|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
8.5.2008 9:33:46   
Freycha
mater, zdej sem pa kar malo užaljena, kak dvomite vameuser posted image user posted image user posted image user posted image

jjjaaaaaaa sanekova, pravilno izvedene vaje.... če ne bi bile, me ne bi vse bolelo, tkouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
8.5.2008 9:39:06   
bačko
Nič lepo se imejte.Greva jest z Žano potem pa ven.
Pa pa

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
8.5.2008 9:48:51   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

mater, zdej sem pa kar malo užaljena, kak dvomite vameuser posted image user posted image user posted image user posted image

jjjaaaaaaa sanekova, pravilno izvedene vaje.... če ne bi bile, me ne bi vse bolelo, tkouser posted image

Sorči, ker sem dvomilauser posted image user posted image user posted image ...se pardoniramuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
8.5.2008 9:49:21   
Češnca
Hej, punce!

Ni neke volje in časa za pisanje pa se vam na hitro javljam.

V ponedeljek smo prišli z dopusta na Pagu, res je blo super. Anžej je bil priden, ena velka čveka, raziskovalec kamenčkov (mrzla voda mu pa ni bla všeč user posted image  se jo je samo dotaknu, pol pa roke stran user posted image ). Ob pravem trenutku reče ja, ne, glej, moje, čeprav nimam občutka, da ve kaj pomeni, se mi zdi, da mu pač rata. Vsekakor obvlada ni-ni, ko se skriva.

Freycha hudooooo! user posted image user posted image user posted image  Pridna si. Bi te blo pametno posnemat - v omejenem številu za začetek user posted image .

Šibava z malim ven, pol pa k mojim letno kuhinjo pospravljat za nedeljski pikinik. Uživajte!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
8.5.2008 10:19:22   
madejka
Freycha ti si čisto divjauser posted image Še raztegnit se daj po vajah, da te ne bo bolelo pa si kompletuser posted image
Kapica jaz bom delala pašto za vse tri, samo še ne vem s čem bom malemu zabelila... ampak šele popoldne. Tak že kuham vse skor isto za naju in zanj.
Bom zamenjala malco in kosilo, ker greva prej v mesto! A je katera v mestu dans???

češnca
tolko že govori Anžejuser posted image user posted image user posted image ? pa lepo, da si nazaj! zdaj pa pridno čvekat daljeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
8.5.2008 10:38:19   
Freycha
ooo fak.... za prvo in drugo starostno obdobje (torej enoletniki in dvoletniki - ki so vsi v jaslicah) je v našem vrtcu prijavljenih 92!!!!!!! otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
8.5.2008 10:45:16   
tejči77
Freycha, kaj to pomeni, da imate drugi krog?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
8.5.2008 10:56:24   
baja*
bačko naš se ni nič bal traveuser posted image takoj od začetka mu je bla všeč, jo trga in jo hoče pojest - mogoče je pa revež sestradanuser posted image , v glavnem, skoz rine dol z deke, kaj čem drugega, kot da ga pustim, da gre po svojeuser posted image
Pedipedi: jaz sem mu vzela 12-18m pa so mu preveliki, tak za šminko jih ma gor (s tem da si jih non strop sezuva in jih meče na pločnikuser posted image ), če bo pa lahko poleti v njih hodil pa ne vemuser posted image  dvomim.... pojma nimam, kak hitro nogica rasteuser posted image
bojana šit, Jaša je pa res zgodnjiuser posted image  A pol vsaj čez dan veliko spi, da si lahko malo oddahneš?
wow freycha pridna pridnauser posted image
češnca Anžej pa že obvladauser posted image
madejka mi bomo v mestu, ampak šele popoldan...

spet me ful buča boliuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
8.5.2008 11:03:37   
kapica
Freycha, sploh ne dvomim v tebe, sam se se hotela mal pohecat. Pa saj ti to vesuser posted image . Ampak si res super, ce sti jih tolk naredlauser posted image . Grooza za vrtec.
Madejka, paste se nisem delala, niti ne vem, ce sem ze kdaj jedla.

Evo, sem bila pridna, posesala, pomila, sedaj pa pocitek, dino pa aja.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
8.5.2008 11:05:22   
madejka
Kapica pašte še nisi delala? Kaj nisi bla nikol študentka?user posted image

Baja jaz bom v mestu od 12 do 15.30user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
8.5.2008 11:13:02   
baja*
madejka, pol se bomo pa verjetno glih zgrešliuser posted image al pa tud ne... Ko pride dragi s šihta, se stušira, se najemo, pobašemo vse in pičimo v MB. Gremo po zemljo v Bauhausa, pol pa v center v C&A pa malo bluzit okol... mogoče se pa le srečamouser posted image

kapica pridnauser posted image jaz bi se pa mogla spravit likat zdaj, ko glih mali spi... me čakajo že trije stroji:(

mater, spet me je na čokolado vrglouser posted image  groza kolko je požrem, pujsauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
8.5.2008 11:15:44   
baja*
kristina in poldy javita mi, ko bosta dobili stolčkeuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
8.5.2008 11:18:18   
madejka
Baja mogoče te pa zarad čokolade glava boli... mene je zarad tega včasihuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
8.5.2008 11:25:38   
zvesta
Hej, punce...

