|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
6.5.2008 22:15:49   
poldy
Ja men je tud ura všeč, al kva?user posted image

zvesta, dobrodošla nazajuser posted image

kar pa se agresije tiče, ja, ja, tud men so podobne reči še kako dobro poznane(se pa tud včasih rada stisne, sploh če me en cajt ne vidiuser posted image )kot grizenje, ščipanje, ipd...

Nč, glede na to da sem sama kle gor(al pa ste skriteuser posted image ), grem jest kr spat, ker v leže "zob" manj boli

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.5.2008 22:16:17   
poldy
jeeeee novo stran sem odprla user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.5.2008 22:16:49   
poldy
Lahko noč!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.5.2008 22:43:16   
pupi
Zvesta user posted image user posted image user posted image .

Freycha mene ni noben obveščal pa nisem vedla kje bo piknik, no nekje okrog Celja mi je blo znano user posted image user posted image user posted image !!

Madejka naša baje ščipa, ampka mene še ni do zdaj, je pa taščo danes naščipalauser posted image user posted image user posted image . Se je drla kot, da ji je kožo dol potegnila, pa saj pa te ni tak hudo!!!user posted image user posted image user posted image  Meni se edino na lase obesi, ko jo k sebi dvignem.

Pa ma ma ma ma mi non stop govori. Me je v posvetovalnci (ko sma pač mele) P vprašal, da če ko ma ma ma govori, če misli s tem na mene, pa se mi to takart ni zdelo, zdaj pa me prav gleda, al pa če ji kaj rečem začne to delat, jupiiiiiiii!! Daj rečite, da vaša pa nobena to ne dela user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Boma vsaj tu frajerkeuser posted image user posted image

Tu sem sama in bom kar zaklučla za danesuser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.5.2008 22:46:59   
Freycha
pupi bilo je nekajkrat napisano, samo če ne spremljaš... hudiča, nisem jaz kriva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.5.2008 22:59:52   
madejka
Ja evo Freycha, zdaj te bomo pa še mogle brat?user posted image user posted image user posted image hecam se, jaz vedno vse preberem, samo zapomnim si neuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.5.2008 23:00:30   
madejka
Aja pupi naš govori mamamama, samo še ne misli mene... bolj hranouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.5.2008 23:10:11   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Aja pupi naš govori mamamama, samo še ne misli mene... bolj hranouser posted image

Ja ti si hrana po imenu mama user posted image user posted image . Pa vsaj malo veselja bi mi pustla, da bi jaz mislila da samo moja mene misli, ostli pa v tri dni pač to govorijo. Ker naša pač ne bo telovadec ampak mislec user posted image user posted image user posted image .

Freycha pa res nisi ti kriva, vešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.5.2008 23:14:37   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ja evo Freycha, zdaj te bomo pa še mogle brat?user posted image user posted image user posted image hecam se, jaz vedno vse preberem, samo zapomnim si neuser posted image

jah še nalašč dajem v neke kričeče barve, da boste ja vsaj to prebrale, pa vam tut to ne rata user posted image user posted image user posted image  al pa vam tut tolk ni, da bi si zapomnile user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.5.2008 23:17:07   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

al pa vam tut tolk ni, da bi si zapomnile user posted image

Ja zdaj ko sem prebrala, si pa ja bom zapomnila!!!!!!!! Ne bit žalostna user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 885
7.5.2008 7:37:00   
Ajvy
jutro

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 886
7.5.2008 8:19:08   
Freycha
jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 887
7.5.2008 8:22:12   
rumba
Ooooooo, danes pa še ni kavice? Vam je je zmanjkalo, a?user posted image
Evo, bom pa jaz kuhala:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pupi, tole je zate, za tvojo dušo: me je ta teden v RA vprašaal, če me že pokliče....... pa jaz neki mencam, da je, ma-ma-ma-ma-.... že čeblja, samo da se mi ne zdi, da s tem mene misli (bolj bi rekla, da hranouser posted image ), pa mi je rekla, da je to res zelo melo verjetno, da to zelo redki v tej starosti prav razumejo. Tako da, bravo Naja!!!! Frajerka si!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 888
7.5.2008 8:22:51   
rumba
Freycha, a si kuhala v drugi kuhinji, da te nisem videla? Pa še zavohala nisem?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 889
7.5.2008 8:30:33   
SANEK1
Dobro jutro...
Freycha in Rumba, hvala za kafeuser posted image user posted image user posted image

