|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
20.5.2008 15:32:15   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Hej punceuser posted image

pa se oglašam po doooolgem času. Sem spet na bolniški, tak da imam končno čas malo več prebrat tukaj. Letos res nimam sreče...končno sem našla ok službo, pa se mi zdi, da sem nonstop na bolniški. Zdaj sem poleg vsega dobila še rotavirus...sem včeraj mislila, da bom umrla. Take bruhalne invazije nisem imela že od otroštva...če sem sploh kdaj imela tako hudo.

Punce mene pa zanima, koliko ste oz. koliko kg drobnega peciva ste oz. boste imele na poroki?

Lp

joj ellie upam, da se čimprej pozdravišuser posted image
kar se tiče peciva ti ne znam odgovort, ker tudi mene to zanima!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.5.2008 17:18:22   
sepetalka
Drgač pa mene sploh ne gane kako je včasih blo. Včasih so tud gate na roke prale ob potokih, pa udarce prenašale pa služkinjo špilale doma, pa otrok mele kolkr jih je bog dal in podobno. Sam zdej je zdej, takrat je blo pa takrat. Svet se spreminja. Jaz pa mam navado živet po svojih načelih, ne po tradiciji oz. zato ker je včasih tako blo, pa čeprav včasih zarad tega plavam proti toku al kolkr pravjo ščijem proti vetruuser posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.5.2008 17:45:24   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image Lan, ja sam res gre hitro čas! Še mal pa boš nevesticauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataši, sva se menila, da je čist brez veze dnar še za avte stran metat, tako da bova imela kar svoje. Jaz itak pod nobenim pogojem nočm drugega kot mojga hroščauser posted image user posted image user posted image On bo pa tut avto od svojega voznika imel, ker ima štiri vrata pa še enake barve je kot moj. Pa bouser posted image user posted image user posted image

Nč, grem na ZSje odgovarjatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.5.2008 17:46:14   
FLASK_A
ellie user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se hitro konča vse to pri tebi...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.5.2008 20:21:49   
bt08
čao!

No jaz sem dala najine prstane v album,kok so mi lepi!!!!!!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.5.2008 20:35:55   
sepetalka
barbara full full lepa prstanauser posted image user posted image user posted image in full lepa rokicauser posted image . Lepi nohti, jaz si bom tut dala take delat, samo najbrž teden pred poroko, nevem kako zdržijo, če skoz pomivaš in delaš in riješuser posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.5.2008 22:31:21   
ellie
barbara.a. lepa lepa prstanauser posted image  nohti pa tuduser posted image  to imaš gel al samo francosko?

Tak...jaz pa grem zdaj spat...da se končno malo naspimuser posted image  nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.5.2008 22:39:49   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

jaz poznam ene k masta vsak svoj priimek in otroku sta dala pa čist svojga!

To je pa men grozno. Jaz pa hočem da mamo vsi istega, zato sva pa tako izbrala. Ker da ma vsak drgač mi ni. Za moje pojme more met familja enoten priimek, al pa pač dva(ampak vsi) če se tko odločjo.

familja naj bo familja, res je smotano imet tolk priimkov in otrok bo se samo čudil!

Točno zato sva se midva odločila zdaj za to da se poročiva. Karin je včasih rekla da se piše tko k jaz, včasih tko k se res piše po mojmu.... in je že nastajala cela zmešnjava, da ne govorim o tem, da sem klicarila okrog zanjo, pa sem se predstavila s svojim priimkom, pol pa noben ni vedu za koga kličemuser posted image pa še v službi ko dobivam opravičila dijakov nikol ne vem od koga so k imajo mame čist drug priimekuser posted image .... Mi je pa že zdaj panika k nikakor se ne morem sprijaznit, da bom menjala priimek... ma ne vem, upam da se bom potem navadila, ne bi bila rada vsa nesrečna potemuser posted image Men je tko čudno... tooook let sem se pisala V..... zdaj pa naj se kar F....... Po moje se bom sploh od začetka večkrat zmotilauser posted image user posted image user posted image

Ellie: ja mene tudi to zanima... smo ravno danes z mami debatirale.... kolegica je rekla da njej so rekli 30 dag na osebo??????  sem ful v dvomih... ker nočem da mi pol ena gora peciva ostaneuser posted image

Bubaaaa::: daj svetuj.. kolk si ti mela'??'

