Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.5.2008 17:30:17
|
|
|
|
Ronči
|
KLIK naročajo ta teden
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.5.2008 19:37:34 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.5.2008 20:58:29
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kawasakica ka špegaš? kontrola kontrola pri nas se nič kaj ne dogaja - avgustovke, pa še sama sem doma
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.5.2008 21:15:47
|
|
|
|
madejka
|
Kawasakica e revica, kje pa te spet maš deda?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.5.2008 22:03:22
|
|
|
|
madejka
|
Kje ste babike dans? Jaz sem mojga poslala na biljard s kolegom, Maj se mi je pa že 2x zbudil vmes ko da bi vedel, da me mora motit Ah nič grem forenzike špilat
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.5.2008 22:04:32
|
|
|
|
anja7
|
LANA in LAN VSE NAJ, NAJ, NAJ,..... . Ne morm verjet, kako hitro čas beži. Nia 30.6 - Tudi tebi VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 13.5.2008 23:06:07
|
|
|
|
pupi
|
Lan in Lana vse naj, naaaaaaaaaaaaaj Nia tudi tebi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 5:31:36
|
|
|
|
madejka
|
Aaaaaaa sem budna že eno uro Ne morm spat! Pa sem šla spat ob pol dveh Šit ej... Tak da dans jaz kuham kavo Malo bolj močna je, tak da tiste, ki je take ne marate, dost mleka zravn
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 5:33:06
|
|
|
|
madejka
|
Pa edina (ne)vidna sem na celem forumu Dojenček
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 6:58:49
|
|
|
|
Ronči
|
Jutro, še raport pred šihtom . Komaj čakam petek A katero mika kupit bazen iz Hoferja???? Mene ful, samo nimam o še niti avtozica, plača je pa khm... , ne znese vse, kar si zamislim Včeraj smo ble cel popoldan zunaj, Klatra bolj malo je zadnje cajte, je prehlajena in ji ne paše, zaspi že okoli 8 ure, predvčerajšnjim je že ob 19.50... Lana in lan vse najboljše Nia vse najboljše
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 7:43:42
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Ronči hvala za spletno stran za pedipedke!Nisem pa ravno razumel ko si napisala da naročajo ta teden.Sem malo blond! Jaz sem tudi to noč slabo spala.Žana je spala samo jaz sem slabo spala.Malo me dajejo živci zaradi selitve in ker se služba bliža.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 7:44:52
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro....hvala za kavo....sem vzela tako z veliko mleka Madejka...dej bova midve malo zamenjali..ti boš s Tarjo vstajala ob pol šestih, jaz pa z Majem okol osmih!!! Ronči...meni je tudi včasih hudo, ko ne morem kaj kupit, tazga...za gušt...ampak za vse bo še čas... Moram vam povedat, kaj me je včeraj totalno razp ...greva s TArjo na grob od mami...in zadnjič za obletnico sem prižgala 4 svečke in sem jih tko postavla skupaj, kolkr naša družinica in te zadeve...pa prideva, pa vsaka sveča na svojem koncu...oz.kao so ble postavljene v vrsto..pa kr ene druge sveče vmes... Pa kaj si ti nor...a ni tko da se sveč ne sme premikat...mah, sej , folk nima nobene kulture...pa če nekam rožico postavim, pol ne rabim nobenega , da jo prestavi...čist se mi je odpelal...no, sej ne bom nobenmu ostala dolžna........vse se vrne....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 7:46:57
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! joj, včeraj sem bila čisto crknjena in sem samo padla v posteljo. Sem prebrala še ene par listov knjige, potem me je pa zmanjkalo. Ponoči se je menda mala nekaj oglašala, ampak nisem nič slišala. Me je moj ruknil, da se oglaša, pa sem menda nekaj naokoli gledala, ampak se nič ne spomnim.On je nazaj zaspal, jaz pa sploh ne vem, da sem bila budna. Upam, da se ni preveč drla in potem od groze nazaj zaspala Zdej pa spi kot topek mala.... jaz sem se pa že naspala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 7:53:34
