Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:08:27
|
|
|
|
tejči77
|
jeee, mi se bomo s pedolinotom kar domov odpeljali. S temi pedolinoti se je Larisa vozila ko je bila še v trebuhu, ampak res s prav temi.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:08:47
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* NRMM lepo, da si se javila . Kako testiranje je to po Denverju nikol čula... Strokovno ti ne znam odg,verjetno boš kje na internetu našla odg. Je pa to ena čudna razpredelnica za razvoj,po kateri je sestra zastavljala vprašanja in naloge za Mašo. Vprašanja so,če že kaj žlobudra,če zna piti iz kozarčka,če opravlja hišna opravila (če zlaga posodo iz elementov,če pomaga sesat-naj bi prijela za cev,ko vidi,če kdo pri hiši sesa ipd),če reče ata-mama in če se mi zdi,da ve kdo je mama in kdo je ata . Naloge je pa imela:iz sedečega se je morala vstati ob opori,rozino je morala pobrati z pincetnim prijemom,pobrati kocko,pobrati dve kocki,ploskati z obema kockama,dati obe kocki v skodelico,pobrati obe kocki iz skodelic.Ploskati z rokicami,dati papa.Sestra ji je pokotalila žogico in Maša jo je morala pobrati in odkotaliti nazaj.Preizkusila je,če 2 sekundi sama stoji. Mislim,da je to vse. V bistvu ne vem zakaj to testirajo.Prva tega ni imela,pa sta samo 18 mesecev narazen in obe imata isto pediatrinjo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:12:11
|
|
|
|
tejči77
|
tale test, me pa res zanima zakaj je. zelo obsežen. in kaj če moja noče sesat ker se je odločla da pač ne bo stanovanja pucala al pa bla čistilka. Bodo ugotovili, da je kaj narobe z njo? Šala, ne zamerit. Ampak se mi zdi da je to bolj za dohtarje.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:14:58
|
|
|
|
tejči77
|
mi smo pa že nabavli bone za apolonovo kopel za dve osebi s šampanjčkom, savno in kopanje. Matr je vse drago, sem se znebila 93€. Na morju smo pa bili 4 dni in plačali 80€ za apartma, pa naj še kdo reče da je Hrvaška draga. Sej ne vem več kje živim.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:20:29
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77 tale test, me pa res zanima zakaj je. zelo obsežen. in kaj če moja noče sesat ker se je odločla da pač ne bo stanovanja pucala al pa bla čistilka. Bodo ugotovili, da je kaj narobe z njo? Šala, ne zamerit. Ampak se mi zdi da je to bolj za dohtarje. Ma sej tole vprašanje,če opravlja kaj gospodinjska dela me je ful presenetilo in sem jo pogledala kot zabodena .Sej sem ji misla rečt,da obožuje čiščenje skoljke z wc krtačko ampak sem rajši držala jezik. Itak,da je sam za dohterje,pa naj imajo,če jim paše.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:37:16
|
|
|
|
tejči77
|
no, pa resno, mi smo meli to čisto kratko: kocka, dve kocki (kako zagrabi z obema rokama in če skup udarja), rozinico, kako se plazi in je bilo konec. ampak pri devetih mesecih.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:42:26
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober večer... Babike, kot je že Freycha poročala, smo ble danes vse 4 babuške na našem piknik placu Meni psebno, pa mislim da bo kar vsem je tam ful lepo, res je dosti placa, igrala, lastnik je prilagodljiv, zraven je voda, mir, pomoje bo hrana tudi dobra... Tak da Freycha, še 1x hvala, da si našla tak super plac Pa tvoje poročilo je tudi precej natančno, samo glede pijače bi dodala, da je možnost da se da pijača na mize, spije in po 2,3 rundah plača... Po moje se tak ne bo razen pira nekih drugih literc žlempao...kaj pravite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:44:42
|
|
|
|
Freycha
|
kar se denarja tiče: ni treba v naprej nakazovati, ampak najboljše bo, da ko pridete, da najprej dinije date meni, (da grem potem na Bahame), da se ne bi slučajno pozabilo. Aja, pa imejte drobiž prosim, sicer si jemljem tringeld za zasluge
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 20:55:53
|
|
|
|
tinispela
|
Super Freycha in Sanekova, lepo sta se odrezali!!! Se strinjam s hrano in z uro prihoda. Z pijačo, kaj pa vem Mogoče, ker imamo tako različne okuse, da si vsaka miza pač posebej naročuje? Kaj pravite? Mi smo pa zdaj večinoma zunaj, ko je tako lepo vreme, al z vozičkom, al smo v atriju, danes pa smo šli prvič peš na Pohorje (no, sam do trikotne jase). Sem zdaj mislila it likat, pa sem preveč crknjena. Denverjev test je pokazatelj razvoja otroka. Z njim pač preverijo, če do določenega mesecea otrok zna določene stvari.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:27:46
|
|
|
|
pupi
|