Jutri šibam pa na en seminar v Celje tako da me cel dan ne bouser posted image
Uživajte!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
21.5.2008 0:07:00   
Špacka
Ojla!

Da še jaz malo svojega veselja delim z vami, ker me itak najbolj razumete user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem prvič videla najina poročna prstana, sem bila kar nervozna, ker nisem vedela, kako bo....ampak sta tako lepa user posted image user posted image user posted image  sta pa kar široka, tako da upam, da se bo moj navadil nanj.

Glede priimka pa, komaj čakam, da bomo vsi imeli enak priimek, v bistvu sem šele po rojstvu male začela razmišljati o poroki, ker mi je res tečno, ker imava različne priimke. Sem pa najprej želela spremenit priimek brez poroke, pa moj ni dovolil, je rekel, da tako poceni je pa ne bom odnesla, ali poroka ali bom pa ostala brez priimka user posted image user posted image user posted image user posted image

Še nekaj me zanima, koliko približno boste odštele za poročni šopek? Jaz imam svojega že naročenega, konec drugega tedna pa bom zvedela končno ceno.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
21.5.2008 7:47:10   
NATAŠI
dobro jutroooo

no kako smo danes?

barbara - lepa prstančka še malo pa jih boš imela skos na roki user posted image   user posted image

fragola to tvoje mnenje s priimiki imaš čist ok .. sem jaz tud skos tko razmišljala. ampak v mojem primeru da sem se odločila za oba je zato, ker v njegovi družini je že (bila) ali (je) - kakorkoli že, z istim imenom kot jaz in potem bi bili čisto "enaki" .. zato mi je še moj rekel da bi on izbral oba priimka in tudi jaz mislim tako ... pač podpisovala in uporabljala bom itak le njegovega na dokumentih bo pa še moj dodan

karin tebe pa razumem na full user posted image  in sta se prav odločila vuser posted image  user posted image

ellie user posted image , smo te že pogrešale... .no bo boljniška vsaj za nekaj dobra- da malo poklepetaš user posted image  .. drugač pa ti želimda se čimpreje pozdraviš user posted image  ... pecivo? uf jaz še pojma nimam user posted image  ampak sem slišala da 20 dkg na osebo

flaška saj imata glede avtov, midva si jih pa ne bova sposodila ampak naju bodo kar prijatli vozit ali domači ... ki imajo tak avto kot si midva želiva .. drugače pa pride izposoja menda 300 eur

šepetalka meni nohti držijo več kot 4 tedne (ampak hodim kar na 4 ker so potem že predolgi) in delam vse živo doma pa so kot novi ... sem zadnjič ciprese sadila (brez rokavic) pa so bili nohti čist ok user posted image  user posted image  .. če jih nisi imela še nikoli ti priporočam da greš že kdaj prej jih narest

špacka bravo za prstana, tudi najina sta precej široka - 8 mm in se ga bo treba navadit ampak mi je super user posted image  ... šopek pa še ne vem koliko bo ker se moram odločit vsaj približno kakšnega bom imela user posted image , drugače se pa jutri dobiva s cvetličarko user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
21.5.2008 7:56:55   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: sepetalka

barbara full full lepa prstanauser posted image user posted image user posted image in full lepa rokicauser posted image . Lepi nohti, jaz si bom tut dala take delat, samo najbrž teden pred poroko, nevem kako zdržijo, če skoz pomivaš in delaš in riješuser posted image

Sepetalka,hvala,men sta prstana ful lepa,sem prej mal kolebala ko sva šla probat,da bi zamenjala,pa sem se kr prav odločla da se nisem premislila.
Moji nohti pa zdržijo vse,vse delam,brez rokavic,ker ne morem v rokavicah nič delat.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
21.5.2008 7:59:40   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

barbara.a. lepa lepa prstanauser posted image  nohti pa tuduser posted image  to imaš gel al samo francosko?

