Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 12:14:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Dita in LArisa čestitke za 10. mesecev
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 12:55:29
|
|
|
|
poldy
|
kje pa je afnica??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 13:01:54
|
|
|
|
Kristina_1
|
Baja prosim če mi na ZS pošlješ TTR, da ti nakažem preden greste. Zlata si.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 13:46:52
|
|
|
|
tejči77
|
siskamiska, hudoooo, in upam da bo čimprej bolje. Larisa se zahvaljuje za čestitke in pošilja
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 21:30:38
|
|
|
|
baja*
|
ja madonca babike, nič niste pridno čvekale dans.... c c c Izlet je uspel in smo se imeli res ful lušno , po poti sma si premislila in smo ga mahnili v volčji potok, namesto v mozirski gaj, ker v volčjem še nisva bla in je res fuuuul lepo tam edino bila je grooozna gužva, ampak je bilo vseeno lušno... vse polno otrok in vozičkov , sem gledala, če bom slučajno kerega julijčka al pa julijko prepoznala poldy in kristina imata ZS. sanek vseeno hvala za info siskamiska boga pošiljam vam cel kup , tebi pa še
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 22:44:00
|
|
|
|
poldy
|
Joj, jaz sem bila pa zgleda prepozna, upam da ne boš pozabila name baja! Obvesti me prosim jaz grem spat, ker če ne bom zraven računalnika zaspala Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 22:53:57
|
|
|
|
baja*
|
poldy, kristina ne bom pozabla na vaju smo zmenjene! Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 8:27:02
|
|
|
|
poldy
|
oooooooo dobro jutro, sem prva!!!potem pa jaz kuham:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 8:41:21
|
|
|
|
Ajvy
|
Hvala Poldy za kavico...jst si bom kar dve prisvojila.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 8:48:59
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! danes sem kar malo slabe volje. Sem dala Dito na tehtnico in je v enem mesecu dobila samo 90g. Pa že prejšnji mesec ni kaj dosti gor dobila. Samo jaz ne vem, kako naj jo še več pitam. Če ji dam kak vmesni obrok (kar sem sedaj tudi probavala), pa glavnega obroka skoraj nič ne poje. V glavnem rada bi jo počasi že obrnila v stolčku, pa nam kar ne rata kako kilco več dobit..... Se pa bojim, da ima še premalo kil pri 8470g. Čeprav, ko je oblečena, je pa verjetno blizu devetih kilogramov... v glavnem gremo pa danes v Merkurja po gugalnico, popoldne ka k tašči in tastu jo zvezat in malo malo guncat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 8:55:15
|
|
|
|
bojana2
|
Ahoj... Poldy dobra kava... Smo bili včer na obali...noro dobro smo se meli... ...sam sonce pa tko žge...sej za malega sem mela kremo in je blo ok, sam za naju pa tud pomislila ne bi, da naju lahk tko ožge...mam hrbet totalno rdeč in peečeee... ...kar je pa naj huje - digitalca smo doma pozabil... ...pa take hude fotke bi lahk naredila... Se pa mali že dva jutra ob 5 zbuja... ...obup, ne vem kaj ga mede...sej drgač je pa tak dobrovoljček... A mogoče katera ve, do kdaj je odprta razstava orhidej v volčjem potoku? Pa še tole...ko greste z avtom na izlet in je vroočeee...a prižgete klimo, ko so pupe v avtu...mene mal skrbi, da ne bi zbolel...ker tud name ne deluje lih najbolj... Upam, da bo tale sonček čim dlje zdržal... ...uživajte
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 9:10:27
|
|
|
|
Freycha
|
