|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
9.6.2008 23:14:07   
siskamiska
Freycha verjemi mi da če nebi blo zraven tolk varnostnikov (oni so mi v oči padli z vso njihovo opremo) da je sploh nebi nihče opazil.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
9.6.2008 23:15:21   
rumba
Je bilo pa prav smešno. Če ne bi imela okoli črno varnostnikov, je po moje nihče ne bi opazil.user posted image  Tako da, sedaj veste, zakaj so varnostniki. Aj em veri impotant end evri van mast si mi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
9.6.2008 23:16:13   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Freycha verjemi mi da če nebi blo zraven tolk varnostnikov (oni so mi v oči padli z vso njihovo opremo) da je sploh nebi nihče opazil.

Evo, vidiš v kaki ekstazi sva, da kar obe hkrati odgovarjava. To mi deli Buševa!user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
9.6.2008 23:20:47   
Freycha
mislim... kaka čast, da se sploh menita z mano user posted image

sej če ne bi bilo varnostnikov, jaz tudi v Benetkah ne bi videla Liz Tayloruser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
9.6.2008 23:21:00   
pupi
Čer!

Ne vem, če se naj vključim v pogovor al ne, ker jaz pač nisem vidla Buševe nimam kaj za napisat user posted image user posted image user posted image user posted image . Sta pa prave vidve Rumba in Šiškamiška, kak vama uspe tak podobno odgovarjat, sem morala prav pogledat, če ni ena 2x napisala user posted image user posted image .

Piknik, kdaj, kje user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
9.6.2008 23:23:12   
siskamiska
a še ne greš spat?

Jst sem se nažrla navihančkov in češenj da zgledam k da bi bla ene 7 m noseča, pa hlače za na ohcet sem si končno zlikala, zdej pa še protezo umijem da bom mela lep gobec za jutr za zobarja pol pa v mižule mažule.

Še dobr da se ga Buševa ne piše ga Puševa user posted image user posted image .
Pol bi se pa za njo drla ga Puš Puš

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
9.6.2008 23:24:13   
rumba
Pupi, piknik bo 14. septembra, za plac se še pa nisem odločila.user posted image user posted image user posted image

siskamiska, a si spregledala, kdaj dobim štrudel?user posted image

Tako, kruhek je pečen. Meni se je čas iztekel, tako da vam samo še zaželim mirno nočko.user posted image
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
9.6.2008 23:24:42   
siskamiska
Pupi sva se dobr zmenili da obe enak laževa a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2733
9.6.2008 23:25:32   
rumba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2734
9.6.2008 23:26:46   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

nisem Rumba, sam če boš mene čakala da štrudel spečem se bo ga Buš res v go. Puš prej preimenovala.

Me je pa sestrca prej klicala da ga je spekla in da me čaka pr tašči 

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
9.6.2008 23:28:07   
siskamiska
grem spat, dost neumnosti

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2736
9.6.2008 23:28:46   
rumba

nisem Rumba, sam če boš mene čakala da štrudel spečem se bo ga Buš res v go. Puš prej preimenovala.

Me je pa sestrca prej klicala da ga je spekla in da me čaka pr tašči 

OK, pol se pa jutri dobimo pri tvoji tašči.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2737
9.6.2008 23:29:28   
rumba
Jaz tudi zares pakiram. Nočko vsem!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
9.6.2008 23:33:26   
pupi

user posted image user posted image user posted image

Rumba LN, tudi ostale lepo spite jaz sem se samo malo oglasila, predvsem zaradi rumbe in šiškemiške, ker sta ble tak posrečene user posted image .

Moram se samo pohvalit Freycha, da je naša Naja bla zdaj že 2x po tistem, ko smo me ble v igralnici v Europarku in se ji meša kak uživa, spi pa tudi pol ko top. V soboto je bla ful gužva in se sploh ni bala živžava, škoda samo, da ni ta igralnica nekje na prostem user posted image . Aja pa danes sem komaj vidla, da bi naj bli otroci stari 3leta, da bi se lahko igrali tam user posted image  No, midve boma hodle med tednom dopoldan ko je praznouser posted image user posted image .

