Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:47:58
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! jaz sem še kar zaspana, pa sem se full naspala, pa dolgo sem spala Ker ima ta teden vrtec odprta vrata, gremo danes pogledat, kako to sploh zgleda. Ker bomo med otročki, bo Dita ziher uživala Kar se prijav za piknik tiče: z gospodom smo se zmenili, da oddam zadnje stanje prijav za piknik do petka 23.5. zvečer. Do takrat si pa lahko še zmišljujete. Majrim, ti si prijavljena za piknik, pa nisi nič sporočila, da vas ne bo, ste pa na dopustu ravno takrat, ni tako?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:51:24
|
|
|
|
kapica
|
Backo, bravo za nove nakupe. Ja, mi smo dinota ze posedeli v travo, sva ga pustila da je kobacal in mu je bilo zeloo lusno. Seveda so kolena umazana, ampak ima skoz ta komplet, ko imamo namen it na travo, pa ni hudega. Poldy, mislim da odkar je dino, se nisem bila kdaj pred njim pokonci . Bojana2, ne vem kaj je bilo danes ponoci, ker nas je tud bil prav nemogoc. A ga mogoce zobki mucijo? Jaz pac na to sumim, nimam pojma no. Tud jaz bi najraje sla spat .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:53:30
|
|
|
|
madejka
|
Kapica jaz sem bla 1x
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:53:43
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, za tvoj spanec pa sem ze tak cel cajt fausna, ampak v dobrem smislu . A bi katera mal cvekala al pa kaj, dino zdaj v kuhinji red dela in imam par minut. Dajte povedat kaksno pametno, ne sam neumnosti .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:54:44
|
|
|
|
kapica
|
Kapica jaz sem bla 1x Ehhmm, madejka, kaj ze?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:54:57
|
|
|
|
tejči77
|
jutro, jaz sem si pa zdajle z neta naložila Miko in s tamalo pleševa na Big girl.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:55:58
|
|
|
|
bačko
|
Še glede vtrca.MI še nismo dobili odgovora samo se sploh ne sekiram če ne dobimo, ker bosta Žano itak babi in dedi mirkala.Drugače pa sem mnenja da je naša država grozna in da bolje skozi prideš če si brezposelen in če si samohranilka.Samo to ni pošteno, da taki dobijo vrtec mi ko pa gremo delat pa ne! Samo tako pač je pri nas!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:56:31
|
|
|
|
Freycha
|
ajvy hvala za kavo bačko in kaj ste pri zobozdravniku počeli? Dita ima tudi probleme s tlemi in se recimo ne upa iz stanovanja na balkon, končno se na asfaltu vsede na tla in zadnjič se je celo plazila, trave se pa malo bolj "boji" in jo sicer otipava, ampak ne upa se pa lezti po njej. Jooooojjjj je bila pa včeraj tamal smešna Sem ji dala žabe dol, da je bila samo v bodiju in sem jo poklicala k sebi, pa ni hotela po kolenih priti (pa ne vem zakaj? a je bilo premrzlo, al je pretrdo, al samo ni navajena) in je šla ko žaba do mene. Po rokah in po podplatih kak je bila smešna pa čisto počasi in previdno je hodila, da ja ne bi dala koleno na tla kar se pedipedkov tiče smo pa kupili od 6-12m za sedaj, pa za čez poletje od 12-18m. So ji pa te sedaj čisto prav, samo se bojim, da ji ne bo tako fejst nogica zrastla, da bi tiste ta druge sploh pravočasno nosila bom držala pesti! bojana2 tebi pa tole podiranje rekordov čisto nič ne zavidam tinispela verjamem, da se po teh navodilih ne znajdeš sej bom dala obsežna navodila pravočasno gor kapica kaj čem, če bi vas pa tak rada spoznala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:57:35
|
|
|
|
madejka
|
Kapica 1x sem vstala pred Majem V bistvu to tud nič ni pametnega Kaj bi se pa pametnega rada pogovarjala?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:58:40
|
|
|
|
Freycha
|
a jst nekaj pametnega povem? trebušnjake sem začela včeraj delat, pa mam musklfiber danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:59:25