bojana nič se bat za orhideje. Poglej link: http://www.arboretum-vp.si/RAZSTAVA-ORHIDEJ.aspx Klima se pri nama prižge avtomatično, ampak dava na minimalno pihanje, pa dvigneva temperaturo če misliva, da je premrzlo. Ampak mene to na nek način še ne skrbi, ker je mala še vedno narobe obrnjena in ji ne piha. Ko bova pa obrnila sedež, pa na sredino ga misliva dati, bova pa mogla bolj paziti ja...... Samo za kratke fure itak klime ni priporočljivo prižgati, za daljše pa počasi ohladiš avto, pa še to ne sme biti prevelike razlike, pa ni panike. Je pa tako, da so v ameriki vsi stalno pod klimam, pa so tako navajeni, da ni nobenemu nič hudega. Klima ni nevarna, če ne pretiravaš z njo.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 9:14:30
|
|
|
|
Freycha
|
Štajerke! Kam ste peljale otročke k zobozdravniku, če ste? A kar k zobozdravniku za odrasle? Jaz imam svojega še kar v LJ, ampak je tako zaseden, da ne bo hotel še tamale vzet...... ellie če ti veš, kar povej
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 9:41:37
|
|
|
|
tejči77
|
Glede zobozdravnika, Larisi je dala napotnico kar njena pediatrinja, ko sem jo spomnila da že ima velike zobke in da bi bilo morda fajn it k zobarju. Naročene sva 13. maja in so ji sami izbrali zobarja. Glede klime je pa tako, da je že jaz ne prenašam. Trenutno še ni neke potrebe, ko bo pa velika vročina, bo pa otrok manj trpel če bo ohlajeno na neko razumno temperaturo. Pa da ne piha direkt v otroka.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 9:50:12
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, Larisa se je v dveh mesecih zredila za 500g, kar se tudi meni zdi zelo malo, prejšnji mesec celo ni nič pridobila. Pa jo tudi pitam kolikor pač lahko poje. Pojma nimam kaj je to. Ali jim zdaj teža ne narašča več tako drastično? Jaz jo imam v ta velikem avtosedežu, ker je v bundici nisem mogla več stlačit v jajčko. Saj te teže so okvirne, po mojem mnenju. Pa tudi ven je hotla videt, v jajčki je norela, v tem sedežu se pa čisto rada vozi. Samo pazit je treba, da jo pravilno pripneva, ker ji včasih trakci pasov kar gor zlezejo, tisti ki imate Maxi cosi veste o čem govorim - pasova je treba dobro dol našpanat, ker imajo neko plastiko na vrhu, da lažje otroka pripneš, če si sam. Skratka, bolje sedi kot v lupinici.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 10:32:59
|
|
|
|
poldy
|
A nimajo otročki prvi pregled pri zobarju šele pri treh letih? Jaz sem tako obveščena... freycha, ne vem zakaj je zaradi tistih par gramov ne bi smela obrnit v stolčku, najbolj pomembno je da ona zna lepo sedet in da je dovolj stara, da kosti niso več tako mehke. Ker tukaj se mi zdi da je bolj pomembna starost ne kilogrami, ker pri teh letih so velika odstopanja. Naša je bla že čez 9kg, ko sva kupila stolček, pa so mi v trgovini svetovali naj še do vsaj 9. meseca počakam, da je še premlada, da so kosti še precej mehke pri 8 mesecih. A veš kako zdaj uživa ko ven vidi, jaz bi jo na tvojem mestu že obrnila, saj ima že 10 mesecev. kar pa se klime v avtu tiče, pa mi še nismo tam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 11:45:56
|
|
|
|
kapica
|
Punce, evo, pa imam spet prenosnik doma, kar pomeni da bom spet redno na liniji. Ooo, kak sem pogresala to skatlico . Freycha, jaz se ne bi obremenjevala z tezo, ce ne gre gor. Saj se sedaj skoraj ustavi, ali ne? Tako minimalno gor leze. Jaz sem dino recimo 2krat tehtala, v casu enega meseca. Torej na zacetku in na nkoncu in je imel enako kg. Kar pomeni da ni nic pridobil. Ampak je tak lepo polnjen se mi zdi, da sploh ni hudgea, pa zobeki so ga matrali in sem opazila, da velik manj poje. Nic hudega, dost popije in to je to. Za klimo, mi jo prizgemo, ce je vroce, ampak na minimalno, da skoraj ni pihanja. Pa obrneva klimo na noge, al kak bi rekla, da nam ne piha v glavo, ker tega sploh ne morem prenasat. Pa tud nasploh, ce sva imela kdaj klimo prevec, me takoj zacne bolet glava, tako da... Danes gremo ap v zivalski vrt .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 12:25:23
|
|
|
|
madejka
|
