|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
8.5.2008 21:23:24   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ja ja baja, to je sigurno od čokolade user posted image user posted image user posted image user posted image

pol pač na vsako tablco čokolade ena tablca lekadolauser posted image user posted image user posted image  problem rešenuser posted image user posted image

madejka, tebe sem itak zamudla v MB-ju, ker se je še moj foter prizibal, tak da smo šele ob pol štirih krenli od doma, freycha tebe pa vidim, da itak sploh ni blo... jaz sem se pa tak matrala pa zijala vse naokrog, če bi te kje vidlauser posted image  še dobro, da se nisn kam zaletelauser posted image

majrim in rožica res škoda, da se ne bomo spoznaleuser posted image

Naj grem likat al knjigo brat? hm, težka bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.5.2008 21:28:00   
madejka
Baja jaz sem tud full okrog gledla, kje bom kero znano faco vidla... seveda ni blo nobenga znanega nikjeruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.5.2008 21:29:06   
madejka
Hihih samo da ne bi čokolade zmanjšalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.5.2008 21:29:09   
Freycha
baja če si v precepu kaj počet, tu z nami čvekejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.5.2008 22:05:23   
zvesta
Večer..

Tudi jaz sem bila popoldne v MB. No, sva bila. Celo brez otroka. In celo zase sem kupila eno majčko za v službo.

Zdaj sem pa hin. Do konca se še spogajam za nakup enih didaktičnih igrač in padem do prve budnice (upam, da bo zjutraj).

Nočko..

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.5.2008 22:08:30   
rumba
Ćer!user posted image
Taki lepi dnevi so, sem celi dan zunaj, pa še sama sem z otroki celi teden (mož odhaja na delo ob petih zjutraj, prihaja pa okoli desetih zvečer), tako de vas nisem uspela niti prebrati. Samo na hitro sem se hotela javiti in vas pozdraviti. Zdaj pa šibam spat, sem pošteno utrujena.user posted image
user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.5.2008 22:31:30   
majrim
user posted image user posted image user posted image vidim,da nas vse počasi ubijajo ti lepi dnevi..user posted image  pa še na klepetu se poznauser posted image
ja,tudi meni je žal, da ne pridemo..user posted image user posted image user posted image ...ampak tako je naneslo...in ker lahko v sezoni sanjam dopust letos,moramo it prej..user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.5.2008 22:34:47   
baja*
no ja, freycha, ni bil bohvekaki čvekuser posted image

sem likala, zaj vam zaželim nočko, pol grem pa še par vrstic knjige prebrat, itak me bo vrglo zraven, tak kot vsak večeruser posted image  user posted image user posted image user posted image

rumba če si že glih cele dneve sama s tamalimi, HB za takole vreme, a ne da?user posted image

zvesta uspešno pogajanje ti želimuser posted image  

ok, babike fajn spite pa kaj lepega sanjajte! Zjutraj pa prišparajte eno šalco kafeja zame, če se ne bom koj oglaslauser posted image

Nočko!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
9.5.2008 6:42:43   
bojana2
Ahoj...

Evo za vse julijke...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva sva itak že kr nekaj časa pokonc...user posted image ...spet.

Lep dan vsem...user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
9.5.2008 7:01:54   
Ronči
JUTROOOO

danes grem uro pa pol kasneje v službo in vas imam cajt prebrat. No to je moj uradni delovni čas, bom kar pogrešala od 6-14... imaš še cel popoldan pred sabo..........
No berem da že hodite user posted image , no Klara se še ne plazi, ne hodi in še vedno je brezzoba. Se pa razvija v jezik (se ji vidi da je ženska user posted image ). No enkrat ji je uspelo spuzat rikverc par cm, pa se je tako razjezila, kričala, uf, da se je odločila, da to več ne bo počela user posted image

Sumim, da je zelo šibka v rokah, no, to so ugotovili že v razvojni, a se mi zdi, da ni nič boljše... no bomo videli, razvojno imamo enkrat drugi mesec.

Sem vam kar fauš za piknik, a žal dete zdrži v avtu le do Ljubljane .... kar je daljše se dere in tečnari...user posted image

No počasi se oblečem , pa grem user posted image  sem kar jezna nase, da nisem počakala do zanositve dokler nisem imela redne službe.... zdaj se pa tolčem po glavi in imam krivo vest zaradi otroka user posted image ... ah bo že, jutri bo že boljše. Če bi imela službo za nč, bi sigurno zaprosila za 4 urni delovnik. Sigurno!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
9.5.2008 7:35:06   
corfu
Jutro

Noč je bila katastrofa user posted image  sicer se je zbudila od 22- no pa zdaj še spi, samo 2x, ampak meni se zdi, da sem bila celo noč pokonc...user posted image , pa še malo sem prehlajena, pa ponoči kašljam, pa zabit nos...

