![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:08:54
|
|
|
|
madejka
|
Meni je
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:10:12
|
|
|
|
pupi
|
Ja približno, no. Saj Pesnica, pa kao center Pesnice vem kje je (saj pa sem te v Yukatana hodla ), pa boma že našle nekje!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:12:02
|
|
|
|
madejka
|
Pupi v yukatana si hodla O šit
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:13:27
|
|
|
|
pupi
|
Ja pri 16ih al 17 ih kam pa si ti? Ziher na Štuka, ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:15:20
|
|
|
|
madejka
|
Rokerca po duši... itak da na Štuka
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:17:21
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Rokerca po duši... itak da na Štuka Ja jaz pa pač ne in sem zahajala v temu primerne diskoteke . Pa saj je blo lušno. No pa jaz sem tak malo ven hodla, da se to sploh ne šteje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:19:10
|
|
|
|
pupi
|
Babike oz. Madejka , mi malo že spanje diši, grem proti Tušu in spavanac!!! Ln
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:19:30
|
|
|
|
Freycha
|
no, sam da sta vedve obdelali diskoteke, med tem, ko jaz švicam, da bi čim bolj natančno opisala kje je ta ZD pupi, sicer sem pa jaz tut v Štuka hodila, pa v Trusta tut.... pa sem imela malo čez 20. let
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:20:32
|
|
|
|
madejka
|
Ja no saj mene so tud pustli 1x na mesec ven Ampak takrat sem bla ziher na Štuku V Yukatanu, Masaiju ipd. nisem bla še nikol... v Trustu ene 4x pa 2x na Ranci
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:21:18
|
|
|
|
madejka
|
Freycha kolko malo cez... 8 let? Daj gremo enkrat spet!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:23:17
|
|
|
|
Freycha
|
ne ne madejka.... ene 23, 24 sem mogla imeti, ko smo fuuulll hodili v MB na čago (štuk pa trust). pa poleti obvezno na Lent itd..... jaz sem bila že takrat večkrat v MB, kot ljubljančani v povprečju. Kot bi vedela, da bom enkrat tu pristala.... Pa še full sem si želela v MB živeti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:25:43
|
|
|
|
madejka
|
Ja vem, da so ljubljančani hodli sem, pa tud iz vse slovenije sem spoznavala folk Ah to so bli časi No to pa je lifestory
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:35:26
|
|
|
|
Freycha
|
MB mi je bil in mi je in mi bo usoden nič, grem spat, ker imam še komaj oči odprte
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:42:19
|
|
|
|
madejka
|
Mi2 z dragim grema pa CSIje gledat... Nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:43:03
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha MB mi je bil in mi je in mi bo usoden nič, grem spat, ker imam še komaj oči odprte Pa upam, da misliš usojen Da ti ne bo usoden...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:46:13
|
|
|
|
Freycha
|
aja usojen ja se vidi, da sem že fejst zaspana
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 7:17:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro..... če katera želi, naj vzame ......
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 7:27:34
|
|
|
|
tinispela
|
ooooo Ajvy, a tvoja je tud tako zgodna? Špela se je zbudla že ob 6 20 mali!! Zdaj je pa kao že zaspana. Eno sem že spila, jo pa rade volje še eno. Tako da THX za kavico - Freycha to pa so navodila ja, čeprav imam dobro orientacijo, bi se ziher zgubila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 7:51:14
|
|
|
|
kapica
|
Jutro Tinispela, midva sva tud ze tako hitra kot vi . Zdaj pa ze cel cas sitnari, ker ni naspan. Pa cela noc ej bila , je vceraj se en zobek ven pokukal in ga verjetno to moti. Freycha, ne, nas rees ne bo na piknik . Pa hvala da si se enkrat vprasala. Tejci, a ti tud ze v sluzbi, sem zgleda spregledala da ze zacenjas . Drzim pesti da se bo tv oj sef prav odlocil,l kaj se to pravi .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 7:59:40
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Mi spet podiramo rekorde... ...sem pokonci od 3.45...sem ga do 5 uspavala na rokah in tkoj ko sem ga hotla položit v posteljo tak jok da je joj...roke me pa tko bolijo da ne vem več...noro...tko da sva bila ob 5 oba pokonc, zdej pa itak že spi - me zanima kolk dolgo bo trajalo... Ajvy je vse ok?? Freycha do kdaj ti moram povedat??...bi rabila še ene par dni, še zdej ni točnega datuma za tekmo, tko da res ne vem... ...tkoj ko zvem, sporočim. Najraje bi šla kr spat...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:09:10
|
|
|
|
tinispela
|
u Bojana2, vidva sta pa res podrla rekord? Ne vem kaj jih zbudi? Lačna ni bila, tišina v bajti,...ne vem? Zdaj pa jo mal animiram, pol pa bova kar ven šle, da bo zunaj spala. Jo bom pol mal svakinji uturila, ker gre mami k frizerju
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:10:23
|
|
|
|
poldy
|
No, pa sem enkrat pred Uršo pokonci . Spi oddelana že od ene 3h zjutrej ko se je zbudila in jo je šel ati nazaj uspavat in je blo baje tko vroče v sobi da je ni pokril.... Tko da sem jo jaz malo do 8h, zdej pa čakam a se bo zbudila a bo naredila kakšen rekord v spanju. Leži pa počez v postelj, rit ma tam ko bi mogla bit glava ampak počez, z eno roko je skozi rešetke pa z glavo se not v rešetke tišči. Diha, sem preverla Še dobro da RR obstaja, ker če ne se ne bi mela kam dat.. Je že alarm!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:22:49
|
|
|
|
poldy
|
Se pardoniram Dobro jutro! In hvala za kavo ayvy! Grem k zobarju, me boli ko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:34:12
|
|
|
|
bačko
|
Pozdravljene! Yudit mi gremo tu na Hrvaško na morje! Freycha naša je bila že pri zobozdravniku ravno ta teden.Meni je samo pediatrinja rekla da naj grem gor v zdravsteni dom kjer sta dva zobozdravnika samo za predšolske otroke.Kolikor pa jaz vem bi mogli dobiti po pošti že pri 8 mesecih za pregled pri zobarju.Saj pediatrinja je meni tako rekla. Med prazniki smo se vsak dan potepali.Bili smo na Ptuju in smo si šli ogledati Ptujski grad.Potem en dan smo bili v Arboretomu.Samo petali smo se.Žana je pridna in se veselo postavlja na noge.Ob mizici se drži samo z eno roko včasih pa tudi brez rok ampak samo za par sekund. A ve svoje otroke že dajeta kaj na travo in tla vzunaj?Meni je ravno včeraj en sosed govoril ki ima staro 1 leto punčko da je dobro da se otrok že tam okoli 10 meseca navaja na tla vzunaj.Njihova je bila zelo šokirano ker so jo komaj zadnjič prvič dali sedeti v travo in je jokala.Mu je kar žal da nista z ženo to že prej začela prakticirati. Zanima pa me tudi kakšno velikost pedipedk ste naročale.FULL so lepi čeveljčki.Jaz bi jih tudi naročila za Žano.Nogico ima 12 cm dolgo. Za novo stanovanje smo kupili že novo mizo, danes pa gremo še po stenske ploščice za kuhinjo. Vsem ki ste praznovali obmesečnico vse naj, naj . PA pa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:46:45
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Ajvy hvala za kavo! Bačko naš se je tud bal trave, ampak smo ga počasi uvajali in zdaj jo že pridno trga, z rožicami vred seveda Naša noč pa je bla ok... za tiste z manj spanja!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.