaka kvota, kolk mora stat?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.5.2008 10:03:41   
madejka
No pa nič, bom pa vse sama spilauser posted image
Midva se pa najeva pa greva uživat na parcelouser posted image
Pa eno pikico 2mesečno greva pozdravit!user posted image

Lep dan babike!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.5.2008 10:34:33   
SANEK1
Madejka, hvala za kofe..sem si še vzela enouser posted image user posted image user posted image

Glede bona za H&M, ni nobene kvote, lahko npr. ena stvar stane 5,10 ojra pa daš bon in plačaš samo pičlih 10 centovuser posted image user posted image user posted image
Pol pa greš na drugo blagajno in kupiš eno stvar za 5, 39 ojra in spet daš bon in plačaš samo pičlih 39 centovuser posted image user posted image user posted image
Pol pa greš spet na drugo blagajno in............................................................................................................

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.5.2008 13:11:04   
Jelenche
oj punce

mi smo tko tko, začel so nam rast prvi zobki, in mu full seka ta atopijski, tko da je tamal grozen.
Še vedno smo na Neocatu, provokacija na pregomin neuspešna. Tamal zavrača vso hrano,.. na silo pa itak ne gre in tud ne smem. Tko da še vedno jemo skoraj samo mleko. Pa sok pije no. Kar se tiče ostalih živil pa nič.

sem videla, da sem vam dolžna še mere za tamalega.

-5,5 mesecev 8980g in 70cm
-7 mesecev 9150g in 72 cm
-8,5 mesecev 9750g in 73cm 

zdaj nas niso nič merili in tehtali, ko bo star 1 leto imamo spet pregled.
Sicer se jaz počutim v redu, nosečnost napreduje, sem dobila podaljšanje porodniške za Filipa še za 3 mesece.
Imeli bomo pa še enega fantka

upam da ste vi vsi v redu in da uživate

LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.5.2008 14:09:54   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
sej grem, samo čakam obisk še ene julijke, ki pa ne sodeluje ravno veliko tu na naših čvekarijah (čeprav vse prebere), ampak je bolj na nedonošenčkih.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene.....jaz sem tista julijka, ki vas berem, ampak bi po pravem morala biti avgustovka, če ne celo septembrka. Rodila sem 5.7. (v 32. tednu), PDP je bil pa 30.8.07.

No, zdaj sem se pa odločila, da pa le nekaj napišem.
Ajvy in Afnico "poznam" (žal, ne v živo), Freycho in njeno princesko sem pa danes spoznala. user posted image  Sicer je bilo to bolj takšno glasno srečanje, ker moja user posted image  nima ravno najboljšega dneva in je skoraj ves čas tulila....za popuser posted image  Pa je običajno pridna v vozičku, ampak danes sem pa še jaz presenečena nad njo, da je bila (in je še user posted image ) taka tečka. user posted image  

Grem......spet nekaj jamra. user posted image

Freycha, res me veseli, da sva se spoznali. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.5.2008 14:50:32   
corfu
Dan

Nas pa res ne bo na piknik user posted image  
Mož bo službeno odsoten se vrne sicer v nedeljo, ampak okoli 13-14 ure ob 16 imava plesne, tako, da...drugič! Sicer bi zaradi vas plesne izpustila, a žal mož ne more.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.5.2008 16:07:00   
Ronči
BAčko
podjetje naroča ta teden in si lahko naročiš katerekoli želiš, da jih naročijo

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.5.2008 16:53:26   
tejči77
ej, babike, danes sem spet bila v Ljubljani na razgovoru. user posted image user posted image Ful fajn šiht, glih zame, sam ne vem če bo kej s tega, ker sem razgovor z direktorjem končala v 10 minutah.user posted image
Drugač sva pa potem zavile z Lariso še v H&M v BTC-ju in sem kupila eno ablekico - ampak hočem to povedat, da pride ena ženskica z nekim čudnim črno-belim bonom na blagajno in vpraša če ti boni veljajo. Jaz gledam tist bon in se čudim, kdo hudiča ji je dal tak čuden bon za darilo, če vem da imajo že kar lep čas kartice. Zdajle sem vas pa malo za nazaj brala in mi kapne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Grem printat in jutri kupim Larisi zokne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.5.2008 17:53:35   
Kristina_1
Sam na hitro se vam javljam od očita, k mamo računalnik na servisu.

LAN in LANA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , z zamudo user posted image .

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.5.2008 18:27:12   
Ajvy
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nosečkica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si se le opogumila....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.5.2008 19:36:17   
tejči77
sploh nisem vedela, da je Jelenche tudi noseča. Čestitke! Koliko pa je naših julijk ponovno nosečih? Za kapico vem.
kapica, kako kaj otročiček, v katerem tednu si?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.5.2008 19:55:12   
Češnca
pupi nisem ziher, a si ti spraševala, če je bil Anžej najstarejši pri krstu... no, saj ni važno kera. Anžej in še ena punčka sta bla približno isto stara, ostali otročki so bli pa med 2 in 5 mesecev.

