|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
6.5.2008 9:54:16   
rumba
Uau, user posted image user posted image user posted image user posted image  Manca!!!!!

Joj, mi spomin neki štrajkauser posted image , koliko naših julijčkov že hodi?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 851
6.5.2008 10:00:26   
Rožica82
Živijo!
Punce saj bi kaj napisala, ampak preden preberem je naš škratek že pokonci. Lana je zeloooo živahna, po glavi ji rojijo same neumnosti tako da mi ne preostane dosti časa za internet.
Velika je že 74 cm ma 9300g pa 8.zobkov.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 852
6.5.2008 10:02:00   
Rožica82
Pa seveda vsem julijkam in julijčkom čestitke za obmesečnice , zobke, prve korake...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica82 -- 6.5.2008 10:09:06 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 853
6.5.2008 10:37:12   
tejči77
corfu, to pa je novica, da Manca že hodi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Frajla mala. Čestitke.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 854
6.5.2008 10:40:27   
tejči77
mi smo še daleč od hoje, samo ob kavču naredi sem ter tja kakšen korak, drugače pa na vse štiriuser posted image . Da bi jo pa jaz za rokce prijela pa sploh noče. 

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 855
6.5.2008 10:40:38   
madejka
Jutro!
Corfu hvala za kavo!user posted image
Manci pa čestitke za prve korake!user posted image user posted image user posted image Ne morm verjet, da že hodijo!user posted image

Rožica lepo, da si se javila! Sem vpisala zobke. Samo teža  mi nekaj ne štima. Mam za 8. mesec napisano 9500. A je shujšala?

Kapica jaz bi tud šla v igralno skupino na tvojem mestu in v tvojem stanju.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 856
6.5.2008 10:54:33   
kapica
Rumba, ja monologe mava midve dans izmenicnouser posted image . Dino ne krici v spanju, ampak cez dan. Prej me je tud ob zivce spravil, kr naenkrat no. Pa zraven njega sem se igrala, ni prav, grem vstran, tud ni prav, tako da...
Eh, saj bo.
Manca cestiiitke, vau, kak je brzinskauser posted image . Corfu, ne, pira nocem, mogoc kak dober coctajluser posted image .

Hvala za odgovore punce, bova pa sla v igralno skupino, ce ste tako rekleuser posted image . Z spanjem bomo ze nekako uredili.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 857
6.5.2008 10:55:28   
julij
Oj!

Da se vam na hitro javim malo. Me že dolgo ni bilo. user posted image

Smo se čez prvomajske počitnice potepali po Bledu. Naužili smo se gorenjskih lepot, odpočili možgančke, se družili s prijatelji, skratka imeli smo se izredno lepo. Ana je bila pridna, nobenega dela nisem imela z njo. Ker so bile otroci, ki so malo starejši od naše, z nami, se je ful zamotila z njimi. In dobila je še spodnje dvojke, tako, da ima že 8 zobkov!

Drugače mi mala ne da dihat, zato sem kar dva dni rabla, da sem prebrala kaj ste načvekale. Pridne ste bile...user posted image

Ana je pa ravnokar šla z babico na sprehod (babica ima dopust), jaz pa sem malo izkoristila čas in sem priletela. Zdaj pa morem še malo kuhno poramat. Je bomba padla.user posted image

Nič, punce, uživajte, se kasneje še kaj javim!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
6.5.2008 13:52:38   
pupi
Manca user posted image user posted image user posted image  za korake!

No vidite Rumba zdaj pa nas šibate, ker naša Naja pa še vedno ne šiba po stanovanju, S kom pa se naj zdaj tolžimuser posted image user posted image . Mislim, da sma kar same negibne ostale. No rikverc gre počasi to pa je tudi to user posted image user posted image user posted image , niti približno to ni šibanju po stanovanju podobno. Mama v četrtek nevrofiziatrinjo, pa bomo vidli kaj bo rekla!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 859
6.5.2008 13:57:14   
madejka
Pupi no pol pa počakaj do četrtka s sekiranjemuser posted image

Babike uživajte, jaz grem delatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 860
6.5.2008 13:58:52   
pupi
Joj Rumba pa da ne bo zdaj to tak izpadlo, da Juliji ne privoščim, sem fuuuuuul vesela za njo!!!user posted image

Madejka saj sekiram se ravno ne, zdaj sem bolj upat začela da bo kaj iz nje. Upanje umre zadnjeuser posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
6.5.2008 14:38:51   
kapica
Evo, midva nazaj iz sprehoda, je bilo kr lusno, ceprav je tak vetrovno. Dino se zdaj zadovoljno igra na tleh, upam da ostane tak, dokler moz ne prideuser posted image . Ja pupi, tak kak si rekla, upanje umre zadnjeuser posted image .

