|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
7.5.2008 8:54:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Rumba jaz ne kuham turške veš, ampak kar instant kavo, pa se jo potem manj voha, pa še hitreje si user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao, vse po liniji najmanjšega upora, kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 901
7.5.2008 8:55:49   
rumba
Iiiiiiiiiii, majrim je menjala slikco na avatarju!user posted image  Lepa, lepa!

Evo, neki se prebuja tam v spalnici.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 902
7.5.2008 8:56:10   
majrim
do 17.maja smo doma,pol pa letimo za 14 dni na dopustuser posted image ...še en teden za razpakirat,pa delat......................user posted image ...ti se kar javi....kava ne uideuser posted image user posted image user posted image
freycha...tebe bo kej neslo na obalo letos??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 903
7.5.2008 8:56:49   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Iiiiiiiiiii, majrim je menjala slikco na avatarju!user posted image  Lepa, lepa!

Evo, neki se prebuja tam v spalnici.....

jaaaaaaaaaaaaauser posted image ...ta je od včeraj popoldanuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 904
7.5.2008 9:07:50   
Freycha
Majrim na SLO obalo dvomim razen, če gremo za en dan na izlet..... sicer gremo pa letos na Pag na dopust.....

rumba zakaj bi si komplicirala življenje?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 905
7.5.2008 9:39:03   
SANEK1
Freycha, razen tega da je tečna, kaže zaenkrat dobro...upam, da tak tudi ostaneuser posted image
Dragi pa je še kar bogi, je raje kar doma ostaluser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 906
7.5.2008 9:48:54   
Freycha
sanekova a bo lahko za tiste dve, tri urce brez tebe?

rožica82 a bi vi tudi na piknik prišli??

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 907
7.5.2008 10:04:54   
Freycha
zdele sem delala vaje za trebuh, rit, boke, roke in prsni koš, pa se mi je mala tak smejala zraven in mi nagajala, da je šlo še meni full na smeh user posted image user posted image user posted image  pomoje si je mislila: baba zmešana, kaj pa se ti greš, itak si ko nasedel kit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 908
7.5.2008 10:57:04   
baja*
dober danuser posted image  res je dober, lep, sončen... pa še mir mam trenutno, ker mali spiuser posted image
Manca čestitke za prve samostojne korakece, bravo!user posted image user posted image user posted image
zvesta pozdravljena nazaj!user posted image  Fajn te je spet brat!user posted image
češnca ful lepa fotkauser posted image  taka umetniška....
madejka Rene pa ni glih nekaj ekstra agresiven, edino v moje lase se spusti, kak ima prilikouser posted image  pa glih tam nad uho vleče, ko boli ko svijauser posted image , tu pa tam tud ugrizne, sam za joško me še niuser posted image

pojma več nimam, kaj sem še htela komentiratuser posted image , vas že od včeraj berem po delih pa sem vse pozablauser posted image

lp

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 909
7.5.2008 12:05:26   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Corfu, sta pa zgodnji za soncka. Men je se mal prevec frisno zunaj .

pa veš kako pali tle??...je zunaj že 17 stopinj...se vidi,da prihaja poletje

Kak si vaznauser posted image . Ampak a ves da sva sla potem ven ,sem oblekla jopico za vsak slucaj in mi je bilo vroooce. Tak da nimate sam pri vas take hiceuser posted image user posted image . Kam pa greste na dopust? To me je ze vedno zanimalo, kam grejo na dopust tisti, ki zivijo ob obali.

< Sporočilo je popravil kapica -- 7.5.2008 12:09:27 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 910
7.5.2008 12:08:48   
kapica
Jaz sem si ap zdaj skuhala kavico. Me malo glava boli, ap dino spi, ker nevem kak dolgo se, raje kr izkoristimuser posted image .
Pol kosilce, ko se najeva, pa greva spet ven.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 911
7.5.2008 12:15:30   
Freycha
jaz si moram tut kavo narediti, pa mala še spi user posted image user posted image user posted image user posted image  pa upam, da še malo... potem jo pa s Sanekovo pičiva za piknik plac se menit user posted image user posted image user posted image user posted image

kapica, a si ti še vedno sigurna, da ne pridete?????user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 912
7.5.2008 12:18:36   
Freycha
bojana2 kako je zdaj z vami? pridete al ne?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 913
7.5.2008 12:35:00   
NRMM
Daaan!

Na brzino za madejko ,da posredujem podatke pri 10 mesecih.Punca raste na veliko,ampak bolj v širino,kot v dolžino user posted image .Velika je 74cm in ima 11100g user posted image .
Imela je tudi testiranje po Denverju z nalogami pri 10 mesecih in ga je opravila super,brez napake user posted image ,brihta mala.
Sicer je zdrava,ima pa sum na alergijo na pršico,čeprav bi še zanjo naj bila premala,ampak jutranjega polnega noska in kašlja kot stari ded se ne znebimo user posted image .user posted image

Freycha nas ne bo na piknik user posted image .Je varuška od tavelike organizirala kosilo z vse otročke in starše tisto nedeljo.

