![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:15:49
|
|
|
|
poldy
|
Ja men je tud ura všeč, al kva? zvesta, dobrodošla nazaj kar pa se agresije tiče, ja, ja, tud men so podobne reči še kako dobro poznane(se pa tud včasih rada stisne, sploh če me en cajt ne vidi )kot grizenje, ščipanje, ipd... Nč, glede na to da sem sama kle gor(al pa ste skrite ), grem jest kr spat, ker v leže "zob" manj boli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:16:17
|
|
|
|
poldy
|
jeeeee novo stran sem odprla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:16:49
|
|
|
|
poldy
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:43:16
|
|
|
|
pupi
|
Zvesta . Freycha mene ni noben obveščal pa nisem vedla kje bo piknik, no nekje okrog Celja mi je blo znano !! Madejka naša baje ščipa, ampka mene še ni do zdaj, je pa taščo danes naščipala . Se je drla kot, da ji je kožo dol potegnila, pa saj pa te ni tak hudo!!! Meni se edino na lase obesi, ko jo k sebi dvignem. Pa ma ma ma ma mi non stop govori. Me je v posvetovalnci (ko sma pač mele) P vprašal, da če ko ma ma ma govori, če misli s tem na mene, pa se mi to takart ni zdelo, zdaj pa me prav gleda, al pa če ji kaj rečem začne to delat, jupiiiiiiii!! Daj rečite, da vaša pa nobena to ne dela !!!!!!!! Boma vsaj tu frajerke Tu sem sama in bom kar zaklučla za danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:46:59
|
|
|
|
Freycha
|
pupi bilo je nekajkrat napisano, samo če ne spremljaš... hudiča, nisem jaz kriva
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 22:59:52
|
|
|
|
madejka
|
Ja evo Freycha, zdaj te bomo pa še mogle brat? hecam se, jaz vedno vse preberem, samo zapomnim si ne
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 23:00:30
|
|
|
|
madejka
|
Aja pupi naš govori mamamama, samo še ne misli mene... bolj hrano
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 23:10:11
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Aja pupi naš govori mamamama, samo še ne misli mene... bolj hrano Ja ti si hrana po imenu mama . Pa vsaj malo veselja bi mi pustla, da bi jaz mislila da samo moja mene misli, ostli pa v tri dni pač to govorijo. Ker naša pač ne bo telovadec ampak mislec . Freycha pa res nisi ti kriva, veš
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 23:14:37
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Ja evo Freycha, zdaj te bomo pa še mogle brat? hecam se, jaz vedno vse preberem, samo zapomnim si ne jah še nalašč dajem v neke kričeče barve, da boste ja vsaj to prebrale, pa vam tut to ne rata al pa vam tut tolk ni, da bi si zapomnile
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.5.2008 23:17:07
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha al pa vam tut tolk ni, da bi si zapomnile Ja zdaj ko sem prebrala, si pa ja bom zapomnila!!!!!!!! Ne bit žalostna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 7:37:00
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:19:08
|
|
|
|
Freycha
|
jutro
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:22:12
|
|
|
|
rumba
|
Ooooooo, danes pa še ni kavice? Vam je je zmanjkalo, a? Evo, bom pa jaz kuhala: pupi, tole je zate, za tvojo dušo: me je ta teden v RA vprašaal, če me že pokliče....... pa jaz neki mencam, da je, ma-ma-ma-ma-.... že čeblja, samo da se mi ne zdi, da s tem mene misli (bolj bi rekla, da hrano ), pa mi je rekla, da je to res zelo melo verjetno, da to zelo redki v tej starosti prav razumejo. Tako da, bravo Naja!!!! Frajerka si!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:22:51
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, a si kuhala v drugi kuhinji, da te nisem videla? Pa še zavohala nisem?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:30:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Freycha in Rumba, hvala za kafe Zvesta, dobrodošla Naja, bravo za ma-ma-ma-ma... Manca, frajerka-super za prve samostojne korake Rumba, še 1x za naš sistem...si že kaj bolje Anžej, kak si lep Dita, ti kr ščipni mamo nazaj Zadnjič sem pozabla in vsak dan znova pozabim pohvalit Reneja in Manco...oba sta taka Poldy, vi2 kar pridita sami...bo tam več kot dovolj atekov, ti bomo kakega posodle ( ampak samo zato, da ti popazi Uršo ) Tak to je iz glave, verjetno sem še na kaj pozabla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:32:29
|
|
|
|
kapica
|
Jutro! Rumba, a si boljse danes? Saj ni tak sistem sam pri nas v slo, povsod je za en drek. Tam ko je pa ena stvar v redu, pa je druga okej. Jaz se vedno najbolj razburjam zarad sihta, da delas kot norc, se hoces kao izkazat, pa pridejo one babe z lenimi ritami boljse skoz. Eh, pa saj zdaj nismo na sihtu . Madejka, ja, mi mamo tud borbe na previjalni. In kaksne!!! Res zivce gubim, za grizenje in scipanje sicer ne morem rect, zato me pa vkrampne tolkokrat, da je groooza . Pa vem da to ni namerno, sam previjalna je pa obup. Zvesta, kaaak lepo da si se oglasila . A siv redu, Izak lepo raste, te jezi ?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:32:59
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Hvala za kafe, Freycha, Rumba Šibava ven na sonček....se javim kasneje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:34:58
|
|
|
|
kapica
|
Pupi, bravo za Najo, tu je pa res zmagala . Nocka bila v redu, je bil mali ze hitro buden, tako da ze spi prvo rundo. Ne vem kako dolgo bo trajalo, ampak za slucaj, da bo samo pol ure, raje ne grem nazaj spat . Zunaj ej spet cudovito vreme .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:37:08
|
|
|
|
kapica
|
Corfu, sta pa zgodnji za soncka. Men je se mal prevec frisno zunaj .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:41:05
|
|
|
|
kapica
|
Evo, pa je buden. Je nek glaasen motorcek mimo peljal in ga je zgleda zbudilo. Grooza. grem naprej
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:43:17
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Corfu, sta pa zgodnji za soncka. Men je se mal prevec frisno zunaj . pa veš kako pali tle??...je zunaj že 17 stopinj...se vidi,da prihaja poletje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:46:23
|
|
|
|
rumba
|
majrim, 17 stopinj??? A lahko pridem k tebi? Julija pa še vedno spi. Ja, kapica in sanek, danes sem že boljše. Hvala za skrb.
< Sporočilo je popravil rumba -- 7.5.2008 8:47:03 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:48:49
|
|
|
|
Freycha
|
Rumba jaz ne kuham turške veš, ampak kar instant kavo, pa se jo potem manj voha, pa še hitreje si Sanekova sta ok?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:51:15
|
|
|
|
majrim
|
dobrodošla ...te dneve je res super...kar naj bo,ker odhajamo kmalu na dopust,pol pa služba
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 7.5.2008 8:53:44
|
|
|
|
rumba
|
majrim, mogoče nas pa res kak dan zanese dol, pa se ti javim. Sem se že siskimiski napovedala, da mogoče uletim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.