Čau babike! Mojadva uživata zunaj, jaz pa pijem mrzlo kavo od Poldy Zdaj, ko nam je P dala zeleno luč za ven it smo skoz zunaj Pa kaki sonček! Za avtosedež smo si pa mi premislili. Ne bomo vzeli Recarota, ampak Kiddya... če bo mali dobro sedel not. Mormo sporbat. No, v bistvu se je moj odločil za tega, ker je bolj varen in cenejši Gremo pa naslednji teden po njega in ga bomo koj montirali. Freycha za težo se jaz tud ne bi sekirala, če vidiš, da mala lepo raste in je zdrava Škoda, da ni Rumbe zadnje čase, bi ti kakšno povedala o pridobivanju teže Rumba pogrešamo te!!! kapica juhuhu za prenosnika! Tak, kava popita, mali je baje zaspal, ati si je prenosnika ven odnesel jaz grem pa pucat Lep dan!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 15:27:02
|
|
|
|
poldy
|
Jaz sem bla pa včeraj pridna,sem pospravljala. Danes sem rožice presadila, tiste, ki so mi od lani za na okna preživele. Moj je šel po 5 mesecih v službo popoldan.... Za avtosedež, madejka, meni ni bil všeč kiddy, ker je otroku od brade do kolen, in poleti je po mojem res prevroč, pa čisto stisne otroka, da ne more ne z rokami ne z nogami migat. Probaj tvojega odprepričat. Drugače kar se varnosti tiče je res najbolj varen, ampak je zaradi tega tudi najmanj udoben. Če se pa karkoli naredi(bohnedaj!!!)pa ti tudi v tistem ne morejo 100%garantirat, da ne bo nič narobe.... Meni se je zdel res ta recarotov edina ugodna, udobna in varna rešitev. Pojdi pogledat na amzs jevo spletno stran, kjer so rezultati od testov varnosti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 16:19:24
|
|
|
|
mateya24
|
Hey punce, samo da vas pozdravim! Predvidevam, da ste tak vse zuni in uživate... Mala je pridna...včeri jo je mal sonček dobo, ker sem jaz trapa pozabla na kremo...ampak ok...ni ji hudega... No jaz sem pa dans katastrofalne volje...najraje bi kričala od jeze....če me do večera kdo še sam grdo pogleda bom po vsej vrjetnosti še komu glavo odpulila....al pa celo odpovedala jutršnji krst...kr se mi bo drugače tak zrolalo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 18:00:14
|
|
|
|
anja7
|
Sem zaenkrat vidla sam to, da se pogovarjate o zobarjih, A niso vaši malčki pri devetih mesecih dobil vabila za pregled.Mi smo že bli, zdej mamo pa naslednjič čez 1 leto (aprila).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 18:21:17
|
|
|
|
poldy
|
meni so rekli da pri 3 letih grejo k zobarju. Zgleda, da je v vsakem mestu drugače......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 20:34:34
|
|
|
|
Freycha
|
No, sva z dragijem danes vseeno obrnila zic naprej in je full uživala, full je gledana naokoli, na koncu je pa tudi zaspala, kar je zagotovo dober znak. Aja, pa na sredino sva jo dala in je definitivno najboljši (za nas) plac Mah sej vem sam jaz sem full obremenjena s tem kilam. Zase, ker jih imam preveč, Dita jih ima pa po moje premalo pa štajerke očitno niso še peljale k zobarju tamale, al jih pa ni tu gor
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 20:51:44
|
|
|
|
tejči77
|
poldy, men se tole pri treh letih zobar zdi mal sumljiv. To pomeni, da so nekateri zobje stari vsaj dve leti preden vidijo zobarja. Če ne druga, vsaj kakšen nasvet zobarja prav pride. Lariso so pri devetih, ko je imela razvojno naročili in mislim, da je marsikje drugje enako in prav je tako. Poznam pa eno mamico, ki je imela otročka s hudimi problemi z zobmi že pri dveh letih, tako da nikoli ne veš, verjetno bi ona drugače ravnala, če bi bila prej pri zobarju.Moj nasvet je, da pri p vztrajaš, da jo naročijo že zdaj.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 3.5.2008 20:53:06
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, bravo za zic, se mi je kar zdelo, da bo vesela spremembe.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......