|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
13.5.2008 17:30:17   
Ronči
KLIK

naročajo ta teden

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.5.2008 19:37:34 >

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.5.2008 20:58:29   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kawasakica ka špegaš?user posted image

kontrola kontrolauser posted image user posted image  pri nas se nič kaj ne dogaja - avgustovke, pa še sama sem doma

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.5.2008 21:15:47   
madejka
Kawasakica e revica, kje pa te spet maš deda?user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.5.2008 22:03:22   
madejka
Kje ste babike dans?
Jaz sem mojga poslala na biljard s kolegom, Maj se mi je pa že 2x zbudil vmesuser posted image ko da bi vedel, da me mora motituser posted image

Ah nič grem forenzike špilatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
13.5.2008 22:04:32   
anja7
LANA in LAN VSE NAJ, NAJ, NAJ,.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne morm verjet, kako hitro čas beži.

Nia 30.6 - Tudi tebi VSE NAJBOLJŠE

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
13.5.2008 23:06:07   
pupi
Lan in Lana vse naj, naaaaaaaaaaaaaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nia tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.5.2008 5:31:36   
madejka
Aaaaaaa sem budna že eno urouser posted image user posted image user posted image Ne morm spat! Pa sem šla spat ob pol dvehuser posted image Šit ej...

Tak da dans jaz kuham kavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Malo bolj močna je, tak da tiste, ki je take ne marate, dost mleka zravnuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.5.2008 5:33:06   
madejka
Pa edina (ne)vidna sem na celem forumu Dojenčekuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.5.2008 6:58:49   
Ronči
Jutro, še raport pred šihtom user posted image . Komaj čakam petek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

A katero mika kupit bazen iz Hoferja???? Mene ful, samo nimam o še niti avtozica, plača je pa khm...user posted image , ne znese vse, kar si zamislim user posted image

Včeraj smo ble cel popoldan zunaj, Klatra bolj malo je zadnje cajte, je prehlajena in ji ne paše, zaspi že okoli 8 ure, predvčerajšnjim je že ob 19.50...

Lana in lan vse najboljše user posted image user posted image

Nia vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.5.2008 7:43:42   
bačko
Jutro!
Ronči hvala za spletno stran za pedipedke!Nisem pa ravno razumel ko si napisala da naročajo ta teden.Sem malo blond!
Jaz sem tudi to noč slabo spala.Žana je spala samo jaz sem slabo spala.Malo me dajejo živci zaradi selitve in ker se služba bliža.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.5.2008 7:44:52   
Ajvy
Jutro....hvala za kavo....sem vzela tako z veliko mlekauser posted image user posted image user posted image

Madejka...dej bova midve malo zamenjali..ti boš s Tarjo vstajala ob pol šestih, jaz pa z Majem okol osmih!!!

Ronči...meni je tudi včasih hudo, ko ne morem kaj kupit, tazga...za gušt...ampak za vse bo še čas...

Moram vam povedat, kaj me je včeraj totalno razpuser posted image ...greva s TArjo na grob od mami...in zadnjič za obletnico sem prižgala 4 svečke in sem jih tko postavla skupaj, kolkr naša družinica in te zadeve...pa prideva, pa vsaka sveča na svojem koncu...oz.kao so ble postavljene v vrsto..pa kr ene druge sveče vmes...
Pa kaj si ti nor...a ni tko da se sveč ne sme premikat...mah, sej , folk nima nobene kulture...pa če nekam rožico postavim, pol ne rabim nobenega , da jo prestavi...čist se mi je odpelal...no, sej ne bom nobenmu ostala dolžna........vse se vrne....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.5.2008 7:46:57   
Freycha
Dobro jutro!

joj, včeraj sem bila čisto crknjena in sem samo padla v posteljo. Sem prebrala še ene par listov knjige, potem me je pa zmanjkalo. Ponoči se je menda mala nekaj oglašala, ampak nisem nič slišala. Me je moj ruknil, da se oglaša, pa sem menda nekaj naokoli gledala, ampak se nič ne spomnim.On je nazaj zaspal, jaz pa sploh ne vem, da sem bila budna. Upam, da se ni preveč drla in potem od groze nazaj zaspala user posted image user posted image user posted image

Zdej pa spi kot topek mala.... jaz sem se pa že naspalauser posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.5.2008 7:53:34   
SANEK1
Dobro jutro...
sem mislila, da bom tokrat jaz prva in skuhala kafe, pa vidim da vas je že en haufen pred manouser posted image user posted image user posted image

Madejka, jaz sem tudi že od 5 auf, sma se zgleda glih za malo zgrešiliuser posted image