Še se moram pohvalit. Vsaj z nečim . Jaz naši tamali po rokici delam križ kraž kralj matjaž, pa se reži ko počen groš poleg, danes pa sem ji kar tak pela in si je sama kao por okici začela šarit, jeeeeeeeee!!! Z mojim se nama je htelo vtrgat, ko sam to vidla Zdaj pa vas grem brat za nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:28:17
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Jaz sem spet delala dans... mater sem crkjena... tele 4 ure ubijajo Eh se hecam, prav fajn je blo! Freycha jaz se strinjam s vsem... tud za pijačo se mi zdi, da si vsak sam naroči, ker jaz tud ne bom nič vina pila, mogoče kaki pir, pa še to ne vem, ker bom vozila Pa super sta to zrihtali!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:28:57
|
|
|
|
madejka
|
Naja pa bo res menda bolj mislec
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:32:44
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Naja pa bo res menda bolj mislec Freycha sam mal nam še opiši pot, kje se dol zavije,...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:35:24
|
|
|
|
Freycha
|
tinispela tega zdej raje še ne bom, ker bom mogla itak še 4x potem objaviti Boste pa pravočasno dobile in na ZS in na forumu bo objavljeno. Se pa zavije za Celje center dol... potem pa malo desno, pa naravnost, pa levo, pa desno, pa levi ovinek in desni ovinek, pa si tam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:43:43
|
|
|
|
pupi
|
Freycha zdaj pa mi je uspelo prebrat ono kar si napisala drugačne barve . Sem ful vesela, da je lepo in komaj čakam . Ta Denver pa mene tudi zanim, saj pa bi te naj vse ista vprašanja postavljal. Midve sma mele samo rozino, kocke, plazenje pa stanje je tak takoj ugotovila, čerav je bla tudi s tem zadovoljna da se čist malo na noge upre In je blo to, to!!! To sem vam prekopirala iz mojih zapiskov : Pri vseh sistematičnih pregledih se izvaja presejalni test DENVER II. Test DENVER II je presejalni test za sistematični in kontinuirano spremljanje razvoja otrok od rojstva do 6. leta starosti. Ni test inteligentnosti, z njim ne moremo diagnosticirati razvojne motnje ali napovedati prihodnje intelektualne in prilagoditvene sposobnosti otroka. Je uporaben za zgodnje odkrivanje asimptomatskih otrok z razvojnimi problemi, za potrditev suma na zaostanek…
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:44:56
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Se pa zavije za Celje center dol... potem pa malo desno, pa naravnost, pa levo, pa desno, pa levi ovinek in desni ovinek, pa si tam Če bo moj vozil se bomo tak do Žalca peljali in to ne bo prvič!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:45:55
|
|
|
|
tejči77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha tinispela tega zdej raje še ne bom, ker bom mogla itak še 4x potem objaviti Boste pa pravočasno dobile in na ZS in na forumu bo objavljeno. Se pa zavije za Celje center dol... potem pa malo desno, pa naravnost, pa levo, pa desno, pa levi ovinek in desni ovinek, pa si tam Freycha je hotla napisat: pol pa pridete k men domov.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:47:17
|
|
|
|
pupi
|
Freycha ste bli pri Potrčevi?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:53:34
|
|
|
|
Freycha
|
v petek.... komaj čakam!! Vi imate pa jutri, ne? aja, pa bravo za Najo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:54:45
|
|
|
|
tejči77
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ćer! Jaz sem spet delala dans... mater sem crkjena... tele 4 ure ubijajo Eh se hecam, prav fajn je blo! Freycha jaz se strinjam s vsem... tud za pijačo se mi zdi, da si vsak sam naroči, ker jaz tud ne bom nič vina pila, mogoče kaki pir, pa še to ne vem, ker bom vozila Pa super sta to zrihtali! madejka, če se ga poš preveč napila, boste pa pri meni prespali
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:56:38
|
|
|
|
Freycha
|
pa pedolinoti so tut kar udobni
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:59:14
|
|
|
|
madejka
|
Tejči je to vabilo al kak?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 21:59:21
|
|
|
|
pupi
|
Freycha, jaz pa sem mislila, da mate vi prej Sem upala, da mi boš povedala, kak je blo? Pa ne vem niti kje je to
< Sporočilo je popravil pupi -- 7.5.2008 22:03:06 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:00:26
|
|
|
|
Freycha
|
ne ne.. boš ti meni povedala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 22:07:39
|
|
|
|
Freycha
|
iz krožnega greš proti pesnici, pa ko pride v Pesnico, greš na prvem nesemaforiziranem križišču desno, pa potem tik pred mostom levo na parkirišče. Na hiši piše Corona (al Korona) zdravstveni dom. No notri greš pa ne pri glavnem vhodu, ampak še malo naprej, kjer je vhod za k dvigalu. Mimo dvigala desno je pa njena ordinacija.... ti je vsaj približno jasno kje to je?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.