|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
30.4.2008 23:00:24   
Freycha
drugam kot k tašči in tastu je ne morem dati, ker smo v bloku.......nažalost!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.4.2008 23:49:35   
yudit
Evo komaj sem zdaj pospravila grozzza, Anja hvala za info sem že gledala tak da je mogočnost da se odločim za Šibenikuser posted image sam še mojega pripravituser posted image , drugače se mi full dopade... OOOO Dita pravi cukeruser posted image pri nas na dvoriščih je tud gugalnica in mala tud full uživa v njej....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.4.2008 23:50:49   
yudit
Nič  vidim da ste že vse spokale spat , jaz tud grem počasi ker komaj gledam pa upam da bo Lea celo noč spala tak kot včerajšnjo noč...Lhko noč

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.5.2008 0:12:50   
madejka
Mi imamo pa kar navadno gugalnico, leseno na drevo obešenouser posted image Spredaj štrik, da ne pade ven, zadaj blazinauser posted image Home made stuffuser posted image

Pupi sem nekaj zastopla jauser posted image Nič me nisi prestrašila, se je pa videlo, da si imela dost skrbiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.5.2008 0:13:31   
Kristina_1
Freycha v Merkurju je gugalnica 17 €. Mi smo kr v strop luknjo zavrtal, pa dal hakelček notri in lahko gugalnico not namontiram al pa skokca.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.5.2008 0:13:38   
madejka
Aja pa nočko babike!user posted image Jutri se pa priporočam za kafe! Nikol ne vstanem dovolj hitro, da bi ga kuhalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.5.2008 8:15:19   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  malo praznične kave za vse user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.5.2008 8:28:39   
baja*
jutro
ajvy že dolgo nisem pila tak dobre kaviceuser posted image user posted image  Upam, da bo kaj pomagala proti glavobolu.... razneslo mi bo bučouser posted image

freycha mi smo kupli tako zibelko, ki raste z otrokom, v intersparu stane 20€, v pikapolonci pa čisto enaka 30€. Meni je ful všeč, Rene pa res totalno uživa v njejuser posted image . Vedno, ko stopimo skozi vrata, začne kazat proti zibelki, da bi se zibaluser posted image  

siskamiska škoda za morjeuser posted image user posted image user posted image

Kako so kaj naši bolančki? Že boljše?user posted image user posted image user posted image

Dans bomo pa lenarli... pa malo čevapov na roštilj vrgliuser posted image user posted image user posted image

Uživajte!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.5.2008 8:32:05   
baja*
aja, freycha a si si šla pol vstavit mireno?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 559
1.5.2008 8:38:08   
anja7
Ajvy hvala za kavico.Je bla tko dobra, da sem jo še mojmu ponudlauser posted image

baja vzemi tole skodelico kave od ajvy notr pa limono stisn (zanč ko sv...), ampak men ful pomaga za glavobol.
Mi  bomo tud dons mel otvoritev žara user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 560
1.5.2008 8:45:54   
baja*
anja sem že slišala za tole s kavo in limono... probala pa še ne...

dans bo po moje marsikje dišalo po žaruuser posted image sosedi so mi že parkrat take lušte delali, dans jim damo pa kontrauser posted image  no, če je sploh še kdo doma... user posted image  kakšna tišina je tu okol, po moje so vsi nekam spokali....

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 561
1.5.2008 8:47:28   
Freycha
baja a ima samo štrike, al železno konstrukcijo tudi? Hmmmm ne user posted image  nisem si je šla vstaviti user posted image user posted image  pomoje si je nikoli ne bom. Bom raje počakala, da bom 35, pa se dala sterilizirat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 562
1.5.2008 9:51:16   
SANEK1
user posted image Dobro jutro...
Ajvy, hvala za kafe, sem glih oke odprle, tak da jih rabim ene par, da pridrm k sebiuser posted image

Pupi, nič se ne sekiraj... če pa nas je blo preveč na kupu. Saj bo še priložnosti, ko se bomo srečeli, pa bomo na user posted image  šli.user posted image

Baja, ta recept je res preverjen...samo more bit čist črna kava, brez cukra, brez mleka in limona notuser posted image user posted image user posted image
Sem si tak zdravla glavobole vuser posted image , dokler nisem 1x vsega prek vrgla, od takrat pa še nisem probalauser posted image
Freycha, kak je lubana Dita na gugalniciuser posted image user posted image user posted image , pa kaka gospodična, pa saj bo jutri že 10 mesecev, Afničini pa ta mesec že 1 letouser posted image
Adijo pamet, ko čas leti, še malo pa grejo v vrtec, pol šola, disko, ...user posted image user posted image user posted image
Aja, pa škoda da smo se zgrešiliuser posted image

Jaz pa čakam, da moj pride, pol pa  gremo na Pohorje na en piknik, nekja malega piknituser posted image
Včeraj si je kupil nov skuter in je ko mali froc, zdaj ga je pšeljal pokazat njegovim...user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.5.2008 10:42:26   
yudit
Pozdrav mene pa nekaj zanima na hitro, al je danms taj park volčji potok odprt al kako, eni bi šli tja jaz pa nevem nič o tem parku. pa če katera ve če je dans tam kaj hvala

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.5.2008 10:45:30   
yudit
sanekova ti tak veš kako destinacijouser posted image za it dans sem pohorja seveda, 

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.5.2008 11:03:03   
siskamiska
Yudit jaz bi si upala trdit da je arburetum odprt, ker še nikol ni bil zaprt med temi prazniki pa je vsako leto razstava. LINK

Aja pa dobro jutro. Tukaj grmi in zdej zdej se bo vlilo.

