|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
7.5.2008 22:08:54   
madejka
Meni jeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.5.2008 22:10:12   
pupi
Ja približno, no. Saj Pesnica, pa kao center Pesnice vem kje je (saj pa sem te v Yukatana hodlauser posted image user posted image user posted image ), pa boma že našle nekje!!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 952
7.5.2008 22:12:02   
madejka
Pupi v yukatana si hodlauser posted image user posted image user posted image O šituser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.5.2008 22:13:27   
pupi
Ja pri 16ih al 17 ih kam pa si ti? user posted image user posted image user posted image  Ziher na Štuka, ne?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.5.2008 22:15:20   
madejka
Rokerca po duši... itak da na Štukauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.5.2008 22:17:21   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rokerca po duši... itak da na Štukauser posted image

Ja jaz pa pač ne in sem zahajala v temu primerne diskoteke user posted image user posted image . Pa saj je blo lušno. No pa jaz sem tak malo ven hodla, da se to sploh ne šteje user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 956
7.5.2008 22:19:10   
pupi
Babike oz. Madejkauser posted image user posted image user posted image , mi malo že spanje diši, grem proti Tušu in spavanac!!!

Ln

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 957
7.5.2008 22:19:30   
Freycha
no, sam da sta vedve obdelali diskoteke, med tem, ko jaz švicam, da bi čim bolj natančno opisala kje je ta ZD user posted image user posted image user posted image user posted image

pupi, sicer sem pa jaz tut v Štuka hodila, pa v Trusta tut.... pa sem imela malo čez 20. letuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.5.2008 22:20:32   
madejka
Ja no saj mene so tud pustli 1x na mesec venuser posted image Ampak takrat sem bla ziher na Štukuuser posted image V Yukatanu, Masaiju ipd. nisem bla še nikol... v Trustu ene 4x pa 2x na Ranciuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 959
7.5.2008 22:21:18   
madejka
Freycha kolko malo cez... 8 let?user posted image user posted image user posted image Daj gremo enkrat spet!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 960
7.5.2008 22:23:17   
Freycha
ne ne madejka.... ene 23, 24 sem mogla imeti, ko smo fuuulll hodili v MB na čago (štuk pa trust). pa poleti obvezno na Lent itd..... jaz sem bila že takrat večkrat v  MB, kot ljubljančani v povprečju. Kot bi vedela, da bom enkrat tu pristala.... Pa še full sem si želela v MB živetiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
7.5.2008 22:25:43   
madejka
Ja vem, da so ljubljančani hodli sem, pa tud iz vse slovenije sem spoznavala folkuser posted image Ah to so bli časiuser posted image user posted image user posted image
No to pa je lifestoryuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 962
7.5.2008 22:35:26   
Freycha
MB mi je bil in mi je in mi bo usoden user posted image

nič, grem spat, ker imam še komaj oči odprteuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
7.5.2008 22:42:19   
madejka
Mi2 z dragim grema pa CSIje gledat...
Nočko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 964
7.5.2008 22:43:03   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

MB mi je bil in mi je in mi bo usoden user posted image

nič, grem spat, ker imam še komaj oči odprteuser posted image

Pa upam, da misliš usojenuser posted image Da ti ne bo usoden...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 965
7.5.2008 22:46:13   
Freycha
aja usojen jauser posted image user posted image user posted image  user posted image se vidi, da sem že fejst zaspana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
8.5.2008 7:17:41   
Ajvy
Jutro.....
če katera želi, naj vzame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
8.5.2008 7:27:34   
tinispela
ooooo Ajvy, a tvoja je tud tako zgodna? Špela se je zbudla že ob 6 20user posted image  user posted image  mali!! Zdaj je pa kao že zaspana. Eno user posted image  sem že spila, jo pa rade volje še eno. Tako da THX za kavicouser posted image -
Freycha to pa so navodila ja, čeprav imam dobro orientacijo, bi se ziher zgubilauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 968
8.5.2008 7:51:14   
kapica
Jutro
Tinispela, midva sva tud ze tako hitra kot viuser posted image . Zdaj pa ze cel cas sitnari, ker ni naspan. Pa cela noc ej bila user posted image , je vceraj se en zobek ven pokukal in ga verjetno to moti.
Freycha, ne, nas rees ne bo na piknikuser posted image . Pa hvala da si se enkrat vprasala.
Tejci, a ti tud ze v sluzbi, sem zgleda spregledala da ze zacenjasuser posted image . Drzim pesti da se bo tv oj sef prav odlocil,l kaj se to praviuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 969
8.5.2008 7:59:40   
bojana2
Jutro...

