Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 18:15:11
|
|
|
|
tejči77
|
živjo čvekice. Mi smo doma. Imeli smo se suuuuuuuuuper.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 18:16:13
|
|
|
|
tejči77
|
Vas grem najprej malo prebrat in če bo čas se potem javim.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 18:23:59
|
|
|
|
tejči77
|
poldy, ikea je najbližje v grazu, pri roki mariborčanom. Kolikor vem je na vaši strani, torej v Celovcu ni. Je pa lep izlet po avtocesti iz Celovca v Graz. Sem se enkrat tam peljala in je fenomenalno.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 18:39:19
|
|
|
|
bojana2
|
Ahoj... Sam na hitro ...se nam kr dogaja tale teden...pa ne morem verjet, da je že četrtek... ..ko je lepo, gre s svetlobno hitrostjo vse mim... Sem ta teden končno naredila generalno...sem čistila stanovanček k zmešana...sej mi je tud lubi mal pomagal, sem pa vseeno utrujena. No naslednje dneve pa sam uživamo...jutri šibamo na obalo se mal sončku nastavljat, v soboto pa v ZOO... Fajn se mejte...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 19:38:29
|
|
|
|
baja*
|
Dans je bil pa ful lep dan čevapi so bli njaami zravn pa cela skleda šopske in en pir... Pol sta nas še tašča in tast presenetila z obiskom pa še sladico sta prinesla. In smo se vsi skup imeli res lepo... sem zelo presenečena, skor šokirana freycha zibelka ima samo štrike, podobno majo tud v Hoferu, če si jo slučajno vidla, sam men se zdi tista malo manj... kak bi rekla,... kompaktna no poldy kaj pa vem, če se lahko otrok res prekucne čez kinderpet... naš se skoz postavlja in se drži ograje, sam mi nekak ne deluje, da bi lahko prek padel Midva imava namet it v AUT, samo še nisma ziher kdaj... morma še varstvo za Reneja zrihtat, ker nama ga ni zravn za vlačit. Ko/če boma šla, ti pravi cajt javim. sosedje: naš sosed ima v naselju samih hiš delavnico hudič žareči, kak mi včasih dekl dvigne, ko skoz neka cvili, ruži, piska... pa na vse zgodaj zjutraj sode mečejo po tleh... groza! Poleti je še huje, ker majo okne odprte tejči pozdravljena nazaj bojana sta bla pa pridna vidva z dragim Babike, mi imamo namen it jutri nekam na izlet, ampak še ne vemo, kam naj ga mahnemo... ideje prosim... Kaj vse je za videt pri Jelenovem grebenu? ok, za jelene vem , a še kaj? A ni tam neka kao pravljična dežela z nekimi hiškami v gozdu Lepo izkoristite vikend!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 20:58:49
|
|
|
|
poldy
|
Joj, baja ja lepo prosim, če mi boš povedala, če boš šla. Hvala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 21:05:27
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Nimam kaj dost za napisat Maj je boljši, kar se mu pozna tud na energiji... spet je ima preveč in ga komaj krotimo, ker ne sme preveč divjat. Zdaj mi je zaspal ko klada Mi2 greva pa film pogledat pa čebulno solato zravn jest Poldy mi tud nimamo namena it, mogoče bo pa moj brat kaj šel, pa ti sporočim! Baja Sanekova je bila pred kratkim na Jelenovem grebenu al sem sanjala to V glavnem lepo je tam. Lahko si še grete Olimje pogledat (mmmm čokolada!) pa k Halerju na kosilo O kaki vasici v gozdu (meni to sliči na grozljivko ) pa nič ne vem Babike izkoristite lepe dneve še za nas! Uživajte!