Ah jaz pa že brojim sitno user posted image  in še 19 dni in grem delat.Ful sem se veselila,da končno zopet grem malo v službo po skoraj 3 letih bolnišk in porodnišk,ampak zdaj me pa daje,ker bo morala Maša že v varstvo user posted image .

In čestitke vsem,ki ste praznovali in boste praznovali obmesečnico user posted image user posted image ,še malo pa bodo naši bauceki pihnili prvo svečko,le kdaj je minilo user posted image .

Lepo bodite,uživajte to prekrasno vreme.

LP

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 914
7.5.2008 13:39:07   
majrim

Corfu, sta pa zgodnji za soncka. Men je se mal prevec frisno zunaj .

pa veš kako pali tle??...je zunaj že 17 stopinj...se vidi,da prihaja poletje

Kak si vaznauser posted image . Ampak a ves da sva sla potem ven ,sem oblekla jopico za vsak slucaj in mi je bilo vroooce. Tak da nimate sam pri vas take hiceuser posted image user posted image . Kam pa greste na dopust? To me je ze vedno zanimalo, kam grejo na dopust tisti, ki zivijo ob obali.

no vidišuser posted image user posted image user posted image ...da sem pridna,ker sem ti poslala malo naše toploteuser posted image ...na dopust pa gremo na Krk...zdaj je že to stalnica 5 let,odkar sem z mojim dragim...prej pa sem obvezno hodila v hribe...to je moja ljubezenuser posted image ...ampak tudi na morje ni slabo it...se vsaj nakopam,ker tla ni prostorauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 915
7.5.2008 14:50:47   
poldy
mi2 greva pa 31.5 v Izolo na obisk in bova cel dan se potepali po obali.....ati gre pa na tekmo v Koper

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 916
7.5.2008 15:55:20   
tejči77
evo me, babike, sem ravnokar prišla domov.Sej je fan delat.user posted image sem kar boljše volje. Šiht sem oddelala. Povedala danes direktorju, da vem da je moja zamenjava dobila višjo plačo kot jaz in zahtevala pol večjo plačo. O tem da si iščem novo službo sem bila zaenkrat tiho, samo povedala sem, da s tem denarjem kot ga zdaj dobivam ne morem več preživet in da v minus ne bom več delala. Se je strinjal. Star dopust bom lahko cel izkoristila in še v začetku avgusta ni imel nič proti za letni dopust. user posted image Bomo videli kaj od tega bo potem res držalo.

Zjutraj sem se hotela javit, pa sem bila potem tako pozna, da ni bilo več časa. Zdaj grem pa mojega lubija gnjavit, naj enkrat pride prej iz službe, jaz bi se šla kopat!!!!!

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 917
7.5.2008 16:02:49   
tejči77

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Zdaj mi je pa skoraj pokrov dvignilo!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem ravnokar izvedela, da je hči od enih znancev sprejeta v vrtec, kjer so mi zavrnili Julijo. Pa je to njihov prvi otrok, ne živijo v bližini vrtca, niti tam nimajo služb, nič! Deklica je prav tako letnik 2007. Kako za vraga so vzeli njo, Julije pa ne?user posted image  Pa mi je kapnilo. Nista poročena. Očitno je ona kao samohranilka in so dobili tistih 8 dodatnih točk. Le koliko je še takih???? Ne morem vam pocedat, kako sem jezna in žalostna. Ne splača se nam biti več pošten! Hudo mi je to napisati, ker sem bila vedno poštena, a je žal, čista resnica. Najbolje da se ločiva, bom dobila vrtec, pa veliko višje otroške dodatke, plačevala manj vrtca...... Mogoče je res bolje, da dam odpoved, kot pa da delam s krajšim delovnim časom.user posted image user posted image user posted image  Res ne maram izigravati zakonov, zato ga pa nasrkam. Sej sem si sama kriva...............
Se opravičujem, sem morala dati iz sebe.user posted image

Rumba, sem brala tole, zato se jaz ne poročim, ker vem da država ne podpira družine.In zakaj hudiča bi vsi zaposleni davke plačeval, potem pa ne dobili vrtca, nezaposleni (govorim o tistih, ki so že leta nezaposleni in niso iskalci zaposlitve) bi se pa živeli iz našega denarja (govorim o mamicah, ki jih poznam in nočejo-beri se jim ne splača delat, imajo tri otroke, vlečejo socialno in doklade in so samohranilke) Ampak pri nas pa ne pali če si na papirju samohranilka (kot jazuser posted image ), ker na vpisnih polah ni možnosti za te podatke in smo v prvem krogu vsi na istem.