Zvesta, lepo da se javiš user posted image user posted image user posted image

Punce pri sistematskem pregledu, je Manca dala kri, polulala pa se ni, 3x sva že naknadno šli in se noče user posted image  Kaj predlagate?

Evo budnica...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
9.5.2008 7:47:41   
Ajvy
Jutro...hvala za kavo.....mi smo v redu....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
9.5.2008 7:48:13   
zvesta
Jutro...

Jaz sem pokonci že od 6h, Izak pa še spi.

Imam občutek, da bo danes lep dan. Ampak sme v pričakovanju lepšega vikenda. :)

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
9.5.2008 7:50:15   
bojana2
Corfu jaz sem kupila v lekarni vrečkico, mu jo kar doma pripopala na lulčka, dala gor plenico, počakala ene 15 min, da se je polulal, potem pa jo je moj tkoj nesel v laboratorij. Drugače tud nam ni šlo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
9.5.2008 7:53:33   
Anonimen
Pri nas smo imeli s to vrečka dela za 9 mesecev nazaj in upam naslednjih 9 mesecev naprej. Preden smo prišli do tega, da se vrečkica napolnila smo porabili mislim, da 8 ali 9 vrečkic. Grozn... in vsaj 4x od tega se je takrat pokakala...user posted image user posted image user posted image   Pri starejši smo to vedno opravili v prvo user posted image .

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
9.5.2008 8:05:42   
bačko
Jutro!
Naša noč je bila uredu.Spala od 21 do 7.20.No ob 5.30 je dobila mleko ampak je spala.
Ajvy kdaj greš pa danes na sprehod?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
9.5.2008 8:15:01   
Ajvy
Zdejle grem po naselju, potem pa okol enih po poti...tko kot vsak danuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.5.2008 8:20:26   
bačko
Ajvy!No potem pa se morava res zmeniti za en dan da se vidiva.Danes grem z mojo babico na sprehod tako da enkrat naslednji teden pa 100000% greva.Velja?!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.5.2008 8:38:31   
Freycha
Dobro jutro!

V bistvu ni dobro, ker ponoči full nisem dobro spala. Me je celo noč nekaj bolelo in sem se non stop zbujala. Poleg tega se mi je pa že zvečer zdela Dita malo bolj topla in je bila ponoči čisto vroča in ima prvič v življenju tudi ona malo povišano temperaturo. Celih 37,8 je nabralauser posted image  Samo je pa čisto ok, živahna, smeje se.... tak da imam samo zobke na sumuuser posted image  bomo videli.....

danes ima tudi nevrofizioterapijo, pa sem zdej v precepu, če bi sploh šliuser posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.5.2008 8:38:46   
tejči77
pozdravljene, pri nas so pa včeraj pokukale ven še spodnje dvojkice, brez posebne tečnobe. Kot običajno pač. Tako imamo zdaj že osem zobkov.user posted image
Sem bolj leteča, se oglasim kasneje.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.5.2008 8:39:36   
tejči77
freycha, kaj pa pomeni ta neurofizioterapija?

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.5.2008 8:41:21   
tejči77
jeeeeee, internet spet dela. Brez interneta sem pa kot brez gat.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.5.2008 9:42:47   
Freycha
Tejči NFT je to..... saj smo o tem že večkrat govorile (oz. bolj tiste, ki so hodile na NFT). Medve greva pa samo na en samoplačniški preventivni pregled sedaj, ko se že pripravlja na samostojno hojo, da jo malo pregleda, kako je razvita in če dela vse pravilno.....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.5.2008 9:59:23   
kapica
Jutrouser posted image .
Madejka, ne, studentka sem bila cist kratek cas, tako da mi je opraviceno, kaj?
Zvesta, si pa zgodnja.
Tejci bravo za zobkeuser posted image .
Rumba, jooj, kolk si sama, res hudo. Jaz pa jamram tu ko gre ob 7h in pride se pozno popoldan domov.
Corfu, jah, to je pa res lepo darilo. Povej ce bo tud ucinkovito.

Nasa nocka je bila pa okej, samo 1 budnica.

Punce a je normalno da od kriza tud spodnji del trebuha boli? Vsakic ko vstanem in hodim , me seka not.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.5.2008 10:30:36   
madejka
Jutro!

Ajvy
nimaš volje al ne časa za kaj več napisat? Pa fajn da ste dobro!user posted image Samo da ti ni dolgčasuser posted image
Ronči do kdaj pa zdaj delaš? A zdaj ne morš zaprosit za 4urni delavnik?
Zvesta kaj se bo dogajalo ta vikend?user posted image
Miša99 lepo da se javiš! Daj se še kaj!user posted image Pa poročaj še puncam kak ste!

Kapica da nimaš ti lažnih popadkov?user posted image
Corfu res kul darilo!user posted image Jaz razmišljam o masaži...mmm bi mi pasalo!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.