< Sporočilo je popravil madejka -- 1.5.2008 21:08:51 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 21:36:43
|
|
|
|
Freycha
|
jaz bom pa jutri umrla od dolgčasa ker je moj najdražji cel dan v službi, pa prazniki so, kar pomeni, da nikogar nikjer ne bo za sprehod in bo doooolllgggg dan. Aja, pa še full kasneje pride iz službe domov Upam le, da bo vreme, da bom probala biti čimdlje zunaj..... sicer pa nič novega no..... madonca se nam nič ne dogaja, ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 1.5.2008 23:25:09
|
|
|
|
Kristina_1
|
Baja jaz bi tud prosila, če bi mi lahko 2 antilopa prnesla, če boš mela prostor. Glede pravlične dežele, pa je bl za večje otroke in nismo šli pobližje pogledat, k so ble kr ene čarovnice pa kr neki tam, no pa hiške so ble tud tam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 7:53:42
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! Joj, jaz sem se s takim glavobolom zbudila Upam, da bo kmalu minil, ker mi kar razbija v buči. Vreme je hvala bogu lepo, naj tako tudi ostane...... samo še ene 13. ur, pa bo moj dragi doma
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:07:21
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, saj bo! Pa še krasen sončni dan je. Čestitke Diti za 10 mesecev.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:08:40
|
|
|
|
tejči77
|
Moj dragi je tudi danes nepričakovano sredi noči odšel delat, kdaj se vrne se mi ne sanja. Danes se ne bom sekirala.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:13:57
|
|
|
|
Freycha
|
ooo sej res, danes ima Dita 10m sem čisto pozabila..... joj, pa nisem je zmerila in stehtala se vidi, da me boli glava Pa Larisi tudi čestitke za 10m sem prebrala tvoj blog... madonca ima že dolge lase tamala pravi cuker je
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:16:25
|
|
|
|
baja*
|
Dobro jutro! Rene je že dva dni ful zgoden, dans je bil že ob 6:15 auf , sem ga vzela pol k nama v pojstlo, ampak to glih ni več podobno cartanju , mali tako galamo dela, da nimaš drugega, kot da vstaneš... poldy in kristina ko boma šla, vama javim... freycha probaj oni recept od včeraj, kafe z limono. Pa naj ti hitro mine teh 13 ur brez dragega! Dita in Larisa čestitke za 10 mesecev! Za izlet se še nisma čisto odločla, verjetno gremo v Mozirski gaj... Lep dan!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:19:38
|
|
|
|
Freycha
|
al pa arboretum volčji potok... je fuuuullll lepo tam
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:21:54
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, sem si jaz tudi ogledala vašo lepotičko. Kako lepo že hodi! Komaj čakam, da jo vidim v živo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:27:51
|
|
|
|
tejči77
|
Baja, lep izlet želim! Glede jutranjega vstajanja, naša še nikoli ni vstala po šesti uri, tako da smo navajeni in ni tako grozno. No, ko se navadiš, samo moramo pa zvečer spat že okoli 8-9 ure in midva kmalu za njo. Je pa verjetno res šok, če drugače spi malo dalj. Upam, da je to samo trenutno in da boste v bodoče spali dalj.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:30:22
|
|
|
|
tejči77
|
Jeeeeee, moj dragi je prišel iz službe! Gremo skupaj na sprehod. Freycha, naj vama čim prej in čim lepše mine dan brez lubija in atija.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 8:59:24
|
|
|
|
Freycha
|
no, dan se je že odlično začel Prevrnila je rožo, ki je na stojalu in malo je manjkalo, da ni padla nanjo. Lonec je pa seveda razbila. Zdej se pa samo dere in tečnari in nič ji ni ok...... joj, danes bo še dolg dan
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 9:32:56
|
|
|
|
baja*
|
samo za info, ker se mi mudi: poldy in kristina jutri grem v AUT, se še zvečer javim!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 9:38:55
|
|
|
|
anja7
|
Dita in Larisa vse lepo za dopolnjeni 10.mesec. Pa mamico in očija ubogat, če ne bo . Freycha upam, da bo tole voščilo Diti kej zaleglo.Sploh 2.del . Aja, pa še ene 11ur, da tvoj dragi pride domov. Lej kok čas leti . Men pa očitno dons dogaja.Sem že zdele za hece.Če smo pa ful dobr spal. Se je Tilen zbudu ob 2, pol pa ob 7.30. Zdej mam pa preveč energije.Dragi pa še spi, ker ga grlo pa noge bolijo.Midva greva pa vn na sončka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 9:55:02
|
|
|
|
SANEK1
|
Dita oin Larisa, vse najboljše babiki
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 10:03:01
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Trenutno pijem , Živa razmetava, Dragi pa je šel v trgovino. Včeraj smo spet ful uživali, sicer glih ko smo se pripeljali na Pohorje se je vlilo, smo pa spremenili lokacijo in šli v Dom upokojencev in čaga se je nadaljevala Živa je bla fascinirana nad vsem dogajanjem, mazala je bedro in letance iz žara, malo spala, spet jedla, se igrala...in zvečer zaspala sama od sebe Baja, ti si spraševala za J. greben. Verjetno ste tak že šli, ampak vseeno, tista pravljična dežela ni glij najbolj dostopna z vozičkom, drugač pa je luštna Freycha, ko smo se peljeli mimo vas na P. , sem vidla enega tipa ko je zalival, pa sem si mislila da je to sigorno ono ded z kosilnico. Pol pa ko smo se čez ene pol ure dol peljeli in je že pošteno lilo, je on še vedno zunaj stal, pa je še P. komentiral, kaokao t..., prej je zalival, zdaj pa dežuje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 10:09:02
|
|
|
|
siskamiska
|
Dobro jutro! Noč katastrofalna.....no coment . Včeraj zvečer je še David zakuhal na 39.2, tako da imam sedaj oba bolana. Pa možeka tud neki grlo boli in bom imela kmal 3 otroke doma...jst pa pijem. Pa še ven ne mormo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 2.5.2008 10:26:52
|
|
|
|
poldy
|
baja, super, se slišmo, lahko tudi prek zs. Še to mi povej iz kje si, da preračunam a se mi bolj splača prit iskat a po pošti. Dita, Larisa vse naj naj za 10 mesecev! Pa mamicam seveda tudi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......