![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 21:23:24
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ja ja baja, to je sigurno od čokolade pol pač na vsako tablco čokolade ena tablca lekadola problem rešen madejka, tebe sem itak zamudla v MB-ju, ker se je še moj foter prizibal, tak da smo šele ob pol štirih krenli od doma, freycha tebe pa vidim, da itak sploh ni blo... jaz sem se pa tak matrala pa zijala vse naokrog, če bi te kje vidla še dobro, da se nisn kam zaletela majrim in rožica res škoda, da se ne bomo spoznale Naj grem likat al knjigo brat? hm, težka bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 21:28:00
|
|
|
|
madejka
|
Baja jaz sem tud full okrog gledla, kje bom kero znano faco vidla... seveda ni blo nobenga znanega nikjer
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 21:29:06
|
|
|
|
madejka
|
Hihih samo da ne bi čokolade zmanjšala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 21:29:09
|
|
|
|
Freycha
|
baja če si v precepu kaj počet, tu z nami čvekej
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 22:05:23
|
|
|
|
zvesta
|
Večer.. Tudi jaz sem bila popoldne v MB. No, sva bila. Celo brez otroka. In celo zase sem kupila eno majčko za v službo. Zdaj sem pa hin. Do konca se še spogajam za nakup enih didaktičnih igrač in padem do prve budnice (upam, da bo zjutraj). Nočko..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 22:08:30
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! Taki lepi dnevi so, sem celi dan zunaj, pa še sama sem z otroki celi teden (mož odhaja na delo ob petih zjutraj, prihaja pa okoli desetih zvečer), tako de vas nisem uspela niti prebrati. Samo na hitro sem se hotela javiti in vas pozdraviti. Zdaj pa šibam spat, sem pošteno utrujena.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 22:31:30
|
|
|
|
majrim
|
vidim,da nas vse počasi ubijajo ti lepi dnevi.. pa še na klepetu se pozna ja,tudi meni je žal, da ne pridemo.. ...ampak tako je naneslo...in ker lahko v sezoni sanjam dopust letos,moramo it prej..
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 8.5.2008 22:34:47
|
|
|
|
baja*
|
no ja, freycha, ni bil bohvekaki čvek sem likala, zaj vam zaželim nočko, pol grem pa še par vrstic knjige prebrat, itak me bo vrglo zraven, tak kot vsak večer rumba če si že glih cele dneve sama s tamalimi, HB za takole vreme, a ne da? zvesta uspešno pogajanje ti želim ok, babike fajn spite pa kaj lepega sanjajte! Zjutraj pa prišparajte eno šalco kafeja zame, če se ne bom koj oglasla Nočko!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 6:42:43
|
|
|
|
bojana2
|
Ahoj... Evo za vse julijke... midva sva itak že kr nekaj časa pokonc... ...spet. Lep dan vsem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 7:01:54
|
|
|
|
Ronči
|
JUTROOOO danes grem uro pa pol kasneje v službo in vas imam cajt prebrat. No to je moj uradni delovni čas, bom kar pogrešala od 6-14... imaš še cel popoldan pred sabo.......... No berem da že hodite , no Klara se še ne plazi, ne hodi in še vedno je brezzoba. Se pa razvija v jezik (se ji vidi da je ženska ). No enkrat ji je uspelo spuzat rikverc par cm, pa se je tako razjezila, kričala, uf, da se je odločila, da to več ne bo počela Sumim, da je zelo šibka v rokah, no, to so ugotovili že v razvojni, a se mi zdi, da ni nič boljše... no bomo videli, razvojno imamo enkrat drugi mesec. Sem vam kar fauš za piknik, a žal dete zdrži v avtu le do Ljubljane .... kar je daljše se dere in tečnari... No počasi se oblečem , pa grem sem kar jezna nase, da nisem počakala do zanositve dokler nisem imela redne službe.... zdaj se pa tolčem po glavi in imam krivo vest zaradi otroka ... ah bo že, jutri bo že boljše. Če bi imela službo za nč, bi sigurno zaprosila za 4 urni delovnik. Sigurno!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 7:35:06
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Noč je bila katastrofa sicer se je zbudila od 22- no pa zdaj še spi, samo 2x, ampak meni se zdi, da sem bila celo noč pokonc... , pa še malo sem prehlajena, pa ponoči kašljam, pa zabit nos... Zvesta, lepo da se javiš Punce pri sistematskem pregledu, je Manca dala kri, polulala pa se ni, 3x sva že naknadno šli in se noče Kaj predlagate? Evo budnica...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 7:47:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro...hvala za kavo.....mi smo v redu....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 7:48:13