Freycha, kak ste?
Še malo pa piknikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.5.2008 7:58:19   
bačko
Ajvy to pa tudi meni razjezi.Jaz tudi dama vedno naše svečke skupaj potem pa so vse pomešane in drugače postavljene.Kako pa si drugače?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.5.2008 8:00:07   
Freycha
ja Sanekova, končno si se javilauser posted image user posted image user posted image  sem mislila, da si nam že kaj zamerilauser posted image  Ja, še malo, pa bo piknikuser posted image user posted image user posted image

mi smo ok, Dita še ima pikce, ampak je pa vedno bolj živahna. Edino spi več, kot je prej, kar tudi ni nič slabo.... Kak ste pa vi?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.5.2008 8:10:56   
SANEK1
Zamerlauser posted image user posted image user posted image
Kaj ti zgledam takuser posted image ...sicer pa sploh ne vem kaj bi zamerlauser posted image

Priznam pa da se mi par dni ni dalo nič kaj dosti pisat, ker sem na probi, in sicer glede na to, da bo vedno bolj vroče, nekak probam sprehodno uro prestavljat na bolj zgodajuser posted image
In ker veš kak se znam jaz devat, si lahko misliš kaka hektika je to, da sma ob 11 že perajt.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.5.2008 8:13:55   
Freycha
nooo meni je pa vedno bolj všeč ta ura, h kateri se spravljata user posted image user posted image user posted image user posted image  Ker do 11h jo mogoče še lahko vlečem, da ne zaspi, ob 11.30 mi je pa čisto prepozno ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.5.2008 8:29:39   
SANEK1
No, vidiš, kak sem jaz fajnuser posted image user posted image user posted image
Upam, da boma do poletja prišli nekje na 9,10, ker po bo že taka hica, da se boma še ki stopiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.5.2008 8:33:27   
Freycha
no, kar roko na srce, meni ne bi škodovalo (če se stopim namreč).... sicer pa jaz bi zdele še sebe zrihtala in šla ven, ker sem že malo zrihtala, nahranila.....  Sam kaj, ko bom prej šla v službo, kot bi doživela vroče poletjeuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
14.5.2008 9:04:36   
SANEK1
Zakaj pa ne grešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
14.5.2008 9:05:38   
SANEK1
Joj, babe sem skoraj pozablauser posted image

Nas na piknik ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
14.5.2008 9:06:32   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
14.5.2008 9:12:28   
SANEK1
malo sem vas...user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa res..ne vem če ste že opazle, tudi tu na RR je govora o tem, da ma H&M na njihovi spletni strani sprintat bon za 5 ojrov, ki se ga da vnovčit do 18.5 v vse h H&M.
Preverjene informacije:

- bon je lahko črno-beluser posted image user posted image user posted image
- lahko jih vnovčite več, pač greste vsak artikel plačat na drugo blagajnouser posted image user posted image user posted image
- če bi znala bi vam pripopla gor kar link od bona, je pa na forumo Čvekanje v 3 dni..., si ga lahko veselo sprintate, brez da morete reševat anketouser posted image user posted image user posted image

Pa veselo šopingiranje vam želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
14.5.2008 9:20:13   
Freycha
jaz sem ga že uspešno zapravila user posted image user posted image user posted image  me je pa prodajalka skoraj nahrulila zakaj sem se matrala in tiskala barvnega, da je to škoda barve in denarja user posted image user posted image

sej grem, samo čakam obisk še ene julijke, ki pa ne sodeluje ravno veliko tu na naših čvekarijah (čeprav vse prebere), ampak je bolj na nedonošenčkih.....

Sanekova kaj misliš, da brez tebe ne znamo imeti piknika?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

pa sem še jaz malo tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja, sem govorila s sosedo iz ulice, ki je zdravnica, pa je dala prošnjo za podaljšanje porodniške, ker ima mala tudi Atopični dermatitis, kot Dita, pa celo dva iz komisije je poznala, pa full je nekih papirjev dala, pa ni dobila odobrenouser posted image  Jaz bom sicer dala, ampak upanja pa ravno nimamuser posted image

Aja punce, lestvica za otroške doklade se je nekaj spremenila in tako sva tudi midva opravičena do 18€ na msesec. Dajte malo na CSD Šiška pogledat, pa oddajte vlogo.... mislim, zakaj pa ne, če je možnouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
14.5.2008 9:26:16   
SANEK1
Valda, da brez mene ni piknika...mislim halouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa super za doladeuser posted image user posted image user posted image
Pa držimo pestke za podaljšanjeuser posted image user posted image user posted image
Pa pozdravo ono julijko, ki ne čveka tak dosti z namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.