Naj vam zaupam še eno novico - od danes Anžej puza tudi naprej!!! user posted image user posted image user posted image  Ne več samo nazaj, pa levo in desno. user posted image  Se je splazil od mene, jst jasno vsa pr luftu, on me je pa gledu, kakor, da do že ves čas obvlada in kaj se sploh grem. user posted image

tejči jst sm službo dobila ravno po najkrajšem razgovoru (brez kakih vez ipd.), tako da... user posted image  Držim pesti!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.5.2008 21:12:14   
poldy
nimam nič novega za povedat!user posted image
Jutr grem po napotnico za psihiatra,user posted image gre predaleč vse skupaj.....Zgleda da je spet depresijauser posted image (sem se zdravila pred nosečnostjo, ko pa sem ugotovila sem prenehala z zdravili),samo v nekajkrat hujši oblikiuser posted image

LAN in LANA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.5.2008 21:29:41   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nosečkica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa si se le opogumila....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.5.2008 21:34:14   
pupi
IIIIIIIIIIIIII na katerem planetu, pa jaz živim, da nisem vedla za H&M bone tudi jaz grem jutri Naji nekaj "kupit", kaj še gre z večimi boni , al so po množični zlorabi user posted image user posted image user posted image  naredili spremembe!!!

Jelenche Lepo, da si se javila!! Bošček Filip user posted image user posted image user posted image , da bo OK. Kaj atopijski, je ozdravljiv?

Češnca ja jaz sem vprašal, če je bil Anžej med starejšimi, ker mi mamo drugo soboto krst in boma očitno med starejšimi, če bi bla Naja bolj hitra bi lahko stala pri oltarju user posted image user posted image , Super za Anžeja, da puza tudi naprej, naša še je vedno na vzvratni. Kak dolgo sploh puzajo rikverc?
Nosečkica lepo, da si se tudi ti javila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.5.2008 22:06:23   
Freycha
čer!

joj, danes je bil pa naporen dan. Najprej sem se dobila z Nosečkico, da sva naredili primoprodajo hrane, pa malo sva počvekali, pa kavico spili itd..... prav prijetno je bilo in meni je vedno fino, ko spoznam nove ljudi user posted image user posted image user posted image  in nič bat nosečkica, zagotovo greva še kdaj na kavo, ni bilo motečeuser posted image  tamala se je pa itak drla ker je bila lačna verjetno in ne zaradi tega, ker ni mogla spat, ker je doma fuulll pojedla....

potem sem šla v mesto, kjer je bila Sanekova in smo malo čvekale, pa zapravljale v H&M-u. Potem sem šibala domov in ker je bil čisto prelep dan, smo šli k tašči in tastu na vrt, da je tamala uživala na travi in v gugalnici itd... res super danuser posted image user posted image user posted image

corfu škoda, sem se res veselila, da te spet vidim in seveda tvojo družinicouser posted image

Jelenche super za nosečnost, za Filipa pa samo upam, da se bo kmalu kaj izboljšalo..... user posted image

poldy veliko moči in poguma ti želim user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
15.5.2008 6:59:08   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katere hoče, naj si vzame.....
Dobro jutro...če bi mi kdo rekel kako leto nazaj, da bom vstajala tako zgodaj , bi se smejala, da to pač ni mogoče...glej me zdej....še dobro jutro govorimuser posted image

Nič niste komentirale o svečah, k sem napisala, a potem samo meni to čudn zdi?'

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
15.5.2008 7:03:13   
Ajvy
Poldy...drži se..držim pesti, da najdeš osebno moč, ki jo iščeš!!!!!

BAčko...sem ti storila krivico...si storila komentar glede sveč...se padrdoniram...

A dej babe,...kako vas ne bo?????Kolk nas pa bo 10- na koncu (pa to sem še čevape zraven štelauser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
15.5.2008 7:30:00   
corfu
Jutro

Kafe je bil super user posted image user posted image Hvala Ajvyuser posted image  Glede sveč...ko nas določene stvari bolijo, ko smo v sebi še ranljivi, nas take stvari prizadanejo, zelo...kasneje te ne bodo več, saj tisti nekdo ni vedel, da ti misliš s tem, ko si sveče postavila, kakor si pač jih, da simboliziraš družino itd. Tisti trenutek je bilo škoda tvojih živcev. Nekaj naj ti bo jasno, kjerkoli že si in kakorkoli postavljaš sveče, sploh ni pomembno, tvoja mami bo s tabo toliko časa dokler boš ti želela, jo nosila v sebi, pripovedovala o njej Tarji, vse do takrat ne bo pozabljena, in vse do takrat bo spomin nanjo živ.user posted image

Poldy, drži se!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
15.5.2008 7:36:58   
bačko
Jutro!
Ajvy ni panike!
Jaz pa sem se odločila da če jutri ne bo padal dež greva z Žano gledat maturante, ko bodo plesali četvorko.Nobeno leto ne morem iti, ker delam in zato bom šla letos gledat.Pa še mojga bova presenetili v službi, ker ima rojstni dan.Pa še prvič bova pli z avtobusom.A gre še katera Ljubljančanka?user posted image
Poldy veliko moči zate!Saj ti bo uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image
Tejči držim pesti za službo!
Ronči hvala!Sem jih naročila!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
15.5.2008 7:38:50   
bačko
Corfu lepo so napisala!Se strinjam s teboj!Jaz imam vedno občutek da je moj oče z menoj!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
15.5.2008 8:15:15   
tejči77
midve z Lariso sva tudi bile včeraj na očetovem grobu. Moram priznat da ne greva pogosto, mislim pa nanj vsak dan, vsaj preden grem spat. Tudi to šteje. 18. bo ravno obletnicauser posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.