Pri nas je noro. Predvsem, ker mene že drugi dan svinjsko boli grlo in ne morem niti grist, kamoli še požirat.
Izak travo obožuje, se je pa v zadnjih dneg prelevil v mravljinčarja in ves čas zasleduje kakšno mravljo po terasi. Približno 70x na dan pobiram klupce za perilo, zelo rad ima rože. Regratove lučke bi pa kar pomalical.

Grem se še malo vležt, dok mala raketa spi.

Lep dan vam želim.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
8.5.2008 11:29:15   
corfu
user posted image  Dober dan user posted image

Kako ste?

Naša Manca travo naravnost obožuje, se vidi da smo veliko po kmetih user posted image user posted image user posted image

Moj mož me je pa presenetil in mi kupil tretma lipoliza- za trebuh, zmanjšanje obsega, maščobnih blazinic in celulita!user posted image user posted image user posted image  To sem si vedno želela!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil corfu -- 8.5.2008 11:33:02 >

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
8.5.2008 11:48:28   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Baja mogoče te pa zarad čokolade glava boli... mene je zarad tega včasihuser posted image

ne me strašituser posted image

zvesta user posted image user posted image  za tvoje grlo
corfu super za razvajanjeuser posted image  jaz bi tud tako presenečenjeuser posted image

Rene se je zbudil, namalcal, zdaj pa grema ven na deko in ziba-zabauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
8.5.2008 12:07:37   
Freycha
ja ja baja, to je sigurno od čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica nič bat, sem se samo malo hecalauser posted image user posted image  sem razumela kot hecuser posted image

waw corfu user posted image user posted image user posted image user posted image  sam a misliš, da bodo kaj našli, k si že tak full suha?user posted image user posted image user posted image

jaz grem tut danes v mesto (brez otroka). Mogoče se pa ali z madejko ali pa z bajo srečam... sam se bojim, da se bodo zdej vse poskrile, da se ja ne bi srečaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
8.5.2008 12:25:04   
bačko
No midve sva prišle domov.Žana je žemljo potem pa bo jedla zelenjavno juho in potem nazaj ven.Sem v dilemi za čeveljčke!Pomoje je bolje da ji kupim večje!Na koga pa se moram obrniti za nakup?A na Afnico?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
8.5.2008 14:05:41   
poldy

Če so pravilno izvedene in na koncu narejene raztezne vaje ne bi smelo skoraj nič bolet. Ker če preveč boli jih poj drug dan ponavad ne moreš več delatuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
8.5.2008 14:20:00   
corfu
Suha že mogoče, ampak kože okrog trebuha in celulita gor je pa za izvoz, in to samo po trebuhu, moreš verjetuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
8.5.2008 14:49:09   
Rožica82
Halo!
Freycha mislim, da sime ti spraševala če pridem na piknik? Ne, nebo me, ker mi je sami predaleč. Sicer bi vas blo fajn spoznat ampak mogoče kdaj drugič, če bo šel še moj zraven. Pa vseeno hvala za povabilo..........1

Madejka glede podatkov za seznam je tak, da sem za 8.mesec merila in tehtala doma na oko, za 9.mesec sve bile pa pri P, tak da mi vpiši kar tak.

Lep sončen pozdrav

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
8.5.2008 16:16:37   
Freycha
poldy ja ja po bitki je lahko biti generaluser posted image user posted image user posted image  to, da je treba fejst raztegniti je tudi meni jasno, sam se mi ni dalo, danes pa me je res tak bolelo, da jih nisem mogla delati. Sem pa zato toliko več za ritne in ročne mišice delala, da bo jutri še to bolelo, pa mi ne bo treba spet migati do nedelje user posted image user posted image user posted image user posted image

corfu ne verjamem, dokler ne vidim user posted image user posted image

rožica saj moški so tudi vabljeni.... no, do 23.5. si lahko še premislite in glede na to, da je to pri Celju, tak daleč spet ni in ste vljudno vabljeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, še par ur, pa moj odjadra najprej v nočno, potem pa na Slovaško za dva dni.... medve pa žurko domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem mu dala mal denarja v denarnico, če bi kako prijateljico noči hotel obiskati... menda so fletne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica82)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
8.5.2008 17:41:19   
majrim

Majrim, ti si prijavljena za piknik, pa nisi nič sporočila, da vas ne bo, ste pa na dopustu ravno takrat, ni tako?user posted image

se opravičujem...res nas ne bo,ker smo na dopustu...se moram odpočit preden štartam 9.6user posted image ...žal mi jeuser posted image ...je že malo pozen datum zameuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
8.5.2008 18:57:25   
madejka
Freycha na žalost smo že šli preden sem vidla, da greš v mesto. Bi te ziher poklicala!
Škoda, da se nismo srečaliuser posted image Pa z Bajo tuduser posted image

Sma pa uživala na treh ribnikih pa pol še malo po  mestuuser posted image Sem mu hotla v HMju kupit en klobuček pa je ena hrvatica pred mano enih 300 oblek kupovala... sem obupala prejuser posted image Pa v vsakem štuku samo 1 blagajna odprta user posted image Mater še med tednom ni za it tja večuser posted image

Majrim in Rožica škoda da vaju ne bouser posted image user posted image user posted image Majrim tebe sem se full veselilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
8.5.2008 20:34:45   
Freycha
madejka sej potem sploh nisem šla..... se mi je mudilo, pa sem samo v Mercatorja skočilauser posted image

škoda majrim.... te bom zbrisala iz seznamauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.