Zvesta, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Naja, bravo za ma-ma-ma-ma...user posted image user posted image user posted image

Manca, frajerka-super za prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

Rumba, še 1xuser posted image user posted image user posted image   za naš sistem...si že kaj boljeuser posted image

Anžej, kak si lepuser posted image user posted image user posted image

Dita, ti kr ščipni mamo nazajuser posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem pozabla in vsak dan znova pozabim pohvalit Reneja in Manco...oba sta taka user posted image

Poldy, vi2 kar pridita sami...bo tam več kot dovolj atekov, ti bomo kakega posodle ( ampak samo zato, da ti popazi Uršouser posted image user posted image user posted image )

Tak to je iz glave, verjetno sem še na kaj pozablauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 890
7.5.2008 8:32:29   
kapica
Jutro!
Rumba, a si boljse danes? Saj ni tak sistem sam pri nas v slo, povsod je za en drek. Tam ko je pa ena stvar v redu, pa je druga okej. Jaz se vedno najbolj razburjam zarad sihta, da delas kot norc, se hoces kao izkazat, pa pridejo one babe z lenimi ritami boljse skoz. Eh, pa saj zdaj nismo na sihtuuser posted image .
Madejka, ja, mi mamo tud borbe na previjalni. In kaksne!!! Res zivce gubim, za grizenje in scipanje sicer ne morem rect, zato me pa vkrampne tolkokrat, da je grooozauser posted image . Pa vem da to ni namerno, sam previjalna je pa obup.
Zvesta, kaaak lepo da si se oglasilauser posted image . A siv  redu, Izak lepo raste, te jeziuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 891
7.5.2008 8:32:59   
corfu
Jutro user posted image

Hvala za kafe, Freycha, Rumba user posted image

Šibava ven na sonček....se javim kasneje user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 892
7.5.2008 8:34:58   
kapica
Pupi, bravo za Najo, tu je pa res zmagalauser posted image .

Nocka bila v redu, je bil mali ze hitro buden, tako da ze spi prvo rundo. Ne vem kako dolgo bo trajalo, ampak za slucaj, da bo samo pol ure, raje ne grem nazaj spatuser posted image .

Zunaj ej spet cudovito vremeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 893
7.5.2008 8:37:08   
kapica
Corfu, sta pa zgodnji za soncka. Men je se mal prevec frisno zunajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
7.5.2008 8:41:05   
kapica
Evo, pa je buden. Je nek glaasen motorcek mimo peljal in ga je zgleda zbudilo. Grooza.

grem naprej

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 895
7.5.2008 8:43:17   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Corfu, sta pa zgodnji za soncka. Men je se mal prevec frisno zunajuser posted image .

pa veš kako pali tle??...je zunaj že 17 stopinj...se vidi,da prihaja poletjeuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 896
7.5.2008 8:46:23   
rumba
user posted image majrim, 17 stopinj???user posted image user posted image  A lahko pridem k tebi?user posted image

Julija pa še vedno spi.user posted image

Ja, kapica in sanek, danes sem že boljše. Hvala za skrb.

< Sporočilo je popravil rumba -- 7.5.2008 8:47:03 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 897
7.5.2008 8:48:49   
Freycha
Rumba jaz ne kuham turške veš, ampak kar instant kavo, pa se jo potem manj voha, pa še hitreje si user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanekova sta ok?user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 898
7.5.2008 8:51:15   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ...te dneve je res super...kar naj bo,ker odhajamo kmalu na dopust,pol pa služba
user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 899
7.5.2008 8:53:44   
rumba
majrim, mogoče nas pa res kak dan zanese dol, pa se ti javim. Sem se že siskimiski napovedala, da mogoče uletim.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.