Mi spet podiramo rekorde...user posted image ...sem pokonci od 3.45...sem ga do 5 uspavala na rokah in tkoj ko sem ga hotla položit v posteljo tak jok da je joj...roke me pa tko bolijo da ne vem več...noro...tko da sva bila ob 5 oba pokonc, zdej pa itak že spi - me zanima kolk dolgo bo trajalo...user posted image

Ajvy je vse ok??

Freycha do kdaj ti moram povedat??...bi rabila še ene par dni, še zdej ni točnega datuma za tekmo, tko da res ne vem...user posted image ...tkoj ko zvem, sporočim.

Najraje bi šla kr spat...user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
8.5.2008 8:09:10   
tinispela
u Bojana2, vidva sta pa res podrla rekord? Ne vem kaj jih zbudi? Lačna ni bila, tišina v bajti,...ne vem? Zdaj pa jo mal animiram, pol pa bova kar ven šle, da bo zunaj spala. Jo bom pol mal svakinji uturila, ker gre mami k frizerjuuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 971
8.5.2008 8:10:23   
poldy
No, pa sem enkrat pred Uršo pokonciuser posted image . Spi oddelana že od ene 3h zjutrej ko se je zbudila in jo je šel ati nazaj uspavat in je blo baje tko vroče v sobi da je ni pokril....user posted image Tko da sem jo jaz malo do 8h, zdej pa čakam a se bo zbudila a bo naredila kakšen rekord v spanju. Leži pa počez v postelj, rit ma tam ko bi mogla bit glava ampak počez, z eno roko je skozi rešetke pa z glavo se not v rešetke tišči. Diha, sem preverlauser posted image
Še dobro da RR obstaja, ker če ne se ne bi mela kam dat.. Je že alarm!!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 972
8.5.2008 8:22:49   
poldy
Se pardoniramuser posted image Dobro jutro! In hvala za kavo ayvy!
Grem k zobarju, me boli ko user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 973
8.5.2008 8:34:12   
bačko
Pozdravljene!
Yudit mi gremo tu na Hrvaško na morje!
Freycha naša je bila že pri zobozdravniku ravno ta teden.Meni je samo pediatrinja rekla da naj grem gor v zdravsteni dom kjer sta dva zobozdravnika samo za predšolske otroke.Kolikor pa jaz vem bi mogli dobiti po pošti že pri 8 mesecih za pregled pri zobarju.Saj pediatrinja je meni tako rekla.
Med prazniki smo se vsak dan potepali.Bili smo na Ptuju in smo si šli ogledati Ptujski grad.Potem en dan smo bili v Arboretomu.Samo petali smo se.Žana je pridna in se veselo postavlja na noge.Ob mizici se drži samo z eno roko včasih pa tudi brez rok ampak samo za par sekund.
A ve svoje otroke že dajeta kaj na travo in tla vzunaj?Meni je ravno včeraj en sosed govoril ki ima staro 1 leto punčko da je dobro da se otrok že tam okoli 10 meseca navaja na tla vzunaj.Njihova je bila zelo šokirano ker so jo komaj zadnjič prvič dali sedeti v travo in je jokala.Mu je kar žal da nista z ženo to že prej začela prakticirati.
Zanima pa me tudi kakšno velikost pedipedk ste naročale.FULL so lepi čeveljčki.Jaz bi jih tudi naročila za Žano.Nogico ima 12 cm dolgo.
Za novo stanovanje smo kupili že novo mizo, danes pa gremo še po stenske ploščice za kuhinjo.user posted image user posted image user posted image
Vsem ki ste praznovali obmesečnico vse naj, najuser posted image user posted image user posted image .
PA pa

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
8.5.2008 8:46:45   
madejka
Jutro!
Ajvy hvala za kavo!

Bačko naš se je tud bal trave, ampak smo ga počasi uvajali in zdaj jo že pridno trga, z rožicami vred sevedauser posted image

Naša noč pa je bla ok...
user posted image user posted image user posted image za tiste z manj spanja!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.