Lepo spite babike, LN

Neposredna povezava do sporočila: 2739
9.6.2008 23:34:37   
pupi

Pupi, piknik bo 14. septembra, za plac se še pa nisem odločila.user posted image user posted image user posted image

Zaradi mene je lahko tudi v Lj al pa še boljše pri majrim na primorskem, mi pridemo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.6.2008 0:02:18   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zaradi mene je lahko tudi v Lj al pa še boljše pri majrim na primorskem, mi pridemo user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh nič ni blo cartanja dans... je bil dragi na biljarduuser posted image Igrce sem špilalauser posted image Pa nisem vidla da čvekateuser posted image

Rumba user posted image kak lepo, da me pogrešaš!

Nočko babike!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
10.6.2008 7:54:56   
Ajvy
jutro....kake čveke, jst sem bla že ob pol devetih v pojsteljiuser posted image user posted image user posted image

kavicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
10.6.2008 8:00:12   
bačko
Jutro!No pa smo prišli iz morja.Vreme je bilo grozno.user posted image Imeli smo 3 dni sonce potem pa dež in 15 minut sonca.Tako da smo se bolj malo kopali in veliko sprehajali.user posted image
Križ je uredu.Za nazaj še nisem prebrala.Bom pa takoj ko bom imela čas.Selitev v novo stanovanje lepo poteka.Kuhinjo so nam včeraj pripeljali, jutri mi pride keramičar položiti ploščice na steno v kuhinjo, v četrtek pa pridejo sestaviti kuhinjo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
10.6.2008 8:24:38   
rumba
Jutro!
Ajvy, hvaal za kavico. Sem si že postregla.user posted image
bačko, škoda za vreme, ste se pa vsaj našetali. Tudi to je lepo.user posted image  Pa lepo, da vam gre selitev tako fajn.
madejka, itak da te pogrešam.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
10.6.2008 8:36:35   
bačko
Tejči in Freycha super za vrtec!user posted image
Zvesta to pa so kar močne opekline!Boga!
Bojana čestitke za pogodbo!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
10.6.2008 8:39:29   
bačko
Žana je tako uživala va bazenu, da ko sem jo dala ven jo jokala ko zmešana.Ona bi bila kar naprej v vodi.Moram ji kupiti bazenček, da ko bomo na Igu ji ga bom dala na balkon in bo uživala.
Ljubljančanke zanima me če bi katera šla na bazen Plava Laguna?Jaz bi en dan full šla.porodniška mi poteče v nedeljo in potem sem še en teden na dopustu potem pa grem delat.
Nekaj sem zasledila da se pogovarjate o nekem pikniku.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
10.6.2008 8:43:09   
bačko
Vsem želim za rojstne dneve vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
10.6.2008 8:46:04   
kapica
Jutrouser posted image !
No, vidim da ste vceraj zacele cvekat ko sem jaz odsla. Pa sem hotela spat, ampak sem raje se pogledala nogomet do koncauser posted image .
Backo fajn za dobro selitev, za morje pa, saj tud ce je dezek, vazno da ste okolje mal spremenili.
Ajvy, hvala za kavico, danes bom pa tud jaz eno, ker me kr ocke pecejouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
10.6.2008 8:56:48   
Freycha
joj, jaz sem čisto netipična mama ratala....spoloh nisem pohvalila Dite, da je začela samostojno stati. Ji je to tako všeč ratalo, da sedaj zraven pije, ploska, vse kar hočeš.... samo, da pokaže kako zna sama statiuser posted image user posted image user posted image

Aja, sicer pa dobro jutro!

hvala Ajvy za kavouser posted image user posted image user posted image

rumba z datumom se strinjam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
10.6.2008 9:41:29   
madejka
Jutroooooo!

Ajvy tnx za kavo!user posted image
Bačko user posted image za morje in selitev. Mah tud če je bil dež... kaj bi jaz dala za malo morjauser posted image

Diti user posted image za samostojno stanje!

Rumba mi bomo verjetno tisti vikend praznovali bratov roj. dan, ampak bomo že nekakuser posted image

Kapica ti si pa čisto divja ratala z nogometomuser posted image

Kaj se pa mojmu malemu dogajalouser posted image Je včeraj zaspal v avtu ko smo se peljali domov s piknika (ob 19.!!!) in sem bila prepričana da ne bo spal. Ob devetih ga je že vrglo in je spal dans do 9.!!! Mislim... haloo?user posted image Saj ne, da ni pasalo, ampak...user posted image
Zdaj grem pa cote obesit pa ven na sooooooončkaaaaa!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.