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 918
7.5.2008 18:09:47   
tejči77
zvesta, dobrodošla!
Mi gremo pa v petek k Muzlju na 50-letnico, da obrazložim, tja kjer naj bi mi imeli piknik.
Larisa me takoj kaznuje, če skočim na RR, polila je pasjo posodo z vodo (ne vem kdo jo je dal na tla, verjetno moja mama), BTW, mamo je danes tako izmučila, da je bila čisto na koncu. Samo to je govorila, da ona pa tega ne more, da je bila Larisa grozna in da komaj stoji. Menda se je ustrašila, da jo bom prosila še kdaj za varstvo.user posted image

Sicer je res živa, ampak jaz sem navajena. Pri previjanju kriči, brca, zvija, ni za opisat - borbe so. Grize tudi.user posted image Prejle je ušla na balkon, se držala za ograjo in stoje hopsala in na ves glas kričala. Bog ve kaj so si mislili sosedje.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 919
7.5.2008 18:14:32   
tejči77
babike, a mislite da bi bila kakšna romantična biserna kopel v dvoje (v welnesu) in potem večerja OK darilo za 50-letnico? Mislim kot bon.
Pojma nimam kaj bi kupila sestrični. Je pa taka petdesetletnica, ki ji zgleda petintrideset, ful postavca, ful urejena, na novo zaljubljena. In vse ima, odrasla sinova, novo stanovanje jaz pa nič idej, razen tale jaccuzi mogoče.

< Sporočilo je popravil tejči77 -- 7.5.2008 18:16:39 >

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 920
7.5.2008 18:15:15   
tejči77
ok, zdaj pa res konec mojega monologa, ker se tako nobeni ne bo dalo litanij brat.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 921
7.5.2008 18:23:57   
majrim
tejci...bon je super ideja,sploh za eno tako mladostnico...v dvoje bo itak še lepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 922
7.5.2008 19:10:32   
Freycha
Evo babike, prinašam novičke!!

S Sanekovo sva se odpravili k Šmartinskemu jezeru, kjer smo se zmenili za večino podrobnosti. Nekaj še ostaja odprto, ker se moramo mi zmeniti med sabo.

Torej, piknik bo 25.5.2008 ob Šmartinskem jezeru. Zbirati se začnemo nekje od 11h naprej (do 12h bi bilo fajn, da nas je večina že na kraju zločina), s hrano začnemo nekje ob cca 13.30. Jedli se bodo čevapčiči, kotleti, piščančje meso in pivske klobase, za prilogo bodo pečene bučke, pomfri, potem pa narezana zelenjava in ajvar ter gorčica. Bo ruski bife, kar pomeni, da si vsak vzame kar hoče in kolikor hoče (samo prosim ne se šparati že tri dni prej user posted image user posted image user posted image ), hrana pa pride 9€ na odraslo osebo. Kar se pijače tiče se moramo zmeniti. Ali se bo dajala pijača na mizo (po liter  vina, radenska, pa kaki sokovi in pivo), kar bo prišlo malo ceneje (iz varnostnih razlogov ne povem zakajuser posted image ), ali pa si bo vsak sam plačeval pijačo. Bomo dali kar na glasovanje user posted image user posted image user posted image  Pecivo si lahko prinesemo sami in predlagam, da vse tiste mojstrice peke, ki ste se tak važile, kako dobra peciva delate, da si kar zavihate rokave in nam prinesete na poizkušnjo user posted image user posted image user posted image Uredil nam bo tudi mizo za previjanje naših malčkov, za igrače, žoge, badminton loparje in ostalo navlako pa poskrbimo tudi kar sami. Imajo tudi pedolinote za sposojo, tak da.... če bo kdo hotel..... so mu na voljo! Zmenili smo se tudi, da ne bo komplikacij kaj pogreti v mikrovele, ali pa mogoče celo, da bi se moglo kaj malega skuhati za čmrlje.

Sanekovi je bil plac všeč in upam, da bo tudi vam. Če vam ne bo - je.bat.ga, pritožite se lahko na sončno upravouser posted image user posted image

če sem pa še kaj pozabila, bo pa sanekova še dopolnila..... jaz imam samo dve sivi celici, pa še te dve se ne zaletita skupaj takrat, ko bi ju rabila user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Freycha -- 7.5.2008 19:11:09 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 923
7.5.2008 19:30:51   
poldy
 user posted image freycha,super, kar se pijače tiče, mislim da je najbolje da si jo plača vsak sam in pije kar mu paše.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 924
7.5.2008 19:55:32   
baja*
NRMM lepo, da si se javilauser posted image . Kako testiranje je to po Denverjuuser posted image  nikol čula...

tejči men se zdi ful fajn darilo tale bonuser posted image

freycha super sta zrihtaliuser posted image user posted image  jaz sem za to, da si vsak sam kupi pijačo, jaz npr. ne pijem vina in nekih sokov, samo pir, vodo pa kafeuser posted image . Za hrano bo super poskrbljenouser posted image . A plačali bomo tam al je treba že prej dnar pobrat?user posted image  Glede peciva nič ne obljubimuser posted image , sicer se pa tak nikol nisn kaj važla, da obvladam pekouser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.