Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 12:57:58
|
|
|
|
tejči77
|
baja, se nič ne čudim, glede tvoje profesorice, Je pa res sramota. Si prepričana, da ni nikjer navedla tvoje dipl. kot vir? Drugače pa je pisanje člankov vir zaslužka.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 13:04:03
|
|
|
|
baja*
|
Ne tejči, ni je navedla kot vir, niti nikjer drugje omenla. In vem ja, da je to vir (hitrega) zaslužka. Po zagovoru mi je celo rekla, da bo povzela mojo diplomo in bomo ona, jaz in somentorica vse 3 soavtorice. Zdaj pa tole.... Ma saj jaz se tud ne čudim, da so znajo bit eni profesorji tak pokvarjeni, sam najbolj hinavsko od vsega pa je to, da je ta ista prof. punci, ki je bila na zagovoru za mano, pod nos vrgla neki stavek, češ da ga ja prepisala iz neke knjige... halo?!? dvojna merila pač...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 13:43:32
|
|
|
|
bačko
|
Afnica lepe slike! Češnca zelo mi je hudo za tvojo teto samo ne kar tako obupati! Baja jaz bi jo kar tepla!Poklič jo in ji povej svoje! No midve sva prišle zdajle domov.Bova jedli in počakali očija potem pa peljeva Žano k babici in dediju midva pa greva na prvi sestanek na IG!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 14:28:31
|
|
|
|
Češnca
|
Punce hvala za podporo Sem dala nekaj fotk v album Anžejev krst (od dveh "fotografov" jih še čakamo), geslo je še "ta staro". baja sej ne morem verjet no... Ampak po moje to kar pogosto počnejo...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 20:16:43
|
|
|
|
rumba
|
Sem nas našla na drugi strani. C, c, c,....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 20:25:36
|
|
|
|
corfu
|
Čer Manca spi, Aljaž mlati palačinko in gleda poslednjo risanko, ata na šihtu, jaz grem pa še mal pilates migat, potem pa pošpejam nazaj, če kaj dogaja
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:07:57
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* Moram se malo razkurit : zadnjič sem našla članek od profesorce, ki mi je bla mentorca pri diplomi in kaj ugotovim?? Da je 80% članka moje delo , mater ej.... ful me je razp*** tole. Ene stvari so dobesedno prepisane iz moje diplome, ostalo pa povzemanje, pač premetavanje besed... Pa skoraj celo raziskavo mi je dobesedno spizdla , mojo anketo, moj vzorec, moje podatke.... To ne morš vrjet!!! Po drugi strani pa tak gušijo, kak morjo bit študenti dosledni pri tem, še izjavo morš podpisat, da nisi prepisoval. Oni se pa tkale grejo. Sramota!!! No, jaz ne mislim bit tiho. Si bom cajt vzela in ji napisala pismo. Pa po vsej verjetnosti še dekanu enga! Tak se pa ne morjo it! Nesramnost na višku! Baja kolko vem je tak, da kdor ti je mentor, tisti lahko diplomske kakorkoli uporabi. Kot bi blo njegovo delo. Vsaj na filofaxu je tak Češnca, hudo mi je zate in za tvojo teto Drži se in upaj! Poldy drž se! Pa poguma ti želim! Afnica lepa torta! Lepa enoletnika! Tolaži se s tem, da je pri njima to pač še ena faza! Corfu Jaz sem tud upala, da te spoznam! Rumba ti si tak fenomen s pešaki
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:08:53
|
|
|
|
madejka
|
Aja ćer Mi smo vredi
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:16:48
|
|
|
|
madejka
|