Hvala.Nimam gela,mam akril,so pa res trdni bolj kot gel,ker sem tud gelirane mela,pa so bli man jmočni,hodim pa tud na 4 tedne kot Nataši,ker so predolgi,ne maram ful dolgih.Ravno drug teden grem krajšat,da bom mela za poroko čist frišne.So pa že na slik istari 3 tedne,se že vid da niso čist novi,saj jaz vidim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
21.5.2008 9:42:13   
fragola
barbara.a. lepi prstani!
Jutri pa grem na proovvvvvvooooo oblekeeeee, jupiiiiii jeeeeee!!!
Kok sem vesela!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 16 dni!!!

< Sporočilo je popravil fragola -- 21.5.2008 9:43:33 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
21.5.2008 10:10:54   
NATAŠI
super fragola.... čist blizu si že user posted image   user posted image  user posted image , v petek ima pa flaška probo user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
21.5.2008 10:15:16   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

super fragola.... čist blizu si že user posted image   user posted image  user posted image , v petek ima pa flaška probo user posted image  user posted image

blizu, blizu je poeni strani komaj čakam po drugi mi je kar malo hudo, ker bo potem že vse za mano!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.5.2008 10:26:06   
NATAŠI
fragola ampak po drugi strani boš pa imela prstanček na roki in je to to user posted image  user posted image  .. pa saj veš da vse enkrat mine ....user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
21.5.2008 10:32:48   
fragola

fragola ampak po drugi strani boš pa imela prstanček na roki in je to to user posted image  user posted image  .. pa saj veš da vse enkrat mine ....user posted image

Iitak, sej to vse vem, ma sej najbolj nestrpna sem tudi, ker po poroki začneva spet delat na user posted image in upam, da nama rata takoj in da bo takrat vse v redu!!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.5.2008 10:34:28   
NATAŠI
fragola bomo toook pesti držale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da dobita najlepše darilo, user posted image

naj ti podvezica prinese srečo user posted image  user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.5.2008 10:39:29   
fragola

fragola bomo toook pesti držale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da dobita najlepše darilo, user posted image

naj ti podvezica prinese srečo user posted image  user posted image

hvala, hvala in še enkrat hvala iz srca!!!!!!!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.5.2008 10:52:42   
NATAŠI
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
21.5.2008 11:03:34   
baguSka
Bodo sosedje mislni da se nama je sfuzlal

midva mava tri ze odkar sva tuki kjer sva... prej je bil pa samo en... pa sva unga pustila gor, pa se svoja dodala... user posted image  si morjo tud sosedi mislt svoje pomoje... no sej, stroske so nama ze zacel za dva racunat, upam da ne bova zacela dobivat za tri... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
21.5.2008 11:15:04   
baguSka

veste mal me jezi, ker mi bojo morali popravit prstan, ker mi je preširok, ne razumem, kako falijo če oni vzamejo miro in zdej me malo to mori, ker vem, da bo videt!

mojga so tud zozal, pa se NIC ne vid!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
21.5.2008 11:17:00   
baguSka
grem na ZSje odgovarjat

jaz sem tud firbcna!!! priti plis!!!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
21.5.2008 11:28:23   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

veste mal me jezi, ker mi bojo morali popravit prstan, ker mi je preširok, ne razumem, kako falijo če oni vzamejo miro in zdej me malo to mori, ker vem, da bo videt!

mojga so tud zozal, pa se NIC ne vid!!!

upam da tudi pri mojem ne bo videt!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
21.5.2008 11:32:28   
bt08
Fragola še mal še mal,jaz mam tud samo še en mesec.hudo a ne?

Baguska kako si?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.