Freycha
|
Evo babike, prinašam novičke!! S Sanekovo sva se odpravili k Šmartinskemu jezeru, kjer smo se zmenili za večino podrobnosti. Nekaj še ostaja odprto, ker se moramo mi zmeniti med sabo. Torej, piknik bo 25.5.2008 ob Šmartinskem jezeru. Zbirati se začnemo nekje od 11h naprej (do 12h bi bilo fajn, da nas je večina že na kraju zločina), s hrano začnemo nekje ob cca 13.30. Jedli se bodo čevapčiči, kotleti, piščančje meso in pivske klobase, za prilogo bodo pečene bučke, pomfri, potem pa narezana zelenjava in ajvar ter gorčica. Bo ruski bife, kar pomeni, da si vsak vzame kar hoče in kolikor hoče (samo prosim ne se šparati že tri dni prej ), hrana pa pride 9€ na odraslo osebo. Kar se pijače tiče se moramo zmeniti. Ali se bo dajala pijača na mizo (po liter vina, radenska, pa kaki sokovi in pivo), kar bo prišlo malo ceneje (iz varnostnih razlogov ne povem zakaj ), ali pa si bo vsak sam plačeval pijačo. Bomo dali kar na glasovanje Pecivo si lahko prinesemo sami in predlagam, da vse tiste mojstrice peke, ki ste se tak važile, kako dobra peciva delate, da si kar zavihate rokave in nam prinesete na poizkušnjo Uredil nam bo tudi mizo za previjanje naših malčkov, za igrače, žoge, badminton loparje in ostalo navlako pa poskrbimo tudi kar sami. Imajo tudi pedolinote za sposojo, tak da.... če bo kdo hotel..... so mu na voljo! Zmenili smo se tudi, da ne bo komplikacij kaj pogreti v mikrovele, ali pa mogoče celo, da bi se moglo kaj malega skuhati za čmrlje. Sanekovi je bil plac všeč in upam, da bo tudi vam. Če vam ne bo - je.bat.ga, pritožite se lahko na sončno upravo če sem pa še kaj pozabila, bo pa sanekova še dopolnila..... jaz imam samo dve sivi celici, pa še te dve se ne zaletita skupaj takrat, ko bi ju rabila
< Sporočilo je popravil Freycha -- 7.5.2008 19:11:09 >
|