Nosečkica dobrodošla! Če ti je, mi napiši ime, datum rojstva in mere tvoje Maruše ter svoj RD (neobvezno z letnico ) da vaju dodam na seznam! Jelenche lepo, da si se javila! Filip ti pa res ne prizanese, a? In čestitke za ! Al si si želela punčko?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:32:30
|
|
|
|
pupi
|
Čer! Se pravi, da bo Naja plazla rikverc, še dober mesec, kje še je to!!! Iiiii hodla bo pa tak s tremi leti . Bo že. Glavno, da se frajerka sama vsede kar se pred enim tednom še ni in to je za njo velika pridobitev, saj lahko še več sedi, ko je prej. Zelo rada sedi tak ko mama . Če jo poknem na trebuh, da bi puzala, mine 5 sec pa že sedi. Danes je špago naredla ko se je spravlala v sedeč položaj, vse samo da sedi, še gimnastičarka bo prej postala kot vse drugo . Baja jaz sem diplomsko zaključla, čakam na somentora da mi odgovori, pa to že en čas traja, no pravzaprav bo v ponedeljek 2 tedna. Zdaj pa sem v dvomih a mu zagnjavit, če je slučajno na mene pozabil al ne sem pa ful nezadovoljna s svojo diplomsko, bi jo čist drugače naredla, pravzaprav vprašalnik sestavla, če bi jo še 1x delala!!! Upam, dca ne bom prva v zgodovini zagovorov diplomske ko so jo vrgli . Češnca
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:35:42
|
|
|
|
madejka
|
Pupi zakaj bi te pa vrgli Sej si jo sama delala pa tak veš, kaj je v njej Daj uživaj še malo, dokler Naja še ne hodi Mene že vse boli... noče več sedet ne plazit ne stat, ampak HODIT Zdaj komaj čakam, da shodi... pol ga bom pa lovila
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:43:07
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Pupi zakaj bi te pa vrgli Sej si jo sama delala pa tak veš, kaj je v njej Daj uživaj še malo, dokler Naja še ne hodi Mene že vse boli... noče več sedet ne plazit ne stat, ampak HODIT Zdaj komaj čakam, da shodi... pol ga bom pa lovila Saj me ne bodo vrgli zaradi zagovora ampak zaradi naloge same ker je za en drek . Glede hoje pa ne vem kdaj bo fajn, da bo hodla. Bi pa rada da bi do sptemra to že dokaj obvladala (v kar dvomim), ker grem jaz takrat na OP. Res ne vem kdaj bi bil primern čas , se bo že sama odločla mi pa se ji bomo prilagodili
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:52:58
|
|
|
|
madejka
|
No vidiš pupi, saj dobro razmišljaš Čas tak nikol ni pravi
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 21:55:44
|
|
|
|
poldy
|
No sem bla pri osebnem zdravniku in mi ni hotel dat napotnice za nujno al pa vsaj triažo, kot so mi rekli včeraj v psihatrični na naročanju. Tako da bom šele enkrat sredi julija na vrsti, jaz pa ne morem več, samo derem se za vsako malenkost popizdim, se bojim da bom komu kaj slabega naredila....Se je pa kar nekaj časa opogovarjal z mano in na koncu le rekel da če pa res pomislim kdaj na kaj hudega da bi sebi al pa komu kaj naredila, pa se bova zmenila za nujno. Samo kaj pa če bo prepozno.......Enkrat sem že poskušala, pred 13leti(verjetno je bla najstniška neumnost), ampak vseeno......kaj pa če????Še dobro, da sem se včeraj izpovedala prijateljici in mojemu in sta mi dala kar nekaj moči, pa danes ste mi ve dale ful ful veliko, pa župnik, ko sem se šla menit za krst je videl da je nekaj narobe z mano, da sem ful živčna mi je dal par spodbudnih besed, hvala, hvala 1.000.000x vsem!!! Sedaj imam sicer zdravila, samo kar nekaj časa traja, da bo učinek. Pogrešam tisto, saj vsaj mogoče pa bo bolje, če ne sigurno, prej sem bla zmeraj ful optimist, zdej pa ne vidim niti ene svetle točke. Pa včasih sem imela cel kup želja in načrtov, pa vsakega dopusta in prostega dneva, vikenda sem se veselila, zdej pa samo komej čakam večer da je dneva konec in grem lahko spat.....No tolk, zej grem pa spat, Uršo bo ati zrihtal.....Se javim, ko bom kaj bolje da ne boste zamorjene zarad mene, pa hvala za spodbudo....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 22:03:38