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... sem mislila, da bom tokrat jaz prva in skuhala kafe, pa vidim da vas je že en haufen pred mano Madejka, jaz sem tudi že od 5 auf, sma se zgleda glih za malo zgrešili Freycha, kak ste? Še malo pa piknik
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 7:58:19
|
|
|
|
bačko
|
Ajvy to pa tudi meni razjezi.Jaz tudi dama vedno naše svečke skupaj potem pa so vse pomešane in drugače postavljene.Kako pa si drugače?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 8:00:07
|
|
|
|
Freycha
|
ja Sanekova, končno si se javila sem mislila, da si nam že kaj zamerila Ja, še malo, pa bo piknik mi smo ok, Dita še ima pikce, ampak je pa vedno bolj živahna. Edino spi več, kot je prej, kar tudi ni nič slabo.... Kak ste pa vi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 8:10:56
|
|
|
|
SANEK1
|
Zamerla Kaj ti zgledam tak ...sicer pa sploh ne vem kaj bi zamerla Priznam pa da se mi par dni ni dalo nič kaj dosti pisat, ker sem na probi, in sicer glede na to, da bo vedno bolj vroče, nekak probam sprehodno uro prestavljat na bolj zgodaj In ker veš kak se znam jaz devat, si lahko misliš kaka hektika je to, da sma ob 11 že perajt.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 8:13:55
|
|
|
|
Freycha
|
nooo meni je pa vedno bolj všeč ta ura, h kateri se spravljata Ker do 11h jo mogoče še lahko vlečem, da ne zaspi, ob 11.30 mi je pa čisto prepozno ratalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 8:29:39
|
|
|
|
SANEK1
|
No, vidiš, kak sem jaz fajn Upam, da boma do poletja prišli nekje na 9,10, ker po bo že taka hica, da se boma še ki stopili
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 8:33:27
|
|
|
|
Freycha
|
no, kar roko na srce, meni ne bi škodovalo (če se stopim namreč).... sicer pa jaz bi zdele še sebe zrihtala in šla ven, ker sem že malo zrihtala, nahranila..... Sam kaj, ko bom prej šla v službo, kot bi doživela vroče poletje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:04:36
|
|
|
|
SANEK1
|
Zakaj pa ne greš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:05:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Joj, babe sem skoraj pozabla Nas na piknik ne bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:06:32
|
|
|
|
SANEK1
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:12:28
|
|
|
|
SANEK1
|
malo sem vas... No zdaj pa res..ne vem če ste že opazle, tudi tu na RR je govora o tem, da ma H&M na njihovi spletni strani sprintat bon za 5 ojrov, ki se ga da vnovčit do 18.5 v vse h H&M. Preverjene informacije: - bon je lahko črno-bel - lahko jih vnovčite več, pač greste vsak artikel plačat na drugo blagajno - če bi znala bi vam pripopla gor kar link od bona, je pa na forumo Čvekanje v 3 dni..., si ga lahko veselo sprintate, brez da morete reševat anketo Pa veselo šopingiranje vam želim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:20:13
|
|
|
|
Freycha
|
jaz sem ga že uspešno zapravila me je pa prodajalka skoraj nahrulila zakaj sem se matrala in tiskala barvnega, da je to škoda barve in denarja sej grem, samo čakam obisk še ene julijke, ki pa ne sodeluje ravno veliko tu na naših čvekarijah (čeprav vse prebere), ampak je bolj na nedonošenčkih..... Sanekova kaj misliš, da brez tebe ne znamo imeti piknika? pa sem še jaz malo tebe aja, sem govorila s sosedo iz ulice, ki je zdravnica, pa je dala prošnjo za podaljšanje porodniške, ker ima mala tudi Atopični dermatitis, kot Dita, pa celo dva iz komisije je poznala, pa full je nekih papirjev dala, pa ni dobila odobreno Jaz bom sicer dala, ampak upanja pa ravno nimam Aja punce, lestvica za otroške doklade se je nekaj spremenila in tako sva tudi midva opravičena do 18€ na msesec. Dajte malo na CSD Šiška pogledat, pa oddajte vlogo.... mislim, zakaj pa ne, če je možno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 14.5.2008 9:26:16
|
|
|
|
SANEK1
|
Valda, da brez mene ni piknika...mislim halo Pa super za dolade Pa držimo pestke za podaljšanje Pa pozdravo ono julijko, ki ne čveka tak dosti z nami
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.