Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 10:23:26
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Evo mene, evo mene za čvek Freycha in Baja, hvala za . Mam tak delodiš, da že od 8n fretam po bajti in sem se komaj zdaj dol vsedla da popijem zaslužen oz. bo kar 2 Freycha, nam tudi še noben nič ni rekel za zobošintarja, če se ne motim pa so otroški na Vošnjakovi Baja, Živa je bla prejšnji teden tudi ful zgodnja, zdaj pa je počasi spet po starem, tak da ne zgubit upanja! Mateya, uživajte danes
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 10:29:54
|
|
|
|
SANEK1
|
Aja, pa da se spet malo pohvalim Včeraj smo bli spet v Čatežkih... Kak je blo fajn, Živa je zaspala in se nas je svakinja usmilila in smo dragi, brat, nečekinja in seveda moja malenkost lahko šli na zunanje bazene Joj spet sem se prelevila v froca, ko sem vidla te vlke topogane, če nisem šla 100x gor, kolena mam cela plava Predvčerajšnjem pa sma šla z dragim kolesarit-to je šele pasalo Danes grema verjetno tudi , Upam, da me bo danes peč malo manj žulila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 10:41:31
|
|
|
|
tejči77
|
sanek1, verjamem, da si uživala, . baja, če se Rene slučajno ne vrne na stari jutranji tir, sporoči, mu bo Larisa delala družbo in boš lahko spala. Naša še nikoli ni spala dalj kot do šeste zjutraj Mi bi pa šli danes na kopanje, pa me je kar malo strah, ker še nikoli nismo bili na bazenu. A je dovolj če dam Larisi pleničke od Bambinomiota iz BC - v bistvu zgledajo kot navadne kopalke in mi glih ne delujejo, da bi lahko kaj zadržale. Al je boljš, da ji prej nabavim neoprenske? In kako dolgo je sploh lahko v vodi 10-15min in potem domov? Verjetno najboljš, da nabavimo karto za eno uro? Kako to ve prakticirate?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 10:53:23
|
|
|
|
Freycha
|
Tejči mi imamo tudi take kopalke, kot si jih opisala, ampak sem ji raje kupila v DM-u plavalne plenice..... Koliko časa v vodi? Prilagajaj se njej... če bo uživala, je lahko tudi pol ure v vodi, pa ostanete dlje od ene ure... Če se bo pa drla, je pa ni smiselno tiščati v vodi. Težko ti predlagam koliko časa, ampak če bo uživala, ji ne bo škodovalo, če bo šla tudi dvakrat ali trikrat v vodo - pomoje iii sanekova kako uživate sem vam kar malo fovš sam za modra kolena ti pa nisem nič
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 11:43:16
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Punce mi smo toliko leteči, da zvečer samo še padem. Bili smo v Zagrebu, na piknikih, včeraj smo imeli akcijo na parceli in smo vse posekali, kosili, danes je Aljaž v Mozirskem Gaju, Manca se nekje z babi šeta, mož v skužbi, jaz imam malo generalke...popoldne imava plesne, skratka pestro...Manca ima en zobek, skorajda že hodi, ko se spusti, naredi 3-5 korakov nato pa pok na kolena pa dalje ... Rumba se nekje po morju potika, vsaj kakor se jaz zasledila....šibam, je Manca nazaj...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 12:45:30
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha mater, Rene ima pa zgodnjo uro kolk pa potem čez dan spi? čez dan spi 2 rundi, vse skup cca 2-2,5 ure... to je pa tud nekaj , paše malo mira čez dan sanek saj upanje o jutranjem spancu ostaja , to me še nekak gor drži . Lej jo, ti pa res uživaš... važička prav je tak ajvy kaj si pa ti tak redkobesedna ratala? Nisi mi odgovorila zadnjič, kako je zdaj s tvojim počutjem? A si ok? tejči ojej, Larisa je pa res zgodnji tip... bom našega kr k vam poslala na jutranje urice sam glej da bosta pridna, da ne bo Dita ljubosumna corfu vi mate pa res pestro ja bravo Manca za prve korakece naš še ni tam... sam ob kavču stopica, pa še to se raje dol pokne in po štirih šiba naprej, če se fejst mudi Kje pa je afnica? Še 9 dni in pa bosta Lan in Lana pihnila prvo svečko
< Sporočilo je popravil baja* -- 4.5.2008 12:47:14 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 12:46:26