|
|
|
|
kapica
|
Madejka, mogoce o tem, kako cez noc postat bogat .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 8:59:35
|
|
|
|
tejči77
|
kapica, še ne delam uradno, ampak že vso porodniško hodim flikat v firmo, ko jim kaj zagusti. madejka, če boš po pomoti dva piva spila in bo tvoj itak mislil da ti voziš, ja valda ne moreš otroka domov peljat in si vabljena, sej bomo našl kakšno posteljo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:00:54
|
|
|
|
madejka
|
Freycha Moj je glih včeraj rekel, da boma mogla nekaj začet migat, ker sma čisto zakrnela oba Smo bli na sprehodu ob Dravi in smo se vračali po starem mostu... pa sma po štengah nesla jaz Maja on vozek, pa sma skor izdihnila zravn
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:01:18
|
|
|
|
kapica
|
Freyhca, kolko trebusnjakov si pa zmogla, a jih je bilo vec kot 10? Daj, bodi cist iskrena.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:02:47
|
|
|
|
madejka
|
Tejči jaz tud hodim tak delat... ko rabijo pokličejo. Aja mojga ne bo na piknik, tak da bom ZIHER vozla. Edino če se me katera mariborčanka usmili, pa naju zravn vzame Samo mora met vlki avto
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:03:01
|
|
|
|
kapica
|
tejci,a tako, saj si verjetno ze kdaj povedala, pa sem pozabila. Madejka, to se tud men dogaja, stenge , pa ze mali klanec me prav pobere no .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:03:15
|
|
|
|
madejka
|
Kapica za tebe pa nimam predloga
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:03:54
|
|
|
|
madejka
|
Dobro kapica ampak tebi se opraviči ko si noseča
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:04:20
|
|
|
|
bačko
|
Freycha samo z ogledalčkom ji je pogledala čeljust in zobeke.Pa povedala mi je da pač ne sme piti sladkanih sokov in čajov.Naša ima rada od Hippa instant čaj in mi je zobarca rekla da naj v vodo dam samo toliko čaja da se voda malo obarva.In Žana zdaj noče piti.Bomo videli kako bo danes.Včeraj je bolj malo pila. Se pravi da je bolj da ji kupim pedipedke od 12-18 mesecev?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:06:29
|
|
|
|
madejka
|
babike ne tolk čvekat Morm it zajtrk delat... Lep dan!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:06:35
|
|
|
|
kapica
|
Backo, saj se bo navadila, pocakaj se kaksen dan. Je pac navajena mocnejsega okusa caja. Jaz sem mu skoz davala sok od prekuhane jabolke od zjutraj, pa se je navadil in je pol strajkal, ko ej dobil samo vodo. Ampak ej bilo cez nekaj casa okej, zdaj tud vodo pije zadovoljivo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:08:31
|
|
|
|
kapica
|
Eh, madejka, si dolgocasna druzba . hecam se . Grem jaz tud, verjetno posesat. Aja, kaj boste az malecke danes skuhale?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:11:32
|
|
|
|
tejči77
|
jaz moram pa dolg odplačat, ko je mama včeraj pazila na malo in trpela, jo moram po trgovinah peljat, čao
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:17:34
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Freyhca, kolko trebusnjakov si pa zmogla, a jih je bilo vec kot 10? Daj, bodi cist iskrena. 20 za zgornji del trebuha 20 za spodnji del trebuha 20 za levo stran trebuha 20 za desno stran trebuha 20 za na koncu še potem pa: 20 za levo ritno mišico 20 za desno ritno mišico 20 za levi bok 20 za desni bok na konu pa še: 80 za mišice na rokah (različne vaje) a bo dost za prvič?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 9:26:20
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... U, Freycha to pa ni kr tak..bravo za vaje Pa so ble pravilno izvedene Živa pa ma rada travo, je zadnjič sedela na dekici in je skoz rinla dol, pol pa si je ful trave natrgala in jo zlagala na dekico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.