< Sporočilo je popravil siskamiska -- 1.5.2008 11:06:27 >

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.5.2008 11:52:44   
anja7
yudit preverjeno je arboretum odprt. Sem tuki bliz doma in je bla že prejle dopoldne kr gneča na cesti zarad razstave.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.5.2008 12:15:22   
Freycha
Evo, temu se reče praznik dela user posted image user posted image user posted image  user posted image smo vsi trije eno uro in pol spali user posted image user posted image  Medve sedaj že razgrajava po stanovanju, ata pa še malo spi......

nas pa nihče ni povabil na piknik user posted image user posted image

joj, kak je pa en folk user posted image . Je prej pred eno hišo začel tip kosit travo user posted image user posted image user posted image  sploh nisem mogla verjeti, da si na praznik dela en spomne delati. Saj da o tem, da s tem moti tudi sosede, na katere se očitno požvižga sploh ne razmišljam...... bedaki!

Nič, lep dan vam želim..... uživajte!!

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.5.2008 12:28:17   
anja7
Freycha eni so res čist brez kulture. Mi smo šli tud prej na sprehod in povsod taka čista tišina, pol pa gremo tam v Homcu mimo ene ulce in motorka ropota in folk neki na strehi dela. moj je reku, da bi ga najraj kr prjavu. Mislm folk pa je.

Pr nas pa že diši piščanček in čevapi. Sem sedela zdele na terasi, Tilen zraven v  vozičku spi, ati pa peče pod kozolcem. Edin vreme bi bil lohk mal lepš. Ampak pol bi blo pa že kičast user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.5.2008 13:08:28   
poldy
gugalnica, jaz jo imam tisto iz merkurja za 17€ in je taka ki raste z otrokom, v hofru je podobna 20€ v babycentru   pa 25€ pa je kao v akciji.... Mi smo zadovoljni sem jo zadnjič kar na tramove zadaj za hišo pod nadstreškom zavezala in je Urša ful uživala, samo jaz sem pozabla da se lahko obrne če ni v tiste kaveljčke zahaklana, samo sem jo k sreči ujelauser posted image . Tako da bom zdaj raje počakala da nama ati pošvasa tapravo da se bo obesila na kaveljčke..upam da še ta teden....

eno vprašanje, a ste že kdaj pomislile, da otrok ko se postavi na noge ponoči pade čez posteljico, ker mene bi dans kmal kap, ko sem vidla da bi se to lahko naredilo, pa imam čisto na spodnji luknji pod postavljen.

o oliki, moji sosedje že skor eno leto delajo novo hišo čez cesto, in to samo ob nedeljah in praznikih....če pa jih prijavimo bomo pa skreganiuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.5.2008 14:02:49   
poldy
pa še eno prošnjo imam, če gre katera kmalu v avstrijo, jaz bi nujno rabila še en stolček antilopa če ga še prodajajo.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 571
1.5.2008 15:05:24   
anja7
poldy ja, sem že pomislila na to, da otrok lahko pade čez postlco. Glih danes se je prvič dvignu in zdej je tud mene strah, da se ne bi kej zgodil

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.5.2008 16:30:23   
Freycha
poldy Dita se že kak mesec ali dva, če ne še kak teden več postavlja na nogice v posteljici in se nagiba čez posteljico, pa ji ZAENKRAT še ni uspelo telebniti na glavo. Pa tudi dvomim, da se lahko otrok kar tak prekucne čez, ker so te posteljce zasnovane tak, da otrok ne pade kar tako čez.....

kar se olike tiče: saj če jih anonimno prijavite ne bodo vedeli, kateri so jih prijavili..... ima pa tudi mene včasih, da bi kakega prijavila ampak bolj zaradi tega, da damo tudi vsem ostalim vedeti, da se tega pač ne počne.... pa mi čisto dol visi, a se zaradi tega razumemo slabše, al se samo pozdravljamo, kot se do sedaj...

no gugalnico bova očitno tudi Merkurjevo vzela (vsaj tako je dragi rekel), da se bo tamala lahko malo gugala, ko bomo pri tašči in tastu...

smo bili na pizzi in je dragi jedel pizzo, katera ima testo iz industrijske konoplje (kanabisa), pa ni nič posebnega...... slaba pa tut ni bila.....

zdej bi šla pa spet mal spat user posted image

v AUT pa zaenkrat nimamo namena it.....

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.5.2008 16:43:42   
poldy
Ja saj jaz tudi dvomim, da bi lahko padla čez, ampak je moj paniko zagnal bolj kot jaz, da bo dno prešravbal kar na nogice bi ga nekako probal namontirat. In sem jaz čist popenila, da ne more kar vrtat pa lukne delat, kaj pa če ne bo stalo gor, pol bodo pa samo luknje ostale. Jaz še nisem slišala, da bi kak otrok res padel čez, vem pa da so plezali ko so bili malo večji, ampak takrat daš eno stranico nižje, da gre lažje pa da še vedno ponoči ne padejo čez, ko se obračajo. Sva potem pristala, da zaenkrat zamenjava jogi ki je debel 16cm, s peno debelo 8cm. 8cm pa tud ni tako malo ane?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.5.2008 16:46:46   
poldy
No, če bo ravno kera šla, pa če bo imela prostor naj mi vseeno sporoči, iskat bi pa že nekako lahko prišla, ni važno kam. Se pa takooooo zeloooo tudi ne mudiuser posted image , itak smo že toliko časa brez doma, ga imava samo pri moji mami, da bova pa še malo zdržalauser posted image . Če ne pa nama ne bo preostalo drugega kot tukaj enega kupit, ker ne veva kje je Ikeauser posted image Hvala freycha, vseeno...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......