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro... Jaz sem pokonci že od 6h, Izak pa še spi. Imam občutek, da bo danes lep dan. Ampak sme v pričakovanju lepšega vikenda. :)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 7:50:15
|
|
|
|
bojana2
|
Corfu jaz sem kupila v lekarni vrečkico, mu jo kar doma pripopala na lulčka, dala gor plenico, počakala ene 15 min, da se je polulal, potem pa jo je moj tkoj nesel v laboratorij. Drugače tud nam ni šlo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 7:53:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas smo imeli s to vrečka dela za 9 mesecev nazaj in upam naslednjih 9 mesecev naprej. Preden smo prišli do tega, da se vrečkica napolnila smo porabili mislim, da 8 ali 9 vrečkic. Grozn... in vsaj 4x od tega se je takrat pokakala... Pri starejši smo to vedno opravili v prvo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:05:42
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Naša noč je bila uredu.Spala od 21 do 7.20.No ob 5.30 je dobila mleko ampak je spala. Ajvy kdaj greš pa danes na sprehod?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:15:01
|
|
|
|
Ajvy
|
Zdejle grem po naselju, potem pa okol enih po poti...tko kot vsak dan
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:20:26
|
|
|
|
bačko
|
Ajvy!No potem pa se morava res zmeniti za en dan da se vidiva.Danes grem z mojo babico na sprehod tako da enkrat naslednji teden pa 100000% greva.Velja?!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:38:31
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! V bistvu ni dobro, ker ponoči full nisem dobro spala. Me je celo noč nekaj bolelo in sem se non stop zbujala. Poleg tega se mi je pa že zvečer zdela Dita malo bolj topla in je bila ponoči čisto vroča in ima prvič v življenju tudi ona malo povišano temperaturo. Celih 37,8 je nabrala Samo je pa čisto ok, živahna, smeje se.... tak da imam samo zobke na sumu bomo videli..... danes ima tudi nevrofizioterapijo, pa sem zdej v precepu, če bi sploh šli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:38:46
|
|
|
|
tejči77
|
pozdravljene, pri nas so pa včeraj pokukale ven še spodnje dvojkice, brez posebne tečnobe. Kot običajno pač. Tako imamo zdaj že osem zobkov. Sem bolj leteča, se oglasim kasneje.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:39:36
|
|
|
|
tejči77
|
freycha, kaj pa pomeni ta neurofizioterapija?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 8:41:21
|
|
|
|
tejči77
|
jeeeeee, internet spet dela. Brez interneta sem pa kot brez gat.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 9:42:47
|
|
|
|
Freycha
|
Tejči NFT je to..... saj smo o tem že večkrat govorile (oz. bolj tiste, ki so hodile na NFT). Medve greva pa samo na en samoplačniški preventivni pregled sedaj, ko se že pripravlja na samostojno hojo, da jo malo pregleda, kako je razvita in če dela vse pravilno.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 9:59:23
|
|
|
|
kapica
|
Jutro . Madejka, ne, studentka sem bila cist kratek cas, tako da mi je opraviceno, kaj? Zvesta, si pa zgodnja. Tejci bravo za zobke . Rumba, jooj, kolk si sama, res hudo. Jaz pa jamram tu ko gre ob 7h in pride se pozno popoldan domov. Corfu, jah, to je pa res lepo darilo. Povej ce bo tud ucinkovito. Nasa nocka je bila pa okej, samo 1 budnica. Punce a je normalno da od kriza tud spodnji del trebuha boli? Vsakic ko vstanem in hodim , me seka not.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 9.5.2008 10:30:36
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Ajvy nimaš volje al ne časa za kaj več napisat? Pa fajn da ste dobro! Samo da ti ni dolgčas Ronči do kdaj pa zdaj delaš? A zdaj ne morš zaprosit za 4urni delavnik? Zvesta kaj se bo dogajalo ta vikend? Miša99 lepo da se javiš! Daj se še kaj! Pa poročaj še puncam kak ste! Kapica da nimaš ti lažnih popadkov? Corfu res kul darilo! Jaz razmišljam o masaži...mmm bi mi pasalo!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.