|
|
|
|
pupi
|
Poldy, če ti je vsaj malo lažje, da napišeš kako ti je ti kar. Jaz te bom z veseljem prebrala in ti dala vzpodbudno besedo predvsem pa . Pa naj ti bo velika vzpodbuda in podpora tudi tvoj sonček Urša!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 22:40:46
|
|
|
|
Kety
|
Joj, vam itak ne sledim, zdele sem pa prebrala od Poly post, sem se pa mogla oglasit! Poldy, drži se, poskusi mislit pozitivno, spomni se na lepe trenutke v preteklosti, kaj te je včasih razveseljevalo,...mogoče bo pomagalo. Lepo je, da imaš ob sebi moža, ki te podpira in ti pomaga. Super!! Mislim nate!! Malo sem preletela za nazaj in vidim da eni že skoraj hodijo, drugi so ravno začeli kobacati. Bravo vsem! Naš Filip je tudi živ kot strela, za sekundo obstoji sam, pa se hitro potem vsede ali poklekne, drugače bi pa tudi samo hodil (s pomočjo mojih rok, da ne bo pomote) in me že orng boli križ. Upam, da bo v kakem mesecu shodil. Drugače pa sem dobila odločbe in sta oba fanta sprejeta v vrtec. Mi je kar malo hudo, ampak tako mora bit. Timon bo star 3 leta, ko bo šel prvič v vrtec, Filip pa 14mesecev. Ampak mislim, da bosta oba uživala, ker se mi zdi, da Timon že ful rabi družbo, Filip jo je pa navajen, ker ima Timona in če gre on v vrtec bo ostal sam doma, pa mu bo dolgčas. No bomo videli! Čauči!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 22:45:22
|
|
|
|
Freycha
|
Kety a pridete na piknik 25..5??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 15.5.2008 23:44:10
|
|
|
|
Freycha
|
Poldy sama boš najbolj vedela kdaj je tisti trenutek, ko se ni več za hecat. Verjetno tisti vzgibi, da bi kaj naredila ne pridejo tisto sekundo, ampak v tebi počasi rastejo in takrat moraš biti toliko iskrena do sebe, da jih prepoznaš in ukrepaš. Moogče se to sliši zelo enostavno, ampak vem, da ni. Predvsem pa ti predlagam, da se čimveč pogovarjaš, ker se mi zdi, da ti pogovor pomaga in ti bo tudi v prihodnje..... Pazi nase, pa če rabiš pogovor.... nas najdeš tu, ali pa tudi na ZS, če bi se kakšni od nas osebno izpovedala.......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 7:04:50
|
|
|
|
Ronči
|
Poldy, želim, da se ti poboljša, vem če si začela z zdravili, počakaj 3 tedne in takrat bomo brali optimistično Poldy. Do takrat naj se pa kar oglaša pesimistična, veš da je stokrat boljše če se izpoveš!! Partnerju kar zaupaj in povej kaj ti leži na duši, prav tako prijateljici!! Klara je bubana Začelo se je prejšnji teden z zamašenim noskom, dvakrat smo bili na inhalacijah, poslušali pljučka in je bilo vse ok. Včeraj smo šli nazaj, ker so se ji vnele očke. No, razšširilo se je na očke,in ušesa (zaenkrat na srečo so le rdeča in kot kaže smo ujeli pravi trenutek, da se niso vnela (no, sej so, ampak čisto na začetku)). Grlo ima polno gnoja, ki se izteka iz nosa. Ima antibiotične kapljice za oči in nosek, če pa dobi vročino ali pa začne jokat in cmihat, ter se prebujat ponoči, bo pa pila antibiotik. Tri dni mora hodit 2X na dan na inhalacije. Danes ponoči se je zbudila dvakrat, prvič se je zavozljala v postelji, drugič pa kar tako... Okoli 2 ure smo jo dali k nam, najprej na sredino, potem pa na stran. Okoli 4 ure slišim POK, in cmihanje... hkm, hitro odpremo luč in vidimo Klaro kako sedi na tleh in se pizdi. Ni blo nič hujega, na srečo je postelja nizka. No šibam se rihtat pa na šiht. Lep dan!