Punce, a sem ze rekla da pride moja mama drug teden semuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 862
6.5.2008 14:42:07   
poldy
kapica, ne nisi rekla da tvoja mama pride. Fajn, a ne?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 863
6.5.2008 14:58:25   
rumba
Iiiii, kapica, super, da pride tvoja mama!user posted image
pupi, ne se sekirat! Julija ima pa prav poseben način premikanja. Ni to kobacanje, je kot kak ranjenec, se vleče po trebuhu (začela prejšnji teden), včeraj v RA jo je pa zdravnica dala na hladna tla, Julija je bila samo v plenički, pa jo je tako zazeblo v trebuh, da ga je pač morala dvigniti.user posted image  No, tako je pogruntala, da se da tudi po kolenih, samo na rokice se pa še ne upre. Plazi kot vojak, po komolcih.user posted image user posted image user posted image  Je pa rabila hudo vspodbudo.user posted image  Tudi Naji se bo odprlo. Pa poročaj, kaj vama bo rekla fizioterapevtka.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 864
6.5.2008 17:08:42   
rumba
Zdaj mi je pa skoraj pokrov dvignilo!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem ravnokar izvedela, da je hči od enih znancev sprejeta v vrtec, kjer so mi zavrnili Julijo. Pa je to njihov prvi otrok, ne živijo v bližini vrtca, niti tam nimajo služb, nič! Deklica je prav tako letnik 2007. Kako za vraga so vzeli njo, Julije pa ne?user posted image  Pa mi je kapnilo. Nista poročena. Očitno je ona kao samohranilka in so dobili tistih 8 dodatnih točk. Le koliko je še takih???? Ne morem vam pocedat, kako sem jezna in žalostna. Ne splača se nam biti več pošten! Hudo mi je to napisati, ker sem bila vedno poštena, a je žal, čista resnica. Najbolje da se ločiva, bom dobila vrtec, pa veliko višje otroške dodatke, plačevala manj vrtca...... Mogoče je res bolje, da dam odpoved, kot pa da delam s krajšim delovnim časom.user posted image user posted image user posted image  Res ne maram izigravati zakonov, zato ga pa nasrkam. Sej sem si sama kriva...............
Se opravičujem, sem morala dati iz sebe.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 865
6.5.2008 17:37:31   
poldy
rumbauser posted image  ti kar povej......jaz se tud strinjam s tabo!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 866
6.5.2008 19:31:49   
corfu
Rumba user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne, v naši državi se ne splača biti več pošten, pa zaradi tega ne rabiš imeti slabe vesti, takole imamo.user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 867
6.5.2008 19:58:01   
zvesta
Pozdravljene, punce!

Se me še spomnite? user posted image

No, sporočam, da sem se pri Freychi prijavila za piknik (no, vse tri sem prijavila). Da vas ne pustim čisto na cedilu. Bom pa očitno morala začet vas spet spremljat, da bom na tekočem z informacijami glede piknika. user posted image  Ker vem samo za datum, za kraj in ostalo pa še ne (upam, da ni glih na drugem koncu Slovenije user posted image )
No, pa malo sem vas vseeno pogrešala. user posted image
Nazaj vas pa ne bom brala, ker bom šla verjetno prej nazaj v službo, kot bi bila fertik. 6. del... Čveke. user posted image

Lep večer želim!

< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.5.2008 19:59:01 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
6.5.2008 20:10:36   
madejka
Ooooooooo zvestauser posted image user posted image user posted image Ke fajn!user posted image DOBRODOŠLA NAZAJ!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.5.2008 20:35:52   
Češnca
user posted image

zvesta user posted image user posted image user posted image

Manca user posted image user posted image user posted image  ti si faca!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.5.2008 20:42:48   
madejka
Češnca ti maš tud marinca?user posted image

Dajte mi povedat babike, a vaši otroci tud tak norijo? Naš je full razbojnik - grize, ščipa, krampa, se dere, vrešči, maha po žlici, brca na previjalni, da ga še previt ne morm normalnouser posted image user posted image user posted image Dojit že skor ne upam več, ker me kljub "Boli, ne smeš" ipd. grize non-stopuser posted image Dans me je tak vkrampnil, da mam črto čez pol čelauser posted image A je to normalno??? Ker meni se full preveč agresiven zdiuser posted image Sem pazla že dost otročkov, ampak noben ni bil taki divjak...
Se mi zdi, da cele dneve samo "Pusti, Ne smeš, Ne" ponavljamuser posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 6.5.2008 20:43:26 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.5.2008 21:18:19   
Freycha
Madejka slabo si ti službo opravljala, da si obveščala zvesto za piknik, če pa nič ne ve. Sedi 1!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo ravnokar prišli iz LJ in ker je mala skoraj celo pot spala, je sedaj naspana in ji ni za spat....  groza... zdej sediva in čakava, da se zmatra user posted image user posted image user posted image  sem pa jo danes poškodovala user posted image  Sem ji hotela na bodi zapet štrikec z dudo, pa sem ji ne vem kako še kožo zapela zraven in je bil valda tak krik in jok in stok, da je bilo kar groznouser posted image user posted image user posted image smo ji dajali gor mrzle obkladke, pa se je potem še bolj drla...... zdej pa samo upam, da ne bo jutri preveč plavo in boleče....

Zvesta piknik je na Šmartinskem jezeru pri Celju. Ura še ni točno določena, tudi vse ostale podrobnosti uredimo z lastnikom čolnarne jutri. Tak da pričakujem da bomo jutri imeli vse podatke....
Punce a bi vam bilo ok, da se piknik začne ob 12h? al prej, al kasneje, al kva?!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.5.2008 21:39:29   
madejka
Povedala sem ji za datum (se mi zdi, al ne zvesta?user posted image ), se pa že res dolgo nisva pogovarjali, da bi še kaj več povedalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.5.2008 22:05:55   
rumba
Ćer!
Kje ste danes?
zvesta, iiiiiiiiiiiiiii kako sem te vesela!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Češnca, fantastična fotka! Kje ste to bili?
madejka, kako mi je znano to norenje na previjalni. Jaz že počasi živce izgublja, saj je previjanje postalo pravi podvig....user posted image  Ja, pa ščipanje je redno na sporedu, sem cela v modricah.user posted image  Grize pa še ne, še ni zob.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.5.2008 22:06:51   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
Punce a bi vam bilo ok, da se piknik začne ob 12h? al prej, al kasneje, al kva?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je všeč al kva!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.