|
|
|
|
baja*
|
*maja pozdravljena javi se kaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 13:56:48
|
|
|
|
corfu
|
Še malo naših slikic...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 18:25:55
|
|
|
|
poldy
|
KAko je s piknikom? Jaz bom verjetno prišla sama z Uršo, a bo čudno zgledalo? Moj namreč nikakor nikamor noče in če se bom skoz na njega ozirala bom skoz doma.... Joj kako vam zavidam ko tako hodte v toplice pa na morje pa na piknike pa na izlete...No evo pa sem spet tam..... Ne smem se preveč sekirat zard takih stvari ane?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 20:42:11
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* *maja pozdravljena javi se kaj Madona danes me je pa baja zasačila . No da se malo javim: pri nas zobkov še vedno ni na spregled, hodimo tudi še ne, ah kaj hodimo, še plazit se naša pupa ni začela je čist prekomot ker vse dobi k riti .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 20:45:20
|
|
|
|
*maja
|
Aja ko sem ravno na liniji: a imate ve že vse mulčke v tavelikih avtosedežih? Mi smo namreč končno nabavili avtosedež. Kupili smo Roemerjevega Kinga in se kar ne morem odločit da bi dala ta malo že v ta sedež, se mi zdi še čisto premajhna .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 20:58:00
|
|
|
|
Freycha
|
Dito sva šele včeraj dala v avtosedež, pa ima 8470g. Pa se mi celo ni zdela prekrhka...... sicer te je pa maja lepo brati in še vedno čakam tvojo prijavo na piknik
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 20:59:36
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Maja mi ga še nismo dali not, ker še nismo kupli avtosedeža Sanek iii kak uživate! Baja, Tejči vam nič ne zavidam teh zgodnjih ur! Freycha kje v laškem ste bli? Al si samo pir pila?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:00:10
|
|
|
|
*maja
|
Uf Freycha nas žal ne bo na piknik zato se tudi nismo prijavili, mamo ravno tisti vikend družinske obveznosti, oz. če sem bolj natančna imamo kar tri vikende zapored družinske obveznosti .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:02:00
|
|
|
|
Freycha
|
madejka samo pir sem pila maja oproščeno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:02:35
|
|
|
|
madejka
|
Maja jaz sem pa misla, da vas bomo spoznali Poldy jaz tud pridem sama z malim, ker mojemu ni. Nič sekirat, vidve samo pridita!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:03:40
|
|
|
|
madejka
|
Eh Freycha tega sem pa jaz tud včeraj Sem si privoščila za god Dans pa ta veliko milko z lešniki in grozdjem mažem
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:05:38
|
|
|
|
Freycha
|
Maja koliko kil pa ima Mija? sicer je pa zadnjič ena napisala (joj, ne vem katera točno), da je pomembno, da so vsaj do 8 meseca vozijo v jajčki, ker so kosti še "premehke"......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:07:04
|
|
|
|
madejka
|
Poldy je to pisala, ker so ji v Recaro trgovini tak rekli...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:07:44
|
|
|
|
*maja
|
Kok kil nimam pojma po mojem okol 8500 mam v četrtek ceplenje nismo bli v posvetovalnici že od 5. meseca .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:12:44
|
|
|
|
Freycha
|
potem pa magar v četrtek pediatrinjo vprašaj....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:13:38
|
|
|
|
*maja
|
Mah kompliciram kot da bi biu to naš prvi otrok ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:14:08
|
|
|
|
madejka
|
Vidiš Freycha tak je to pri 4. otroku
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:14:21
|
|
|
|
tejči77
|
ojla, se oproščam, ker upadam sredi debate. A sem jaz že prijavljena za piknik?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.5.2008 21:15:20
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Vidiš Freycha tak je to pri 4. otroku matr kaj bi bilo šele potem pri petem .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......