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 7:31:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro...sem čist žalostna...Tarja je flekasta....P pravi, da sumi atopijski dermatitis...mah..u k ..to je to... Poldy...jst bi ti dobronamerno svetovala, da mu rečeš za nujno...nihče ne bo poskrbel zase kot ti...in če si mnenja,da potrebuješ zdej pomoč in ne junija, pejdi in reči....sej zato maš zdravstveno zavarovanje plačano.... Ronči za Klaro , da se pozdravi..... Corfu...hvala za sestavek glede svečk..točno to sem potrebovala, zadela si me točno v solzovje....hvala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 7:57:43
|
|
|
|
bačko
|
Poldy te kar razumem!Jaz tudi kar hitro zadnje čase znorim in se derem.Potem pa grem v kopalnico in se usedem na banjo in malo zadiham!Verjamem da ti je hudo in grozna ampak bodi močna! Ronči za Klaro, da se čim prej pozdravi! Žani je tudi danes začelo teči iz nosa in to samo zato, ker je moj bolan in se je zopet nalezla od njega! Groza!Pa prav sovraži ji pucati nos.Ker zraven joka kot nora!Bo bolje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 8:09:51
|
|
|
|
kapica
|
Haj punce! Evo mene nazaj, obisk je odsel, imeli smo se kraaasno, Dino je uzival, midva z mozem sva izkoristila. Sla 2krat vkino, enkrat ven, enkrat soping. Jaz sem se mal spocila, naspala, najraje ne bi pustila mame da gre nazaj. Ampak zal sluzba klice, pa raje teh par dni kot nic. Drugace pa ni kaj novega no, upma, da ste zaenkrat v redu, ce uspem, preberem kaksno stran. Sedaj zajtrk, pol pa sibava ven, sem videla da je ful rad na igriscu, se tam plazi in hodi, zvecer pa zaspi se med flaso in samo 1krat budnica ponoci .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 8:28:51
|
|
|
|
tejči77
|
poldy, ti se kar izpovej. Jaz se zadnje tedne tudi kar naprej zdiram, sploh na mojega in sem zelo živčna, se mi zdi da se mi je vse zgrnilo na glavo. Čeprav sem si sama vse nakopala. Poskusi se čim več s tvojim pogovarjat in s komerkoli, mogoče ti bo to tudi pomagalo. Meni namreč pomaga, da sem čim več med ljudmi, kadar sem cele dneve sama z otrokom doma se mi hoče kar strgat. Mogoče si ti tudi preveč sama? Absolutno se strinjam, da si poiskala pomoč, če bo prehudo pa kar vztrajaj, da jo rabiš nujno. Ti sama najbolje veš kako se počutiš in ne tvoj splošni zdravnik. Veliko poguma in miru ti želim. Evo en predlog česa se lahko veseliš, tvoja mala bo kmalu praznovala 10 mesecev. Nekaj načrtuj za ta dan skupaj s tvojim dragim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 10:03:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Klara , PAtrick in seveda moja Tarja...vse najboljpe za 10. obmesečnico
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 16.5.2008 11:14:22
|
|
|
|
kapica
|
Dino spi kot polhek, sva bila vec kot eno urco na igriscu, pa ga je zmatralo . Pase pocitek . Tud od mene cestitke vsem za obmesecnico .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.